Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 I ostatnia część fotek Guni-Gapuni:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Ona jest obłędna. :loveu: http://img511.imageshack.us/img511/9996/resizeof1031948as7.jpg Mówię Ci, to będzie taka pieszczocha, że ... rąk zabraknie. dobrze, że w nowym domku jest dwójka dzieci:lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Mówię Ci, to będzie taka pieszczocha, że ... rąk zabraknie. dobrze, że w nowym domku jest dwójka dzieci:lol: Pzdr. Pieszczocha...a jaki gryzoń! http://img515.imageshack.us/img515/995/resizeofimg0156jb9.jpg http://img223.imageshack.us/img223/7356/resizeofimg0160xf1.jpg wymiękam...!:lol: Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Mówiłam, Mała nie da sobie w kaszę dmuchać!:evil_lol: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 http://img223.imageshack.us/img223/7356/resizeofimg0160xf1.jpg Nie ma to jak kapeć :evil_lol: Pozdrawiam! Quote
M&S Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Mówiłam, Mała nie da sobie w kaszę dmuchać!:evil_lol: Pzdr. ...to prawda, ale słodka jest :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Kapeć jako zabawka młodych psów jest wieczny!:multi: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Paula&Goofi']http://img223.imageshack.us/img223/7356/resizeofimg0160xf1.jpg Nie ma to jak kapeć :evil_lol: Pozdrawiam! Dobry kapeć nie jest zły!:razz: Asiaczku, a co byś powiedziała na małą sesję Baskowo - Liskową przy okazji wystawy w R.?:lol: Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Super!!!:multi: Myślę, że chłopcy nie będą mieli nic naprzeciwko, a dziewczyny to Erka i Kika - pokojowo nastawione panienki... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witanko z Asiaczkami :p No No zdjęcia super ;)Ja juz sie nie moge doczkac Rzeszowa zeby sie z Wami spotakc:loveu: Quote
Iwa-R Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asiaczek napisał(a):A jakie wystawy łotewskie wybrałas? Masz juz coś na oku? Jestem otwarta na propozycję.:lol: Pzdr. Również jestem otwarta na propozycję. Szczerze mówiąc jeszcze nie zaglądałam, ale jeśli pojadę na Litwę, to na Łotwę pewnie nie pojechałabym wcześniej jak w maju (bo jeszcze chcę do Niemiec poskoczyć w marcu czy kwietniu), niestety muszę teraz na początku myśleć o kredycie, a dopiero później wystawy :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Florka_xyz']Witanko z Asiaczkami :p No No zdjęcia super ;)Ja juz sie nie moge doczkac Rzeszowa zeby sie z Wami spotakc:loveu: Florka, to już niedługo...:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Również jestem otwarta na propozycję. Szczerze mówiąc jeszcze nie zaglądałam, ale jeśli pojadę na Litwę, to na Łotwę pewnie nie pojechałabym wcześniej jak w maju (bo jeszcze chcę do Niemiec poskoczyć w marcu czy kwietniu), niestety muszę teraz na początku myśleć o kredycie, a dopiero później wystawy :roll: Pozdrawiam Iwa Czyli Łotwa najwcześniej w maju... OK, spróbuję coś poszukac.:lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witam niedzielnie :) Asiaczku, będziesz na wystawie w Katowicach? Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='deer_1987']Co tam w niedziele u Was? Oj, wstałam dopiero o 9.00, ale połozyłam się spać o 3.00 nad ranem.... W związku z tym brakuje mi dnia...:oops: Ania i Mania - zyjecie? Hop, hop... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Witam niedzielnie :) Asiaczku, będziesz na wystawie w Katowicach? Raczej nie... Baski - tradycyjnie - są w piątek... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Raczej nie... Baski - tradycyjnie - są w piątek... Pzdr.Szkoda...:( Ja właśnie prawdopodobnie będę w piątek... Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Wiesz, u mnie w pracy nie za bardzo chcą zwalniać w piątki i poniedziałki; mamy wtedy takie szalone dni... Czasami udaje mi się wypertraktować wolny piątek, ale zawsze po trudach...:cool1: pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, u mnie w pracy nie za bardzo chcą zwalniać w piątki i poniedziałki; mamy wtedy takie szalone dni... Czasami udaje mi się wypertraktować wolny piątek, ale zawsze po trudach...:cool1: pzdr.Aaa, rozumiem.. Quote
Paula&Goofi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dzień Dobry :lol: Wpadłam się przywitać :loveu: A co do wystaw, to może w Szczecinie będziecie ? :razz: Quote
M&S Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, wstałam dopiero o 9.00, ale połozyłam się spać o 3.00 nad ranem.... W związku z tym brakuje mi dnia...:oops: Ania i Mania - zyjecie? Hop, hop... Pzdr. żyjemy, żyjemy :lol: i właśnie idziemy jeść śniadanko :sabber: co do wystaw w Estoni to z tych, które już podały sędziów wszystkie odpadają...sami Norwegowie (jakby innych nie było :razz:)= keesy i prawdopodobne "ogony" :angryy: ale za to w sierpniu na 95% do Czech - Mladej Boleslv, bo M. Maruskova sędziuje :bigcool: a i Luksemburg może też...sędziuje nas Kavcic ze SLO :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Dzień Dobry :lol: Wpadłam się przywitać :loveu: A co do wystaw, to może w Szczecinie będziecie ? :razz: Chyba tez raczej nie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):żyjemy, żyjemy :lol: i właśnie idziemy jeść śniadanko :sabber: co do wystaw w Estoni to z tych, które już podały sędziów wszystkie odpadają...sami Norwegowie (jakby innych nie było :razz:)= keesy i prawdopodobne "ogony" :angryy: ale za to w sierpniu na 95% do Czech - Mladej Boleslv, bo M. Maruskova sędziuje :bigcool: a i Luksemburg może też...sędziuje nas Kavcic ze SLO :evil_lol: Ja tez własnie szykuje sobie śniadanko - twarożek z zielona cebulka, kanapeczki z serkiem żółtym, ogóreczki kiszone (od mojej Cioci). Mniam, mniam, mniam... No, i herbatka z cytryną! No to trzeba te Wasze wystawy jakoś zgrac z moimi:lol: Ja do Estonii jednak w tym roku raczej nie pojadę, bo najpierw Erka musi skończyc jakiś dorosły Championat. A Lux - to juz rozmawiałysmy. rozumiem, że jedziemy?:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To Wy dopiero śniadankujecie :crazyeye:? Ja już po śniadanku i kawuni, i zaraz zasiądę do rosołku :cool3: Quote
Recommended Posts