Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Do weekendu to mi znowu zaległości urosną! Nie. Muszę to dzisiaj załatwić... Pzdr. Quote
agabass Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Asiaczek napisał(a):Do weekendu to mi znowu zaległości urosną! Nie. Muszę to dzisiaj załatwić... Pzdr. zobaczymy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 No, będzie na co popatrzeć! Pzdr. Quote
Agasia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Smaczku mi narobily zdjecia na temacie chorzowskiej wystawy, wchodze tutaj a tu pusciutko! :( Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 No to lecimy... Ale uprzedzam, zdjęcia będą baaaardzo różne. "Kto tu się tak wciska?" Agasia przemawia do rozsądku maluchom. ciekawe, o czym mówili? Żelcia słucha bardzo uwaznie, natomiast Dżezik... nie wiadomo, czy wogóle słucha. Oto efekty Agasiowego namawiania: Parka Niuchająca A teraz Dżezik na ringu. Obmacywanie trwa... Potem lekki bieg... Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Znowu cos tam zaszwankowało i ten "lekki bieg' troche sie wydłużał... Ale potem był krótki odpoczynek, przez niekórych nazywany "Pozycja wystawowa". Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 A tutaj niespodzianka. Farik ma zdjęcia praktycznie tylko w biegu... (z małymi wyjątkami). Jak to się stało? Dobrze, że na koniec była chwila wytchnienia i można było uchwycić ładną główkę Farika. Bo mnie już nogi rozbolały od tego biegania (na papierze, oczywiście).:lol: Pzdr. Quote
donya Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: dostałas mojego sms'a :roll: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Koniecznie trochę Żelki, dla jej sympatynków: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 donya napisał(a):Śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: dostałas mojego sms'a :roll: Nic nie dostałam. Napisz PW, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 No i jeszcze trochę Felki, bo i ona - jak przystało na tak piękną córcię - też ma swoich fanatyków. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 I jeszcze kilka zdjęc z konkurencji na ringu: NPwR, NSwR, BOB... Tak chłopaki biegną, aby wygrać! A po wieczornych spacerkach z psami - jeszcze kilka zdjęć z konkurencji finałowych. Tam się dopiero działo!:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Asku - wiem, ze to, co teraz napisze bedzie nuuudne, ale musze ;) Super fotencje :multi: :happy1: Quote
Agasia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Wreszcie fotki! Jejku, jak ten aparat ladnie rozmywa, jak ladnie ostrzy mniam...! To zdjęcie Żelatynki jest przepiękne! :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Fakt, jest kilka zdjęć wręcz przykładowych. Zastanawiam się, gdzie je wykorzystać. A wczoraj już nie zdążyłam wstawić fotek z konkurencji finałowych. Zrobię to dzisiaj. SuperGosia & Agasia - spasiba w imieniu Tomka i Modeli!:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Obiecane zdjęcia z BIS JUNIORÓW V gr. I BIS JUNIORÓW Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Konkurencja "Najlepsza para Hodowlana" : BIS V gr.: I tak zakończylismy wystawę w Chorzowie. Bardzo szczęśliwą dla nas! I już teraz bardzo chcemy pojechać tam za rok...:lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 A teraz odmeldowujemy się i idziemy na spacer na Pola Mokotowskie. Spotkamy tam zaprzyjaźnione akitki: Anatę, Bimbo i Koikę! Takie spotkanie "na szczycie" wymaga odpowiedniej fotorelacji, prawda? A więc i zdjęcia będą! pzdr. Quote
Agasia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Super zdjęcia chorzowskie - pare wykorzystam na moją stronę dobrze? Oczywiscie stosownie podpisze :) I czekamy na akitowo - baskowe fotorelacje Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Agasia - wykorzystuj sobie do woli. Ja zdjęcia z W-wy i Chorzowa nagram Ci na płyte i dam we Wrocku, OK? pzdr. Quote
agabass Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no proszę proszę jakie piękne fotki super Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Agabasku, jak postępy w umawianiu się z Debestką? Pzdr. Quote
Agasia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Agasia - wykorzystuj sobie do woli. Ja zdjęcia z W-wy i Chorzowa nagram Ci na płyte i dam we Wrocku, OK? pzdr. OK OK ! :lilangel: :lilangel: Quote
Agappe Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kapitalne zdjęcie!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek'] synchronzacja wróciła:multi: :multi: Quote
Recommended Posts