Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz co? Nawet nie spodziewałam się, że aż tak im ten karton podpasuje... W odwodzie mam jeszcze jeden, większy i chcę w nim powycinać dziury. Takie wiesz, trasy przelotowe.;) Ciekawe, czy im tez sie spodoba...?

Pzdr.

Na pewno się spodoba. Mam nadzieje że zabawa z kolejnym kartonem też zostanie uwieczniona na zdjęciach ;)

Maluszki są absolutnie cuuuudowne :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Morek jest śliczny :loveu:
http://img73.imageshack.us/img73/1066/resizeofimg0010lq0.jpg

Nareszcie jakis basek będzie niedaleko :multi:. Gosiaja mam nadzieję, że będziesz miała ochotę na jakiś wspólny spacerek :razz:. Oczywiście po kwarantannie i aklimatyzacji w nowym środowisku :p
Widzisz jamnicze, chciałaś miec kumpla do zabawy dla Sajduni, no i masz! I to całkiem niedaleko...

Pzdr.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Na pewno się spodoba. Mam nadzieje że zabawa z kolejnym kartonem też zostanie uwieczniona na zdjęciach ;)
Maluszki są absolutnie cuuuudowne :loveu:

Postaram się porobić fotki z "nowym" kartonem:lol:

Pzdr.

Posted

Tego mi wlasnie brakowalo jak odebralam Sherry... zadnego zdjecia od 1 do 56 dnia... :( Bo hodowczyni powiedziala ze maly pies wyglada jak duzy i nie robi wiecej niz jedno zdjecie przed znalezieniem wlascicieli.

Posted

Asiaczku Toje "dzeci" sa cudne:loveu:a NOW NOW Asiaczek FCI normalnie jest miod na serce :loveu: Juz sie nie moge doczekac malego przedstawiciela w Gdyni i blisko mnie czlonka rodziny Asiaczkow :loveu::multi:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Oj tam, na 100% musiał być skundlony, bo u ONów pręgowania nie ma ;). Ale i tak wyglądał rewelacyjnie :loveu:

A może to był owczarek holenderski? One sa pręgowane albo raczej marengo...

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']moje zainteresowanie baskami zaczęło się jak latem zeszłego roku
zobaczyłam dwa w Gdynia biegające po polance Redłowskiej

Pomyślałam sobie, że to jakiś basek ode mnie, ale nie... Może z hodowli Stellanova - u nich były trikolory...

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tego mi wlasnie brakowalo jak odebralam Sherry... zadnego zdjecia od 1 do 56 dnia... :( Bo hodowczyni powiedziala ze maly pies wyglada jak duzy i nie robi wiecej niz jedno zdjecie przed znalezieniem wlascicieli.

E, to troche głupio...

Pzdr.

Posted

[quote name='Florka_xyz']Asiaczku Toje "dzeci" sa cudne:loveu:a NOW NOW Asiaczek FCI normalnie jest miod na serce :loveu: Juz sie nie moge doczekac malego przedstawiciela w Gdyni i blisko mnie czlonka rodziny Asiaczkow :loveu::multi:
No to umawiaj sie z jamnicze i gosiaja i jazda na psiacerek......:lol:

Pzdr.