Korenia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jejku jak tu tłoczno :evil_lol: Chyba z 7 stron było do nadrabiania ;) Asiu, a powiedz jak koty reagują na małych morderców? :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Alicja']http://img230.imageshack.us/img230/1606/resizeofimg0013pn2.jpg i się dziecku zasnęło :razz::razz: No i sobie Asiaczek z Ewcią o ciasteczkach nawijają ...czekajcie ...wybieram się latem do Warszawy :mad: Alicja, zawsze będziesz mile widzianym Gościem u Asiaczków.:lol: Mam nadzieję, że nasze terminy się zgodzą i latem zobaczymy się w realu. Zapraszam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Korenia napisał(a):Jejku jak tu tłoczno :evil_lol: Chyba z 7 stron było do nadrabiania ;) Asiu, a powiedz jak koty reagują na małych morderców? :loveu: Koty? Generalnie "olewają" Małe, chociaz czasami muszą ewakuować się na wysokości... Mam taką koteczkę, która wtedy, gdy Małe wchodza w okres brykania, dostaje rujki. I Małe wtedy mają używanie i tą koteczką wycierają wszystkie kąty w mieszkaniu... Bezpłatna froterka...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 bety - oba trindelki-rondelki juz były w tej sesji... Zostały mi Maśka i Gunia-Gapunia... Maks i Spark - ok, ok.... widziałam, że skarpetki przezyły...;) Musiałek - cieszę się, że mogłaś wreszcie zobaczyc moje Maluchy.:lol: agaciaaa - masz ochote na coś słodkiego - schrup jednego baska-bobaska...:lol: Mudik Cambel&Megi dzasta Cerber - Dzięki za wizyty i komentarze. Są super!!! Pzdr. Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Asiaczek a ty czemu nie śpisz :crazyeye:... Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Ja juz od 4-tej z minutami jestem na nogach... A że mam z wczoraj zaległości komputerowe, to po porannych obowiązkach - od razu do kompa... Pzdr. Quote
Kaya Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ależ ona ma piekny wzorek na szyi :loveu: Ja to do Warszawy no wsumie to pod Warsawe wybieram się w sobote, ale tylk na chwilke i spowrotem :-( ale już w lutm rozpoczynamy sezon wystawowy i napewno nie zabraknie w nim Warszawskich wystaw i wielu innych na których napewno będziecie więc napewno zajrzę pod ring basków ;) A teraz to niestety musze udac się do szkoły od wczoraj znów nas "katują" :evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cd. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 I na koniec tej serii - MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI (Gunia-Gapunia) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cd. MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kaya napisał(a):Ależ ona ma piekny wzorek na szyi :loveu: Ja to do Warszawy no wsumie to pod Warsawe wybieram się w sobote, ale tylk na chwilke i spowrotem :-( ale już w lutm rozpoczynamy sezon wystawowy i napewno nie zabraknie w nim Warszawskich wystaw i wielu innych na których napewno będziecie więc napewno zajrzę pod ring basków ;) A teraz to niestety musze udac się do szkoły od wczoraj znów nas "katują" :evil_lol: Pzdr. Ja też liczę na spotkanie z Toba, już nie wspomnę o Twojej fachowej pomocy! Uciekaj do szkoły i ... Miłego dnia! Pzdr. Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja juz od 4-tej z minutami jestem na nogach... A że mam z wczoraj zaległości komputerowe, to po porannych obowiązkach - od razu do kompa... Pzdr. O matko, a cóż Cię tak wcześnie obudziło?? Quote
Cerber Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 http://img116.imageshack.us/img116/7934/resizeofimg0092zo6.jpg o rany ale trolek :loveu: zakochałam się:loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 http://img377.imageshack.us/img377/3350/resizeofimg0021fa3.jpg :loveu::loveu: Quote
M&S Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Witaj Asiu cieplutko w ten baaaaardzo mroźny ranek :lol: zdjęcia kapitalne, miny basków rewelacja, ale na "żywca" to dopiero.....:-o:-o:-o ;), takie milutkie, cieplutkie :iloveyou::iloveyou: cudne są wszystkie i pachną szczeniakami ślicznota Pręgunia-Gapunia boski basek...a jak słodko chrapie :loveu::loveu::loveu: muzykalna bestyjka;) i jest genialnym psem podręcznym, a w zasadzie "naręcznym" do zakochania :lol::loveu::loveu::loveu::loveu: pozdr Ania Quote
Elitesse Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja juz od 4-tej z minutami jestem na nogach... Pzdr. widze ze nie tylko ja jestem rannym ptaszkiem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 jbk napisał(a):O matko, a cóż Cię tak wcześnie obudziło?? Obowiązki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cerber napisał(a):http://img116.imageshack.us/img116/7934/resizeofimg0092zo6.jpg o rany ale trolek :loveu: zakochałam się:loveu: Dobre określenie...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Anecioreczek napisał(a):http://img377.imageshack.us/img377/3350/resizeofimg0021fa3.jpg :loveu::loveu: Witaj, dawno nie czytana Anecioreczku! Jak tam Twoje stadko? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witaj Asiu cieplutko w ten baaaaardzo mroźny ranek :lol: zdjęcia kapitalne, miny basków rewelacja, ale na "żywca" to dopiero.....:-o:-o:-o ;), takie milutkie, cieplutkie :iloveyou::iloveyou: cudne są wszystkie i pachną szczeniakami ślicznota Pręgunia-Gapunia boski basek...a jak słodko chrapie :loveu::loveu::loveu: muzykalna bestyjka;) i jest genialnym psem podręcznym, a w zasadzie "naręcznym" do zakochania :lol::loveu::loveu::loveu::loveu: pozdr Ania No, właśnie. Chyba trzeba trochę zmienic nazwę Guni-pręguni-gapuni i dodać "chrapunia"...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Elitesse napisał(a):widze ze nie tylko ja jestem rannym ptaszkiem :evil_lol: Ja Ciebie rozumiem, bo Ty tez masz taki jeden obowiązek z kucykiem na głowie...:loveu: + jeszcze troszkę co to mają 4 łapki...:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja Ciebie rozumiem, bo Ty tez masz taki jeden obowiązek z kucykiem na głowie...:loveu: + jeszcze troszkę co to mają 4 łapki...:loveu: Pzdr. na szczescie te malutkie obowiazki lubia sobie pospac :lol: za to jeden duzy obowiazek wstaje tak wczesnie do pracy a wiec jako ta dobra "zona" robie mu kawe i szykuje kanapeczki ;):eviltong: Quote
jamnicze Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Asiaczek napisał(a): U nas największa histeria to Erka (niestety...). No, ale to jej pierwsza zima i pierwsza sól... Nieodrodne siostrunie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdjęcia, pozy i minki babasków urocze :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cd. sesji sobotniej - fotki grupowe. Gunia-Gapunia + Milionek Morek + Modest Gunia-Gapunia + Milionek Modest + Morek Żelka + Maśka Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts