Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Juz byłam u Was i zostawiłam ślad.

Pzdr.

Bardzo nam miło, dziękujemy za wizyte w naszej początkującej galerii :)

pzdr.

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
To ja zapraszam do nas, bo są świeże fotki :lol::loveu:
Nie wiem czy został przeczytany mój post z poprzedniej strony :mad::p

Pozdrawiam!

Alez został, został! Ja zawsze czytam wszystkie posty skierowane do mnie... No i dlatego masz sporo fotek Guni-pręguni.:lol::loveu:

Pzdr.

Posted

betel napisał(a):
Oj ,to Wam smutno będzie i mamusie będa tęsknić, jak całe towarzystwo trafi do nowych domków:razz:

NO, będzie smutno, ale tylko przez jakis czas. Potem codzienne sprawy przejmą znowu kontrolę nad moim wolnym czasem...

A wczoraj do nowego domku wyjechała NOW NOW Asiaczek FCI vel Natka. Zostały już tylko 3 Maluszki... Jakoś tak cicho i spokojnie się zrobiło w domu...;)

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
z jego spaniem jest tak pół nocy śpi na swoim posłaniu a pól nocy ze mną na łóżku
jak jestem w domu to nie odstępuje mnie na krok

To było do przewidzenia... Morek - Twój drugi cień:lol:

Pzdr.

Posted

betel napisał(a):
Psików w domku ubywa, ale nowych gości na wątku przybywa. Gratulacje dla nowych "rodziców" Asiaczkowych pociech:lol:

Z Nowych Właścicieli to na razie tylko gosiaja pojawiła się. Może jeszcze uda mi się kogoś namówić - ale tego nie mogę obiecac. Nie wszyscy mają czas na siedzenie na DGM...

pzdr.

Posted

[quote name='Elitesse']zajrzyj do mnie - jak maja kogos ukarac za kryptoreklame to niech to bede ja :evil_lol::evil_lol:
Byłam, byłam...
Jakaż to kryptoreklama. Sa przecież wątki o smyczach, obrożach itp. i tam linki do firm latają z prawa na lewo...:lol:

Pzdr.