Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, nie powiedziałam Wam jeszcze o jednym fakcie. Otóz wczoraj wpadły do Asiaczków Ania i Mania czyli Maks i Spark. To była wizyta nr 2 tych pań. Ale dodatkowa atrakcją była wizyta mojej koleżanki Kasi ze Studium, z którą kontakt urwał mi się doooobrych kilka lat temu. I teraz, cudem odnaleziona, dzięki Ani i Mani i dzięki kociemu forum, odnalazłysmy się..... Wspominkom nie było końca, myślę, że nie skończy to się na tej jednej wizycie. Wiem, wiem, Kasia jest mocno zapracowana, dodatkowo działa przy adopcjach kocich, ale może uda się jeszcze jakoś spotkac.

Oczywiście dziewczyny znowu napstrykały mase fotek, a teraz ja musze je obejrzec, posegregować i... wstawić na nasze forum. Czeka mnie qupa robory!:evil_lol:

Bardzo, bardzo ciepło dziękuję Wam za cudny wieczór i gdyby nie zegarki, to pewnie nadal bysmy siedziały i gadały, gadały, gadały, gadały..........

Pzdr.

Witaj Asiu!!!!!

Dziękujemy baaaardzo za wczorajszy wieczór, było super :loveu:

Co do Kasi, jest super babka, a my jesteśmy z nią związane takim małym czekoladowym stworkiem, tak więc nie zagubi się znowu, nie ma na to możliwości....spoko;)

Liczę na powtórne spotkanie w miłym gronie, może tym razem u nas....:lol: (myślę również o spacerze ze sforą basków w marysińskim lesie....co Ty na to?!)

Baski bobaski:loveu: cuuudne do zakochania:loveu::loveu:, duże też kapitalne :lol:
Uścisnij maleństwa mooocno, a szczególnie ta jedyną.....;)

Pozdr.
Ania

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Witaj Asiu!!!!!

Dziękujemy baaaardzo za wczorajszy wieczór, było super :loveu:

Co do Kasi, jest super babka, a my jesteśmy z nią związane takim małym czekoladowym stworkiem, tak więc nie zagubi się znowu, nie ma na to możliwości....spoko;)

Liczę na powtórne spotkanie w miłym gronie, może tym razem u nas....:lol: (myślę również o spacerze ze sforą basków w marysińskim lesie....co Ty na to?!)

Baski bobaski:loveu: cuuudne do zakochania:loveu::loveu:, duże też kapitalne :lol:
Uścisnij maleństwa mooocno, a szczególnie ta jedyną.....;)

Pozdr.
Ania

Taaaa, trzeba się spotkac, bo nie wszystkie tematy zostały wyczerpane...:evil_lol:

Spacer z baskami - tez przy okazji można zaliczyc. Jestem za!

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
a czym kot podpadł, że tak wygląda? :crazyeye:

Ja 2 razy w ciągu roku strzygę moje persy, bo... nie za bardzo mam czas, aby je czesac.:oops: A na wystawy kocie juz nie jeżdżę, więc...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Taaaa, trzeba się spotkac, bo nie wszystkie tematy zostały wyczerpane...:evil_lol:.

Myślisz, że są tematy, które można tak do końca.....:razz:

Asiaczek; napisał(a):
Spacer z baskami - tez przy okazji można zaliczyc. Jestem za!

Pzdr.

Cieszę się :lol::lol::lol:

Posted

Asiaczku , nie zaglądałam do Ciebie , do siebie i na inne zaprzyjaźnione wątki. Dziś zajrzałm i zdębiałam, tak dużo przybyło.;)

Obejrzałam wszysykie fotki i te śpiące kolankowe, i te zborowe z kotem w tle, i te, na których Maśka usiłuje zjeść Żelkę i pudełkowe i obgryzaniowe - wszystkie są genielne. Musicie mieć wesoło w domu z taką ferajną.
Pozdrówka:lol:

Posted

fajnie, że Morek w nowym domku dobrze się czuje :lol::lol::lol:...śpiewał mi w piątek na przeglądzie w związku :p:p uroczy maluch:loveu:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Myślisz, że są tematy, które można tak do końca.....:razz:
Cieszę się :lol::lol::lol:

A nie. Tak dobrze to niema, że temat się wyczerpuje; zawsze ktoś coś dołozy i... od razu temat rozkwita!:lol:
Gdyby można było "zakńczyć" temat, to nie było sensu spotykać się, prawda?

Mudik napisał(a):
Przekazałam, Michal dziękuje i tez Cie pozdrawia!

Super!

Pzdr.

Posted

betel napisał(a):
Asiaczku , nie zaglądałam do Ciebie , do siebie i na inne zaprzyjaźnione wątki. Dziś zajrzałm i zdębiałam, tak dużo przybyło.;)

Obejrzałam wszysykie fotki i te śpiące kolankowe, i te zborowe z kotem w tle, i te, na których Maśka usiłuje zjeść Żelkę i pudełkowe i obgryzaniowe - wszystkie są genielne. Musicie mieć wesoło w domu z taką ferajną.
Pozdrówka:lol:

Ferajna juz mi się powoli wykrusza... W sobotę do nowych domków odjechali: Morek i Maśka. Dzisiaj prawdopodobnie - Natka....
I znowu bedzie "spokój"...:lol:

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
jak znajdę chwilkę wiecej czasu to opisze pierwsze dni Morka w nowym domu
teraz oboje odsypiamy pierwszą noc

pierwsze zwiedzanie

mały łakomczuch

O, cieszę się, że się odezwałaś! Tak sobie myślałam, że jak dzisiaj (poniedziałek) nie dasz znaku, to sama do Was zadzwonię i dowiem się, co i jak. W kazdym bądź razie rozumiem, że żyjecie...:evil_lol:

Siostra Morka - Maśka - rozstawia spanielkę, podhalany i ludzi, nikt za nią nie nadąża... No i z tych szalonych biegów - trochę zeszczuplała. A, i nie za bardzo chce jeść suchą karmę; woli "tradycyjne" jedzenie. zobaczymy, jak to będzie:lol:

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
fajnie, że Morek w nowym domku dobrze się czuje :lol::lol::lol:...śpiewał mi w piątek na przeglądzie w związku :p:p uroczy maluch:loveu:

Hahaha, sa chwile, których się nie zapomina, prawda?:lol::loveu:

Pzdr.

Posted

nie za bardzo miałam przy Morku czas na siedzenie przy komputerze
ale wczoraj przyjechałam doi rodziców i oni się nim zajęli a ja skorzystałam z chwili wolnej

Morek też dzisiaj nie za bardzo jadł suche rano
ale wczoraj to ananasa wsunął aż mu się uszy trzęsły

i w nie podobało mu się spanie na swoim posłaniu wolał w moim łóżku

Posted

Asiaczek napisał(a):

Siostra Morka - Maśka - rozstawia spanielkę, podhalany i ludzi, nikt za nią nie nadąża... No i z tych szalonych biegów - trochę zeszczuplała. A, i nie za bardzo chce jeść suchą karmę; woli "tradycyjne" jedzenie. zobaczymy, jak to będzie:lol:

Pzdr.

...No proszę, malutka pirania, daje czadu :multi::multi::multi: suuuper :lol::lol::lol: