Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donya - rzeczywiście miałaś rację! Dzięki , mój Ty Jasnowidzu.:lol:

Agappe - dzięki za podtrzymywanie na duchu Żelci. Dorównała bratu! Fanclub Żelki powiększył się o następnego członka...

Dbsst - cieplutkie Asiaczki! Do szybkiego zobaczenia!

SuperGosia, Paula z, Simbik - dziewczyny, dzięki za wirtualne kciuki. Same widzicie, że się przydały!!! Polecam się na przyszłe wystawy.

Agasia - cudowne, piękne podziękowania za pomoc w zaprezentowaniu basków-bobasków. Szczególnie od Żelki! Dziewczyny wspaniale się dogadywały!

jagoodka - nawet nie wiesz, jak się cieszę ze spotkania! I ogromne, przeogromne gratki za sukcesy na wystawach klubowych!!!

Miło było spotkać się ze starymi znajomymi, ale też miło było poznać nowych sympatyków (Paula z, Resuruss).

Warg2003warg - gadułko jedna. Pod tym wzgledem jesteś "gorsza" ode mnie! Ale jak milo było Ciebie słuchać! Liczę na obfite opowieści podczas wspólnej jazdy do N.

Chatanga, EdytaL, Matrix, Flaszi, Pearl, Gosia i Kropki, Ania W., Lazarus, Marysia G., Justyna S. - obyśmy się częściej spotykaly w takim składzie i z takimi sukcesami, prawda?

Co do samej wystawy, to - jak zwykle - Prezes Lazarus dał z siebie wszystko! Bardzo dużo nagród (różnego rodzaju), liczna grupa fundatorów i sponsorów i sprawne poprowadzenie konkurencji finałowych (ze strony organizatorów), miłe Panie z Sekretariatu, piękna, słoneczna pogoda, wyniki śniące się prawie każdemu z wystawców... Eh, ludzie, cóż chcieć więcej...?
To co, za rok jedziemy do Chorzowa?

Dopiero jutro zabiorę się za zdjęcia z W-wy i - byc może - w środę za Chorzów. Fotorelacja na pewno bedzie.:lol:

A teraz dobranocka dla wszystkich!
pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EluniaFoksik']

Wiatm Wszystkich !

Chciałam podziękować p.Joannie Groszek-Szymańskiej za ufundowanie pucharu dla najmłodszego szczeniaka na wystawie w Chorzowie :eviltong: Który dostałam ja :cool3: A tak naprawde mój mały szczeniaczek rasy Foxterier Szorstkowłosy. A oto on :loveu:

Tymek 5,5 miesiąca

Tymek 5,5 miesiąca

EluniaFoksik - cieszę sie ogromnie, że i Wy się cieszycie! Myślę, że maluszek jeszcze nie raz pokaże się na wystawach... Jest słodziutki! :loveu: I wydaje mi się, że ja Was widziałam gdzieś w przelotach, Tymek ma bardzo charakterystyczny pyszczek...
Może na jednej z wystaw spotkamy się i wtedy osobiście pogratuluję Tymkowi pucharka.
Pzdr.

Posted

SuperGosia napisał(a):
Ciesze sie Asku, ze szczesliwie dotarlas z malymi bohaterami do domu :multi:. juz sie zaczelam nawet niepokoic, czemu tak dlugo nie piszesz...

W domu byłam ok. 22.00, potem jeszcze spacerki wieczorno/nocne z tymi maluchami, które zostały w domu i dlatego tak późno się odzywam. Ale jestem. zmęczona, zadowolona, z głowa w chmurach i krążąca adrenaliną... (jeszcze)
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']i krążąca adrenaliną... (jeszcze)
Pzdr.

Mam nadzieje, ze nie tak jak ja wczoraj ;)

A jakby sie wygralo w LOTTO, to mozna jeszcze, a nawet trzeba kupic sobie dwa dodatkowe domki - jeden nad morzem, a drugi gory lub Mazury do wyboru ;) ;)

Posted

[quote name='SuperGosia']Mam nadzieje, ze nie tak jak ja wczoraj ;)

A jakby sie wygralo w LOTTO, to mozna jeszcze, a nawet trzeba kupic sobie dwa dodatkowe domki - jeden nad morzem, a drugi gory lub Mazury do wyboru ;) ;)
Nieeee. Moja adrenalina jest zupelnie innego rodzaju, niż Twoja!
A co do tej przyszłej wygranej w TOTKa - to masz rację. Można i w górach i nad morzem...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

dopiero jutro zabiorę się za zdjęcia z W-wy i - byc może - w środę za Chorzów. Fotorelacja na pewno bedzie.:lol:

Dopieoro? :-( :shake:

Czekamy.... :evil_lol:

Posted

Agasia napisał(a):
Dopieoro? :-( :shake:

Czekamy.... :evil_lol:

Agasia - przywołuję Cię do porządku. Ja starsza pani jestem i muszę "złapać drugi oddech" po maratonie wystawowym... A tak poza tym, to zdjęcia są przecież u Tomka w aparacie (aparacik mniam, mniam, prawda?)... Może dzisiaj uda mi się odebrać od Tomka płytę lub jutro. Zobaczymy.
pzdr.

Posted

Aga, przykro mi, ale na tej wystawie nie było Wahzirka. Będzie za to za 2 tygodnie we Wrocku i tam postaramy się zrobić jakąś piękna sesję zdjęciową..., OK? Specjalnie dla Ciebie...
pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=1]i stydam przeokropnie ,że zapomniałam o wystawie chorzowskiej :oops:bo może bym dojechała wysciskać bobaski:razz:

No, gapiszon z Ciebie! A było troszkę czasu na pogaduchy i nie tylko! Piękna pogoda...
Trudno, do następnego razu...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Agappe - dzięki za podtrzymywanie na duchu Żelci. Dorównała bratu! Fanclub Żelki powiększył się o następnego członka...

kto???:mad: :mad: :mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Agasia - przywołuję Cię do porządku. Ja starsza pani jestem i muszę "złapać drugi oddech" po maratonie wystawowym... A tak poza tym, to zdjęcia są przecież u Tomka w aparacie (aparacik mniam, mniam, prawda?)... Może dzisiaj uda mi się odebrać od Tomka płytę lub jutro. Zobaczymy.
pzdr.

To ty lepiej przywolaj Tomka zeby szybciutko zdjecia dostarczyl! :evil_lol:

Posted

Czoko napisał(a):
Asiu!
Troszkę różności wysłałam na maila.
Jeszcze raz gratuluję Ewa

Widziałam w poczcie maila od Ciebie, ale jeszcze jej nie otworzyłam. Za chwilę to zrobię.
Już z góry dziękuję. I żałuję, że nasza rozmowa była taka krótka i taka poszarpana, ale na wystawach tak bywa...
Pzdr.