Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Jejku jak tu tłoczno :evil_lol: Chyba z 7 stron było do nadrabiania ;)
Asiu, a powiedz jak koty reagują na małych morderców? :loveu:

Koty? Generalnie "olewają" Małe, chociaz czasami muszą ewakuować się na wysokości...

Mam taką koteczkę, która wtedy, gdy Małe wchodza w okres brykania, dostaje rujki. I Małe wtedy mają używanie i tą koteczką wycierają wszystkie kąty w mieszkaniu... Bezpłatna froterka...;)

Pzdr.

Posted

bety - oba trindelki-rondelki juz były w tej sesji... Zostały mi Maśka i Gunia-Gapunia...

Maks i Spark - ok, ok.... widziałam, że skarpetki przezyły...;)

Musiałek - cieszę się, że mogłaś wreszcie zobaczyc moje Maluchy.:lol:

agaciaaa
- masz ochote na coś słodkiego - schrup jednego baska-bobaska...:lol:

Mudik
Cambel&Megi
dzasta

Cerber
- Dzięki za wizyty i komentarze. Są super!!!

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Ależ ona ma piekny wzorek na szyi :loveu: Ja to do Warszawy no wsumie to pod Warsawe wybieram się w sobote, ale tylk na chwilke i spowrotem :-( ale już w lutm rozpoczynamy sezon wystawowy i napewno nie zabraknie w nim Warszawskich wystaw i wielu innych na których napewno będziecie więc napewno zajrzę pod ring basków ;) A teraz to niestety musze udac się do szkoły od wczoraj znów nas "katują" :evil_lol:
Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
Ależ ona ma piekny wzorek na szyi :loveu: Ja to do Warszawy no wsumie to pod Warsawe wybieram się w sobote, ale tylk na chwilke i spowrotem :-( ale już w lutm rozpoczynamy sezon wystawowy i napewno nie zabraknie w nim Warszawskich wystaw i wielu innych na których napewno będziecie więc napewno zajrzę pod ring basków ;) A teraz to niestety musze udac się do szkoły od wczoraj znów nas "katują" :evil_lol:
Pzdr.

Ja też liczę na spotkanie z Toba, już nie wspomnę o Twojej fachowej pomocy!
Uciekaj do szkoły i ... Miłego dnia!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja juz od 4-tej z minutami jestem na nogach...
A że mam z wczoraj zaległości komputerowe, to po porannych obowiązkach - od razu do kompa...

Pzdr.

O matko, a cóż Cię tak wcześnie obudziło??

Posted

Witaj Asiu cieplutko w ten baaaaardzo mroźny ranek :lol:

zdjęcia kapitalne, miny basków rewelacja, ale na "żywca" to dopiero.....:-o:-o:-o ;), takie milutkie, cieplutkie :iloveyou::iloveyou: cudne są wszystkie i pachną szczeniakami

ślicznota Pręgunia-Gapunia boski basek...a jak słodko chrapie :loveu::loveu::loveu: muzykalna bestyjka;) i jest genialnym psem podręcznym, a w zasadzie "naręcznym" do zakochania :lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

pozdr
Ania

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Witaj Asiu cieplutko w ten baaaaardzo mroźny ranek :lol:

zdjęcia kapitalne, miny basków rewelacja, ale na "żywca" to dopiero.....:-o:-o:-o ;), takie milutkie, cieplutkie :iloveyou::iloveyou: cudne są wszystkie i pachną szczeniakami

ślicznota Pręgunia-Gapunia boski basek...a jak słodko chrapie :loveu::loveu::loveu: muzykalna bestyjka;) i jest genialnym psem podręcznym, a w zasadzie "naręcznym" do zakochania :lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

pozdr
Ania

No, właśnie. Chyba trzeba trochę zmienic nazwę Guni-pręguni-gapuni i dodać "chrapunia"...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
widze ze nie tylko ja jestem rannym ptaszkiem :evil_lol:

Ja Ciebie rozumiem, bo Ty tez masz taki jeden obowiązek z kucykiem na głowie...:loveu: + jeszcze troszkę co to mają 4 łapki...:loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja Ciebie rozumiem, bo Ty tez masz taki jeden obowiązek z kucykiem na głowie...:loveu: + jeszcze troszkę co to mają 4 łapki...:loveu:

Pzdr.

na szczescie te malutkie obowiazki lubia sobie pospac :lol: za to jeden duzy obowiazek wstaje tak wczesnie do pracy a wiec jako ta dobra "zona" robie mu kawe i szykuje kanapeczki ;):eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):

U nas największa histeria to Erka (niestety...). No, ale to jej pierwsza zima i pierwsza sól...

Nieodrodne siostrunie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zdjęcia, pozy i minki babasków urocze :loveu: