taxelina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ale sie milo robi jak sie takie slodkie szczeniaki na wieczor pooglada :D Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ekstra są te rozrabiaki :) tak teraz zaczęłam zastanawiać się który kolor bobaska mi się podoba naj stawiam na RUDE !!! Asiaczku , pewno odpowiadałaś już setki razy na to pytanie . Ile masz dorosłych psów ? ile suk i psów ? tak z ciekawości pytam ;) bo ja cię widziałam raz z dwoma na pewno czarnym i rudym , a drugi raz z trzema dwa czarne i ruda - ale dokładnie nie pamiętam ;) Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Sama rozkosz patrzeć na BoBaski :loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 http://img136.imageshack.us/img136/8462/resizeofimg0058pe5.jpg alez piekniusie...dupencje :turn-l: a czy ogonki zawijaja sie na stałe w jedną stronę, czy zalezy od nastroju baska ??? :laugh2_2::laugh2_2: Quote
agaciaaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Asiaczek napisał(a):agaciaaa - masz ochote na coś słodkiego - schrup jednego baska-bobaska...:lol: Mogę? :lol: http://img377.imageshack.us/img377/3350/resizeofimg0021fa3.jpg rzeczywiście- słodkości! Wybieram tego :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale sie milo robi jak sie takie slodkie szczeniaki na wieczor pooglada :D Ja tam wolę z rana pooglądac nowe foteczki, bo potem mam dobry humor na cały dzięń...:lol: Vectra napisał(a):Ekstra są te rozrabiaki :) tak teraz zaczęłam zastanawiać się który kolor bobaska mi się podoba naj stawiam na RUDE !!! Asiaczku , pewno odpowiadałaś już setki razy na to pytanie . Ile masz dorosłych psów ? ile suk i psów ? tak z ciekawości pytam ;) bo ja cię widziałam raz z dwoma na pewno czarnym i rudym , a drugi raz z trzema dwa czarne i ruda - ale dokładnie nie pamiętam ;) Nie jesteś odosobniona w swojej miłości do Rudych! Sporej ilości ludzi podoba się ten kolorek.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Alicja napisał(a):Sama rozkosz patrzeć na BoBaski :loveu::loveu: Może dzisiaj wyrobię się z niedzielnymi fotkami... Zobaczymy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Poświata napisał(a)::loveu::loveu::loveu: O, jaka Miłośnica Bobasków!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 AMIŚKA napisał(a):http://img136.imageshack.us/img136/8462/resizeofimg0058pe5.jpg alez piekniusie...dupencje :turn-l: a czy ogonki zawijaja sie na stałe w jedną stronę, czy zalezy od nastroju baska ??? :laugh2_2::laugh2_2: Ogonki różnie się zawijają. Najlepiej - wg mnie - jest wtedy, gdy ogonek jest zawinięty w stronę "od sędziego". A sa i takie ogonki, które można zawinąć i w prawo i w lewo...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 agaciaaa napisał(a):Mogę? :lol: http://img377.imageshack.us/img377/3350/resizeofimg0021fa3.jpg rzeczywiście- słodkości! Wybieram tego :loveu: Pewnie, że możesz. Ale ten wybrany przez Ciebie to... sunia - Gunia-Gapunia! Może być, czy jednak wolisz jakiego chłopaka w czerni?;) Pzdr. Quote
agaciaaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że możesz. Ale ten wybrany przez Ciebie to... sunia - Gunia-Gapunia! Może być, czy jednak wolisz jakiego chłopaka w czerni?;) Pzdr. Wiem, wiem, że to sunia ;) W końcu moja ulubienica :loveu: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja to bym wszystkie wzięła :) Co do jednego ;) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 agaciaaa napisał(a):Wiem, wiem, że to sunia ;) W końcu moja ulubienica :loveu: O, widzę, że Gunia-Gapunia ma tu wielu sympatyków!:loveu::multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jbk napisał(a):Ja to bym wszystkie wzięła :) Co do jednego ;) Na białym tle Twoich samków to rzeczywiście fajnie by się prezentowały... Ale włosa to długo by nie utrzymały...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, widzę, że Gunia-Gapunia ma tu wielu sympatyków!:loveu::multi: Pzdr. Bo Gunia-Gapunia jest rewelacyjna, taka maniunia i chrapie melodyjne:loveu::loveu::loveu::loveu: Słodki maluch. Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Przyszłam się pokazać że nie zamarzłam :razz::razz: Quote
Poświata Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, jaka Miłośnica Bobasków!:lol: Pzdr. :-D a w szczególności Guni-Gapuni. ps. a u nas wieje i sypie śnieg :multi: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Bo Gunia-Gapunia jest rewelacyjna, taka maniunia i chrapie melodyjne:loveu::loveu::loveu::loveu: Słodki maluch. Fotki z naszego spotkania juz mam posegregowane i jest piekna sesja śpiącej i gryzącej Gapuni.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Alicja napisał(a):Przyszłam się pokazać że nie zamarzłam :razz::razz: Czytałam, że do 15.45 byłas w pracy... Bidulka... pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Poświata napisał(a)::-D a w szczególności Guni-Gapuni. ps. a u nas wieje i sypie śnieg :multi: U nas teraz tez wieje i sypie... Pzdr. Quote
M&S Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Fotki z naszego spotkania juz mam posegregowane i jest piekna sesja śpiącej i gryzącej Gapuni.:loveu: Pzdr. suuper:lol: Quote
Florka_xyz Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witanko :) Na pomorzu tez wieje i sypie... do tego minus 25 stopni :diabloti: Quote
M&S Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Florka_xyz napisał(a): Na pomorzu tez wieje i sypie... do tego minus 25 stopni :diabloti: ...zgroza :shock: Quote
taxelina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Przychodzimy sie przywitac i milego dnia Wam zyczyc!!! Quote
Recommended Posts