Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jakie wystawy łotewskie wybrałas? Masz juz coś na oku?
Jestem otwarta na propozycję.:lol:

Pzdr.

Również jestem otwarta na propozycję. Szczerze mówiąc jeszcze nie zaglądałam, ale jeśli pojadę na Litwę, to na Łotwę pewnie nie pojechałabym wcześniej jak w maju (bo jeszcze chcę do Niemiec poskoczyć w marcu czy kwietniu), niestety muszę teraz na początku myśleć o kredycie, a dopiero później wystawy :roll:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Florka_xyz']Witanko z Asiaczkami :p
No No zdjęcia super ;)Ja juz sie nie moge doczkac Rzeszowa zeby sie z Wami spotakc:loveu:
Florka, to już niedługo...:multi:

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Również jestem otwarta na propozycję. Szczerze mówiąc jeszcze nie zaglądałam, ale jeśli pojadę na Litwę, to na Łotwę pewnie nie pojechałabym wcześniej jak w maju (bo jeszcze chcę do Niemiec poskoczyć w marcu czy kwietniu), niestety muszę teraz na początku myśleć o kredycie, a dopiero później wystawy :roll:
Pozdrawiam
Iwa

Czyli Łotwa najwcześniej w maju...
OK, spróbuję coś poszukac.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Co tam w niedziele u Was?
Oj, wstałam dopiero o 9.00, ale połozyłam się spać o 3.00 nad ranem.... W związku z tym brakuje mi dnia...:oops:

Ania i Mania - zyjecie? Hop, hop...

Pzdr.

Posted

Wiesz, u mnie w pracy nie za bardzo chcą zwalniać w piątki i poniedziałki; mamy wtedy takie szalone dni...

Czasami udaje mi się wypertraktować wolny piątek, ale zawsze po trudach...:cool1:

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, u mnie w pracy nie za bardzo chcą zwalniać w piątki i poniedziałki; mamy wtedy takie szalone dni...

Czasami udaje mi się wypertraktować wolny piątek, ale zawsze po trudach...:cool1:

pzdr.
Aaa, rozumiem..

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, wstałam dopiero o 9.00, ale połozyłam się spać o 3.00 nad ranem.... W związku z tym brakuje mi dnia...:oops:

Ania i Mania - zyjecie? Hop, hop...

Pzdr.

żyjemy, żyjemy :lol: i właśnie idziemy jeść śniadanko :sabber:

co do wystaw w Estoni to z tych, które już podały sędziów wszystkie odpadają...sami Norwegowie (jakby innych nie było :razz:)= keesy i prawdopodobne "ogony" :angryy:

ale za to w sierpniu na 95% do Czech - Mladej Boleslv, bo M. Maruskova sędziuje :bigcool:

a i Luksemburg może też...sędziuje nas Kavcic ze SLO :evil_lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
żyjemy, żyjemy :lol: i właśnie idziemy jeść śniadanko :sabber:

co do wystaw w Estoni to z tych, które już podały sędziów wszystkie odpadają...sami Norwegowie (jakby innych nie było :razz:)= keesy i prawdopodobne "ogony" :angryy:

ale za to w sierpniu na 95% do Czech - Mladej Boleslv, bo M. Maruskova sędziuje :bigcool:

a i Luksemburg może też...sędziuje nas Kavcic ze SLO :evil_lol:

Ja tez własnie szykuje sobie śniadanko - twarożek z zielona cebulka, kanapeczki z serkiem żółtym, ogóreczki kiszone (od mojej Cioci). Mniam, mniam, mniam... No, i herbatka z cytryną!

No to trzeba te Wasze wystawy jakoś zgrac z moimi:lol: Ja do Estonii jednak w tym roku raczej nie pojadę, bo najpierw Erka musi skończyc jakiś dorosły Championat.

A Lux - to juz rozmawiałysmy. rozumiem, że jedziemy?:lol:

Pzdr.