Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Florka_xyz napisał(a):Witanko :) Na pomorzu tez wieje i sypie... do tego minus 25 stopni :diabloti: Takiego morzu w W-wie to chyba w tym roku nie było... No, ale północ zawsze ma niższe temperatury... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Od naszej koleżanki z DGM - Ani R. dostałam takie oto cudne fotki znad morza. Sami popatrzcie... A żeby nie było, że wstawiam tylko piękne, bo piękne, ale jednak widoczki, to, prosze, kilka fotek człowieka z pieskami. Jaka to rasa? Kto zgadnie? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jeszcze kilka fotek, dla ułatwienia zgadywanki:lol: No i jak? Ktoś wie? Cdn. Pzdr. Quote
gosiaja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 witam niestety nie wiem co to za rasa, ale bardzo ładne widoczki Pozdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Foteczki piękne....a rasa to hiszpański pies dowodny? Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 gosiaja napisał(a):witam niestety nie wiem co to za rasa, ale bardzo ładne widoczki Pozdr. Czy na sobotę mogę przygotować chińszczyznę z makaronem sojowym? Jak do tej pory - wszyscy jedzący żyją i chwalą to danie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Foteczki piękne....a rasa to hiszpański pies dowodny? Bingo!!! W nagrodę wstawiam dla Ciebie jeszcze trochę fotek hiszpańskich psów dowodnych, właścicielka psów - Ania Rapp. Pozdrawiamy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Cd. fotek hiszpańskich psów dowodnych.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Czy na sobotę mogę przygotować chińszczyznę z makaronem sojowym? Jak do tej pory - wszyscy jedzący żyją i chwalą to danie...:lol: Pzdr. A jak to robisz tę chińszczyznę?;) Nigdy nie jadłam makaronu sojowego...... Jak wszyscy jedzący żyją:razz: to spróbuję;) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 A teraz cała seria skacząco-latających hiszpańskich psów dowodnych. Warto to zobaczyc! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 AMIŚKA napisał(a):A jak to robisz tę chińszczyznę?;) Nigdy nie jadłam makaronu sojowego...... Jak wszyscy jedzący żyją:razz: to spróbuję;) Nie za bardzo chcę zdradzać teraz tajemnicę tej potrawy... Chciałabym, aby była to smakowita niespodzianka... Może po wizycie gosiaja dam przepis? Może tak byc?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 I moje dwa ulubione z tej serii:loveu::loveu: Aniu, dzięki za udostępnienie fotek.:buzi: Pzdr. Quote
taxelina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Psiaki szczesliwe z wody, sniegu, ze wszystkiego!!! Quote
AMIŚKA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie za bardzo chcę zdradzać teraz tajemnicę tej potrawy... Chciałabym, aby była to smakowita niespodzianka... Może po wizycie gosiaja dam przepis? Może tak byc?:lol: Pzdr. MOŻE :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 AMIŚKA napisał(a):MOŻE :multi::multi::multi: Będę pamiętała, aby w sobote wiecozrkiem wstawić przepis.:lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Też myślałam, że to Hiszpany :razz:... czyli zgadłam :cool3:. Akurat ostatnio oglądałam ich zdjęcia w necie, bo chciałam sprawdzić czy nie są przypadkiem do portugalczyków podobne :evil_lol:... Ps. przepis to ja też poproszę :razz: Quote
Mudik Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Narobiłaś mi smaku Asiu:lol::lol::eviltong:, a co do fotek , to świetne te skaczące hiszpany, jakie one skoczne, a to mnie powaliło, jak ten pies-smok z Neverending Story:loveu::loveu::loveu: http://img116.imageshack.us/img116/5567/dsc04827bf9.jpg Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :multi::multi::multi:Latające hiszpany bowskie :multi: Quote
jamnicze Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 witanko :) Skoczne te kudłate bestyjki :lol: nawet piłkę przegonił :evil_lol: http://img519.imageshack.us/img519/5697/dsc04754wl7.jpg To zdjęcie podoba mi się najbardziej :p http://img116.imageshack.us/img116/9159/dsc04862ho6.jpg Quote
M&S Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Fajne te hiszpany :lol::lol::lol: ps. ja też poproszę o przepis :p Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Witaj, dawno nie czytana Anecioreczku! Jak tam Twoje stadko? Pzdr. żyje :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 gosiaja napisał(a)::) ja nie widzę żadnych przeciwwskazań Superasto!:multi: BTW - część zakupów juz wyprzedzająco zrobiłam...;) Pzdr. Quote
gosiaja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Czy na sobotę mogę przygotować chińszczyznę z makaronem sojowym? Jak do tej pory - wszyscy jedzący żyją i chwalą to danie...:lol: Pzdr. :) ja nie widzę żadnych przeciwwskazań Quote
Recommended Posts