Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 jbk napisał(a):Dobry wieczór ;) Totalne zapsienie by mi się podobało, ale to jak wygram w totka i dom kupię z dużym wybiegiem ;) Myślę podobnie jak Ty! :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Frytela napisał(a):Tak w Trencinie jestesmy w sobote, a rzeszów niestety niedziela, a moze stety (tatusiek mniej marudzi ;) ) No to trzeba próbować spotkać się z Trencinie.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Iwa-R napisał(a):Ok, już znalazłam odpowiedni temacik :) Iwa - wyleciało mi to z głowy, :oops:bardzo Cię sorki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 gosiaja napisał(a):melduje się w domu Motrek prawie całą drogę prawie spał pozdrawiam Ooooo, mądry chłopaczek!:loveu: Czekamy na relację z pierwszej nocy w domu itp....:lol: Maśka tez dobrze zniosła podróż, w domu to na poczatku troche była spłoszona, ale potem nie odstępowała Pana na krok i bez problemów zaczęła zwiedzać dom. A potem to zaczęło się szaleństwo, bo metrów do zwiedzania było sporo...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Cambel&Megi napisał(a):To teraz czekamy na osobną galerię chłopaczka. ;) Ale zanim gosiaja założy tę Galerię, to może spokojnie korzystać z mojej Galerii. W końcu ma moje "dziecko"!:lol: Pzdr. Quote
jbk Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczku, podoba mi się bardzo, że utrzymujesz kontakty ze swoimi dzidziusiami ;) My też zaprzyjaźniliśmy się z naszą hodowlą, Kasia jest super dziewczyna i ma mnóstwo cierpliwości do moich wszystkich pytań i problemów, oraz baaaardzi duży dysk na zdjęcia, które jej wysyłam :)) Człowiek się czuje taki..... zadbany, jak hodowca pozostaje w kontakcie :) Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 jbk napisał(a):Asiaczku, podoba mi się bardzo, że utrzymujesz kontakty ze swoimi dzidziusiami ;) My też zaprzyjaźniliśmy się z naszą hodowlą, Kasia jest super dziewczyna i ma mnóstwo cierpliwości do moich wszystkich pytań i problemów, oraz baaaardzi duży dysk na zdjęcia, które jej wysyłam :)) Człowiek się czuje taki..... zadbany, jak hodowca pozostaje w kontakcie :) ... zadbany... dopieszczony? Poza tym na pewno każdy, kto kupuje psiaka ma pełno pytań i watpliwości. To do kogo ma się zwrócić, jak nie do hodowcy? Jeżeli tylko mogę pomóc - pomagam...:lol: Pzdr. Quote
Frytela Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):No to trzeba próbować spotkać się z Trencinie.:lol: Pzdr. I taki też mam plan :razz::razz: Quote
Iwa-R Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Iwa - wyleciało mi to z głowy, :oops:bardzo Cię sorki... Pzdr. Oj nie ma za co, czasem bywa, ale już znalazłam i się zastanawiam :) Asiaczek napisał(a):... zadbany... dopieszczony? A o nas bardzo pamięta synuś HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu. Co roku dostajemy kalendarz, w tym dodatkowo dostałam jeszcze wiele innych prezentów. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Frytela napisał(a):I taki też mam plan :razz::razz: No i superasto! Widzimy się!!!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Iwa-R napisał(a): A o nas bardzo pamięta synuś HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu. Co roku dostajemy kalendarz, w tym dodatkowo dostałam jeszcze wiele innych prezentów. Pozdrawiam A to bardzo miłe, fakt! Ja w ub.r. chciałam zrobić kalendarz z fotkami wszystkich Asiaczków (tych, co sa u mnie, i tych, które sa w innych domkach). Ale, niestety, zabrakło mi fotek i myslę, że dopiero na 2010 r. będzie to wykonalne. Juz od teraz zbieram foteczki (duże, ciekawe ujęcia i - broń Boshe - nie wystawowe...:evil_lol:)... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Aaaaa, nie powiedziałam Wam jeszcze o jednym fakcie. Otóz wczoraj wpadły do Asiaczków Ania i Mania czyli Maks i Spark. To była wizyta nr 2 tych pań. Ale dodatkowa atrakcją była wizyta mojej koleżanki Kasi ze Studium, z którą kontakt urwał mi się doooobrych kilka lat temu. I teraz, cudem odnaleziona, dzięki Ani i Mani i dzięki kociemu forum, odnalazłysmy się..... Wspominkom nie było końca, myślę, że nie skończy to się na tej jednej wizycie. Wiem, wiem, Kasia jest mocno zapracowana, dodatkowo działa przy adopcjach kocich, ale może uda się jeszcze jakoś spotkac. Oczywiście dziewczyny znowu napstrykały mase fotek, a teraz ja musze je obejrzec, posegregować i... wstawić na nasze forum. Czeka mnie qupa robory!:evil_lol: Bardzo, bardzo ciepło dziękuję Wam za cudny wieczór i gdyby nie zegarki, to pewnie nadal bysmy siedziały i gadały, gadały, gadały, gadały.......... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 A czy wrzuciliście juz pieniążek do skarbonki WOŚP? Ja jeszcze nie, ale chcę to nadrobić przy popołudniowym spacerze z psami... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):A czy wrzuciliście juz pieniążek do skarbonki WOŚP? Ja jeszcze nie, ale chcę to nadrobić przy popołudniowym spacerze z psami... Pzdr. Pieniążki wrzucone :razz: Quote
Mudik Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 My też juz mamy Orkiestrowe serduszka, pisze my, bo Delik tez dostal, za to pokazał jedną ze swoich sztuczek(byłam tylko z nim, bo dziś tylko Delik był na treningu).:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Iwa-R i Mudik - Brawo za hojnośc! Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Witamy popołudniowo :) My też z Foxim już wpłaciliśmy pieniążki na WOŚP. :) Pzdr. Quote
Mudik Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dostałm ostatnio taki prezent od życia, że bym dała z chęcia więcej, ale u mnie kruchutko teraz w zimie z kasą, ale mnie od razu dziewczyny z WOŚP-u powiedziały,że każdy grosik się liczy, a ja jestem taka szczęśliwa:multi::multi::multi:(od kilku dni) Quote
jamnicze Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, super! Jak sprawdziłam w kalendarzyku, to jest sobota. Planów nie mam żadnych; akurat ten weekend 7/8/3/2009 r., mam wolny!!!:multi: No to czekam na Was. A z jakiej to okazji będziesz w W-wie, na ile przyjedziesz? Pzdr. Robimy sobie z kobietami z pracy babski "Dzień Kobiet" i jedziemy do Wa-wy na "Upiora w Operze" :razz: Ruszamy raniutko i w Wa -wie jesteśmy ok. 14., potem do 19.00 czas wolny, wiec z chęcią bym wpadła na ploteczki i pomiziać baseczki :loveu: Quote
Matusz Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jamnicze napisał(a):Robimy sobie z kobietami z pracy babski "Dzień Kobiet" i jedziemy do Wa-wy na "Upiora w Operze" :razz: polecam! :) chociaż szkoda, że już nie grają Tańca wampirów... ;) Jeden z najlepszych polskich musicali :) Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 jamnicze napisał(a):Robimy sobie z kobietami z pracy babski "Dzień Kobiet" i jedziemy do Wa-wy na "Upiora w Operze" :razz: Ruszamy raniutko i w Wa -wie jesteśmy ok. 14., potem do 19.00 czas wolny, wiec z chęcią bym wpadła na ploteczki i pomiziać baseczki :loveu: No to jestesmy wstępnie umówione! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Mudik napisał(a):Dostałm ostatnio taki prezent od życia, że bym dała z chęcia więcej, ale u mnie kruchutko teraz w zimie z kasą, ale mnie od razu dziewczyny z WOŚP-u powiedziały,że każdy grosik się liczy, a ja jestem taka szczęśliwa:multi::multi::multi:(od kilku dni) O, a coś więcej napiszesz?:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Asiaczek napisał(a):O, a coś więcej napiszesz?:lol: Pzdr. Już znasz odpowiedź, po rozmowie, ale to między nami OK?;):lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Mudik napisał(a):Już znasz odpowiedź, po rozmowie, ale to między nami OK?;):lol::lol::lol: Ok, ok...A pozdrówki przekazałaś?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Troche się ostatnio rozgadaliśmy, tak więc trochę fotek z wizyty Ani & Mani. Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts