Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ASIACZKU

duzo zdrówka :lol:duzo zdrówka :lol:,,duzo zdrówka :lol:,
duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='michal_unga']Asiaczku !!

Zdrowiej jak najszybciej. Czekam z niecierpliwością na możliwość odwiedzenia Ciebie. ( W Warszawie jestem co tydzień, u Mudikowej i chętnie Ciebie odwiedzimy ).

Michał

Tak,tak chętnie wpadniemy!, wymiziać baski-bobaski:loveu::loveu: i mogę pomóc przy placuszkach:cool3::cool3::lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Tak,tak chętnie wpadniemy!, wymiziać baski-bobaski:loveu::loveu: i mogę pomóc przy placuszkach:cool3::cool3::lol:

a to już wszystko jasne Mudikowa :diabloti::lol::lol:

Posted

Co jasne, co jasne:mad::mad:, że niby placuszki ważniejsze od Asi i basków?:diabloti:
Ja Ci dam takie insynuacje...
Asiu jak zdrówko, ja już prawie zdrowa jestem!:multi:

Posted

Mudik napisał(a):
Co jasne, co jasne:mad::mad:, że niby placuszki ważniejsze od Asi i basków?:diabloti:
Ja Ci dam takie insynuacje...
Asiu jak zdrówko, ja już prawie zdrowa jestem!:multi:

Mudik, nie masz wyjścia :cool3: zrób placuszki i zanieś Asi już gotowe :evil_lol: :eviltong:

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Zdrówka zycze Asiaczkowi :lol:Mizianki dla wszystkich basków ale w szczegołnosci dla Dżezika :loveu:

Florka mam pytanko. gdzie jest Twoje galeria? nie mogę wyszukać:oops: chciałam wizytę złożyć :p

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Mudik, nie masz wyjścia :cool3: zrób placuszki i zanieś Asi już gotowe :evil_lol: :eviltong:

A wiesz,że to dobry pomysł:cool3::cool3:

Posted

[quote name='gosiaja']Maks i Spark fajny banerek

wiem :p dzieło cropki :loveu:

[quote name='Mudik']A wiesz,że to dobry pomysł:cool3::cool3:

no pewnie, ze dobry ;) :eviltong:

Posted

Nie mam wyjścia i aby nie zginąć pod natłokiem Waszych postów, musze się odezwac, choć - uczciwie mówiąc - łóżko nadal za mną chodzi...

Po kolei.

Mudik
Michał unga
Izabela124
Cambel&Megi
gosiaja
Justys95
- tak, kici mam 6, a pucharki stoją juz w całym pokoju: na regale, na ziemi, na szafie, na oknie. Koniecznie musze mieć jakieś 2 pói na nie... Kto mi je zrobi...?
jbk
ewka i haker
Maks i Spark
AMISKA
deer 1987
Korenia
jamnicze
- Kika bywa od czasu do czasu, ale na koty wogóle nie reaguje. Pewnie lekcje z dzieciństwa nadal skutkują:lol:. Myślę, że Sajdi po pierwszym szoku i ciekawości co to sa te koty, też spokojnie podejdzie do sprawy. Bo jak nie - to do budy i przed blok:evil_lol:
PANGEA - została mi jeszcze ogromna chrypa, które pewnie dzisiaj/jutro przekształci się w afonię, no i osłabienie. Dobrze, że wczoraj N=igdyNigdy odwiozła mnie do domu, choć się tak broniłam... A jak u Was ze zdrowiem?
alive - żyjesz, Koffana!!!! :multi:
kaprys2004 - Kasiu, witaj ze szczególną dozą serdeczności!!! Jak sama stwierdziłaś, Twoje kicie są cudowne - wszyscy tak mówią!!!
Alicja
Iwa-R
- mam już Twój biały polarek. Wezmę go do P.
Kaya
pati
- witaj, nowa Pati! Bedziesz wpadać częściej? Obiecuję sporo zaległych fotek...
Florka xyz - zawsze ciepło witana!
Agasia - no, Ciebie to ze świeca wypatrywałam...Cieszę się, że jesteś!

Wczoraj zdecydowałam się wyjść z domu i byłam na sekcji z O/W-wa. Tam (wcześniej umówione) świętowaliśmy potrójne zwycięstwo w Trenczynie. To znaczy to było tak:
BOG V grupy wyglądał następująco:
1 miejsce NigdyNigdy z SH
2 miejsce Karma z pomkiem
3 miejsce ja z basenji.

Na spotkaniu była równiez Maks i Spark (tez z ciastem), której szpic wilczy tez dostał BOB, ale na pudło juz się nie załąpał (dla przypomnienia: były tylko 3 lokaty:evil_lol:). Ucztowaliśmy ciastami, faworkami, szampanem, sokiem, herbatką, eh, fajnie było i ani się człowiek nie oglądnął, a tu juz godzina 7.00 i trzeba wracać do domu. Maks i Spark uparła się, aby mnie odwieźć do domu (a One mieszkają w Wesołej (?), więc mój Mokotów był zupełnie w innym kierunku. W trakcie rozmowy okazało się, ża Nigdy Nigdy ma czas wolny i może spokojnie mnie odwieźć. No i odwiozła. I dobrze się stało, że do domu wróciłam taka osłabiona, że ... padłam.
Miło było spotkać w Oddziale Cyraneczkę, Neutralkę, Finigan, DanDanilo, Piotra, Fortunatusy i 2 ludzkich samojedów:lol: Była tez stellanova, ale jakoś tak zagoniona, że nie dało rady Jej wyrwać na ciasto...
Lubię takie świętowanie:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Wczoraj zdecydowałam się wyjść z domu i byłam na sekcji z O/W-wa. Tam (wcześniej umówione) świętowaliśmy potrójne zwycięstwo w Trenczynie. To znaczy to było tak:
BOG V grupy wyglądał następująco:
1 miejsce NigdyNigdy z SH
2 miejsce Karma z pomkiem
3 miejsce ja z basenji..

fajnie,że zdecydowałaś się opuścić na chwilę łóżeczko, żeby pobyć w naszym uroczym towarzystwie mimo kiepskiego samopoczucia :p

Asiaczek napisał(a):

Na spotkaniu była równiez Maks i Spark (tez z ciastem), której szpic wilczy tez dostał BOB, ale na pudło juz się nie załąpał (dla przypomnienia: były tylko 3 lokaty:evil_lol:)...

hęę, no własnie...tylko 3 :shake:...trzeba pomysleć nad malutką zmianą i ustawić np. 5 pudeł, tak dla sprawiedliwości, żeby malutki też mógł się czasm załapać :cool3:

Asiaczek napisał(a):

Ucztowaliśmy ciastami, faworkami, szampanem, sokiem, herbatką, eh, fajnie było i ani się człowiek nie oglądnął, a tu juz godzina 7.00 i trzeba wracać do domu. Maks i Spark uparła się, aby mnie odwieźć do domu (a One mieszkają w Wesołej (?), więc mój Mokotów był zupełnie w innym kierunku. W trakcie rozmowy okazało się, ża Nigdy Nigdy ma czas wolny i może spokojnie mnie odwieźć. No i odwiozła. I dobrze się stało, że do domu wróciłam taka osłabiona, że ... padłam.
Miło było spotkać w Oddziale Cyraneczkę, Neutralkę, Finigan, DanDanilo, Piotra, Fortunatusy i 2 ludzkich samojedów:lol: Była tez stellanova, ale jakoś tak zagoniona, że nie dało rady Jej wyrwać na ciasto...
Lubię takie świętowanie:lol:

Pzdr.

nie w Wesołej tylko na MARYSINIE :eviltong: i to jest prawie po drodze na Mokotów ;) , a Ty Kobietą upartą jesteś, ale wspólnymi siłami udało się i zostałaś odstawiona do domu..na szczęście

Było bardzo miło, spotkać się ze starymi i nowymi znajomymi :lol:, a 2 ludzkich samojedów to Wanilka(wpada czasem na dogo) i jej menżo

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Iwa-R
- mam już Twój biały polarek. Wezmę go do P.

A mnie tam nie chodziło o polarek, choć potwierdzam oficjalnie, że jesteśmy zgłoszeni do Panevezys. Chodziło mi oczywiście o foteczki z Trenczyna :cool3:

Dużo zdrówka Asiu!

Pozdrawiam
Iwa

Posted

No to spotkanie było super! :multi::multi:Szkoda,ze w pastuchach już nie ma takich oblewań, jak były za czasów Bagateli, oj stare dobre czasy, ehhh....

To kuruj się dalej Asiu ,żebyś wyzdrowiała jak najszybciej!