Asiaczek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Mudik napisał(a):Za bardzo chciała popomagać przy gotowaniu. A myszkowanie po talerzach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, właśnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 sylrwia napisał(a)::shake: nieładnie, nieładnie W związku z zasypywaniem Twojej galerii wszelakimi kartkami nie wchodziłam bo miałam dość przekopywania się przez nie, w sumie to na dogo prawie nie wchodziłam. A tu dzisiaj wchodzę i trafiam na takie inf, buuu... Sylrwia - cały wyjazd odbył się baaaardzo szybko. U Cioci byłam niecałe 1,5 godziny...:oops: Wyjazd był o godz. 10.30 rano, a powrót o 00.30. Nawet nie pojechałam do jenis (Pniewy), u której urodziły się bobaski po Wahzirku... A byłam uzależniona od Kierowcy, który po odwiezieniu mnie do W-wy, wracał do Katowic... Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Sylrwia - cały wyjazd odbył się baaaardzo szybko. U Cioci byłam niecałe 1,5 godziny...:oops: Wyjazd był o godz. 10.30 rano, a powrót o 00.30. Nawet nie pojechałam do jenis (Pniewy), u której urodziły się bobaski po Gusiu-pręgusiu... A byłam uzależniona od Kierowcy, który po odwiezieniu mnie do W-wy, wracał do Katowic... Pzdr. Oj Asiaczku nie ma co się tłumaczyć, ot żałuje, że taka okazja uciekła.:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 sylrwia napisał(a):Oj Asiaczku nie ma co się tłumaczyć, ot żałuje, że taka okazja uciekła.:eviltong: A propos okazji, które uciekają, to masz zaległa wizytę w W-wie...:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Asiu właśnie powinnam od wczoraj siedzieć u znajomych w Warszawie a w sumie pod nią, bo mnie zaprosili ma ten czas, ale ja choruje sobie znowu mnie dopadło :-( Quote
betel Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Fotki z Czadu superopwe , ale ta jest nie do przebicia http://img88.imageshack.us/img88/866/resizeofimg0093tb3.jpg:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 sylrwia napisał(a):Asiu właśnie powinnam od wczoraj siedzieć u znajomych w Warszawie a w sumie pod nią, bo mnie zaprosili ma ten czas, ale ja choruje sobie znowu mnie dopadło :-( To jakiś kataklizm: choroba często dopada Cię, gdy masz przyjechac do W-wy... A co u Jupi? Dlaczego milczy? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 betel napisał(a):Fotki z Czadu superopwe , ale ta jest nie do przebicia http://img88.imageshack.us/img88/866/resizeofimg0093tb3.jpg:evil_lol: Hahaha, z fotki wynika, że zjadła zupkę i nie bardzo jej posmakowało... Pzdr. Quote
Cosmo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 hej Asiu, wiesz pracę dostałam, może nie dość ambitną, ale też nie ciężką, ale warunki - pracuję w zimnie 2-5 stopni, w systemie III zmianowym, dojeżdżam 50km w obie strony, więc generalnie bardzo dużo odsypiałam, ale już miesiąc minął i udało mi się przestawić, a poza tym dopchać się do komputera nie mogłam zazwyczaj, teraz kupiłam sobie laptopa więc mogę zaszaleć ;) także sama rozumiesz, nie miałam czasu i w sumie przez to zimno siły, teraz się rozchorowałam więc 6 dni wolnego to się byczę :eviltong: ale i tak pracę zamierzam zmienić, muszę tylko ten komputer szybko spłacić i szukam czegoś na miejscu, bo szkoda marnować tam energię i zdrowie. Pozdrawiam cieplutko:* a Baski jak zawsze najpiękniejsze:loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tu mi najbardziej Sajdunie przypomina :) http://img53.imageshack.us/img53/1482/resizeofimg0087li8.jpg taki lekko nieodgadniony wyraz morduni :p Quote
jamnicze Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Marzy mi się fotki, na której Sajdi będzie razem z Erką...buzia w buzię...:loveu::loveu: Pzdr. O tak, tak :multi::multi::multi: może już w przyszłym roku :razz: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Cosmo - jaka by ta praca nie była - ale jest. Na razie pracuj sobie i w międzyczasie rozglądaj się za inna, oby lepiej płatną i bliżej miejsca zamieszkania. Ja do pracy mam 20 minut na piechotę, a tramwajem - 3 przystanki. Jakbym nawet w ciągu dnia wyszła do domu, zrobiła szybkie zakupy i zaniosła je do domu - to nikt w pracy by nie zauważył, tak mi się wydaje... Jak widać - laptop to dobra rzecz! Za chwilę fotki Maluszków, jeszcze ciepłe, bo z dzisiaj...:lol: Ale przedtem - równiez ciepłe fotki, bo z Tropical Island w Niemczech:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jamnicze napisał(a):Tu mi najbardziej Sajdunie przypomina :) http://img53.imageshack.us/img53/1482/resizeofimg0087li8.jpg taki lekko nieodgadniony wyraz morduni :p Marzy mi się fotki, na której Sajdi będzie razem z Erką...buzia w buzię...:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ooo to ja mykam z piesami(Sikra już była) i zabieram się za sprzątanie,a w trakcie bedę sprawdzać czy już fotki są:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Foteczki otrzymane od Właścicielki Buszki z pobytu w Niemczech w Tropical Island... Tak więc ręczniki w dłoń, klapeczki na nogi, olejki do opalania w druga rękę i... zapraszam do oglądania! Taniez egzotyczny. Sama egzotyka... Troszkę udawana egzotyka... Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Myślałam o jakiejś wspólnej wystawie Może Klubowa we wrześniu? A może jakaś wcześniejsza wystawa? Zaproponuj coś...:lol: Pzdr. Właśnie myślałam o Łodzi :cool3:, mam nadzieję, że zaproszenie aktualne :oops:. My z racji odległości raczej się ograniczany do naszych rejonów: Bydgoszcz, Słupsk, ale zastanawiam eis też nad Toruniem ;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jamnicze napisał(a):O tak, tak :multi::multi::multi: może już w przyszłym roku :razz: Myślałam o jakiejś wspólnej wystawie Może Klubowa we wrześniu? A może jakaś wcześniejsza wystawa? Zaproponuj coś...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Mudik napisał(a):Ooo to ja mykam z piesami(Sikra już była) i zabieram się za sprzątanie,a w trakcie bedę sprawdzać czy już fotki są:multi::multi::multi: No, proszę, jak to kobitki mają podzielna uwagę... Faceci tak nie umieją!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Cd. fotek z Tropical Island. Syn Małgosi - Dorian. Gosia z Dorianem... tylko Buszki brak...;) Pzdr. Quote
Cosmo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ale fajnie zdjecia, lubie ogladac takie zgrabne meskie cialka ajj:evil_lol: a maski mogliscie zabrac ze soba??? :razz: to teraz czekam na maluszki:p Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jamnicze napisał(a):Właśnie myślałam o Łodzi :cool3:, mam nadzieję, że zaproszenie aktualne :oops:. My z racji odległości raczej się ograniczany do naszych rejonów: Bydgoszcz, Słupsk, ale zastanawiam eis też nad Toruniem ;) A Białystok w sierpniu to za daleko? Zaproszenie - jak najbardziej aktualne!:lol: Pzdr. Quote
Cosmo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 swietne miejsce, posty przeskakuja mi takze :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jamnicze napisał(a):Moje posty znowu skaczą :pissed: Ja mam taki sposób na skaczące posty: przy odpowiadaniu na dany post, zawsze patrzę na godzinę cytowanego postu. Jak jest wcześniejsza niż tak, pokazana na moim kompie, to odczekuję. I wtedy nie ma problemu...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Asiaczek napisał(a):A Białystok w sierpniu to za daleko? Zaproszenie - jak najbardziej aktualne!:lol: Ja mam taki sposób na skaczące posty: przy odpowiadaniu na dany post, zawsze patrzę na godzinę cytowanego postu. Jak jest wcześniejsza niż tak, pokazana na moim kompie, to odczekuję. I wtedy nie ma problemu...:lol: Pzdr. W sierpniu, to Chojnice (2 wystawy za jednym zamachem - mamy tam nocleg ;)) i oczywiście Sopot, no i zastanawiam się nad tym Toruniem. Do tego muszę jakiś urlop wygospodarować z TZ, bo mu obiecałam, że w tym roku pojedziemy w góry :lol: Najdziwniejsze jest, że moje własne posty mi przeskakują przed te pisane wcześniej - na tym samym komputerze :niewiem: Quote
Recommended Posts