Musiałek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Trochę mnie tu nie ma a zaległości na 1/2 godz czytania ;) ten rudy kociak to jak mój Cinia :loveu: piękne zdjęcia z tym doziem :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Mudik napisał(a):To jakaś czarodziejka kocia ,że one takie pozy przybierają???:crazyeye::crazyeye: Świetne! http://img104.imageshack.us/img104/6366/resizeofimg0820fy7.jpg I kolejne też, wow, super fotki ślicznych kociambrów! Ale już mnie nie dręcz Asiu:loveu::cool3: Trzeba skończyć to, co się zaczęło... Zostało mi jeszcze trochę fotek kociaków Kasiowych...:siara: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 deer_1987 napisał(a):http://img140.imageshack.us/img140/9694/goferek2fr3.jpg uwielbiam takie zdjecia gdzie jest pokaza roznica wielkosci :D No to lepszej fotki na pokazanie tej różnicy chyba nie ma niz ta, zacytowana przez Ciebie:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 jamnicze napisał(a):Ależ te kociaki są słodkie, nawet dog się nimi zachwyca :razz: http://img140.imageshack.us/img140/4553/goferek1gd4.jpg Na żywo pewnie sa jeszcze słodsze...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Musiałek napisał(a):Trochę mnie tu nie ma a zaległości na 1/2 godz czytania ;) ten rudy kociak to jak mój Cinia :loveu: piękne zdjęcia z tym doziem :loveu: Musiałku, zawsze ciesze się ogromnie jak znajdujesz dla nas czas...Witaj !:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):Fajne są te koty Kasi ;):lol: Miałyscie to szczęście i przyjemność widziec i gliglać je na żywo. Ja jeszcze nie...:placz: Pzdr. Quote
M&S Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Miałyscie to szczęście i przyjemność widziec i gliglać je na żywo. Ja jeszcze nie...:placz: Pzdr. ...okropne zaniedbanie z Twojej strony Asiaczku :shake::shake::shake:, ale myślę, że da się to nadrobić w niezbyt odległej przysłości :razz::lol:...(trzeba zrobić Kasi nalot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) a jest co, o przepraszam:oops: - kogo przytulać i miziać :p Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Szybko wstawiam następna partię fotek kocich cudeniek, bo... Mudikowej spieszno do innych fotek:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):...okropne zaniedbanie z Twojej strony Asiaczku :shake::shake::shake:, ale myślę, że da się to nadrobić w niezbyt odległej przysłości :razz::lol:...(trzeba zrobić Kasi nalot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) a jest co, o przepraszam:oops: - kogo przytulać i miziać :p Niech no ja się obrobię ze szczeniakami, to na pewno do Kasi zawitamy...:lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Kuciaki cudne :loveu:... A to małe rude przypadkiem domu nie szuka :evil_lol:? Quote
Musiałek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No w tym rudzielcu to jestem zakochana :)) Quote
Mudik Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No kociulki cudne:loveu:, ale dzięki za pamięć i troskę Asiu:cool3::p Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 bonsai_88 napisał(a):Kuciaki cudne :loveu:... A to małe rude przypadkiem domu nie szuka :evil_lol:? Hahaha, a co szukasz kociątka do kompletu dla Birmy iTymczasowiczki? Mogę się dopytac Kasi...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Błyskotka napisał(a):Super kociaki :loveu:. Oj, coś dawno Was tutaj nie było... Pewnie Maluchy dają się we znaki, co? Musiałek napisał(a):No w tym rudzielcu to jestem zakochana :)) Rudy kolor u kotów to taki Twój "mały zboczek"?:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 bonsai_88 napisał(a):Kuciaki cudne :loveu:... A to małe rude przypadkiem domu nie szuka :evil_lol:? ....to małe rude, to jest już To duże rude :eviltong:, a na imię ma Gofer i jest totalnie uroczym kotem :lol: i można się w nim zakochać :loveu::loveu::loveu: a jak masz ochotę na rudego, to był taki śliczniutki malutki rudy dziko pręgowany z białym (miałam go do kompletu dla Funi zaadoptować ale niestety nic z tego nie wyszło) mogę zasięgnąć "języka" w temacie :p Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Mudik napisał(a):No kociulki cudne:loveu:, ale dzięki za pamięć i troskę Asiu:cool3::p Jeszcze trochę, no, troszeczkę poczekaj... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Cd. kotów (jednak!) Kasi... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Oj, chyba mi się fotki od Kasi kończą...:evil_lol: Ale jeszcze kilka jest.:multi: Mudik - KONIEC!!!!!!:multi: Pzdr. Quote
Mudik Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Jeszcze trochę, no, troszeczkę poczekaj... Pzdr. Toteż czekam,czekam(nie)cierpliwie:evil_lol: A w takim koszyczku to musi być milusio;-) http://img145.imageshack.us/img145/8081/resizeoftrojeczkatapetapr2.jpg Quote
M&S Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mudik napisał(a):Toteż czekam,czekam(nie)cierpliwie:evil_lol: ...a co Ty tak :razz: Quote
Mudik Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Oj Asiu Asiu:lol::lol:, Przesłodkie są, ale ten brunecik ma przepuklinkę pępkową? http://img100.imageshack.us/img100/153/resizeofimg8248py4.jpg A wannowa fotka świetna, super kropelki wody wyszły:loveu::multi: Quote
Recommended Posts