bety Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, dopiero połowę masz... A ja się ucieszyłam, że juz koniec i że bedziesz na bieżąco z nami... No nic. Trzymam kciuki za szybkie zakończenie pracy zleconej:lol: Sama jestem ciekawa efektu. Pzdr. Ja też myślałam, że to szybciej pójdzie, ale poprawki, zmiany, nowe pomysły no i "lenistwo" świąteczne :cool3: spowolniły robótkę. A na bieżąco to ja jestem tu i tam, relaks też mi się przecież należy :razz: Pzdr Quote
AMIŚKA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Bo ja mam jeszcze i koty perskie, już nie wystawiane na wystawach...:lol: Pzdr. Piękne koty masz:lol::lol: a szczyli juz nie ma? Poszły w swiat?? Posmutniało w Twoim domku:razz:;)??? Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 jbk napisał(a):Jakby na to nie spojrzeć, wszyscy jesteśmy dogomaniacy ;) Racja, racja!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 jamnicze napisał(a):A ja się chciałam zapytać ile kosztuje taka wystawa np. w Luksemburgu czy na Litwie? To zależy (najczęściej) od ilości kilometrów do przejechania i od ilości osób jadących busem. Zgodnie z zasadą - im więcej, tym lepiej. Ale tez trzeba brac pod uwagę pojemność busa + ilośc przewożonych psów. Aby kazdy miał choc to minimum wygody. Więcej na PW, jak będziesz zainteresowana.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):tylko Malutki i ja - Marysia :cool3: weterany zostają w domu :evil_lol: a tak na margiesie to ich chyba coś boli w tym Lux, bo żeby za weterana chciec prawie 40 EURO :crazyeye:to niech się wypchają... Dopisałam (juz bez znaku zapytania:lol:). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 bety napisał(a):Ja też myślałam, że to szybciej pójdzie, ale poprawki, zmiany, nowe pomysły no i "lenistwo" świąteczne :cool3: spowolniły robótkę. A na bieżąco to ja jestem tu i tam, relaks też mi się przecież należy :razz: Pzdr Czyli jesteś teraz taki "tymczasowy podglądacz"?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Dzień Dobry :lol: Witaj, Goofikowa!:multi: AMIŚKA napisał(a):Piękne koty masz:lol::lol: a szczyli juz nie ma? Poszły w swiat?? Posmutniało w Twoim domku:razz:;)??? Mam jeszcze 2 Maluszki - Modesta i Gunię-Gapunię. O terminachich odbiorów pisałam wczesniej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Wczoraj wieczorem i dzisiaj do ok. 13.00 nie miałam dostępu do Netu. Dlatego dzisiaj, żeby trochę rozruszać Galerię, wstawiam dowcip, który ostatnio słyszałam. Mnie się podoba...:lol: Nad jezioro przyjechał facet w nowym, złotym samochodzie. Wyciągnął z bagażnika złoty ponton i złota wędkę. Napompował ponton złotą pompką i wypłynął na jezioro. Zarzucił wędkę, po chwili złoty spławik zanurzył się, a facet wyciągnął słotą rybkę. Była tak mała i mizerna, że postanowił ją wrzucić z powrotem do wody. Jednak rybka w ostatniej chwili mówi do niego: - A co z trzema życzeniami? - No dobra, niech będzie. Mów, ale szybko! Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Witaj, Goofikowa!:multi: Mam jeszcze 2 Maluszki - Modesta i Gunię-Gapunię. O terminachich odbiorów pisałam wczesniej... Pzdr. O to dobrze ,chociaz jeszcze troszke poogladamy maluszki:multi::multi::multi: a śliczne są,i baardzo zabawowe:loveu::lol::lol:, tzn ze sesja będzie:multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Asiaczek']Wczoraj wieczorem i dzisiaj do ok. 13.00 nie miałam dostępu do Netu. Dlatego dzisiaj, żeby trochę rozruszać Galerię, wstawiam dowcip, który ostatnio słyszałam. Mnie się podoba...:lol: Nad jezioro przyjechał facet w nowym, złotym samochodzie. Wyciągnął z bagażnika złoty ponton i złota wędkę. Napompował ponton złotą pompką i wypłynął na jezioro. Zarzucił wędkę, po chwili złoty spławik zanurzył się, a facet wyciągnął słotą rybkę. Była tak mała i mizerna, że postanowił ją wrzucić z powrotem do wody. Jednak rybka w ostatniej chwili mówi do niego: - A co z trzema życzeniami? - No dobra, niech będzie. Mów, ale szybko! Pzdr.Haha, dobre! :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 AMIŚKA napisał(a):O to dobrze ,chociaz jeszcze troszke poogladamy maluszki:multi::multi::multi: a śliczne są,i baardzo zabawowe:loveu::lol::lol:, tzn ze sesja będzie:multi::multi::multi: Oj, mam jeszcze masę fotek do wstawienia... Jeszcze się znudzicie małymi baskami...:evil_lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, mam jeszcze masę fotek do wstawienia... Jeszcze się znudzicie małymi baskami...:evil_lol: Pzdr. Nie ma takiej opcji! Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 No to zaraz wypróbuję Waszą cierpliwość:evil_lol: "Każde inne...":lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Seria pt. Zabawy na kolanach:lol: Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Znudzić się? No coś TY!!!! A kawał świetny, też się obśmiałam :evil_lol: A kto piłuje kraty? oczywiście Pręgunia-nieGapunia :lol: http://img514.imageshack.us/img514/2669/resizeof1031920wi6.jpg Quote
Mudik Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Maśka cudna,ale całe szczeście,ze mój "chrześniak" Modest jeszcze jest:multi:, a Gunia jest na żywo przesłodka:loveu::loveu::loveu: Swoją drogą Modest to niezły gangster:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Modeścik pojedzie sobie walentynkowo do domku ;)...(w 50 rocznicę ślubu moich rodziców ) dawa mi Asiaczku tego faceta od życzeń :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 deer_1987 napisał(a):E tam nie znudzimy sie :D Zobaczymy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='jamnicze']Znudzić się? No coś TY!!!! A kawał świetny, też się obśmiałam :evil_lol: A kto piłuje kraty? oczywiście Pręgunia-nieGapunia :lol: http://img514.imageshack.us/img514/2669/resizeof1031920wi6.jpg Ja juz teraz wiem, skąd ona ma takie ostre szpileczki...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Mudik napisał(a):Maśka cudna,ale całe szczeście,ze mój "chrześniak" Modest jeszcze jest:multi:, a Gunia jest na żywo przesłodka:loveu::loveu::loveu: Swoją drogą Modest to niezły gangster:cool3::evil_lol::evil_lol: To nie Maśka, to Natka:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Alicja']Modeścik pojedzie sobie walentynkowo do domku ;)...(w 50 rocznicę ślubu moich rodziców ) dawa mi Asiaczku tego faceta od życzeń :evil_lol::evil_lol: A wiesz, że nawet nie pomyślałam, że to będa Walentynki... Ale numer!!!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts