Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

J.G napisał(a):
Pomki to moja wymarzona ukochana rasa takie małe piranie,szkoda tylko że ich hodowcy są tacy toksyczni.:placz:

Mi się nawet taki Pomek marzy.... fajnie by się komponował razem a Chowkiem... prawda? :cool3:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Mi się nawet taki Pomek marzy.... fajnie by się komponował razem a Chowkiem... prawda? :cool3:

Świetny pomysł,bardzo podobne do siebie i ta sama grupa a to jest bardzo ważne.:evil_lol:

Posted

J.G napisał(a):
Świetny pomysł,bardzo podobne do siebie i ta sama grupa a to jest bardzo ważne.:evil_lol:

Oj nadejdzie kiedyś ta chwila. Póki co jeszcze niewiele wiem o rasie, i chciałabym aby zakup był przemyślany, wiec na pewno nie będzie to zakup "pod wpływem chwili" z "pierwszej lepszej" hodowli. :cool3:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Oj nadejdzie kiedyś ta chwila. Póki co jeszcze niewiele wiem o rasie, i chciałabym aby zakup był przemyślany, wiec na pewno nie będzie to zakup "pod wpływem chwili" z "pierwszej lepszej" hodowli. :cool3:

Dokładnie masz rację w 100%.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
To prawda i jakie miłe w dotyku :p, a o maluchach to nawet nie wspomnę, miooodzio i sama słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

...tylko się nie zakochaj...;)

Pzdr.

Posted

J.G napisał(a):
Pomki to moja wymarzona ukochana rasa takie małe piranie,szkoda tylko że ich hodowcy są tacy toksyczni.:placz:

Myślę, że w każdej rasie znajdą się toksyczni hodowcy...

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Właśnie myślę czy uda mi sięwyskoczyć latem do Stolicy i zobaczyć baskowe :razz::razz:... mam poodwiedzać dogociółki ;)tysz przy okazji wizyty u rodziny
Obiecałaś! Myślę, że jakiś wolny termin i Ty i ja znajdziemy:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='dzasta']http://img181.imageshack.us/img181/25/resizeof1031788xe5.jpg

Super fotka dwoje bohaterów się tarmosi tudzież zagryza a starszyzna udaje że nie widzi :evil_lol:
Też wytrałam sobie tę fotkę jako najciekawszą.:loveu:

[quote name='agaciaaa']Witajcie Asiaczki :)

http://img132.imageshack.us/img132/739/resizeofimg0004vx1.jpg gdzie z tym jęzorem? :lol:

http://img254.imageshack.us/img254/3562/resizeofimg0006lq0.jpg śliczne :loveu:
Witaj, Młodziezy!
Wybrałaś niezłe foteczki, tez mi się podobają.

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):

Tez uważam, że pomysł jest OK. A wiesz, dlaczego? Pamiętasz w Estonii i chyba na Litwie też, jest taki konkurs, w którym biora udział 2 różne rasy, ale do siebie podobne, np. doberman i pinczer min lub średni... Mogłabyś wtedy brac udział w takim konkursie. W tempie prezentacji - rasy podobne.;)

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):

nie ma sprawy ja mogę już Tobie polecić super Hodowlę ( i powiem w tajemnicy, że mają malutkie pomki:evil_lol:)

Posted

oo tak Pomki są bardzo efektowne mam nadzieje że kiedyś uda mi się wystawić takiego małego futrzaka :evil_lol:

Teraz to tamw esoło widze :eviltong: Gunia-Gapunia się rozszalała na całego :lol:

pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
oo tak Pomki są bardzo efektowne mam nadzieje że kiedyś uda mi się wystawić takiego małego futrzaka :evil_lol:

pzdr.

owszem są ładne, ale dla mnie trokszę za małe:cool3:

Posted

Kaya napisał(a):

Teraz to tamw esoło widze :eviltong: Gunia-Gapunia się rozszalała na całego :lol:

pzdr.

Tak, Gapunia tylko tak wygląda niewinnie... Nie daje sobie w kaszę dmuchac, da dziewczyna sobie rade w zyciu!:lol:

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...fajnie, można poleżeć w wygodnym fotelu i "kima" :lol:

Te fotele dentystyczne wcale nie sa takie wygodne...:cool3:

Maks i Spark napisał(a):
owszem są ładne, ale dla mnie trokszę za małe:cool3:

Dla mnie też. Uważam, że wysokośc baskowa to dla mnie jest jak raz.:lol:

Pzdr.