Korenia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja na szczęście zdrowa :multi: Tylko jakoś tak oglądam, a nie pisze :oops: ale się poprawie ;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Cambel&Megi napisał(a)::klacz: super! jeszcze raz gratuluję! piękne rozpoczęcie sezonu 2009!:multi: Rzeczywiście, to była nasza pierwsza wystawa w tym sezonie. Dla Buszki chyba tez...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):dzięki, to była czysta przyjemność zapudłować na pierwszym pudle :loveu: i miec 1/4 pucharku :evil_lol: Jak my ten pucharek podzielimy...? I to jeszcze na cztery... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Frytela napisał(a):Asiaczki jak zawsze zaszalały!! :multi::multi: WIELKIE GRATULACJE! Miło było sie wreszcie poznac Mam takie zdjecie z grupy hodowlanej: Niestety pozniej na podium nie mam bo sie nie moglam dostac na główny ring... :( P.S Pycha ciasto :lol::lol::razz: I tak bardzo Ci dziękuję za chęci! To wazniejsze.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje:multi::multi::multi:. Dzięki, Błyskotko!:lol: Jak Wasze Maluszki? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Śnieżynka napisał(a):Asiaczku Ogromniaste Gratulacje :) niedawno pięknie zakończony jeden sezon a teraz jeszcze piękniej rozpoczęty kolejny :loveu::loveu::loveu: Jeeeeej, jak to miło, że pamiętasz równiez o naszych zeszłorocznych sukcesach!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Korenia napisał(a):Ja na szczęście zdrowa :multi: Tylko jakoś tak oglądam, a nie pisze :oops: ale się poprawie ;) Zawsze jesteś tutaj mile widzianym i czytanym gościem! Bo miło, że o nas pamiętasz.:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzięki, Błyskotko!:lol: Jak Wasze Maluszki? Pzdr. Rosną i rozrabiają :lol:. Zapraszam do siebie bo są nowe foteczki :cool3:. Quote
Cambel&Megi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Rzeczywiście, to była nasza pierwsza wystawa w tym sezonie. Dla Buszki chyba tez...? Pzdr. Też, też..:lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Błyskotka napisał(a):Rosną i rozrabiają :lol:. Zapraszam do siebie bo są nowe foteczki :cool3:. Zajrzę jeszcze dzisiaj.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow, pieknie rozpoczety sezon!!! Zgadza się!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Też, też..:lol: Ty wiesz najlepiej. No i Gosia...:lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ty wiesz najlepiej. No i Gosia...:lol: Pzdr. Jeśli chodzi o wystawy... - masz PW odnośnie Championatu Gusia, który mam dopisać... oto ja ciemna istota nie mam pojęcia, cóż to za kraj...:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Jeśli chodzi o wystawy... - masz PW odnośnie Championatu Gusia, który mam dopisać... oto ja ciemna istota nie mam pojęcia, cóż to za kraj...:lol::lol: Przeciez Ty to wiesz, ja Ciebie tylko upewniłam, że dobrze myślisz.:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):[SIZE=2] Matusz - cieszę się, że chociaz na sekundę, ale do nas wpadłeś Pzdr. no za niedługo będzie tego czasu jeszcze więcej... :) Gratulacje !!! :multi::multi: Quote
dzasta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczku jeszcze raz gratulujemy wspaniale rozpoczętego sezonu !!! Ja zawsze do Was zaglądam ale nieraz nie mam jak zaznaczyć swojej obecności ( np z pracy) ale kciuki i podziw za całokształt zawsze Joasiu zawsze :multi::multi::multi: Quote
Matagi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):To ja jeszcze raz, tym razem oficjalnie podam wyniki Asiaczków z wystawy w Trencinie/SK. sędzia: Gabriela RIDARCIKOVA KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.1 CAC, r.CACIB (po Dżeziku, czyli przechodzi na niego pełny CACIB):multi: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG3!:multi: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2:lol: KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB (rozpoczęty Championat Słowacji i Interchampionat!!!):multi: Grupa hodowlana: I miejsce, sędzina:? Chcę bardzo serdecznie podziękować Mani ze Sparkiem, Izie od szelti, NigdyNigdy za pomoc w zaprezentowaniu Grupy hodowlanej. Zajęcie I miejsca to też Wasz sukces!!! Pzdr. I dlaczego mnie to nie dziwi....;):lol::multi: NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE!!!:lol::multi: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matusz napisał(a):no za niedługo będzie tego czasu jeszcze więcej... :) Gratulacje !!! :multi::multi: Oj, to super, bo brakuje nam Twojej obecności na forum:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, to super, bo brakuje nam Twojej obecności na forum:lol: Pzdr. serio?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 dzasta napisał(a):Asiaczku jeszcze raz gratulujemy wspaniale rozpoczętego sezonu !!! Ja zawsze do Was zaglądam ale nieraz nie mam jak zaznaczyć swojej obecności ( np z pracy) ale kciuki i podziw za całokształt zawsze Joasiu zawsze :multi::multi::multi: dzasta - przypomnij mi, kiedy się widzimy? Od naszego ostatniego spotkania minęło już sporo czasu i ja nie pamiętam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matagi napisał(a):I dlaczego mnie to nie dziwi....;):lol::multi: NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE!!!:lol::multi: Matagi :loveu:- jak zawsze ciepło witana, chociaz zawsze mająca mało czasu...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matusz napisał(a):serio?:evil_lol: Serio, serio - jak mawiał Osiołk w Shreku:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Serio, serio - jak mawiał Osiołk w Shreku:lol: Pzdr. to miłe... ;) ale czasu mało, bo trochę inne priorytety są teraz... wpadam tylko zrobić co trzeba i wypadam :p Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matusz napisał(a):to miłe... ;) ale czasu mało, bo trochę inne priorytety są teraz... wpadam tylko zrobić co trzeba i wypadam :p Wiem, i nie mam pretensji. I dlatego tym bardziej cieszy mnie, że znalazłeś dla nas chwilkę.:multi: Pzdr. Quote
Recommended Posts