Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
I ja przylazłam maluszki podziwiać - a tu znowu mało fotek (ale marudna jestem :evil_lol:)
Złociutkie moje a zdradzicie niepoprawnej amatorce wszelakiego rodzaju ciastek i słodyczy gdzie się ta cud-Truskawka mieści????????

Pzdr

Co do Maluszków, to w kolejce czekają:
- NOW NOW
- MALMSEY IN RED
- MOST WANTED SUPRISE
- fotki grupowe z soboty
- fotki z wczorajszego spotkania z Maks i Spark
Co wybierasz?

A co do Truskawki (ale smakowita nazwa, prawda?) to mieści się ta cukiernia na Mokotowie, na rogu ulic Wołoska/Wiktorska. Trochę daleko od Was...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIŚKA']Asiaczku;)

szok to był tylko dla nas ze SZCZECINA:eviltong:
a u nich to norma!!!

Bardzo chciałabym widzieć mahoniowego baska,albo błekitnego,
musi byc piekny...:iloveyou:
Niestety, nie udało mi się trafić na fotki takich cudaczków w necie...:cool1:

Pzdr.

Posted

Cosmo napisał(a):
lobuziaki musza Ci niezla demolke w domu robic :cool3: ale serce mieknie jak sie je widzi, nawet w akcji "dewastacja" :lol:

Nieeee, nie ma mowy o demolce; wszystko jest pod kontrolą. Ja nie zostawiam Maluszków samych w pokoju... Jak musze gdzieś wyjść - to Małe lądują w kojcu i tam są zamykane. Wtedy po prostu śpią, Małe Słoneczka!:loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co do Maluszków, to w kolejce czekają:
- NOW NOW
- MALMSEY IN RED
- MOST WANTED SUPRISE
- fotki grupowe z soboty
- fotki z wczorajszego spotkania z Maks i Spark
Co wybierasz?

A co do Truskawki (ale smakowita nazwa, prawda?) to mieści się ta cukiernia na Mokotowie, na rogu ulic Wołoska/Wiktorska. Trochę daleko od Was...

Pzdr.

Taka kolejność mi pasuje tzn. jako pierwsza NOW NOW (koniecznie!!!!!!!!) :p

Nazwa baaaaaaaaardzo smakowita, jak dobre mają ciastka to i odległość nie gra roli :cool3: hm, w tym tygodniu mam zaplanowany objazd miasta to i może tam mnie zawieje. :evil_lol:

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Proszę, proszę, kto tutaj zostawił ślad!:multi::multi::multi:
Vectra, Maluszki w tym składzie, który jest obecnie, będa tylko do najbliższego weekendu. Nowi Właściciele juz czekają...
Ale masz nasz zaproszenie czy to przy nastepnych Maluszkach, czy to ot, tak sobie, przy okazji.:lol:

A ja ostatnio w Truskawce próbowałam bezę z kremem. Po prostu CUDO!!! Może się zdecydujesz?

pzdr.

a dziękuje , skorzystam na pewno :multi: :loveu: najchętniej przy bobaskach.
W tym tygodniu nie dam rady już , bo musze ozdrowieć ....
Tak w truskawce są smakowite ciacha , znaczy jest też cukiernia smakołyk , ale nie ma truskawkowych ciach ... ta na Bytnara ;) nie polecam

Kiedyś to kosa byłyc ciacha na Puławskiej , w tej cukierni w bramie (tak się zwała)

Pozdrawiam

Posted

Smakołyk jest bliżej mnie; mam tam swoje ulubione ciasta (drożdżowe z owocami, takie (prawie!) jak w domu!). I pamiętam tez tę cukiernię "w bramie", od czasu do czasu wpadałam tam do nich na pączki i szarlotkę...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Nie zasnęliście?;)

Pzdr.

Nieeeeeeeee.

Nałcia jest miodzio :loveu::loveu::loveu:

No nie no narobiłyście mi smaku tymi ciastkami i chyba będę musiała coś sama upiec :roll:

Pzdr

Posted

Nie ukrywam, że liczyłam, że jakoś uda Ci się wyrwać z R. i wpaść do nas pomiziać baski-bobaski...
O, a jakbys się tak całkowicie rozpłynęła, to ja bym Cię pozbierała i wtedy musiałabys zostać na zawsze w W-wie, ha!
A tak, to bedziesz mogła pomiziać tylko dorosłe na wystawie...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']bety - no to do roboty!

To już jutro, bo dzisiaj mi się jakoś nie chce iść ponownie do kuchni. :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Co teraz mam wstawiać, tzn. czyje fotki?

Pzdr.

Ja nie mam zdania, może któregoś trindlowego gryzaka :loveu:???

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie ukrywam, że liczyłam, że jakoś uda Ci się wyrwać z R. i wpaść do nas pomiziać baski-bobaski...
O, a jakbys się tak całkowicie rozpłynęła, to ja bym Cię pozbierała i wtedy musiałabys zostać na zawsze w W-wie, ha!
A tak, to bedziesz mogła pomiziać tylko dorosłe na wystawie...

pzdr.

Oj, to by było chyba trudne w realizacji...czasu ciągle brak..doba powinna 48 godzin trwać....
To jest piękna wizja.:razz:
Jakie tylko! Owszem, szczeniaczki są rozkoszne, ale dorosłe Baski są równie cudowne...

Posted

Asiaczek napisał(a):

Chociaz Marysia chyba dostała cynk od konkurencji, że Mauszki są tak słodkie, bo usiłowała prostowac im ogony i osłabiać stojące jak radarki uszy...;) Ale wespół w zespół z Anią wytłumaczyłyśmy Młodej, że tak się nie robi i... jeszcze tylko kilka razy została złapana na "przestępstwie".

Szkoda, że czas tak szybko biegł i dzisiaj niektórzy szli do pracy/szkoły...

Pzdr.

od razu konkurencji...one poprostu mają taaakie, taakie, takie słodkie te uszka, wprost do miziania , zwijania, wiwijania :roll:
a ogonki, no same jakoś tak pod palcami się prostowały ;)

boboaski są cuuudnymi piraniami gustującymi w skarpetakch :evil_lol:

Maryś

ps: ciasta też były pycha :p ale baski lepsze....chociaż nie nadgryzałam ;)

Posted

też życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku i dziękuję za życzenia od was :)

http://img73.imageshack.us/img73/1513/resizeofimg0102uu7.jpg
w pierwszej chwili myślałam, że ten maluch ma albo perukę, albo włosy mu wyrosły :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

http://img148.imageshack.us/img148/5167/resizeofimg0008or8.jpg
cudo:loveu: jakby miał cały pyszczek taki rudy, lub nawet sam byłby cały rudy to byłby jeszcze piękniejszy:loveu: