dbsst Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 puk puk kilka fot Fionki i nie tylko ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2151945#post2151945 Asiu to jedyne mi wyszło :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Dbsst - cieplutkie Asiaczki! Do szybkiego zobaczenia! pzdr. właśnie sobie mysle o Asiaczkowym cieście :sabber: Quote
Agasia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 To skoro Asiaczek sie tak obija... :cool3: wstawie moje - Asiaczkowe zdjęcia ;) Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi... ;) Może nie są tak piękne jak Tomkowe.. ale są :) Quote
jo-jo Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 dbsst napisał(a):właśnie sobie mysle o Asiaczkowym cieście :sabber: Mam nadzieje że Asia się na mnie nie obrazi że ja nie zjadłam :oops: Asiu nastęonym razem chodźby nie wiem co było to biecuje zjem to co przygotujesz :lol: Quote
Agappe Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Asiaczku!!! co sie tak obijasz?? :mad: :mad: zdjecia miały być hmm wczoraj:roll: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Nie obijam się, broń Boshe! Tylko uczyłam się, jak wklejać zdjęcia i inne na stronę www. A potem zapoznawałam się z przeglądarką Mozilla... I teraz jestem mądrzejsza, ha! I zaraz powklejam zdjęcia z W-wy, bo z Chorzowa może jutro dostanę. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 A ja sie dopatrzylam znajomej twarzy na 3 pudelku :evil_lol: Asku, wyslalam Ci samochwalczego maila ;) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 SuperGosia napisał(a):A ja sie dopatrzylam znajomej twarzy na 3 pudelku :evil_lol: Asku, wyslalam Ci samochwalczego maila ;) Oj, ta znajoma twarz jest na kilku zdjęciach... A maila dostałam, ale - jak mnie tak pogoniła Agappe i in. - muszę powstawiać zdjęcia z W-wy. Tak więc chyba jutro tam zajrzę, OK? A tak wogóle, to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz, co?! pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Co do wystawy w W-wie... Na poczatek Fionka razem z Krzysiem. I piekny portret Fionki w nowej obróżce. Dodam tylko, że do obróżki dokupiono tez smyczkę, w tym samym kolorze. Dżezik. Wahziri. Wahziri z Agasią na MP. Gusio-pręgusio. Porównanie o Najlepszego Juniora w Rasie i potem o Zwycięstwo Rasy (gdzieś nam sie zgubił Dżezik, a powinien być na tym zdjęciu). Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Asiaczek'] I piekny portret Fionki w nowej obróżce. Rzeczywiście śliczny :)) a odnośnie strony włąsnie widziałam, że remont generalny został zrobiony.. jesli to tylko Twoja robota to wywal "E-UNDERNET © 2006, Wszelkie prawa zastrzeżone" .. tzn zmień to :evil_lol: <to tylko mała drobna uwaga/sugestia, wiec nie krzycz:shake: > Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Konkurencja Pary Hodowlane. Bardzo podoba mi się to zdjęcie; z jednej strony - ogonki, a z drugiej - główki.:lol: Zobaczcie, jakie z basków sa niedowiarki: jedno sprawdza, co jest z przodu, a drugie - co z tyłu... A ja jestem zadowolona, że mam takich bodyguardów... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Agappe napisał(a): a odnośnie strony włąsnie widziałam, że remont generalny został zrobiony.. jesli to tylko Twoja robota to wywal "E-UNDERNET © 2006, Wszelkie prawa zastrzeżone" .. tzn zmień to :evil_lol: <to tylko mała drobna uwaga/sugestia, wiec nie krzycz:shake: > Nieeee, to nie tylko moja robota... A więc niemoge tak zrobić. Pzdr. Quote
Agappe Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ale żescie sie nabiegali.. no ale chyba warto było :) ogonki po jednej stronie, uszka tak samo ustawione tylko synchronizacja w ruchu tym razem troszki czasami zaszwankowała:diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Lecimy dalej z wystawą w-wską. BIS JUNIORÓW Dżezik - najpierw sobie chłopaczyna pobiegał (na tym zdjęciu widać piękne ką towanie chłopaka)... ...potem trochę postał... ...i trafił na "pudło"! Dżezik sobie popracował na ringu honorowym, a teraz pora na Gusia-pręgusia. Ciekawe, jak ten chłopaczek sobie poradzi? No i pięknie sobie poradził!!! Brawo Gusio! Pzdr. Quote
agabass Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 rewelka ja również gratuluję serdecznie Quote
Czoko Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jeszcze raz serdecznie gratuluję - właśnie podziwiałam najnowsze prześliczne zdjęcia. Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Faktycznie, ostatni weekend był szalony! Ale ja kcem więcej tego szaleństwa, bo mi tylko apetyt się zaostrzył!!!:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 komu by sie nie zaostrzyl po takich sukcesach :)! Zdjęcia super, czekam na Chorzów :) Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Mam, mam, mam płytę ze zdjęciami z Chorzowa! Dzisiaj "coś" na pewno będzie. pzdr. Quote
Alicja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :multi::multi::multi:Hurrrra Baski bobaski na pudłach:p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 W Chorzowie też bylismy na pudłach! Postaram się dzisiaj wkleić kilka zdjęć. A mój kolega zrobił ich 494! Mam co oglądać i segregować. Pzdr. Quote
agabass Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Asiaczek napisał(a):W Chorzowie też bylismy na pudłach! Postaram się dzisiaj wkleić kilka zdjęć. A mój kolega zrobił ich 494! Mam co oglądać i segregować. Pzdr. oj postaraj się postaraj :cool3: Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Asiaczek napisał(a):W Chorzowie też bylismy na pudłach! Postaram się dzisiaj wkleić kilka zdjęć. A mój kolega zrobił ich 494! Mam co oglądać i segregować. Pzdr. No to masz troszke roboty :razz: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Troszkę?! Mam masę roboty!!! Wczoraj obiecałam, że dam parę zdjęć, a tu d....pa! Nic nie zdążyłam zrobić. Trzeba będzie to dzisiaj naprawić, bo inaczej to mnie np. Agabassek zlinczuje. Już nie wspominając o reszcie ... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Asiaczek']Troszkę?! Mam masę roboty!!! Wczoraj obiecałam, że dam parę zdjęć, a tu d....pa! Nic nie zdążyłam zrobić. Trzeba będzie to dzisiaj naprawić, bo inaczej to mnie np. Agabassek zlinczuje. Już nie wspominając o reszcie ... Pzdr. :razz:myślisz ze lać będą ....e chyba nie ......poczekają na weekend;) Quote
Recommended Posts