Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaaa, po dzisiejszej wizycie Dusia3 - mam przepiękne fotki Maluchów! Jeżeli Wam się nie znudziły baski-bobaski, to mogę wstawić. Tylko jeszcze muszę je posegregować, bo jest ich ok. 80...:evil_lol:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, po dzisiejszej wizycie Dusia3 - mam przepiękne fotki Maluchów! Jeżeli Wam się nie znudziły baski-bobaski, to mogę wstawić. Tylko jeszcze muszę je posegregować, bo jest ich ok. 80...:evil_lol:

Pzdr.

Wcale się nam nie znudziły :loveu:
Czekam na fotki :razz:

Posted

też jestem ciekawa, gdzie to jest klub w którym biegają baski, a co do fotek, jasne ,ze chcemy!:multi::multi::multi: nie daj się prosić Asiu, ja poczekam:lol:

Posted

Za chwilę czeka mnie karmienie Maluchów, a potem - spacerki. Tak więc nie wiem, czy jeszcze dzisiaj uda mi się wstawić choćby kilka. Postaram się. Ale jutro od rana - dyzur w Galerii i fotki powinny się znaleźć.
A może Dusia3 się odezwie? Brakowało nam Jej i informacji o Anjaro...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czoko - a który miot podziwiałaś? Chyba ten na lit. "K"...

Pzdr.

Osobiście poznałam miot na literę "K" a teraz miałam na myśli podziwianie zdjęć Maluszków miotu "M" i "N".

Posted

Asiaczek a czy ty wiesz, że właścicielem najlepszego psiego sportowca jakiego znam osobiście jest.. 50-55 letni, siwowłosy pan :diabloti:. Po za tym pamiętaj - każdy jest tak stary, jak staro się czuje ;)

Ps. czekam na zdjęcia :cool3:

Posted

jbk napisał(a):
Kochają śnieg :) A nie jest im zimno? Zapowiadają jeszcze mrozy spore..... A w ogóle, to ile masz teraz psiaków w hodowli?

Lubią śnieg, bo zabawa w śniegu to fajna rzecz!

Mrozy nam nie straszne, po prostu wychodzimy na krótsze spacerki. Natomiast najgorszym wrogiem w zimie jest... sól! Psie łapki nie wytrzymują mimo smarowania wazeliną...Aż żal patrzeć, jak zadzieraja do góry to jedną to drugą łapkę. A czasami to 4 łapki bolą i szczypią...

Pzdr.

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też mam siwki na głowie ale staram się je zakryć bo mi tak lepiej ;)

Czekam na fotaski ;)

Ciekawe co tak nasze psiaki raduje w sniegu :hmmmm:

Posted

Śliczności :loveu: Tak mnie zauroczyły małe baski że ho ho
Takie słodkości tylko je schrupać
Ja z utęsknieniem czekam na foteczki Pręgusi :loveu: Mam jakieś skrzywienie na punkcie miłości do tych najmniejszych z miotu ;)

Posted

Tak, ja też mam ostatnio braki w wolnym czasie, i stwierdzam, że ostatnio tu byłam jakieś 30 strony temu :oops:

Ale już się postaram poprawić :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']http://img185.imageshack.us/img185/633/resizeofimg0007dv8.jpg

fajne to umaszczenie, taki tygrysi tricolor :) to dopuszczalne umaszczenie? bo ja się nie znam :eviltong:

Ten tygrysi kolorek to my nazywamy trindle (od tricolor - trikolor + brindle z j.ang. pręgowany). Niestety, nie jest jeszcze uznany...

[quote name='dzasta']Śliczności :loveu: Tak mnie zauroczyły małe baski że ho ho
Takie słodkości tylko je schrupać
Ja z utęsknieniem czekam na foteczki Pręgusi :loveu: Mam jakieś skrzywienie na punkcie miłości do tych najmniejszych z miotu ;)
Dzasta - Gunia-Gapunia bedzie za chwilę.
Każdy by chciał swojego faworyta oglądac jako pierwszego...

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Tak, ja też mam ostatnio braki w wolnym czasie, i stwierdzam, że ostatnio tu byłam jakieś 30 strony temu :oops:

Ale już się postaram poprawić :evil_lol:

Noooo, msz sporo nadrabiania. Ale jest sporo fotek, więc szybko przeleci...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Korenia']Matusz - niestety wzorzec jeszcze nie uznaje...

http://img371.imageshack.us/img371/2420/resizeofimg0003av6.jpg
Asiu rozumiem, że to zdjęcie pokazuje eksterier :evil_lol: Poza wystawowa itd .:evil_lol: No.... w końcu takie było obiecane :eviltong:
A to Mądrala!!!:lol:

Fotki wystawowe będą robione dzisiaj, przy pomocy Ani i Marysi. A wczorajsze fotki to taki bonusik dla Was, bo... nie wizyta Dusia 3 + Jej Rodziny nie była planowana...

Pzdr.