Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Super foteczki :loveu:

właśnie przejrzałam listę zgłoszonych psów na wystawę rzeszowską...jutro koniec zgłoszeń.
Całe 5 Basków, w tym 3 zgłoszone przez Ciebie, Kika (?), i sunia od Tascha. :lol:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Super foteczki :loveu:

właśnie przejrzałam listę zgłoszonych psów na wystawę rzeszowską...jutro koniec zgłoszeń.
Całe 5 Basków, w tym 3 zgłoszone przez Ciebie, Kika (?), i sunia od Tascha. :lol:

Kika (czyli KALIMERA Asiaczek FCI) jest tak jakby w połowie moja, bo ona jest zarejestrowana na współwłasność.:lol:
Ciesze się, że poznam osobiście Tascha. Dla uczczenia tego faktu, chyba jakies ciasto trzeba upiec...:cool1:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Szczeniaki tak, jak małe dzieci - zasypiaja w tak dziwnych pozach...Mam jeszcze fotki NOW NOW Asiaczek FCI śpiącej na kolanach Dusia3.Ona to dopiero przybierała pozy...

pzdr.

Taaa...... ja chcę NOW NOW :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kika (czyli KALIMERA Asiaczek FCI) jest tak jakby w połowie moja, bo ona jest zarejestrowana na współwłasność.:lol:
Ciesze się, że poznam osobiście Tascha. Dla uczczenia tego faktu, chyba jakies ciasto trzeba upiec...:cool1:

Pzdr.
Tascha'y sunia w młodzieży razem z Ercią, tak? :razz:
Poza tym 2 Chłopaki, Dżezik i Wahziri? Dobrze kombinuję? :lol:

Posted

Witaj Asiaczku :)

Ale sie ciesze ze sie spotkamy w Rzezowie i bede mogła wymiziac ''mojego''Dżezika :loveu:
A mały MANY MORE MOST Asiaczek FCI jest sliczny i tak cudownie umaszczony:loveu:

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Witaj Asiaczku :)

Ale sie ciesze ze sie spotkamy w Rzezowie i bede mogła wymiziac ''mojego''Dżezika :loveu:
A mały MANY MORE MOST Asiaczek FCI jest sliczny i tak cudownie umaszczony:loveu:

A co będziesz wystawiała w R.? Pewnie Sh? A może jakies bokserki lub bouvierki?:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
W niedzielę będą robione fotki wystawowe; postaram się, aby każde zwierzątko zostało solidnie obfotografowane...

Pzdr.
Dzień dobry w niedzielę :hand:, ja już zdąrzyłam być na szkoleniu, poodśnieżać i wpadłam odpocząć oglądając foteczki :cool3:

Posted

Ale piekne fotki :loveu: Życzę duuużo sukcesów w sezonie wystawowym 2009! Widze że już plany co o Rzeszowskiej wystawy hmm szkoda ze nas nie ma :-( "troszkę" daleko mamy, a transportu brak :evil_lol: Ależ te szczeniorki szybciutko urosły już niedługo mam nadzieje że ukażą się ich indywidualne galerie :cool3:
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']Dzień dobry w niedzielę :hand:, ja już zdąrzyłam być na szkoleniu, poodśnieżać i wpadłam odpocząć oglądając foteczki :cool3:
Ja za to zaliczyłam 1,5-godzinny spacer poranny, potem 2 godziny biegania Maluchów po mieszkanu, ich karmienie, małe zakupy w mojej ulubionej ciastkarni "Truskawka", 1,5-godzinny spacerek popołudniowy, karmienie Maluchów, małe ogarnięcie mieszkania i... czekam na Mark i Spark!:multi:

Pzdr.

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Jak juz to tylko SH;) bo nic innego nie mam:-(

O, to wpadniesz do nas na ring popatrzeć? Kto sędziuje SH - p. Larska czy p. Jakubowski? Bo nas p. Z. Jakubowski...

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
Ale piekne fotki :loveu: Życzę duuużo sukcesów w sezonie wystawowym 2009! Widze że już plany co o Rzeszowskiej wystawy hmm szkoda ze nas nie ma :-( "troszkę" daleko mamy, a transportu brak :evil_lol: Ależ te szczeniorki szybciutko urosły już niedługo mam nadzieje że ukażą się ich indywidualne galerie :cool3:
Pzdr.

No to już nie ode mnie zależy... Zobaczymy...

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
dziękuje serdecznie

jest fantastyczny
dobrze że nie wyrzuciłam jeszcze wszystkich kartonów od sprzetu kuchennego będzie miał co gryźć :)

Małe Łobuzki zęby rzeczywiście mają jak szpileczki... Kartony sa w sam raz.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, to wpadniesz do nas na ring popatrzeć? Kto sędziuje SH - p. Larska czy p. Jakubowski? Bo nas p. Z. Jakubowski...

Pzdr.

P.Larska,szkoda ze SH nie sedzuje p.Jakubowski.Na pewno Was odwiedze :):)

Posted

[quote name='Asiaczek']Lubią śnieg, bo zabawa w śniegu to fajna rzecz!

Mrozy nam nie straszne, po prostu wychodzimy na krótsze spacerki. Natomiast najgorszym wrogiem w zimie jest... sól! Psie łapki nie wytrzymują mimo smarowania wazeliną...Aż żal patrzeć, jak zadzieraja do góry to jedną to drugą łapkę. A czasami to 4 łapki bolą i szczypią...

Pzdr.

Ta sól jest okropna :angryy:. Saidi podniosła tylna łapkę i w płacz, już myślałam, że może źle zapięłam kubraczek i włoski w rzepa sie dostały, poprawiłam, pomasowałam, poszłyśmy. A tu nagle przednia łapka w górę i płacz. No to już wiedziałam o co chodzi, a ludzie sie na mnie patrzyli jakbym psa katowała :roll:, bo Saidi jest nieco histeryczna i zawsze robi wiecej krzyku niż to warte :evil_lol:

A ku ku :p
http://img300.imageshack.us/img300/7789/resizeofimg0098pf7.jpg

Posted

Asiaczek napisał(a):
Za chwilę czeka mnie karmienie Maluchów, a potem - spacerki. Tak więc nie wiem, czy jeszcze dzisiaj uda mi się wstawić choćby kilka. Postaram się. Ale jutro od rana - dyzur w Galerii i fotki powinny się znaleźć.
A może Dusia3 się odezwie? Brakowało nam Jej i informacji o Anjaro...

Pzdr.

-----------------------------------------------------------------------
Witam, po długiej przerwie :multi:,

I od razu chcę oznajmić, że rodzina się powiększa ...... i dołączy do nas jeszcze jeden basek, ten śliczny i niepowtarzalny Milionek będzie nasz. Bardzo się cieszymy, zastanawiam się tylko jak nowego członka rodziny przyjmie Anjaro.
Nasz Anjaro jest już "dorośnięty", waży 10,5 kg, w kłębie ma 43 cm - jak dla mnie idealnie. Bardzo lubi się bawić i biegać, a biega f a n t a s t y c z n i e, jest absolutnie niezrównany i w dodatku porusza się z dużą gracją. Jak tylko przypomnę sobie, jak wstawia się zdjęcia, to kilka powiększa.
Pozdrawiam Wszystkich gorąco i życzę wszelkiej pomyślności w 2009 roku