AMIŚKA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ASIACZKU duzo zdrówka :lol:duzo zdrówka :lol:,,duzo zdrówka :lol:, duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:, duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:, duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:,duzo zdrówka :lol:, Quote
michal_unga Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Asiaczku !! Zdrowiej jak najszybciej. Czekam z niecierpliwością na możliwość odwiedzenia Ciebie. ( W Warszawie jestem co tydzień, u Mudikowej i chętnie Ciebie odwiedzimy ). Michał Quote
Mudik Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='michal_unga']Asiaczku !! Zdrowiej jak najszybciej. Czekam z niecierpliwością na możliwość odwiedzenia Ciebie. ( W Warszawie jestem co tydzień, u Mudikowej i chętnie Ciebie odwiedzimy ). Michał Tak,tak chętnie wpadniemy!, wymiziać baski-bobaski:loveu::loveu: i mogę pomóc przy placuszkach:cool3::cool3::lol: Quote
Matusz Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mudik napisał(a):Tak,tak chętnie wpadniemy!, wymiziać baski-bobaski:loveu::loveu: i mogę pomóc przy placuszkach:cool3::cool3::lol: a to już wszystko jasne Mudikowa :diabloti::lol::lol: Quote
Mudik Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Co jasne, co jasne:mad::mad:, że niby placuszki ważniejsze od Asi i basków?:diabloti: Ja Ci dam takie insynuacje... Asiu jak zdrówko, ja już prawie zdrowa jestem!:multi: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mudik napisał(a):Co jasne, co jasne:mad::mad:, że niby placuszki ważniejsze od Asi i basków?:diabloti: Ja Ci dam takie insynuacje... Asiu jak zdrówko, ja już prawie zdrowa jestem!:multi: Mudik, nie masz wyjścia :cool3: zrób placuszki i zanieś Asi już gotowe :evil_lol: :eviltong: Quote
Florka_xyz Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Zdrówka zycze Asiaczkowi :lol:Mizianki dla wszystkich basków ale w szczegołnosci dla Dżezika :loveu: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Florka_xyz napisał(a):Zdrówka zycze Asiaczkowi :lol:Mizianki dla wszystkich basków ale w szczegołnosci dla Dżezika :loveu: Florka mam pytanko. gdzie jest Twoje galeria? nie mogę wyszukać:oops: chciałam wizytę złożyć :p Quote
Mudik Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Mudik, nie masz wyjścia :cool3: zrób placuszki i zanieś Asi już gotowe :evil_lol: :eviltong: A wiesz,że to dobry pomysł:cool3::cool3: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='gosiaja']Maks i Spark fajny banerek wiem :p dzieło cropki :loveu: [quote name='Mudik']A wiesz,że to dobry pomysł:cool3::cool3: no pewnie, ze dobry ;) :eviltong: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wiataj Asiu!!!! Ładny dzień mamy, słoneczny :lol: mam nadzieje, że choróbsko odchodzi w siną dal :cool3: Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A ja na te racuszki muszę aż do marca czekać :placz: i znowu ślinka mi cieknie, chyba nie będę więcej wchodziła na dogo przed obiadem :diabloti: Quote
AMIŚKA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ASIACZKU zdrówka życzę :Rose: tak pusto bez CIEBIE na dogo....:Dog_run: Quote
Mudik Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 My też tęsknimy i czekamy na pozytywne wieści! Zdrówka!:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Nie mam wyjścia i aby nie zginąć pod natłokiem Waszych postów, musze się odezwac, choć - uczciwie mówiąc - łóżko nadal za mną chodzi... Po kolei. Mudik Michał unga Izabela124 Cambel&Megi gosiaja Justys95 - tak, kici mam 6, a pucharki stoją juz w całym pokoju: na regale, na ziemi, na szafie, na oknie. Koniecznie musze mieć jakieś 2 pói na nie... Kto mi je zrobi...? jbk ewka i haker Maks i Spark AMISKA deer 1987 Korenia jamnicze - Kika bywa od czasu do czasu, ale na koty wogóle nie reaguje. Pewnie lekcje z dzieciństwa nadal skutkują:lol:. Myślę, że Sajdi po pierwszym szoku i ciekawości co to sa te koty, też spokojnie podejdzie do sprawy. Bo jak nie - to do budy i przed blok:evil_lol: PANGEA - została mi jeszcze ogromna chrypa, które pewnie dzisiaj/jutro przekształci się w afonię, no i osłabienie. Dobrze, że wczoraj N=igdyNigdy odwiozła mnie do domu, choć się tak broniłam... A jak u Was ze zdrowiem? alive - żyjesz, Koffana!!!! :multi: kaprys2004 - Kasiu, witaj ze szczególną dozą serdeczności!!! Jak sama stwierdziłaś, Twoje kicie są cudowne - wszyscy tak mówią!!! Alicja Iwa-R - mam już Twój biały polarek. Wezmę go do P. Kaya pati - witaj, nowa Pati! Bedziesz wpadać częściej? Obiecuję sporo zaległych fotek... Florka xyz - zawsze ciepło witana! Agasia - no, Ciebie to ze świeca wypatrywałam...Cieszę się, że jesteś! Wczoraj zdecydowałam się wyjść z domu i byłam na sekcji z O/W-wa. Tam (wcześniej umówione) świętowaliśmy potrójne zwycięstwo w Trenczynie. To znaczy to było tak: BOG V grupy wyglądał następująco: 1 miejsce NigdyNigdy z SH 2 miejsce Karma z pomkiem 3 miejsce ja z basenji. Na spotkaniu była równiez Maks i Spark (tez z ciastem), której szpic wilczy tez dostał BOB, ale na pudło juz się nie załąpał (dla przypomnienia: były tylko 3 lokaty:evil_lol:). Ucztowaliśmy ciastami, faworkami, szampanem, sokiem, herbatką, eh, fajnie było i ani się człowiek nie oglądnął, a tu juz godzina 7.00 i trzeba wracać do domu. Maks i Spark uparła się, aby mnie odwieźć do domu (a One mieszkają w Wesołej (?), więc mój Mokotów był zupełnie w innym kierunku. W trakcie rozmowy okazało się, ża Nigdy Nigdy ma czas wolny i może spokojnie mnie odwieźć. No i odwiozła. I dobrze się stało, że do domu wróciłam taka osłabiona, że ... padłam. Miło było spotkać w Oddziale Cyraneczkę, Neutralkę, Finigan, DanDanilo, Piotra, Fortunatusy i 2 ludzkich samojedów:lol: Była tez stellanova, ale jakoś tak zagoniona, że nie dało rady Jej wyrwać na ciasto... Lubię takie świętowanie:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a): Wczoraj zdecydowałam się wyjść z domu i byłam na sekcji z O/W-wa. Tam (wcześniej umówione) świętowaliśmy potrójne zwycięstwo w Trenczynie. To znaczy to było tak: BOG V grupy wyglądał następująco: 1 miejsce NigdyNigdy z SH 2 miejsce Karma z pomkiem 3 miejsce ja z basenji.. fajnie,że zdecydowałaś się opuścić na chwilę łóżeczko, żeby pobyć w naszym uroczym towarzystwie mimo kiepskiego samopoczucia :p Asiaczek napisał(a): Na spotkaniu była równiez Maks i Spark (tez z ciastem), której szpic wilczy tez dostał BOB, ale na pudło juz się nie załąpał (dla przypomnienia: były tylko 3 lokaty:evil_lol:)... hęę, no własnie...tylko 3 :shake:...trzeba pomysleć nad malutką zmianą i ustawić np. 5 pudeł, tak dla sprawiedliwości, żeby malutki też mógł się czasm załapać :cool3: Asiaczek napisał(a): Ucztowaliśmy ciastami, faworkami, szampanem, sokiem, herbatką, eh, fajnie było i ani się człowiek nie oglądnął, a tu juz godzina 7.00 i trzeba wracać do domu. Maks i Spark uparła się, aby mnie odwieźć do domu (a One mieszkają w Wesołej (?), więc mój Mokotów był zupełnie w innym kierunku. W trakcie rozmowy okazało się, ża Nigdy Nigdy ma czas wolny i może spokojnie mnie odwieźć. No i odwiozła. I dobrze się stało, że do domu wróciłam taka osłabiona, że ... padłam. Miło było spotkać w Oddziale Cyraneczkę, Neutralkę, Finigan, DanDanilo, Piotra, Fortunatusy i 2 ludzkich samojedów:lol: Była tez stellanova, ale jakoś tak zagoniona, że nie dało rady Jej wyrwać na ciasto... Lubię takie świętowanie:lol: Pzdr. nie w Wesołej tylko na MARYSINIE :eviltong: i to jest prawie po drodze na Mokotów ;) , a Ty Kobietą upartą jesteś, ale wspólnymi siłami udało się i zostałaś odstawiona do domu..na szczęście Było bardzo miło, spotkać się ze starymi i nowymi znajomymi :lol:, a 2 ludzkich samojedów to Wanilka(wpada czasem na dogo) i jej menżo A. Quote
Iwa-R Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Asiaczek'] Iwa-R - mam już Twój biały polarek. Wezmę go do P. A mnie tam nie chodziło o polarek, choć potwierdzam oficjalnie, że jesteśmy zgłoszeni do Panevezys. Chodziło mi oczywiście o foteczki z Trenczyna :cool3: Dużo zdrówka Asiu! Pozdrawiam Iwa Quote
Mudik Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No to spotkanie było super! :multi::multi:Szkoda,ze w pastuchach już nie ma takich oblewań, jak były za czasów Bagateli, oj stare dobre czasy, ehhh.... To kuruj się dalej Asiu ,żebyś wyzdrowiała jak najszybciej! Quote
Recommended Posts