Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mudik napisał(a):
Oczywiście,że nie ale już wtedy miałto coś, no przyszła Gwiazda i tyle!:cool3::multi::multi::loveu:A Gunia ma w stójce fotki?

Nieeeee, fotki Gapuni nie wyszły dobrze... Musimy jeszcze nad jej stójka popracowac...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Liczę na to, że Morek pojawi się od czasu do czasu na wystawach, jako widz, aby podtrzymywac nas na duchu!. Szczególnie Sajdunię, bo ona niedaleko mieszka...

Pzdr.

Sajdunia widze to widownie ma już coooraaaz większą :cool3: Asiaczku a planujecie może wystawe w Sopocie?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm.... ni w ząb nie kumam...:oops: sorki...

Pzdr.

Asiu bo to powinno być do jamnicze, a nie do Ciebie

i praktycznie do Ostrudy jechaliśmy jakieś 30-40/h :shake:, a po drodze minęliśmy chyba z 4 wypadki :shake:

teraz jasne?:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Mudik zgadłaś o co mi chodziło :cool3:... Akurat Ostróda to moje ukochane miasto, więc od razu błąd w jego pisowni zaczął mnie po oczach kopać :evil_lol:

moje tym bardziej :razz::razz::razz::razz::diabloti:

no właśnie ale to do jamnicze, a nie do Asiaczka :eviltong:

Posted

Kaya napisał(a):
Sajdunia widze to widownie ma już coooraaaz większą :cool3: Asiaczku a planujecie może wystawe w Sopocie?

Pzdr.

Teraz to mi trudno powiedziec. Z zasady na sierpień mam inne plany, ale zobaczymy...

Pzdr.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Mudik zgadłaś o co mi chodziło :cool3:... Akurat Ostróda to moje ukochane miasto, więc od razu błąd w jego pisowni zaczął mnie po oczach kopać :evil_lol:

Ok, ok, ale dlaczego z tym do mnie?:crazyeye::lol:

Pzdr.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A to nie ty napisałaś z bykiem :oops:? Pomyliłaś mi sie z Jamnicze :evil_lol:

Aaaaa, rozumiem.
jamnicze - tez Asia
jamnicze - tez ma basenji:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczku!
Bardzo dziękuję za wstawienie zdjęć moich psiaków - hiszpańskich do Twojej galerii.
Twoje szczenięta są UROCZE!!!
Jestem pod wielkim wrażeniem i pełna podziwu dla Twoich sukcesów hodowlanych i wystawowych. To świadectwo na to,że kochasz to co robisz!
Wyrazy uznania i szacunku Asiaczku! niech hodowcy biorą przykład z Twojej pracy i czerpią doświadczenie garściami!
Pozdrawiam
Ania Rapp

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przepis będzie w sobotę po południu, a właściwie wieczorkiem... Tak, jak obiecałam:lol:. Nie wczesniej.

Pzdr.

oki poczekam :grins:

Aż się roztkliwiłam nad maleństwami :loveu::loveu::loveu: ledwo się urodziły ...juz urosły :razz::razz: i sobie jadą do domeczków :shake:....i smutno nam będzie :razz::razz:;)

Posted

Witajcie Asiaczki :multi:
Oczywiście wszystko nadrobiłam - i foteczki indywidualne bobaskowe, i grupowe, i pozycje wystawowe jak i również pieski Anny R. :p :jumpie:

Posted

Alicja napisał(a):
oki poczekam :grins:

Aż się roztkliwiłam nad maleństwami :loveu::loveu::loveu: ledwo się urodziły ...juz urosły :razz::razz: i sobie jadą do domeczków :shake:....i smutno nam będzie :razz::razz:;)

A niedawno wszyscy wyczekiwali narodzin maluchów i pod napięciem odświeżali strone co 5 min :roll:

Pzdr.

Posted

Anna Rapp napisał(a):
Asiaczku!
Bardzo dziękuję za wstawienie zdjęć moich psiaków - hiszpańskich do Twojej galerii.
Twoje szczenięta są UROCZE!!!
Jestem pod wielkim wrażeniem i pełna podziwu dla Twoich sukcesów hodowlanych i wystawowych. To świadectwo na to,że kochasz to co robisz!
Wyrazy uznania i szacunku Asiaczku! niech hodowcy biorą przykład z Twojej pracy i czerpią doświadczenie garściami!
Pozdrawiam
Ania Rapp

Aniu, dzięki za wizytę i za miłe słowa. Cieszę się, że Maluchy się podobają. Ja tez jestem zadowolona z obu miotów. Tym bardziej, że podczas wczorajszego przeglądu miotów miałam tego dobitny przykład.:multi:

Pzdr.

Posted

Justys95 napisał(a):
Witajcie Asiaczki :multi:
Oczywiście wszystko nadrobiłam - i foteczki indywidualne bobaskowe, i grupowe, i pozycje wystawowe jak i również pieski Anny R. :p :jumpie:

Witaj,!
Ja do Was tez systematycznie zaglądam...:lol:

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
ja tu nie mogę przychodzić :placz: kurdęł.... po tych fotach chora zaczynam się czuć :roll:

Zdrówka zyczę w takim razie!:lol:

agaciaaa napisał(a):

agaciaaa - witaj Właścicielko Pięknej Sary!

Pzdr.