Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ale się zasnęło http://img300.imageshack.us/img300/4233/resizeofimg0077gi6.jpg Szczeniaki tak, jak małe dzieci - zasypiaja w tak dziwnych pozach...Mam jeszcze fotki NOW NOW Asiaczek FCI śpiącej na kolanach Dusia3.Ona to dopiero przybierała pozy... pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Cd. MANY MORE MOST Asiaczek FCI No i jak się podoba braciszek Milionka? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Super foteczki :loveu: właśnie przejrzałam listę zgłoszonych psów na wystawę rzeszowską...jutro koniec zgłoszeń. Całe 5 Basków, w tym 3 zgłoszone przez Ciebie, Kika (?), i sunia od Tascha. :lol: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Super foteczki :loveu: właśnie przejrzałam listę zgłoszonych psów na wystawę rzeszowską...jutro koniec zgłoszeń. Całe 5 Basków, w tym 3 zgłoszone przez Ciebie, Kika (?), i sunia od Tascha. :lol: Kika (czyli KALIMERA Asiaczek FCI) jest tak jakby w połowie moja, bo ona jest zarejestrowana na współwłasność.:lol: Ciesze się, że poznam osobiście Tascha. Dla uczczenia tego faktu, chyba jakies ciasto trzeba upiec...:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Prawie... Kenio - pośrednia Dżezik - championy Erka - młodzież Kika - pośrednia. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Szczeniaki tak, jak małe dzieci - zasypiaja w tak dziwnych pozach...Mam jeszcze fotki NOW NOW Asiaczek FCI śpiącej na kolanach Dusia3.Ona to dopiero przybierała pozy... pzdr. Taaa...... ja chcę NOW NOW :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Kika (czyli KALIMERA Asiaczek FCI) jest tak jakby w połowie moja, bo ona jest zarejestrowana na współwłasność.:lol: Ciesze się, że poznam osobiście Tascha. Dla uczczenia tego faktu, chyba jakies ciasto trzeba upiec...:cool1: Pzdr.Tascha'y sunia w młodzieży razem z Ercią, tak? :razz: Poza tym 2 Chłopaki, Dżezik i Wahziri? Dobrze kombinuję? :lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Prawie... Kenio - pośrednia Dżezik - championy Erka - młodzież Kika - pośrednia. Pzdr. No to troszkę się pomyliłam. :lol: Hmmm w wykazie Kika jest w otwartej... Quote
Florka_xyz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witaj Asiaczku :) Ale sie ciesze ze sie spotkamy w Rzezowie i bede mogła wymiziac ''mojego''Dżezika :loveu: A mały MANY MORE MOST Asiaczek FCI jest sliczny i tak cudownie umaszczony:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Cambel&Megi napisał(a):No to troszkę się pomyliłam. :lol: Hmmm w wykazie Kika jest w otwartej... A to w tym przypadku żadna różnica...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Florka_xyz napisał(a):Witaj Asiaczku :) Ale sie ciesze ze sie spotkamy w Rzezowie i bede mogła wymiziac ''mojego''Dżezika :loveu: A mały MANY MORE MOST Asiaczek FCI jest sliczny i tak cudownie umaszczony:loveu: A co będziesz wystawiała w R.? Pewnie Sh? A może jakies bokserki lub bouvierki?:lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):W niedzielę będą robione fotki wystawowe; postaram się, aby każde zwierzątko zostało solidnie obfotografowane... Pzdr.Dzień dobry w niedzielę :hand:, ja już zdąrzyłam być na szkoleniu, poodśnieżać i wpadłam odpocząć oglądając foteczki :cool3: Quote
Florka_xyz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):A co będziesz wystawiała w R.? Pewnie Sh? A może jakies bokserki lub bouvierki?:lol: Pzdr. Jak juz to tylko SH;) bo nic innego nie mam:-( Quote
Mudik Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Sliczności A kuku!:loveu::loveu: http://img300.imageshack.us/img300/7789/resizeofimg0098pf7.jpg Quote
Kaya Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ale piekne fotki :loveu: Życzę duuużo sukcesów w sezonie wystawowym 2009! Widze że już plany co o Rzeszowskiej wystawy hmm szkoda ze nas nie ma :-( "troszkę" daleko mamy, a transportu brak :evil_lol: Ależ te szczeniorki szybciutko urosły już niedługo mam nadzieje że ukażą się ich indywidualne galerie :cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Poświata']Dzień dobry w niedzielę :hand:, ja już zdąrzyłam być na szkoleniu, poodśnieżać i wpadłam odpocząć oglądając foteczki :cool3: Ja za to zaliczyłam 1,5-godzinny spacer poranny, potem 2 godziny biegania Maluchów po mieszkanu, ich karmienie, małe zakupy w mojej ulubionej ciastkarni "Truskawka", 1,5-godzinny spacerek popołudniowy, karmienie Maluchów, małe ogarnięcie mieszkania i... czekam na Mark i Spark!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Florka_xyz napisał(a):Jak juz to tylko SH;) bo nic innego nie mam:-( O, to wpadniesz do nas na ring popatrzeć? Kto sędziuje SH - p. Larska czy p. Jakubowski? Bo nas p. Z. Jakubowski... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Kaya napisał(a):Ale piekne fotki :loveu: Życzę duuużo sukcesów w sezonie wystawowym 2009! Widze że już plany co o Rzeszowskiej wystawy hmm szkoda ze nas nie ma :-( "troszkę" daleko mamy, a transportu brak :evil_lol: Ależ te szczeniorki szybciutko urosły już niedługo mam nadzieje że ukażą się ich indywidualne galerie :cool3: Pzdr. No to już nie ode mnie zależy... Zobaczymy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Mudik']Sliczności A kuku!:loveu::loveu: http://img300.imageshack.us/img300/7789/resizeofimg0098pf7.jpg Jest kilka takich "a kuku" fotek... Może jeszcze nie wszystkie zdążyłam wstawić... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 gosiaja napisał(a):dziękuje serdecznie jest fantastyczny dobrze że nie wyrzuciłam jeszcze wszystkich kartonów od sprzetu kuchennego będzie miał co gryźć :) Małe Łobuzki zęby rzeczywiście mają jak szpileczki... Kartony sa w sam raz.:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Asiaczek']Dla Gosiaja - MANY MORE MOST Asiaczek FCI (Morek) http://img255.imageshack.us/img255/3092/resizeofimg0055su3.jpg Cdn. Pzdr. dziękuje serdecznie jest fantastyczny dobrze że nie wyrzuciłam jeszcze wszystkich kartonów od sprzetu kuchennego będzie miał co gryźć :) Quote
Florka_xyz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):O, to wpadniesz do nas na ring popatrzeć? Kto sędziuje SH - p. Larska czy p. Jakubowski? Bo nas p. Z. Jakubowski... Pzdr. P.Larska,szkoda ze SH nie sedzuje p.Jakubowski.Na pewno Was odwiedze :):) Quote
Alicja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nowe lokum przypadło do gustu http://img261.imageshack.us/img261/927/resizeofimg0100ms4.jpg Quote
jamnicze Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Asiaczek']Lubią śnieg, bo zabawa w śniegu to fajna rzecz! Mrozy nam nie straszne, po prostu wychodzimy na krótsze spacerki. Natomiast najgorszym wrogiem w zimie jest... sól! Psie łapki nie wytrzymują mimo smarowania wazeliną...Aż żal patrzeć, jak zadzieraja do góry to jedną to drugą łapkę. A czasami to 4 łapki bolą i szczypią... Pzdr. Ta sól jest okropna :angryy:. Saidi podniosła tylna łapkę i w płacz, już myślałam, że może źle zapięłam kubraczek i włoski w rzepa sie dostały, poprawiłam, pomasowałam, poszłyśmy. A tu nagle przednia łapka w górę i płacz. No to już wiedziałam o co chodzi, a ludzie sie na mnie patrzyli jakbym psa katowała :roll:, bo Saidi jest nieco histeryczna i zawsze robi wiecej krzyku niż to warte :evil_lol: A ku ku :p http://img300.imageshack.us/img300/7789/resizeofimg0098pf7.jpg Quote
Dusia 3 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Za chwilę czeka mnie karmienie Maluchów, a potem - spacerki. Tak więc nie wiem, czy jeszcze dzisiaj uda mi się wstawić choćby kilka. Postaram się. Ale jutro od rana - dyzur w Galerii i fotki powinny się znaleźć. A może Dusia3 się odezwie? Brakowało nam Jej i informacji o Anjaro... Pzdr. ----------------------------------------------------------------------- Witam, po długiej przerwie :multi:, I od razu chcę oznajmić, że rodzina się powiększa ...... i dołączy do nas jeszcze jeden basek, ten śliczny i niepowtarzalny Milionek będzie nasz. Bardzo się cieszymy, zastanawiam się tylko jak nowego członka rodziny przyjmie Anjaro. Nasz Anjaro jest już "dorośnięty", waży 10,5 kg, w kłębie ma 43 cm - jak dla mnie idealnie. Bardzo lubi się bawić i biegać, a biega f a n t a s t y c z n i e, jest absolutnie niezrównany i w dodatku porusza się z dużą gracją. Jak tylko przypomnę sobie, jak wstawia się zdjęcia, to kilka powiększa. Pozdrawiam Wszystkich gorąco i życzę wszelkiej pomyślności w 2009 roku Quote
Recommended Posts