Błyskotka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czekam na zdjęcia maluszków :multi:. Quote
Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Plaża pod dachem genialna, to ja mykam dalej odkurzać,a jeszcze w tym samym czasie się makaron gotuje:evil_lol:..... Quote
agaciaaa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witajcie Asiaczki :) u Was to zawsze jakieś ciekawe fotki są :) czekam jeszcze na maluszki :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Wystawię na ciężką próbe Wasza cierpliwość, bo... przed chwila dorobiłam jeszcze troche fotek Maluszków. Są juz na kompie, jeszcze je musze posegregować, a potem... zaraz spacerek z dorosłymi. Tak, tak to już TA godzina...:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A już myślałam,że sa i się wściekałam na kompa bo się znów zawiesił, no cóz idę odkurzać dalej:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
betel Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Wystawię na ciężką próbe Wasza cierpliwość, bo... przed chwila dorobiłam jeszcze troche fotek Maluszków. Są juz na kompie, jeszcze je musze posegregować, a potem... zaraz spacerek z dorosłymi. Tak, tak to już TA godzina...:lol: Pzdr. No wiesz , jak możesz:mad:. Nieładnie znęcać się nad fanami basków bobasków;) CZEKAM :multi: Quote
Cambel&Megi Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Extra te egzotyczne zdjęcia....:loveu: Asiaczek napisał(a):Wystawię na ciężką próbe Wasza cierpliwość, bo... przed chwila dorobiłam jeszcze troche fotek Maluszków. Są juz na kompie, jeszcze je musze posegregować, a potem... zaraz spacerek z dorosłymi. Tak, tak to już TA godzina...:lol: Pzdr. Czekamy cierpliwie...8) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 No, proszę. Jedni mi tu Pałkami wymachują, a drudzy - czekają cierpliwie... To jak to w końcu jest? Pzr. Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czekamy cierpliwie, bo jak pałki pójdą w ruch to fotek nie będzie :evil_lol: Prosimy o zdjęcia :) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 kaskaSz napisał(a):Czekamy cierpliwie, bo jak pałki pójdą w ruch to fotek nie będzie :evil_lol: Prosimy o zdjęcia :) Pzdr. O, mądra wypowiedź!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 No, dobra. Koniec z droczeniem się. Wstawiam fotki Maluszków, najpierw grupowe, OK?:lol: MILLION IS ENOUGH Asiaczek FCI (trindle) - Milionek MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI (pręguska) - Gunia-Gapunia Milionek, gunia-Gapunia i NOW NOW Asiaczek FCI - Nałcia MALMSEY IN RED - Maśka Gunia-Gapunia Maśka i Gunia-Gapunia Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ależ ta Gunia-Gapunia jest malutka :loveu: Rozpływam się, jak widzę takie fotki :loveu:.. czekam na C.D. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Cd. fotek grupowych. Gunia-Gapunia i Maśka Maśka i MODEST AS HELL Asiaczek FCI - Modest Maśka i Gunia-Gapunia Maśka i Modest. Cdn. Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Może jednak Guni-Gapuni się uda... bo przecudna jest :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ależ ta Gunia-Gapunia jest malutka :loveu: Rozpływam się, jak widzę takie fotki :loveu:.. czekam na C.D. Niestety, Gunia-Gapunia nie dobije wzrostem do pozostałych basków.:placz: Je bardzo ładnie, ma apetyt, nie daje się gnębić pozostałym, ale na wystawy nie pojedzie. Szkoda wielka... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Maśka i Modest w kartonie :loveu: Słodziaki normalnie wszystkie są najjj. Jeszcze nie widziałam małych basków :) A Gunia-gapunia to ten piesek co miałaś z nim problemy po porodzie? Śliczna pręguska, szkoda, że nie wystawowa, bo umaszczenie ma super. Mizianka dla wszystkich maluchów. :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 bonsai_88 napisał(a):Może jednak Guni-Gapuni się uda... bo przecudna jest :loveu: Baardzo na to liczę, ale... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 kaskaSz napisał(a):Maśka i Modest w kartonie :loveu: Słodziaki normalnie wszystkie są najjj. Jeszcze nie widziałam małych basków :) A Gunia-gapunia to ten piesek co miałaś z nim problemy po porodzie? Śliczna pręguska, szkoda, że nie wystawowa, bo umaszczenie ma super. Mizianka dla wszystkich maluchów. :loveu: Z Gunia nie było problemów po porodzie, oprócz tego, że urodziła się ostatnia i taka drobniutka... Pzdr. Quote
Cosmo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Matko oddam wszystko za to rude psowate:loveu: zakochałam się, co za pysio słodkie :loveu: prześliczny, przecudowny, moje maleństwo :loveu: Asia szczęściarą jesteś, ale kiedyś i ja się doczekam baseczka, takiego kochanego rudaska :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Cosmo napisał(a):Matko oddam wszystko za to rude psowate:loveu: zakochałam się, co za pysio słodkie :loveu: prześliczny, przecudowny, moje maleństwo :loveu: Asia szczęściarą jesteś, ale kiedyś i ja się doczekam baseczka, takiego kochanego rudaska :loveu: A które Rude tak zalazło Ci za skórę?:lol: Quote
Korenia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Widze, że karton zrobił furrore :evil_lol: Może jeszcze podrośnie ;) Wiesz u ludzi też tak czasmi jest, ze mikru, mikru i nagle jak wystrzeli to przerasta równieśników ;) Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Gunia jest taka filigranowa :loveu: śliczna jest ...taka do kochania :loveu: Wszystkie są śliczne :loveu: Quote
Bewarka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Gratulacje Championatu Austrii! :multi: :klacz: http://img128.imageshack.us/img128/456/resizeofimg0089si7.jpg Jaką ma ładną obróżkę :D http://img291.imageshack.us/img291/6053/resizeoftropicalisland2my3.jpg http://img291.imageshack.us/img291/1194/resizeoftropicalisland0zi8.jpg http://img185.imageshack.us/img185/5964/resizeoftropicalisland0qr9.jpg Swietne zdjęcia! http://img205.imageshack.us/img205/6834/resizeofimg0062sx2.jpg Jej, śliczne bobaski :loveu: Quote
Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czy dobije się obaczy,ale słodziutka jest i Maśka też, jakie one teraz piękne soczyście rude, a Modeścik jaka mina:loveu::loveu::loveu::loveu:, mam nadzieję,ze w Polsce też się czasem pokaże:roll: Quote
Recommended Posts