Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja
Kaya -
- tak, macie rację! Jeszcze niedawno przezywałam jazdę do Holandii na krycie, cesarkę Felki, poród Żelki.... W międzyczasie zaliczyliśmy Święta, Sylwestra, no i czas rozstać się z Maluchami. Żal, że to juz, ale z drugiej strony jestem pełna nadziei, że w nowych domach będzie im równie dobrze, jak u mnie. Zazdroszczę Im, że to Oni będą codziennie widzieli, jak Maluchy się zmieniają, dorośleją, szaleją i rozrabiaja. Ja to juz przerabiałam wielokrotnie, ale... za kazdym razem, gdy są w domu szczenięta, chcę jeszcze raz, i jeszcze i jeszcze. Wiem, że to niemożliwe. Przynajmniej jeszcze nie teraz...:lol:

Wczoraj byłam z Maluchami na przeglądzie miotów. Przeglądu dokonywał p. Z. Jakubowski i p. E. Stolarska. Miotu się podobały, a trindelki wzbudziły niemałą sensację.:lol: Każdy szczeniak został dokładnie oglądnięty,obmacany, opisany. Potem wędrował na zaprzyjaźnione ręce...
Każdy z oglądających znalazł swojego Faworyta. :loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Wczoraj byłam z Maluchami na przeglądzie miotów. Przeglądu dokonywał p. Z. Jakubowski i p. E. Stolarska. Miotu się podobały, a trindelki wzbudziły niemałą sensację.:lol: Każdy szczeniak został dokładnie oglądnięty,obmacany, opisany. Potem wędrował na zaprzyjaźnione ręce...
Każdy z oglądających znalazł swojego Faworyta. :loveu:

Pzdr.

..a jak pięknie się prezentowałay:crazyeye:...pozycja wystawowa na 5+, ząbki pokazywały;) i myślę, że mogą już podbijać ringi wystawowe ...drżyj konkutencjo :razz:...słodkie maluchy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kurka wodna w Asiaczkowej galerii trudno sie połapać.. ;)
Ale wreszcie znalazłam fotki - te ich iskierki w oczach ;)
Małe Baski są przeurocze, no starsze oczywiście też ;)
Musze wreszcie osobiście poznać Asiaczki :loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Mudik zgadłaś o co mi chodziło :cool3:... Akurat Ostróda to moje ukochane miasto, więc od razu błąd w jego pisowni zaczął mnie po oczach kopać :evil_lol:

No co, błędy po ludziach chodzą, choć sama nie wiem jak tu wlazły :oops:

A z Pręguni niezły klopsik :razz: i taki przytulasty :loveu:
http://img126.imageshack.us/img126/6545/resizeof1031811ib0.jpg

Asiu, a masz jakieś wystawowe plany na 7 marca? Może będę w Warszawie :razz:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
..a jak pięknie się prezentowałay:crazyeye:...pozycja wystawowa na 5+, ząbki pokazywały;) i myślę, że mogą już podbijać ringi wystawowe ...drżyj konkutencjo :razz:...słodkie maluchy :loveu::loveu::loveu:

No tak. Wasze fachowe ręce, znające juz baski-bobaski, bardzo się przydały. Dzieki za pomoc i za gazety!:lol:

Czekam na Was dzisiaj! Chińszczyzny jeszcze trochę zostało...

Pzdr.

Posted

Cerber napisał(a):

Hej, Cerberku, witaj! Ciesze się, że do nas zaglądnęłaś:multi:

Anna Rapp napisał(a):
Witaj Asiaczku!
Czy to dziś szczenięta jadą do nowych domków?

Pozdrawiam i życzę spokojnego w miarę możliwości i udanego dnia.
Ania

Tak, juz 2 Maluszki pojechały na północ Polski - pod Olsztyn i do Gdyni...
Jutro - NOW NOW pojedzie do.... Wilanowa:lol:

A za tydzień - prawdopodobnie Milionek i Modeścik. Ale to jeszcze zobaczymy...

Pzdr.

Posted

Frytela napisał(a):
Kurka wodna w Asiaczkowej galerii trudno sie połapać.. ;)
Ale wreszcie znalazłam fotki - te ich iskierki w oczach ;)
Małe Baski są przeurocze, no starsze oczywiście też ;)
Musze wreszcie osobiście poznać Asiaczki :loveu:

Ej, tam. jak trudno? Wszystko jest tak, jak u innych. Gadanina, gadanina, od czasu do czasu fotki...:lol:
A co do poznania się, to chyba najszybciej na jakiejś wystawie... Gdzie się wybieracie?

pzdr.

Posted

jbk napisał(a):
Pewnie ciężko jest rozstawać się z dzidziusiami?

Zawsze jest ciężko, przyzwyczajamy się do Maluchów prawie od poczęcia, a tutaj trzeba oddać innym...
Ale ja zawsze sobie powtarzam, że te now domki, tez sa dobre dla basków. Jeżeli nie lepsze...:lol:

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
No co, błędy po ludziach chodzą, choć sama nie wiem jak tu wlazły :oops:

A z Pręguni niezły klopsik :razz: i taki przytulasty :loveu:
http://img126.imageshack.us/img126/6545/resizeof1031811ib0.jpg

Asiu, a masz jakieś wystawowe plany na 7 marca? Może będę w Warszawie :razz:

Ooooo, super!
Jak sprawdziłam w kalendarzyku, to jest sobota. Planów nie mam żadnych; akurat ten weekend 7/8/3/2009 r., mam wolny!!!:multi:
No to czekam na Was.
A z jakiej to okazji będziesz w W-wie, na ile przyjedziesz?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zawsze jest ciężko, przyzwyczajamy się do Maluchów prawie od poczęcia, a tutaj trzeba oddać innym...
Ale ja zawsze sobie powtarzam, że te now domki, tez sa dobre dla basków. Jeżeli nie lepsze...:lol:

Pzdr.

Dlatego ja nie mogłabym mieć hodowli, żadnego bym nie oddała ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ej, tam. jak trudno? Wszystko jest tak, jak u innych. Gadanina, gadanina, od czasu do czasu fotki...:lol:
A co do poznania się, to chyba najszybciej na jakiejś wystawie... Gdzie się wybieracie?

pzdr.

Poki co narazie Trencin i Rzeszów... co później to czas pokaze, musze gdzies z Kokosem ch pl skonczyc, małego cwc nam brakuje :razz:

Posted

jbk napisał(a):
Dlatego ja nie mogłabym mieć hodowli, żadnego bym nie oddała ;)

No tak. Bo to groziłoby 100-procentowym zapsieniem...:lol:;)

Frytela napisał(a):
Poki co narazie Trencin i Rzeszów... co później to czas pokaze, musze gdzies z Kokosem ch pl skonczyc, małego cwc nam brakuje :razz:

Ja tez w Trencinie i Rzeszowie będe - obie wystawy w sobotę. Wy chyba tez? Przynajmniej w Trencinie...

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Asiu... a czy wiesz już coś na temat Litwy?
Pytasz się o Panevezys?
Jezeli chodzi o kierowcę, koszty itd. - to jeszcze nie pytałam, bo to za wcześnie. Ale nie wiem, czy o to Ci chodziło...:oops: Albo o czyms zapomniałam...?

Pzdr.

Posted

Kiedyś prosiłam o podstawowe informacje o wystawie, jeśli tylko będziesz coś wiedziała. Sędzia, opłaty, termin. Myślałam nad tą wystawą. Kiedyś się umawiałyśmy, ale busem ja odpadam, jeśli już, wolę jechać sama. Ewentualnie mówiłaś też o kimś kogo mogłabym zabrać ze sobą.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ja tez w Trencinie i Rzeszowie będe - obie wystawy w sobotę. Wy chyba tez? Przynajmniej w Trencinie...

Pzdr.

Tak w Trencinie jestesmy w sobote, a rzeszów niestety niedziela, a moze stety (tatusiek mniej marudzi ;) )

Posted

:razz::razz:jak skreślić te numerki na wygraną za którą da rade kupić domeczek :oops::roll::shake:a też bym chciała ....wtedy wzięła bym ze 2 bullowate albo boxiowate bidy do siebie ..... bo ja nie wiem