Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):
Tak w Trencinie jestesmy w sobote, a rzeszów niestety niedziela, a moze stety (tatusiek mniej marudzi ;) )

No to trzeba próbować spotkać się z Trencinie.:lol:

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
melduje się w domu
Motrek prawie całą drogę prawie spał

pozdrawiam

Ooooo, mądry chłopaczek!:loveu:
Czekamy na relację z pierwszej nocy w domu itp....:lol:

Maśka tez dobrze zniosła podróż, w domu to na poczatku troche była spłoszona, ale potem nie odstępowała Pana na krok i bez problemów zaczęła zwiedzać dom. A potem to zaczęło się szaleństwo, bo metrów do zwiedzania było sporo...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
To teraz czekamy na osobną galerię chłopaczka. ;)

Ale zanim gosiaja założy tę Galerię, to może spokojnie korzystać z mojej Galerii. W końcu ma moje "dziecko"!:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczku, podoba mi się bardzo, że utrzymujesz kontakty ze swoimi dzidziusiami ;) My też zaprzyjaźniliśmy się z naszą hodowlą, Kasia jest super dziewczyna i ma mnóstwo cierpliwości do moich wszystkich pytań i problemów, oraz baaaardzi duży dysk na zdjęcia, które jej wysyłam :)) Człowiek się czuje taki..... zadbany, jak hodowca pozostaje w kontakcie :)

Posted

jbk napisał(a):
Asiaczku, podoba mi się bardzo, że utrzymujesz kontakty ze swoimi dzidziusiami ;) My też zaprzyjaźniliśmy się z naszą hodowlą, Kasia jest super dziewczyna i ma mnóstwo cierpliwości do moich wszystkich pytań i problemów, oraz baaaardzi duży dysk na zdjęcia, które jej wysyłam :)) Człowiek się czuje taki..... zadbany, jak hodowca pozostaje w kontakcie :)

... zadbany... dopieszczony?

Poza tym na pewno każdy, kto kupuje psiaka ma pełno pytań i watpliwości. To do kogo ma się zwrócić, jak nie do hodowcy? Jeżeli tylko mogę pomóc - pomagam...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Iwa - wyleciało mi to z głowy, :oops:bardzo Cię sorki...

Pzdr.

Oj nie ma za co, czasem bywa, ale już znalazłam i się zastanawiam :)

Asiaczek napisał(a):
... zadbany... dopieszczony?

A o nas bardzo pamięta synuś HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu. Co roku dostajemy kalendarz, w tym dodatkowo dostałam jeszcze wiele innych prezentów.

Pozdrawiam

Posted

Iwa-R napisał(a):

A o nas bardzo pamięta synuś HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu. Co roku dostajemy kalendarz, w tym dodatkowo dostałam jeszcze wiele innych prezentów.
Pozdrawiam

A to bardzo miłe, fakt!

Ja w ub.r. chciałam zrobić kalendarz z fotkami wszystkich Asiaczków (tych, co sa u mnie, i tych, które sa w innych domkach). Ale, niestety, zabrakło mi fotek i myslę, że dopiero na 2010 r. będzie to wykonalne. Juz od teraz zbieram foteczki (duże, ciekawe ujęcia i - broń Boshe - nie wystawowe...:evil_lol:)...

Pzdr.

Posted

Aaaaa, nie powiedziałam Wam jeszcze o jednym fakcie. Otóz wczoraj wpadły do Asiaczków Ania i Mania czyli Maks i Spark. To była wizyta nr 2 tych pań. Ale dodatkowa atrakcją była wizyta mojej koleżanki Kasi ze Studium, z którą kontakt urwał mi się doooobrych kilka lat temu. I teraz, cudem odnaleziona, dzięki Ani i Mani i dzięki kociemu forum, odnalazłysmy się..... Wspominkom nie było końca, myślę, że nie skończy to się na tej jednej wizycie. Wiem, wiem, Kasia jest mocno zapracowana, dodatkowo działa przy adopcjach kocich, ale może uda się jeszcze jakoś spotkac.

Oczywiście dziewczyny znowu napstrykały mase fotek, a teraz ja musze je obejrzec, posegregować i... wstawić na nasze forum. Czeka mnie qupa robory!:evil_lol:

Bardzo, bardzo ciepło dziękuję Wam za cudny wieczór i gdyby nie zegarki, to pewnie nadal bysmy siedziały i gadały, gadały, gadały, gadały..........

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy wrzuciliście juz pieniążek do skarbonki WOŚP?
Ja jeszcze nie, ale chcę to nadrobić przy popołudniowym spacerze z psami...

Pzdr.

Pieniążki wrzucone :razz:

Posted

My też juz mamy Orkiestrowe serduszka, pisze my, bo Delik tez dostal, za to pokazał jedną ze swoich sztuczek(byłam tylko z nim, bo dziś tylko Delik był na treningu).:multi::multi:

Posted

Dostałm ostatnio taki prezent od życia, że bym dała z chęcia więcej, ale u mnie kruchutko teraz w zimie z kasą, ale mnie od razu dziewczyny z WOŚP-u powiedziały,że każdy grosik się liczy, a ja jestem taka szczęśliwa:multi::multi::multi:(od kilku dni)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, super!
Jak sprawdziłam w kalendarzyku, to jest sobota. Planów nie mam żadnych; akurat ten weekend 7/8/3/2009 r., mam wolny!!!:multi:
No to czekam na Was.
A z jakiej to okazji będziesz w W-wie, na ile przyjedziesz?

Pzdr.

Robimy sobie z kobietami z pracy babski "Dzień Kobiet" i jedziemy do Wa-wy na "Upiora w Operze" :razz:
Ruszamy raniutko i w Wa -wie jesteśmy ok. 14., potem do 19.00 czas wolny, wiec z chęcią bym wpadła na ploteczki i pomiziać baseczki :loveu:

Posted

jamnicze napisał(a):
Robimy sobie z kobietami z pracy babski "Dzień Kobiet" i jedziemy do Wa-wy na "Upiora w Operze" :razz:

polecam! :) chociaż szkoda, że już nie grają Tańca wampirów... ;) Jeden z najlepszych polskich musicali :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Ruszamy raniutko i w Wa -wie jesteśmy ok. 14., potem do 19.00 czas wolny, wiec z chęcią bym wpadła na ploteczki i pomiziać baseczki :loveu:

No to jestesmy wstępnie umówione!

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
Dostałm ostatnio taki prezent od życia, że bym dała z chęcia więcej, ale u mnie kruchutko teraz w zimie z kasą, ale mnie od razu dziewczyny z WOŚP-u powiedziały,że każdy grosik się liczy, a ja jestem taka szczęśliwa:multi::multi::multi:(od kilku dni)

O, a coś więcej napiszesz?:lol:

Pzdr.