Asiaczek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Aaaaa, po dzisiejszej wizycie Dusia3 - mam przepiękne fotki Maluchów! Jeżeli Wam się nie znudziły baski-bobaski, to mogę wstawić. Tylko jeszcze muszę je posegregować, bo jest ich ok. 80...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, po dzisiejszej wizycie Dusia3 - mam przepiękne fotki Maluchów! Jeżeli Wam się nie znudziły baski-bobaski, to mogę wstawić. Tylko jeszcze muszę je posegregować, bo jest ich ok. 80...:evil_lol: Pzdr. Wcale się nam nie znudziły :loveu: Czekam na fotki :razz: Quote
Mudik Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 też jestem ciekawa, gdzie to jest klub w którym biegają baski, a co do fotek, jasne ,ze chcemy!:multi::multi::multi: nie daj się prosić Asiu, ja poczekam:lol: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Za chwilę czeka mnie karmienie Maluchów, a potem - spacerki. Tak więc nie wiem, czy jeszcze dzisiaj uda mi się wstawić choćby kilka. Postaram się. Ale jutro od rana - dyzur w Galerii i fotki powinny się znaleźć. A może Dusia3 się odezwie? Brakowało nam Jej i informacji o Anjaro... Pzdr. Quote
Czoko Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Czoko - a który miot podziwiałaś? Chyba ten na lit. "K"... Pzdr. Osobiście poznałam miot na literę "K" a teraz miałam na myśli podziwianie zdjęć Maluszków miotu "M" i "N". Quote
bonsai_88 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Asiaczek a czy ty wiesz, że właścicielem najlepszego psiego sportowca jakiego znam osobiście jest.. 50-55 letni, siwowłosy pan :diabloti:. Po za tym pamiętaj - każdy jest tak stary, jak staro się czuje ;) Ps. czekam na zdjęcia :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Ja też mam juz sporo siwych włosów.. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Jesoooooo..... zasypało wies Mokotów, zasypało!!! Na biało!!!! ale cudownie!!! Psy się "wykąpały w śniegu, do domu wracały "na biało"... Pzdr. Quote
jbk Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kochają śnieg :) A nie jest im zimno? Zapowiadają jeszcze mrozy spore..... A w ogóle, to ile masz teraz psiaków w hodowli? Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 jbk napisał(a):Kochają śnieg :) A nie jest im zimno? Zapowiadają jeszcze mrozy spore..... A w ogóle, to ile masz teraz psiaków w hodowli? Lubią śnieg, bo zabawa w śniegu to fajna rzecz! Mrozy nam nie straszne, po prostu wychodzimy na krótsze spacerki. Natomiast najgorszym wrogiem w zimie jest... sól! Psie łapki nie wytrzymują mimo smarowania wazeliną...Aż żal patrzeć, jak zadzieraja do góry to jedną to drugą łapkę. A czasami to 4 łapki bolą i szczypią... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też mam siwki na głowie ale staram się je zakryć bo mi tak lepiej ;) Czekam na fotaski ;) Ciekawe co tak nasze psiaki raduje w sniegu :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Fotki z wczorajszej sesji z udziałem i pomoca Dusia3 + Rodzina. MILLION IS ENOUGH Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Cd. MILLION IS ENOUGH Asiaczek FCI No i jak? Niezły cudaczek, prawda?:loveu: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Matusz']http://img185.imageshack.us/img185/633/resizeofimg0007dv8.jpg fajne to umaszczenie, taki tygrysi tricolor :) to dopuszczalne umaszczenie? bo ja się nie znam :eviltong: Asiaczek już o tym pisała:cool3: Quote
Matusz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://img185.imageshack.us/img185/633/resizeofimg0007dv8.jpg fajne to umaszczenie, taki tygrysi tricolor :) to dopuszczalne umaszczenie? bo ja się nie znam :eviltong: Quote
dzasta Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Śliczności :loveu: Tak mnie zauroczyły małe baski że ho ho Takie słodkości tylko je schrupać Ja z utęsknieniem czekam na foteczki Pręgusi :loveu: Mam jakieś skrzywienie na punkcie miłości do tych najmniejszych z miotu ;) Quote
Iwa-R Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tak, ja też mam ostatnio braki w wolnym czasie, i stwierdzam, że ostatnio tu byłam jakieś 30 strony temu :oops: Ale już się postaram poprawić :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='panienkabubu']Asiaczek już o tym pisała:cool3: może i pisała, ale ja ostatnio nie mam czasu na czytanie wszystkiego... :shake::shake: Quote
Korenia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Matusz - niestety wzorzec jeszcze nie uznaje... http://img371.imageshack.us/img371/2420/resizeofimg0003av6.jpg Asiu rozumiem, że to zdjęcie pokazuje eksterier :evil_lol: Poza wystawowa itd .:evil_lol: No.... w końcu takie było obiecane :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Matusz']http://img185.imageshack.us/img185/633/resizeofimg0007dv8.jpg fajne to umaszczenie, taki tygrysi tricolor :) to dopuszczalne umaszczenie? bo ja się nie znam :eviltong: Ten tygrysi kolorek to my nazywamy trindle (od tricolor - trikolor + brindle z j.ang. pręgowany). Niestety, nie jest jeszcze uznany... [quote name='dzasta']Śliczności :loveu: Tak mnie zauroczyły małe baski że ho ho Takie słodkości tylko je schrupać Ja z utęsknieniem czekam na foteczki Pręgusi :loveu: Mam jakieś skrzywienie na punkcie miłości do tych najmniejszych z miotu ;) Dzasta - Gunia-Gapunia bedzie za chwilę. Każdy by chciał swojego faworyta oglądac jako pierwszego... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Iwa-R napisał(a):Tak, ja też mam ostatnio braki w wolnym czasie, i stwierdzam, że ostatnio tu byłam jakieś 30 strony temu :oops: Ale już się postaram poprawić :evil_lol: Noooo, msz sporo nadrabiania. Ale jest sporo fotek, więc szybko przeleci...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Korenia']Matusz - niestety wzorzec jeszcze nie uznaje... http://img371.imageshack.us/img371/2420/resizeofimg0003av6.jpg Asiu rozumiem, że to zdjęcie pokazuje eksterier :evil_lol: Poza wystawowa itd .:evil_lol: No.... w końcu takie było obiecane :eviltong: A to Mądrala!!!:lol: Fotki wystawowe będą robione dzisiaj, przy pomocy Ani i Marysi. A wczorajsze fotki to taki bonusik dla Was, bo... nie wizyta Dusia 3 + Jej Rodziny nie była planowana... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :loveu::loveu::loveu:ale się zasnęło http://img300.imageshack.us/img300/4233/resizeofimg0077gi6.jpg Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dla Gosiaja - MANY MORE MOST Asiaczek FCI (Morek) Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts