Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, to będzie MANY MORE MOST Asiaczek FCI.:loveu:

Pzdr.

To swietnie :multi: Mam nadziej że dołączy na spacerek jakiś z nami :cool3: A wystawiać się będzię? :)

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
To swietnie :multi: Mam nadziej że dołączy na spacerek jakiś z nami :cool3: A wystawiać się będzię? :)

Pzdr.

Niestety Morek ma dodatkowe pręgi i nie jest pieskiem wystawowym ale będziemy się starać chociaż odwiedzać wystawy w okolicy

pozdrawiam

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie, że może.
Ale będziesz miał do niego troszkę daleko, bo aż na Łotwę;)

Pzdr.

daleko, niedaleko, ludzie wiedzą tam co dobre;)

Posted

gosiaja napisał(a):
Niestety Morek ma dodatkowe pręgi i nie jest pieskiem wystawowym ale będziemy się starać chociaż odwiedzać wystawy w okolicy

pozdrawiam

Ach no tak ;) W takim razie zapraszam na odwiedzenie nas na wystawie :)

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
Ach no tak ;) W takim razie zapraszam na odwiedzenie nas na wystawie :)
Pzdr.

Liczę na to, że Morek pojawi się od czasu do czasu na wystawach, jako widz, aby podtrzymywac nas na duchu!. Szczególnie Sajdunię, bo ona niedaleko mieszka...

Pzdr.

Posted

Matusz napisał(a):
daleko, niedaleko, ludzie wiedzą tam co dobre;)

Ponad rok czekali na trikolorowego pieska, zdecydowali się na Modesta, więc chyba wiedzą, co dobre...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, ja się spodziewam, że sama w taką podróż to się raczej nie wybierzesz. Pogoda jest taka zimowa, może padac śnieg, może być odwilż i inne diabły-iwany...
Pzdr.

Łojjjjj, od razu przypomniała mi się nasza zeszłoroczna wyprawa po Sajduchnę :loveu:.
Zima była licha, a akurat jak jechaliśmy rozpętała sie śnieżyca, i praktycznie do Ostrudy jechaliśmy jakieś 30-40/h :shake:, a po drodze minęliśmy chyba z 4 wypadki :shake:. Ale dojechaliśmy :loveu:, a tam czekała na nas herbatka z cytrynką i całe stadko basków :multi::multi::multi:.
A drogę powrotną Saidi całą przespała i obudziła się dopiero jak minęliśmy granice Gdańska :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Modeścik pięknie się wyciąga i jakie kąty :cool3:, będzie z niego championik :lol:

Posted

simbik napisał(a):
Szczeniolki pooglądałam i jak zwykle zazdroszczę tak fajnie poustawianych takich malców i imionek. Bardzo mi się podoba ta koncepcja imion :lol:, skąd Ty masz tyle pomysłów :cool3: na imionka w jednym klimacie?

Świetne te psiaki :lol:, a wyskoki śniegowe jak ten poniżej wyszły rewelacyjnie na zdjęciach.
http://img116.imageshack.us/img116/9159/dsc04862ho6.jpg

Co do imion - wertuję słowniki, katalogi i tu coś skleję, tam coś dorzucę.... Ot, i cała filozofia...

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Łojjjjj, od razu przypomniała mi się nasza zeszłoroczna wyprawa po Sajduchnę :loveu:.
Zima była licha, a akurat jak jechaliśmy rozpętała sie śnieżyca, i praktycznie do Ostrudy jechaliśmy jakieś 30-40/h :shake:, a po drodze minęliśmy chyba z 4 wypadki :shake:. Ale dojechaliśmy :loveu:, a tam czekała na nas herbatka z cytrynką i całe stadko basków :multi::multi::multi:.
A drogę powrotną Saidi całą przespała i obudziła się dopiero jak minęliśmy granice Gdańska :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Modeścik pięknie się wyciąga i jakie kąty :cool3:, będzie z niego championik :lol:

A mnie się wydaje, że był chyba lekki mrozik...

Modest tak, zapowiada się bardzo ładnie. Licze na jego przyjazdy do Polski na wystawy; Championatu Polski nie odpuszczę!:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
To miałam oko, ja Modesta już jako pełzaczka:loveu: wyłowiłam:multi::multi:

Pełzaczek jest super! Choć juz teraz wcale nie przypomina pełzaczka...:evil_lol:

Pzdr.