Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek'] ... Tu też!!! I widzisz to łakome spojrzenie p. J. Opary? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru na Polach Mokotowskich. ale tylko flora nie fauna... Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Asiaczek napisał(a):Tu też!!! I widzisz to łakome spojrzenie p. J. Opary? Pzdr. rzeczywiście :)) a łakomego spojrzenia nie widze :( zacieniowało Go :/ kiedy będzie fauna???? Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Cd. flory z Pól Mokotowskich... I kilka widoczków z Pól Mokotowskich: No to z roślinkami chyba skończyliśmy. Teraz trzeba trochę posegregować fotki z nasżą fauną.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Agappe napisał(a):rzeczywiście :)) a łakomego spojrzenia nie widze :( zacieniowało Go :/ kiedy będzie fauna???? Jak to nie widzisz?! Jest na wysokości mojego prawego łokcia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 No, dobra. Troche fauny... Zabawa z patyczkiem (jak sie okazuje, uniwersalna zabawka dla psiaków). Tak to się niewinnie zaczyna. Będę bawił się sam i basta! Eeee, samemu to nudna zabawa. Może ktoś się przyłączy...? Chyba wszystkich wystraszyłem... Chodź, kochana Anatko, może ty się ze mna pobawisz? Się zastanowię! Może i ty, Kojka, przyłączysz się, co? Bo anata się zastanawia (eh, te kobiety!). Anata się nadal zastanawia, a Koja chyba wzięła z niej przykład, bo... też myśli... Eeee. Tak to jest zadawać się z babami! Nawet bawić się muszę sam... Pzdr. Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Koniecznie trochę Żelki, dla jej sympatynków: suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper fota bardzo mi się podobuje Quote
miumiu Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 śliczne piesy, a na ostatnich fotkach to co jest? Akity? mój TŻ powiedział właśnie, że bardzo szlachetne te "basenki" Quote
Agappe Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Asiaczek napisał(a):Jak to nie widzisz?! Jest na wysokości mojego prawego łokcia... Pzdr. nie widze gdzie patrzy :roll: :roll: :roll: Quote
Agappe Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 miumiu napisał(a):śliczne piesy, a na ostatnich fotkach to co jest? Akity? oczywiście :)) Quote
Agappe Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Asiaczku specjalistką od patyczków jest Anatka ;) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Miumiu - tak, te duże, włochate, rude to akity japońskie. Oczywiście zaprzyjaźnione. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Agappe napisał(a):nie widze gdzie patrzy :roll: :roll: :roll: Na moje baski-trikolorki patrzy! Szkoda, że p. K. Opara nie doceniła babasków na Parach... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Agappe napisał(a):Asiaczku specjalistką od patyczków jest Anatka ;) Kiedy ja nauczę się je rozpoznawać?:oops: Cała historyjka bierze w łeb, a tak się starałam...:placz: pzdr. Quote
Agappe Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no to jeszcze jedno zdjęcie z już wczorajszego dnia latajaca grupa ;) ale baski sie schowały za akitą ;) Asia to teraz mam zadanie bojowe dla Ciebie..który rudy ogon jest którym ;) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='Agappe']no to jeszcze jedno zdjęcie z już wczorajszego dnia latajaca grupa ;) ale baski sie schowały za akitą ;) Asia to teraz mam zadanie bojowe dla Ciebie..który rudy ogon jest którym ;) Od lewej: Bimbo, Koiśka, Anata? Ale to byo "strzelanie", bo patrzyłam tylko po wielkosci psa... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Tak na szybko wstawie kilka fotek z wczorajszego spacerku. Spacer -praktycznie - ograniczał sie do siusiania i niuchania, bo... moje panienki zblizzają sie do cieczek. Sami zobaczcie: Zdjęcie sezonu! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 I jeszcze kilka "różnistych" fotek... Anata "na skróty" Akicia rodzinka. Powitanie nowego kolegi. Bimbo - z wiadomych względów - nie uczestniczył w powitaniu... Czyja to doopka na I planie?:lol: Obśliniona Felka Kto tam się schował? Akicie buziaczki Anata przed wejściem do pubu. Poczwórne zapatrzenie O,tu na pewno dają cos dobrego! Cdn. Pzdr. Quote
agabass Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ale nacykałaś fotosów no proszę jaki fajny spacerek tylko pozazdrościć Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 agabass napisał(a):ale nacykałaś fotosów no proszę jaki fajny spacerek tylko pozazdrościć Byłoby jeszcze ciekawiej, gdybyś Ty była. Ale jak jest BIMBO, to obce psy nie są zbyt mile widziane w jego towarzystwie... Szkoda. A co z naszym spacerkiem + Debe? A, i zdjęc jest jeszcze sporo do wstawienia. Czekają. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 UWAGA!! OGóLNOPOLSKI PROGRAM EDUKACYJNY 17 WRZEśNIA 2006 R. (niedziela) - Warszawa Psie spotkanie na szczycie, w programie którego: - specjaliści radzą - darmowe porady weterynaryjne - jak zdrowo zywic psa - czworonogi w kacji - pokazy psiej sprawności - jak uszczęśliwić nasze pieski? - moc atrakcji dla pupili - i wiele, wiele niespodzianek... więcej: www.zpsemzapanbrat.pl Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Kilka migawek z karmienia i pojenia naszej trzódki... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Od lewej: Bimbo, Koiśka, Anata? Ale to byo "strzelanie", bo patrzyłam tylko po wielkosci psa... Pzdr. niet ;) ale nie martw sie bo jeden akitomaniak tez sie pomylił, zgaduj dalej ;) Quote
Agappe Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek']UWAGA!! OGóLNOPOLSKI PROGRAM EDUKACYJNY 17 WRZEśNIA 2006 R. (niedziela) - Warszawa Psie spotkanie na szczycie, w programie którego: - specjaliści radzą - darmowe porady weterynaryjne - jak zdrowo zywic psa - czworonogi w kacji - pokazy psiej sprawności - jak uszczęśliwić nasze pieski? - moc atrakcji dla pupili - i wiele, wiele niespodzianek... więcej: www.zpsemzapanbrat.pl Pzdr. chyba się zjawimy :)) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Agappe napisał(a):niet ;) ale nie martw sie bo jeden akitomaniak tez sie pomylił, zgaduj dalej ;) Mam 2 wersje: 1 - Anata, Koiska, Bimbo, 2 - Anata, Bimbo, Koiska. A to jest strzelanie w ciemno. Kupcie chociaż inne obróżki:mad: Pzdr. Quote
Recommended Posts