Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiem, i nie mam pretensji. I dlatego tym bardziej cieszy mnie, że znalazłeś dla nas chwilkę.:multi: Pzdr. a ja pytam, czy Asiaczki może planują jakąś krajówkę na Mazurach ? Dobre Miasto w maju czy Olsztyn w lipcu ?:p:eviltong: pomogę nawet z miłą chęcią przy grupie hod. bo w Białymstoku nie wyszło...:shake: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Może Olsztyn w lipcu... Ale to jeszcze troszkę czasu zostało. Dobre Miasto - raczej nie. A w Olsztynie będzie konkurencja Grupa hodowlana? Pzdr. Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Może Olsztyn w lipcu... Ale to jeszcze troszkę czasu zostało. Dobre Miasto - raczej nie. A w Olsztynie będzie konkurencja Grupa hodowlana? Pzdr. aha... a tego to nie wiem... ale powinna być.? Quote
pati1033 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a): pati1033 - hohoho, kto tu do nas wpadł! a to, ze nic nie pisze, nie oznacza, ze nie wpadam :evil_lol: zagladam na bierzaco i czytam co slychac :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Matusz napisał(a):aha... a tego to nie wiem... ale powinna być.? Ja tez tego nie wiem. Na krajówkach to rzadko gdzieś bywa. Ale moze akurat w Olsztynie będzie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 pati1033 napisał(a):a to, ze nic nie pisze, nie oznacza, ze nie wpadam :evil_lol: zagladam na bierzaco i czytam co slychac :eviltong: Cieszy mnie to, że do nas zaglądasz anonimowo, ale za to Twoja Galeria kurzem porosła... Prosze się poprawic i wstawić parę fotek Bimera!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A ja czekam na resztę "naszych" fot:lol::lol:;) Quote
panienkabubu Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jeszcze tutaj nie dotarłam, by pogratulować... Oficjalnie więc GRATULUJĘ :multi::terazpol: :loveu::loveu::loveu: W tym roku Trencin był przepełniony od wygranych Polaków! :loveu::loveu::loveu: Chodzą słuchy, że to ostatnia międzynarodówka w Trencinie, gdzie przyjmują zgłoszenia Polaków... :evil_lol: Hahaha - oczywiście żartuję :evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 panienkabubu napisał(a): W tym roku Trencin był przepełniony od wygranych Polaków! :loveu::loveu::loveu: to prawda :p panienkabubu napisał(a):Chodzą słuchy, że to ostatnia międzynarodówka w Trencinie, gdzie przyjmują zgłoszenia Polaków... :evil_lol: Hahaha - oczywiście żartuję :evil_lol::evil_lol: nie kracz :razz: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 panienkabubu napisał(a):Jeszcze tutaj nie dotarłam, by pogratulować... Oficjalnie więc GRATULUJĘ :multi::terazpol: :loveu::loveu::loveu: W tym roku Trencin był przepełniony od wygranych Polaków! :loveu::loveu::loveu: Chodzą słuchy, że to ostatnia międzynarodówka w Trencinie, gdzie przyjmują zgłoszenia Polaków... :evil_lol: Hahaha - oczywiście żartuję :evil_lol::evil_lol: Dziękuję! I nie kracz...;) Pzdr. Quote
Mudik Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dokładnie nie kracz, bo jeszcze zamierzamy popodbijać słowackie i czeskie ringi :evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Za grupę podoba mi się najbardziej:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Oto nasze trofea z wystawy w Trenczynie; medali za CAc'e i CACIb'y nie fotografowałam... BOB - dla Dżezika Najlepsza Grupa Hodowlana Trencin 2009 JAZZY BOY Asiaczek FCI KENTARO WITH ME Asiaczek FCI KALIMERA Asiaczek FCI LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI BOG3 - dla Dżezika I wszystkie pucharki razem:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ja ich nie rozróżniam:shake::-o:p:eviltong: http://img177.imageshack.us/img177/8718/resizeofimg0195gd0.jpg Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ponieważ KALIMERA Asiaczek FCI (Kika) rzadko gości w tej Galerii, pozwalam sobie, poza kolejnością, wstawić kilka jej fotek domowych... Z tatusiem - Wahzirkiem Kika + Modest + Wahzirek Kika + kicia Gruszka + Wahzirek I sama Kika pozująca i pewnie nieco zmęczona wystawą oraz nachalnym towarzystwem Wahzirka i Modesta...:evil_lol: Pzdr. Quote
michal_unga Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No to i ja dziś tu dotarłem:terazpol:, żeby pogratulować sukcesów :laola: Michał i Unga Quote
cropka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 My też gratulujemy :multi:. Udane łowy były :lol:. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Kolejne puchary ;) Te 2 największe stoja na podłodze. Ten za BOB'a - jeszcze zmieścił się na regałach... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):A jak zdrówko, Asiu?? Wydawało mi się rano, że jest lepiej, ale uczciwie mówiąc - wcale nie czuję się lepiej. Jestem taka rozmemłana, pociągająca i ciągle chce mi się spać i pic... No i, niestety, temp. wróciła... pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 michal_unga napisał(a):No to i ja dziś tu dotarłem:terazpol:, żeby pogratulować sukcesów :laola: Michał i Unga Witaj, witaj! Szkoda, że Was nie było w Trencinie; taka fajna atmosfera była... Pzdr. Quote
Mudik Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To nie dobrze Asiu, życzę Ci zdrówka:lol::loveu::glaszcze::glaszcze: Quote
Recommended Posts