Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 bety napisał(a):I ja przylazłam maluszki podziwiać - a tu znowu mało fotek (ale marudna jestem :evil_lol:) Złociutkie moje a zdradzicie niepoprawnej amatorce wszelakiego rodzaju ciastek i słodyczy gdzie się ta cud-Truskawka mieści???????? Pzdr Co do Maluszków, to w kolejce czekają: - NOW NOW - MALMSEY IN RED - MOST WANTED SUPRISE - fotki grupowe z soboty - fotki z wczorajszego spotkania z Maks i Spark Co wybierasz? A co do Truskawki (ale smakowita nazwa, prawda?) to mieści się ta cukiernia na Mokotowie, na rogu ulic Wołoska/Wiktorska. Trochę daleko od Was... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='AMIŚKA']Asiaczku;) szok to był tylko dla nas ze SZCZECINA:eviltong: a u nich to norma!!! Bardzo chciałabym widzieć mahoniowego baska,albo błekitnego, musi byc piekny...:iloveyou: Niestety, nie udało mi się trafić na fotki takich cudaczków w necie...:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Cosmo napisał(a):lobuziaki musza Ci niezla demolke w domu robic :cool3: ale serce mieknie jak sie je widzi, nawet w akcji "dewastacja" :lol: Nieeee, nie ma mowy o demolce; wszystko jest pod kontrolą. Ja nie zostawiam Maluszków samych w pokoju... Jak musze gdzieś wyjść - to Małe lądują w kojcu i tam są zamykane. Wtedy po prostu śpią, Małe Słoneczka!:loveu: Pzdr. Quote
bety Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Co do Maluszków, to w kolejce czekają: - NOW NOW - MALMSEY IN RED - MOST WANTED SUPRISE - fotki grupowe z soboty - fotki z wczorajszego spotkania z Maks i Spark Co wybierasz? A co do Truskawki (ale smakowita nazwa, prawda?) to mieści się ta cukiernia na Mokotowie, na rogu ulic Wołoska/Wiktorska. Trochę daleko od Was... Pzdr. Taka kolejność mi pasuje tzn. jako pierwsza NOW NOW (koniecznie!!!!!!!!) :p Nazwa baaaaaaaaardzo smakowita, jak dobre mają ciastka to i odległość nie gra roli :cool3: hm, w tym tygodniu mam zaplanowany objazd miasta to i może tam mnie zawieje. :evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 OK. No to NOW NOW Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A teraz baaaardzo śpiąca sesja na kolanach Dusia3... Nie zasnęliście?;) Pzdr. Quote
dzasta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczku a ja dzisiaj znalazłam takie cudeńko w sieci :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Oj, jakie cudeńka! Dziękuję, że o nas pamiętasz!!! Pzdr. Quote
Vectra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Proszę, proszę, kto tutaj zostawił ślad!:multi::multi::multi: Vectra, Maluszki w tym składzie, który jest obecnie, będa tylko do najbliższego weekendu. Nowi Właściciele juz czekają... Ale masz nasz zaproszenie czy to przy nastepnych Maluszkach, czy to ot, tak sobie, przy okazji.:lol: A ja ostatnio w Truskawce próbowałam bezę z kremem. Po prostu CUDO!!! Może się zdecydujesz? pzdr. a dziękuje , skorzystam na pewno :multi: :loveu: najchętniej przy bobaskach. W tym tygodniu nie dam rady już , bo musze ozdrowieć .... Tak w truskawce są smakowite ciacha , znaczy jest też cukiernia smakołyk , ale nie ma truskawkowych ciach ... ta na Bytnara ;) nie polecam Kiedyś to kosa byłyc ciacha na Puławskiej , w tej cukierni w bramie (tak się zwała) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Smakołyk jest bliżej mnie; mam tam swoje ulubione ciasta (drożdżowe z owocami, takie (prawie!) jak w domu!). I pamiętam tez tę cukiernię "w bramie", od czasu do czasu wpadałam tam do nich na pączki i szarlotkę... Pzdr. Quote
bety Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Asiaczek'] Nie zasnęliście?;) Pzdr. Nieeeeeeeee. Nałcia jest miodzio :loveu::loveu::loveu: No nie no narobiłyście mi smaku tymi ciastkami i chyba będę musiała coś sama upiec :roll: Pzdr Quote
AMIŚKA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jaki cudny BASKOKOT :multi::multi::multi: ja chcemmmm takiegoooo http://img184.imageshack.us/img184/7882/resizeofimg0060azd9.jpg Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 bety - no to do roboty! AMISKA - masz już i tak spore stadko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Co teraz mam wstawiać, tzn. czyje fotki? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przesłodka ta śpiąca sesja :loveu: http://img201.imageshack.us/img201/6416/resizeofimg0079abw6.jpg chyba bym się całkiem rozpłynęła, jakbym te cudeńka na żywo widziala...:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Nie ukrywam, że liczyłam, że jakoś uda Ci się wyrwać z R. i wpaść do nas pomiziać baski-bobaski... O, a jakbys się tak całkowicie rozpłynęła, to ja bym Cię pozbierała i wtedy musiałabys zostać na zawsze w W-wie, ha! A tak, to bedziesz mogła pomiziać tylko dorosłe na wystawie... pzdr. Quote
bety Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Asiaczek']bety - no to do roboty! To już jutro, bo dzisiaj mi się jakoś nie chce iść ponownie do kuchni. :diabloti: [quote name='Asiaczek']Co teraz mam wstawiać, tzn. czyje fotki? Pzdr. Ja nie mam zdania, może któregoś trindlowego gryzaka :loveu:??? Pzdr Quote
Cambel&Megi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie ukrywam, że liczyłam, że jakoś uda Ci się wyrwać z R. i wpaść do nas pomiziać baski-bobaski... O, a jakbys się tak całkowicie rozpłynęła, to ja bym Cię pozbierała i wtedy musiałabys zostać na zawsze w W-wie, ha! A tak, to bedziesz mogła pomiziać tylko dorosłe na wystawie... pzdr. Oj, to by było chyba trudne w realizacji...czasu ciągle brak..doba powinna 48 godzin trwać.... To jest piękna wizja.:razz: Jakie tylko! Owszem, szczeniaczki są rozkoszne, ale dorosłe Baski są równie cudowne... Quote
M&S Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Chociaz Marysia chyba dostała cynk od konkurencji, że Mauszki są tak słodkie, bo usiłowała prostowac im ogony i osłabiać stojące jak radarki uszy...;) Ale wespół w zespół z Anią wytłumaczyłyśmy Młodej, że tak się nie robi i... jeszcze tylko kilka razy została złapana na "przestępstwie". Szkoda, że czas tak szybko biegł i dzisiaj niektórzy szli do pracy/szkoły... Pzdr. od razu konkurencji...one poprostu mają taaakie, taakie, takie słodkie te uszka, wprost do miziania , zwijania, wiwijania :roll: a ogonki, no same jakoś tak pod palcami się prostowały ;) boboaski są cuuudnymi piraniami gustującymi w skarpetakch :evil_lol: Maryś ps: ciasta też były pycha :p ale baski lepsze....chociaż nie nadgryzałam ;) Quote
dzasta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asia dawaj zdjęcia po kolei :p My tutaj czekamy :) Quote
Cerber Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 też życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku i dziękuję za życzenia od was :) http://img73.imageshack.us/img73/1513/resizeofimg0102uu7.jpg w pierwszej chwili myślałam, że ten maluch ma albo perukę, albo włosy mu wyrosły :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: http://img148.imageshack.us/img148/5167/resizeofimg0008or8.jpg cudo:loveu: jakby miał cały pyszczek taki rudy, lub nawet sam byłby cały rudy to byłby jeszcze piękniejszy:loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/1606/resizeofimg0013pn2.jpg i się dziecku zasnęło :razz::razz: No i sobie Asiaczek z Ewcią o ciasteczkach nawijają ...czekajcie ...wybieram się latem do Warszawy :mad: Quote
Musiałek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 asiaczku super fotki :loveu: i przesłodkie maluchy :loveu: GRATULUJE :)) Quote
Mudik Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gdzie ona ma nogę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: http://img156.imageshack.us/img156/4550/resizeofimg0017jz6.jpg Quote
agaciaaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ależ nabrałam ochoty na coś słodkiego! Ciekawe dlaczego :lol: http://img201.imageshack.us/img201/6416/resizeofimg0079abw6.jpg cudne :loveu: Quote
Recommended Posts