bonsai_88 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Asiaczek a ty co tak wcześnie na nogach :eviltong:... Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Alicja Kaya - - tak, macie rację! Jeszcze niedawno przezywałam jazdę do Holandii na krycie, cesarkę Felki, poród Żelki.... W międzyczasie zaliczyliśmy Święta, Sylwestra, no i czas rozstać się z Maluchami. Żal, że to juz, ale z drugiej strony jestem pełna nadziei, że w nowych domach będzie im równie dobrze, jak u mnie. Zazdroszczę Im, że to Oni będą codziennie widzieli, jak Maluchy się zmieniają, dorośleją, szaleją i rozrabiaja. Ja to juz przerabiałam wielokrotnie, ale... za kazdym razem, gdy są w domu szczenięta, chcę jeszcze raz, i jeszcze i jeszcze. Wiem, że to niemożliwe. Przynajmniej jeszcze nie teraz...:lol: Wczoraj byłam z Maluchami na przeglądzie miotów. Przeglądu dokonywał p. Z. Jakubowski i p. E. Stolarska. Miotu się podobały, a trindelki wzbudziły niemałą sensację.:lol: Każdy szczeniak został dokładnie oglądnięty,obmacany, opisany. Potem wędrował na zaprzyjaźnione ręce... Każdy z oglądających znalazł swojego Faworyta. :loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Asiaczek napisał(a): Wczoraj byłam z Maluchami na przeglądzie miotów. Przeglądu dokonywał p. Z. Jakubowski i p. E. Stolarska. Miotu się podobały, a trindelki wzbudziły niemałą sensację.:lol: Każdy szczeniak został dokładnie oglądnięty,obmacany, opisany. Potem wędrował na zaprzyjaźnione ręce... Każdy z oglądających znalazł swojego Faworyta. :loveu: Pzdr. ..a jak pięknie się prezentowałay:crazyeye:...pozycja wystawowa na 5+, ząbki pokazywały;) i myślę, że mogą już podbijać ringi wystawowe ...drżyj konkutencjo :razz:...słodkie maluchy :loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 jaki glubasek :loveu: http://img154.imageshack.us/img154/5944/resizeofimg0001zn3.jpg jakie zmalscki:loveu: http://img407.imageshack.us/img407/6761/resizeof1031742bi8.jpg jaki tlolek :loveu: http://img443.imageshack.us/img443/5340/resizeof1031747rg0.jpg cud, mód i orzeszki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anna Rapp Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Witaj Asiaczku! Czy to dziś szczenięta jadą do nowych domków? Pozdrawiam i życzę spokojnego w miarę możliwości i udanego dnia. Ania Quote
Frytela Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kurka wodna w Asiaczkowej galerii trudno sie połapać.. ;) Ale wreszcie znalazłam fotki - te ich iskierki w oczach ;) Małe Baski są przeurocze, no starsze oczywiście też ;) Musze wreszcie osobiście poznać Asiaczki :loveu: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pewnie ciężko jest rozstawać się z dzidziusiami? Quote
jamnicze Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Mudik zgadłaś o co mi chodziło :cool3:... Akurat Ostróda to moje ukochane miasto, więc od razu błąd w jego pisowni zaczął mnie po oczach kopać :evil_lol: No co, błędy po ludziach chodzą, choć sama nie wiem jak tu wlazły :oops: A z Pręguni niezły klopsik :razz: i taki przytulasty :loveu: http://img126.imageshack.us/img126/6545/resizeof1031811ib0.jpg Asiu, a masz jakieś wystawowe plany na 7 marca? Może będę w Warszawie :razz: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):..a jak pięknie się prezentowałay:crazyeye:...pozycja wystawowa na 5+, ząbki pokazywały;) i myślę, że mogą już podbijać ringi wystawowe ...drżyj konkutencjo :razz:...słodkie maluchy :loveu::loveu::loveu: No tak. Wasze fachowe ręce, znające juz baski-bobaski, bardzo się przydały. Dzieki za pomoc i za gazety!:lol: Czekam na Was dzisiaj! Chińszczyzny jeszcze trochę zostało... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Cerber napisał(a):jaki glubasek :loveu: http://img154.imageshack.us/img154/5944/resizeofimg0001zn3.jpg jakie zmalscki:loveu: http://img407.imageshack.us/img407/6761/resizeof1031742bi8.jpg jaki tlolek :loveu: http://img443.imageshack.us/img443/5340/resizeof1031747rg0.jpg cud, mód i orzeszki:loveu::loveu::loveu::loveu: Hej, Cerberku, witaj! Ciesze się, że do nas zaglądnęłaś:multi: Anna Rapp napisał(a):Witaj Asiaczku! Czy to dziś szczenięta jadą do nowych domków? Pozdrawiam i życzę spokojnego w miarę możliwości i udanego dnia. Ania Tak, juz 2 Maluszki pojechały na północ Polski - pod Olsztyn i do Gdyni... Jutro - NOW NOW pojedzie do.... Wilanowa:lol: A za tydzień - prawdopodobnie Milionek i Modeścik. Ale to jeszcze zobaczymy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Frytela napisał(a):Kurka wodna w Asiaczkowej galerii trudno sie połapać.. ;) Ale wreszcie znalazłam fotki - te ich iskierki w oczach ;) Małe Baski są przeurocze, no starsze oczywiście też ;) Musze wreszcie osobiście poznać Asiaczki :loveu: Ej, tam. jak trudno? Wszystko jest tak, jak u innych. Gadanina, gadanina, od czasu do czasu fotki...:lol: A co do poznania się, to chyba najszybciej na jakiejś wystawie... Gdzie się wybieracie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 jbk napisał(a):Pewnie ciężko jest rozstawać się z dzidziusiami? Zawsze jest ciężko, przyzwyczajamy się do Maluchów prawie od poczęcia, a tutaj trzeba oddać innym... Ale ja zawsze sobie powtarzam, że te now domki, tez sa dobre dla basków. Jeżeli nie lepsze...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 jamnicze napisał(a):No co, błędy po ludziach chodzą, choć sama nie wiem jak tu wlazły :oops: A z Pręguni niezły klopsik :razz: i taki przytulasty :loveu: http://img126.imageshack.us/img126/6545/resizeof1031811ib0.jpg Asiu, a masz jakieś wystawowe plany na 7 marca? Może będę w Warszawie :razz: Ooooo, super! Jak sprawdziłam w kalendarzyku, to jest sobota. Planów nie mam żadnych; akurat ten weekend 7/8/3/2009 r., mam wolny!!!:multi: No to czekam na Was. A z jakiej to okazji będziesz w W-wie, na ile przyjedziesz? Pzdr. Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Zawsze jest ciężko, przyzwyczajamy się do Maluchów prawie od poczęcia, a tutaj trzeba oddać innym... Ale ja zawsze sobie powtarzam, że te now domki, tez sa dobre dla basków. Jeżeli nie lepsze...:lol: Pzdr. Dlatego ja nie mogłabym mieć hodowli, żadnego bym nie oddała ;) Quote
Frytela Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Ej, tam. jak trudno? Wszystko jest tak, jak u innych. Gadanina, gadanina, od czasu do czasu fotki...:lol: A co do poznania się, to chyba najszybciej na jakiejś wystawie... Gdzie się wybieracie? pzdr. Poki co narazie Trencin i Rzeszów... co później to czas pokaze, musze gdzies z Kokosem ch pl skonczyc, małego cwc nam brakuje :razz: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 jbk napisał(a):Dlatego ja nie mogłabym mieć hodowli, żadnego bym nie oddała ;) No tak. Bo to groziłoby 100-procentowym zapsieniem...:lol:;) Frytela napisał(a):Poki co narazie Trencin i Rzeszów... co później to czas pokaze, musze gdzies z Kokosem ch pl skonczyc, małego cwc nam brakuje :razz: Ja tez w Trencinie i Rzeszowie będe - obie wystawy w sobotę. Wy chyba tez? Przynajmniej w Trencinie... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Asiu... a czy wiesz już coś na temat Litwy? Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Iwa-R napisał(a):Asiu... a czy wiesz już coś na temat Litwy? Pytasz się o Panevezys? Jezeli chodzi o kierowcę, koszty itd. - to jeszcze nie pytałam, bo to za wcześnie. Ale nie wiem, czy o to Ci chodziło...:oops: Albo o czyms zapomniałam...? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kiedyś prosiłam o podstawowe informacje o wystawie, jeśli tylko będziesz coś wiedziała. Sędzia, opłaty, termin. Myślałam nad tą wystawą. Kiedyś się umawiałyśmy, ale busem ja odpadam, jeśli już, wolę jechać sama. Ewentualnie mówiłaś też o kimś kogo mogłabym zabrać ze sobą. Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dobry wieczór ;) Totalne zapsienie by mi się podobało, ale to jak wygram w totka i dom kupię z dużym wybiegiem ;) Quote
Frytela Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Asiaczek napisał(a): Ja tez w Trencinie i Rzeszowie będe - obie wystawy w sobotę. Wy chyba tez? Przynajmniej w Trencinie... Pzdr. Tak w Trencinie jestesmy w sobote, a rzeszów niestety niedziela, a moze stety (tatusiek mniej marudzi ;) ) Quote
Iwa-R Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Pytasz się o Panevezys? Ok, już znalazłam odpowiedni temacik :) Quote
gosiaja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 melduje się w domu Motrek prawie całą drogę prawie spał pozdrawiam Quote
Cambel&Megi Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 gosiaja napisał(a):melduje się w domu Motrek prawie całą drogę prawie spał pozdrawiamTo teraz czekamy na osobną galerię chłopaczka. ;) Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :razz::razz:jak skreślić te numerki na wygraną za którą da rade kupić domeczek :oops::roll::shake:a też bym chciała ....wtedy wzięła bym ze 2 bullowate albo boxiowate bidy do siebie ..... bo ja nie wiem Quote
Recommended Posts