Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Cd. zbiorowych fotek. Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, nie powiedziałam Wam jeszcze o jednym fakcie. Otóz wczoraj wpadły do Asiaczków Ania i Mania czyli Maks i Spark. To była wizyta nr 2 tych pań. Ale dodatkowa atrakcją była wizyta mojej koleżanki Kasi ze Studium, z którą kontakt urwał mi się doooobrych kilka lat temu. I teraz, cudem odnaleziona, dzięki Ani i Mani i dzięki kociemu forum, odnalazłysmy się..... Wspominkom nie było końca, myślę, że nie skończy to się na tej jednej wizycie. Wiem, wiem, Kasia jest mocno zapracowana, dodatkowo działa przy adopcjach kocich, ale może uda się jeszcze jakoś spotkac. Oczywiście dziewczyny znowu napstrykały mase fotek, a teraz ja musze je obejrzec, posegregować i... wstawić na nasze forum. Czeka mnie qupa robory!:evil_lol: Bardzo, bardzo ciepło dziękuję Wam za cudny wieczór i gdyby nie zegarki, to pewnie nadal bysmy siedziały i gadały, gadały, gadały, gadały.......... Pzdr. Witaj Asiu!!!!! Dziękujemy baaaardzo za wczorajszy wieczór, było super :loveu: Co do Kasi, jest super babka, a my jesteśmy z nią związane takim małym czekoladowym stworkiem, tak więc nie zagubi się znowu, nie ma na to możliwości....spoko;) Liczę na powtórne spotkanie w miłym gronie, może tym razem u nas....:lol: (myślę również o spacerze ze sforą basków w marysińskim lesie....co Ty na to?!) Baski bobaski:loveu: cuuudne do zakochania:loveu::loveu:, duże też kapitalne :lol: Uścisnij maleństwa mooocno, a szczególnie ta jedyną.....;) Pozdr. Ania Quote
Cambel&Megi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Genialne zdjęcia :loveu: nawet nie wiem, któro zacytować! Quote
M&S Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 to prawda fotki wyszły super, można oglądać je bez końca Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witaj Asiu!!!!! Dziękujemy baaaardzo za wczorajszy wieczór, było super :loveu: Co do Kasi, jest super babka, a my jesteśmy z nią związane takim małym czekoladowym stworkiem, tak więc nie zagubi się znowu, nie ma na to możliwości....spoko;) Liczę na powtórne spotkanie w miłym gronie, może tym razem u nas....:lol: (myślę również o spacerze ze sforą basków w marysińskim lesie....co Ty na to?!) Baski bobaski:loveu: cuuudne do zakochania:loveu::loveu:, duże też kapitalne :lol: Uścisnij maleństwa mooocno, a szczególnie ta jedyną.....;) Pozdr. Ania Taaaa, trzeba się spotkac, bo nie wszystkie tematy zostały wyczerpane...:evil_lol: Spacer z baskami - tez przy okazji można zaliczyc. Jestem za! Pzdr. Quote
taxelina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://img136.imageshack.us/img136/6274/resizeofimg0015to3.jpg aaaa!!! drecza kota!! Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Genialne zdjęcia :loveu: nawet nie wiem, któro zacytować! To jeszcze nie wszystkie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):to prawda fotki wyszły super, można oglądać je bez końca Właśnie zaczęłam wstawiać "Wasze" fotki...są super!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 deer_1987 napisał(a):http://img136.imageshack.us/img136/6274/resizeofimg0015to3.jpg aaaa!!! drecza kota!! Tutaj to akurat dręczenie Żelki przez jej córeczkę - Gunię-Gapunię!:lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 agnethka napisał(a):a czym kot podpadł, że tak wygląda? :crazyeye: Ja 2 razy w ciągu roku strzygę moje persy, bo... nie za bardzo mam czas, aby je czesac.:oops: A na wystawy kocie juz nie jeżdżę, więc... Pzdr. Quote
anetta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :lol::lol: jak oblazły z każdej strony http://img407.imageshack.us/img407/3226/resizeof1031737rf7.jpg Quote
M&S Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Taaaa, trzeba się spotkac, bo nie wszystkie tematy zostały wyczerpane...:evil_lol:. Myślisz, że są tematy, które można tak do końca.....:razz: Asiaczek; napisał(a):Spacer z baskami - tez przy okazji można zaliczyc. Jestem za! Pzdr. Cieszę się :lol::lol::lol: Quote
Mudik Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Ok, ok...A pozdrówki przekazałaś?:lol: Pzdr. Przekazałam, Michal dziękuje i tez Cie pozdrawia! Quote
betel Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczku , nie zaglądałam do Ciebie , do siebie i na inne zaprzyjaźnione wątki. Dziś zajrzałm i zdębiałam, tak dużo przybyło.;) Obejrzałam wszysykie fotki i te śpiące kolankowe, i te zborowe z kotem w tle, i te, na których Maśka usiłuje zjeść Żelkę i pudełkowe i obgryzaniowe - wszystkie są genielne. Musicie mieć wesoło w domu z taką ferajną. Pozdrówka:lol: Quote
gosiaja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jak znajdę chwilkę wiecej czasu to opisze pierwsze dni Morka w nowym domu teraz oboje odsypiamy pierwszą noc pierwsze zwiedzanie mały łakomczuch Quote
M&S Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 fajnie, że Morek w nowym domku dobrze się czuje :lol::lol::lol:...śpiewał mi w piątek na przeglądzie w związku :p:p uroczy maluch:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):Myślisz, że są tematy, które można tak do końca.....:razz: Cieszę się :lol::lol::lol: A nie. Tak dobrze to niema, że temat się wyczerpuje; zawsze ktoś coś dołozy i... od razu temat rozkwita!:lol: Gdyby można było "zakńczyć" temat, to nie było sensu spotykać się, prawda? Mudik napisał(a):Przekazałam, Michal dziękuje i tez Cie pozdrawia! Super! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 betel napisał(a):Asiaczku , nie zaglądałam do Ciebie , do siebie i na inne zaprzyjaźnione wątki. Dziś zajrzałm i zdębiałam, tak dużo przybyło.;) Obejrzałam wszysykie fotki i te śpiące kolankowe, i te zborowe z kotem w tle, i te, na których Maśka usiłuje zjeść Żelkę i pudełkowe i obgryzaniowe - wszystkie są genielne. Musicie mieć wesoło w domu z taką ferajną. Pozdrówka:lol: Ferajna juz mi się powoli wykrusza... W sobotę do nowych domków odjechali: Morek i Maśka. Dzisiaj prawdopodobnie - Natka.... I znowu bedzie "spokój"...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 gosiaja napisał(a):jak znajdę chwilkę wiecej czasu to opisze pierwsze dni Morka w nowym domu teraz oboje odsypiamy pierwszą noc pierwsze zwiedzanie mały łakomczuch O, cieszę się, że się odezwałaś! Tak sobie myślałam, że jak dzisiaj (poniedziałek) nie dasz znaku, to sama do Was zadzwonię i dowiem się, co i jak. W kazdym bądź razie rozumiem, że żyjecie...:evil_lol: Siostra Morka - Maśka - rozstawia spanielkę, podhalany i ludzi, nikt za nią nie nadąża... No i z tych szalonych biegów - trochę zeszczuplała. A, i nie za bardzo chce jeść suchą karmę; woli "tradycyjne" jedzenie. zobaczymy, jak to będzie:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):fajnie, że Morek w nowym domku dobrze się czuje :lol::lol::lol:...śpiewał mi w piątek na przeglądzie w związku :p:p uroczy maluch:loveu: Hahaha, sa chwile, których się nie zapomina, prawda?:lol::loveu: Pzdr. Quote
simbik Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/3226/resizeof1031737rf7.jpg Rozumiem, że to fachowy trening psów policyjnych :cool3:... przeszukiwanko :evil_lol:. Mój mąż się ostatnio uśmia. U weta spotkał policjantów z psem tropiącym i gdy ten zaczął obwąchiwać kocyk naszego Uzika natychmiast padło pytanie z ust policjanta: "Tam coś jest?" (nie ma jak zboczenie zawodowe :eviltong:). Quote
gosiaja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 nie za bardzo miałam przy Morku czas na siedzenie przy komputerze ale wczoraj przyjechałam doi rodziców i oni się nim zajęli a ja skorzystałam z chwili wolnej Morek też dzisiaj nie za bardzo jadł suche rano ale wczoraj to ananasa wsunął aż mu się uszy trzęsły i w nie podobało mu się spanie na swoim posłaniu wolał w moim łóżku Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Moreczek już wie, że łóżko jest wygodne ;) Moja krew :) Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a): Siostra Morka - Maśka - rozstawia spanielkę, podhalany i ludzi, nikt za nią nie nadąża... No i z tych szalonych biegów - trochę zeszczuplała. A, i nie za bardzo chce jeść suchą karmę; woli "tradycyjne" jedzenie. zobaczymy, jak to będzie:lol: Pzdr. ...No proszę, malutka pirania, daje czadu :multi::multi::multi: suuuper :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts