Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

J.G napisał(a):
Nie mam porównanie w tym temacie,pomi są łatwiejsze w pielęgnacji i w czesaniu nie ma porównania.:shake:

Wiesz, jak widzę, te cuda, jakie hodowcy pomków i szpicków wyprawiają na wystawach, to mi się jezy włos na głowie. I dlatego tak napisałam.

Persy - teoretycznie - wystarczy raz w tygodniu rpzeczesac i wypudrowac.

Pzdr.

Posted

A ja dzisiaj ze skrzynki na listy wyjęłam kopertę z 2 Championatami Estonii:

- Młodzieżowy Champion Estonii - LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI
- Champion Estonii - Abotere's WAHZIRI

Super, bardzo się cieszę!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj ze skrzynki na listy wyjęłam kopertę z 2 Championatami Estonii:

Pzdr.
:klacz::klacz: Gratulacje !!!

Erka ma już Mł.Ch. jakich krajów? Polski, Luksemburga, Estonii, tak ?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, jak widzę, te cuda, jakie hodowcy pomków i szpicków wyprawiają na wystawach, to mi się jezy włos na głowie. I dlatego tak napisałam.

Persy - teoretycznie - wystarczy raz w tygodniu rpzeczesac i wypudrowac.

Pzdr.

Zgadza się ale to tylko przed ringiem,na co dzień pomki czeszę raz w tygodniu nieraz nawet rzadziej,a jak miałem persy dawno temu to jednak dużo więcej musiałem poświęcać czasu na ich pielęgnację.

Posted

[quote name='Asiaczek']Obiecałaś! Myślę, że jakiś wolny termin i Ty i ja znajdziemy:lol:

Pzdr.

Póki co termin mojego urlopu latem owiany jest tajemnicą :angryy:...nie wiem kiedy mamy czynne przedszkole .... pani dyr. takie wiadomości uważa za ściśle tajne :roll::mad:... a chciałabym odwiedzić Debeściaczka ( Robert robi pychotka naleśniczki :loveu:), Vectre z moimi wnusiami ... a tak wogóle mam gdzieś byc za Warszawą ...chyba że Rodzinka znów w tym czasie jak mi będzie pasować wyrwie do gorących krajów:angryy: i znów doopa z wyjazdu bo ich nie bedzie

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj ze skrzynki na listy wyjęłam kopertę z 2 Championatami Estonii:

Pzdr.
SUPER-Gratuluję bardzo serdecznie.:multi::multi::multi:BRAWO:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='agnethka']jakby to rzec... :oops: ja w pełni zasłużyłam sobie na tą ów bliznę na policzku :oops:
GRATULUJĘ CHAMPIONATÓW :multi:
A, to takie buty...

Otrzymywanie takich certyfikatów to czysta przyjemność.:lol:

Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
:klacz::klacz: Gratulacje !!!

Erka ma już Mł.Ch. jakich krajów? Polski, Luksemburga, Estonii, tak ?

Zgadza się! Jaka jestes dobrze zorientowana...

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
:klacz::klacz: Gratuluje

Witaj, gosiaja!
Jak tam w domu, wszyscy żyją? Jak Morek?

J.G napisał(a):
Zgadza się ale to tylko przed ringiem,na co dzień pomki czeszę raz w tygodniu nieraz nawet rzadziej,a jak miałem persy dawno temu to jednak dużo więcej musiałem poświęcać czasu na ich pielęgnację.

No tak.
To wychodzi, że masz tak dużo wolnego czasu, że...... nie masz co robić!:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Póki co termin mojego urlopu latem owiany jest tajemnicą :angryy:...nie wiem kiedy mamy czynne przedszkole .... pani dyr. takie wiadomości uważa za ściśle tajne :roll::mad:... a chciałabym odwiedzić Debeściaczka ( Robert robi pychotka naleśniczki :loveu:), Vectre z moimi wnusiami ... a tak wogóle mam gdzieś byc za Warszawą ...chyba że Rodzinka znów w tym czasie jak mi będzie pasować wyrwie do gorących krajów:angryy: i znów doopa z wyjazdu bo ich nie bedzie
A, rozumiem. NO nic. W takim razie poczekamy sobie spokojnie. Do wakacji jest jeszcze trochę czasu...;)

Pzdr.

Posted

http://img140.imageshack.us/img140/6527/resizeof1031794hv6.jpg - buziaczki
http://img110.imageshack.us/img110/5056/resizeof1031765mj8.jpg- słodki gacuś
http://img110.imageshack.us/img110/5056/resizeof1031765mj8.jpg - bez komentarza!!!!!!!!!!!!
http://img110.imageshack.us/img110/5056/resizeof1031765mj8.jpg - jakie fajowe zabawy z mamą
http://img110.imageshack.us/img110/5056/resizeof1031765mj8.jpg - czujna, zwarta, gotowa ;)

Asiaczku, do Was po prostu nie da się nie zaglądać , bo potem nie ma jak nadrobić zaległości - od mojego wczorajszego wpisu przybyło 9 stron!!!!!:crazyeye::evil_lol:

Posted

Pzdr.

wieeelkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

normalnie zazdrość mnie zje żywcem :sabber: hehe fajnie masz kurczę Kobito!!!!!:D

Ania i Marysia

ps: a jak było u dentysty????;)