M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ło jejku, jaka słodka minka :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, sa chwile, których się nie zapomina, prawda?:lol::loveu: Pzdr. tak, tego nie da się zapomnieć:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A ja jeszcze nie słyszałam śpiewającego baska:placz::placz::placz: Quote
Kaya Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a):A czy wrzuciliście juz pieniążek do skarbonki WOŚP? Ja jeszcze nie, ale chcę to nadrobić przy popołudniowym spacerze z psami... Pzdr. My z Kają kwestowałysmy i zebrałyśmy 861,06 zł więc w tym roku akcja także udana a Kaja śpi jak zabita po całym dniu pieszczot i pokazywaniu sztuczek :evil_lol: pzdr. Quote
gosiaja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jak uda mi się nagrać to wstawię śpiew baska Morek rano swoim śpiewem cały dom na nogi stawia Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 simbik napisał(a):http://img407.imageshack.us/img407/3226/resizeof1031737rf7.jpg Rozumiem, że to fachowy trening psów policyjnych :cool3:... przeszukiwanko :evil_lol:. Mój mąż się ostatnio uśmia. U weta spotkał policjantów z psem tropiącym i gdy ten zaczął obwąchiwać kocyk naszego Uzika natychmiast padło pytanie z ust policjanta: "Tam coś jest?" (nie ma jak zboczenie zawodowe :eviltong:). Haha, trzeba było powiedzieć "było, było!"....:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 gosiaja napisał(a):nie za bardzo miałam przy Morku czas na siedzenie przy komputerze ale wczoraj przyjechałam doi rodziców i oni się nim zajęli a ja skorzystałam z chwili wolnej Morek też dzisiaj nie za bardzo jadł suche rano ale wczoraj to ananasa wsunął aż mu się uszy trzęsły i w nie podobało mu się spanie na swoim posłaniu wolał w moim łóżku Ohohoho, następny basek, śpiącu w łóżku!:evil_lol: Ale nie ma czego się wstydzić! Większość naszych pociech spi w łożkach...:cool3: jbk napisał(a):Moreczek już wie, że łóżko jest wygodne ;) Moja krew :) Moja tez!...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):...No proszę, malutka pirania, daje czadu :multi::multi::multi: suuuper :lol::lol::lol: Oj, daje, daje...:lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 gosiaja napisał(a):pierwsza wizyta na śniegu odpoczynek gosiaja - a jak przeszedł pierwszy spacer, a właściwie wizyta na dworze...? Jaka była jego reakcja na śnieg, słońce...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Kaya napisał(a):My z Kają kwestowałysmy i zebrałyśmy 861,06 zł więc w tym roku akcja także udana a Kaja śpi jak zabita po całym dniu pieszczot i pokazywaniu sztuczek :evil_lol: pzdr. Szkoda, że mieszkacie tak daleko od nas, bo przy moim wrzucaniu miałabys zdecydowanie więcej. No, ale w końcu i tak jest wspólna skarbonka, prawda?:lol: Gratuluję pieknej uzbieranej kwoty!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Mudik napisał(a):A ja jeszcze nie słyszałam śpiewającego baska:placz::placz::placz: Niemożliwe...:crazyeye: Zajrzyj tutaj: [SIZE=+1]... To, że psy te nie szczekają, wcale nie oznacza, że są nieme. W chwili silnej emocji wydają głos ... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 gosiaja napisał(a):jak uda mi się nagrać to wstawię śpiew baska Morek rano swoim śpiewem cały dom na nogi stawia Hmmmm, niedyskretne pytanie, a o której Morek robi pobudkę?:evil_lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 pierwszy spacer (wizyta na dworze) był dosyć intensywny jako że mam ogródek ogrodzony (3 na 5 metra) to go tam wypuściłam biegał najpierw po chodniczku wszystko obwąchując i podgryzając trawę potem odważył się wejść na resztkę śniegu i już nie dało się go do domu zapędzić. a jak już go zapędziłam do domu to siedział na parapecie od balkonu i chciał iść jeszcze, drapał szybę żeby mu otworzyć co do pobudki to pierwszej nocy postanowił nas obudzić o 2 i 5 a dzisiaj już było spokojniej obudził się o 5 i zaczął śpiewać niestety jeszcze się nie nauczył z łóżka chodzić ale stawiam na to że jutro będzie już na nie wskakiwał i zeskakiwał Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Mudik napisał(a):A ja jeszcze nie słyszałam śpiewającego baska:placz::placz::placz: Żałuj córko, żałuj :razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 gosiaja napisał(a):pierwszy spacer (wizyta na dworze) był dosyć intensywny jako że mam ogródek ogrodzony (3 na 5 metra) to go tam wypuściłam biegał najpierw po chodniczku wszystko obwąchując i podgryzając trawę potem odważył się wejść na resztkę śniegu i już nie dało się go do domu zapędzić. a jak już go zapędziłam do domu to siedział na parapecie od balkonu i chciał iść jeszcze, drapał szybę żeby mu otworzyć co do pobudki to pierwszej nocy postanowił nas obudzić o 2 i 5 a dzisiaj już było spokojniej obudził się o 5 i zaczął śpiewać niestety jeszcze się nie nauczył z łóżka chodzić ale stawiam na to że jutro będzie już na nie wskakiwał i zeskakiwał Czyli nie bał się "dworu, śniegu itp. Super!!! Odwazny psiak!!!:loveu: A co do pobudki, to faktycznie, ja wstaję przed 5.00. Czasami to nawet o 4.30. Więc musisz trochę nam nim popracowac, aby sobie zakodował inne godziny wstawania... Na kanapę u mnie to wchodziła/wskakiwała tylko Maśka. Obecnie, jak Maski już nie ma, robi to Modest. Takie cwaniaki!!! No, w sumie Rodzina. Tak więc, jeżeli chcesz i pozwolisz mu - to Morek na pewno nauczy się tej czynności. W końcu tam będzie/jest mu zdecydowanie wygodniej, cieplej, no i blisko Pańci!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 bonsai_88 napisał(a):Słyszałam śpiewające baski :multi: Dobre, prawda? A Mudik juz tez słyszała? pzdr. Quote
Kaya Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Świetne! Ja też już słyszałam :multi: pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Powoli zbliża się czas spacerów psich. Żebyscie się nie nudzili, wstawię choć kilka foteczek grupowych, jeszcze z pierwszej wizyty Ani i Mani... Felka (tri) i jej wnuczka (pręgowana) - Gunia-Gapunia:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Kaya napisał(a):Świetne! Ja też już słyszałam :multi: pzdr. Kaya - w podpisie masz 2 fotki + napis, że zapraszasz do Galerii. Ale mi ten link nie działa. Czy to aby na pewno chodzi o Galerię na DGM? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Cd. Jeszcze kilka fotek i lecimy... Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiu!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: toż to sama słodycz :lol: Quote
Kaya Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Kaya - w podpisie masz 2 fotki + napis, że zapraszasz do Galerii. Ale mi ten link nie działa. Czy to aby na pewno chodzi o Galerię na DGM? Pzdr. Bo ja mądra nie zrobiłam odnośnika do naszej galerii :oops: Już poprawiam zaraz będzię działać :) pzdr. Quote
Mudik Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Słyszała, słyszała, mój Deli też bardzo rozmowny jest, musze to nagrać wreszcie, ojojojoj juz mi się 3 filmy w kolejce zebrały do nagrania, bedzie co robić.;) Quote
Recommended Posts