Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Anecioreczek napisał(a):http://img266.imageshack.us/img266/5906/resizeof1031803dc9.jpg Kocham jej kryzee...i jej brzuszek..i wogoleee....jak dla mnie..idealna :loveu: Biere ją xD O, jaka Miłośnica basków!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 łał, ślicznoty maleńkie:loveu:, fajnie wyszły te zdjęcia:lol: Quote
Kaya Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, to będzie MANY MORE MOST Asiaczek FCI.:loveu: Pzdr. To swietnie :multi: Mam nadziej że dołączy na spacerek jakiś z nami :cool3: A wystawiać się będzię? :) Pzdr. Quote
gosiaja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kaya napisał(a):To swietnie :multi: Mam nadziej że dołączy na spacerek jakiś z nami :cool3: A wystawiać się będzię? :) Pzdr. Niestety Morek ma dodatkowe pręgi i nie jest pieskiem wystawowym ale będziemy się starać chociaż odwiedzać wystawy w okolicy pozdrawiam Quote
Matusz Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że może. Ale będziesz miał do niego troszkę daleko, bo aż na Łotwę;) Pzdr. daleko, niedaleko, ludzie wiedzą tam co dobre;) Quote
Kaya Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 gosiaja napisał(a):Niestety Morek ma dodatkowe pręgi i nie jest pieskiem wystawowym ale będziemy się starać chociaż odwiedzać wystawy w okolicy pozdrawiam Ach no tak ;) W takim razie zapraszam na odwiedzenie nas na wystawie :) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Cambel&Megi napisał(a)::klacz: piękne fotki w stójce! To dopiero były pierwsze próby wystawiania się...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Kaya napisał(a):Ach no tak ;) W takim razie zapraszam na odwiedzenie nas na wystawie :) Pzdr. Liczę na to, że Morek pojawi się od czasu do czasu na wystawach, jako widz, aby podtrzymywac nas na duchu!. Szczególnie Sajdunię, bo ona niedaleko mieszka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Matusz napisał(a):daleko, niedaleko, ludzie wiedzą tam co dobre;) Ponad rok czekali na trikolorowego pieska, zdecydowali się na Modesta, więc chyba wiedzą, co dobre...:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Asiaczek napisał(a):O, jaka Miłośnica basków!:lol: Pzdr. Ja nie moge jak widze takie rudziaki :loveu: Dżezik jest dla mnie ideałem rudego baska:loveu: A ta panna jest poprostu...:loveu: Quote
simbik Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Szczeniolki pooglądałam i jak zwykle zazdroszczę tak fajnie poustawianych takich malców i imionek. Bardzo mi się podoba ta koncepcja imion :lol:, skąd Ty masz tyle pomysłów :cool3: na imionka w jednym klimacie? Świetne te psiaki :lol:, a wyskoki śniegowe jak ten poniżej wyszły rewelacyjnie na zdjęciach. http://img116.imageshack.us/img116/9159/dsc04862ho6.jpg Quote
Matusz Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Ponad rok czekali na trikolorowego pieska, zdecydowali się na Modesta, więc chyba wiedzą, co dobre...:lol: Pzdr. wiedzą, wiedzą... :) Quote
jamnicze Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Asiaczek napisał(a):No, ja się spodziewam, że sama w taką podróż to się raczej nie wybierzesz. Pogoda jest taka zimowa, może padac śnieg, może być odwilż i inne diabły-iwany... Pzdr. Łojjjjj, od razu przypomniała mi się nasza zeszłoroczna wyprawa po Sajduchnę :loveu:. Zima była licha, a akurat jak jechaliśmy rozpętała sie śnieżyca, i praktycznie do Ostrudy jechaliśmy jakieś 30-40/h :shake:, a po drodze minęliśmy chyba z 4 wypadki :shake:. Ale dojechaliśmy :loveu:, a tam czekała na nas herbatka z cytrynką i całe stadko basków :multi::multi::multi:. A drogę powrotną Saidi całą przespała i obudziła się dopiero jak minęliśmy granice Gdańska :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Modeścik pięknie się wyciąga i jakie kąty :cool3:, będzie z niego championik :lol: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 simbik napisał(a):Szczeniolki pooglądałam i jak zwykle zazdroszczę tak fajnie poustawianych takich malców i imionek. Bardzo mi się podoba ta koncepcja imion :lol:, skąd Ty masz tyle pomysłów :cool3: na imionka w jednym klimacie? Świetne te psiaki :lol:, a wyskoki śniegowe jak ten poniżej wyszły rewelacyjnie na zdjęciach. http://img116.imageshack.us/img116/9159/dsc04862ho6.jpg Co do imion - wertuję słowniki, katalogi i tu coś skleję, tam coś dorzucę.... Ot, i cała filozofia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 jamnicze napisał(a):Łojjjjj, od razu przypomniała mi się nasza zeszłoroczna wyprawa po Sajduchnę :loveu:. Zima była licha, a akurat jak jechaliśmy rozpętała sie śnieżyca, i praktycznie do Ostrudy jechaliśmy jakieś 30-40/h :shake:, a po drodze minęliśmy chyba z 4 wypadki :shake:. Ale dojechaliśmy :loveu:, a tam czekała na nas herbatka z cytrynką i całe stadko basków :multi::multi::multi:. A drogę powrotną Saidi całą przespała i obudziła się dopiero jak minęliśmy granice Gdańska :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Modeścik pięknie się wyciąga i jakie kąty :cool3:, będzie z niego championik :lol: A mnie się wydaje, że był chyba lekki mrozik... Modest tak, zapowiada się bardzo ładnie. Licze na jego przyjazdy do Polski na wystawy; Championatu Polski nie odpuszczę!:evil_lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Widziałam latające hiszpany- super :) i wystawiające sie maleństwa ;) Czekam na pręguskę! :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 agaciaaa napisał(a): Czekam na pręguskę! :loveu: No to lecimy... Cdn. Pzdr. Quote
Mudik Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To miałam oko, ja Modesta już jako pełzaczka:loveu: wyłowiłam:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Cd. MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Mudik napisał(a):To miałam oko, ja Modesta już jako pełzaczka:loveu: wyłowiłam:multi::multi: Pełzaczek jest super! Choć juz teraz wcale nie przypomina pełzaczka...:evil_lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Oczywiście,że nie ale już wtedy miałto coś, no przyszła Gwiazda i tyle!:cool3::multi::multi::loveu:A Gunia ma w stójce fotki? Quote
bonsai_88 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Asiaczek, dobra kobieto... Ostródy, Ostródy :evil_lol:.... Quote
Recommended Posts