Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wystawię na ciężką próbe Wasza cierpliwość, bo... przed chwila dorobiłam jeszcze troche fotek Maluszków.
Są juz na kompie, jeszcze je musze posegregować, a potem... zaraz spacerek z dorosłymi. Tak, tak to już TA godzina...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wystawię na ciężką próbe Wasza cierpliwość, bo... przed chwila dorobiłam jeszcze troche fotek Maluszków.
Są juz na kompie, jeszcze je musze posegregować, a potem... zaraz spacerek z dorosłymi. Tak, tak to już TA godzina...:lol:

Pzdr.

No wiesz , jak możesz:mad:. Nieładnie znęcać się nad fanami basków bobasków;)
CZEKAM :multi:

Posted

Extra te egzotyczne zdjęcia....:loveu:

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Czekamy cierpliwie...8)

Posted

No, dobra. Koniec z droczeniem się. Wstawiam fotki Maluszków, najpierw grupowe, OK?:lol:

MILLION IS ENOUGH Asiaczek FCI (trindle) - Milionek
MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI (pręguska) - Gunia-Gapunia

Milionek, gunia-Gapunia i NOW NOW Asiaczek FCI - Nałcia

MALMSEY IN RED - Maśka
Gunia-Gapunia

Maśka i Gunia-Gapunia

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ależ ta Gunia-Gapunia jest malutka :loveu:
Rozpływam się, jak widzę takie fotki :loveu:..
czekam na C.D.

Niestety, Gunia-Gapunia nie dobije wzrostem do pozostałych basków.:placz:
Je bardzo ładnie, ma apetyt, nie daje się gnębić pozostałym, ale na wystawy nie pojedzie. Szkoda wielka...

Pzdr.

Posted

Maśka i Modest w kartonie :loveu:
Słodziaki normalnie wszystkie są najjj. Jeszcze nie widziałam małych basków :)
A Gunia-gapunia to ten piesek co miałaś z nim problemy po porodzie? Śliczna pręguska, szkoda, że nie wystawowa, bo umaszczenie ma super.
Mizianka dla wszystkich maluchów. :loveu:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Maśka i Modest w kartonie :loveu:
Słodziaki normalnie wszystkie są najjj. Jeszcze nie widziałam małych basków :)
A Gunia-gapunia to ten piesek co miałaś z nim problemy po porodzie? Śliczna pręguska, szkoda, że nie wystawowa, bo umaszczenie ma super.
Mizianka dla wszystkich maluchów. :loveu:

Z Gunia nie było problemów po porodzie, oprócz tego, że urodziła się ostatnia i taka drobniutka...

Pzdr.

Posted

Matko oddam wszystko za to rude psowate:loveu: zakochałam się, co za pysio słodkie :loveu: prześliczny, przecudowny, moje maleństwo :loveu: Asia szczęściarą jesteś, ale kiedyś i ja się doczekam baseczka, takiego kochanego rudaska :loveu:

Posted

Cosmo napisał(a):
Matko oddam wszystko za to rude psowate:loveu: zakochałam się, co za pysio słodkie :loveu: prześliczny, przecudowny, moje maleństwo :loveu: Asia szczęściarą jesteś, ale kiedyś i ja się doczekam baseczka, takiego kochanego rudaska :loveu:

A które Rude tak zalazło Ci za skórę?:lol:

Posted

Widze, że karton zrobił furrore :evil_lol: Może jeszcze podrośnie ;) Wiesz u ludzi też tak czasmi jest, ze mikru, mikru i nagle jak wystrzeli to przerasta równieśników ;)

Posted

Czy dobije się obaczy,ale słodziutka jest i Maśka też, jakie one teraz piękne soczyście rude, a Modeścik jaka mina:loveu::loveu::loveu::loveu:, mam nadzieję,ze w Polsce też się czasem pokaże:roll: