Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Agappe - dzięki.
Żelcia ma problem z bieganiem. Stójkę oba maluchy robią wspaniale, natomiast Dżezik zdecydowanie lepiej się porusza; a Żelka nadal robi mi hopki... Ćwiczymy na spacerach i - co najciekawsze - przed ringiem biega ładnie, a na ringu - cuduje...
Pzdr.

może Żelcia uważa, że bez sensu jest sie wysilać na takich mało znaczących krajówkach i rozgrzewa sie przed Poznaniem? ;) i wtedy wszystkim pokaże!!!! :lol: :lol:

Posted

Aaa, jeszcze zapomniałam, że Agasia i W"ahziri rónież dali popalic konkurencji na Młodym Prezenterze - grupa starsza. Agasia i Wazi zajęli III miejsce!!! BRAWO!!!!

[SIZE=2]Agappe - a co do Żelki i Poznania - obyś miała rację!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jojku - wstawiłam je równiez na topik warszawski. Niech się Ajronowa nie gniewulka za to, dobrze?
Pzdr.

Napewno ie będzie zła ;-)

Posted

Asiaczek napisał(a):
a Twoim Jojkiem jestem zachwycona. I jak się ładnie spoufalał z baskami...
Pzdr.

hihi dziękuje :oops:

Mi się za to baaardzo podobały wszystkie Twoje Basiątka, słodkie i wkońcu mogłam sobie pomiziać te cudaki, bo jakos nigdy wczesniej nie było okazji :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bo nas omijałaś wystawowo...;)
Pzdr.

Wiesz ja zawsze jakoś zakręcona jestem i zapominam o wszystkim, ale tu chyba ze wzg. że dopiero o 11.30 byłam na miejscu, to cały czas pamiętałam że musze do Was przydreptać :evil_lol:

A następna okazja żeby się spotkać to chyba dopiero w Kielcach? Chociaż Wy pewnie w sobote bedziecie, bo u nas już krajówek w tym roku nie będzie, za tydzień klub, potem świat i nakoniec sezonu Kielce (chcemy Ch.Pl skończyć :roll: :lol: )

A jak nie to może gdzieś za granica? ;-))

Bo ja bardzo chętnie dłużej posiedze z Wami i pogadam :multi:

Posted

Jo-jo - w tym roku mamy jeszcze Wrocław, Nitrę, Poznań (czwartek) i Wilno (grudzień). Co do Kielc, to nie wiem. Jeżeli maluchy skończą Młodzieżowy Championat Polski we Wrocławiu, to nie jadę do Kielc. Natomiast jeżeli to się nie uda - no to wtedy Kielce zaliczamy. Ale zupełnie nie wiem, w jaki dzień są baski (V grupa). I dlatego coś cienko widzę to nasze następne spotkanie...:placz: Już nie mówiąc o jakiejś wesołej sesji fotograficznej naszych psiaków. Myślę, że zdjęcie mogłyby być super!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jo-jo - w tym roku mamy jeszcze Wrocław, Nitrę, Poznań (czwartek) i Wilno (grudzień). Co do Kielc, to nie wiem. Jeżeli maluchy skończą Młodzieżowy Championat Polski we Wrocławiu, to nie jadę do Kielc. Natomiast jeżeli to się nie uda - no to wtedy Kielce zaliczamy. Ale zupełnie nie wiem, w jaki dzień są baski (V grupa). I dlatego coś cienko widzę to nasze następne spotkanie...:placz: Już nie mówiąc o jakiejś wesołej sesji fotograficznej naszych psiaków. Myślę, że zdjęcie mogłyby być super!:lol:
Pzdr.

Myśle że szybciej będzie jak umówimy się na spacerek ;)
Asiiu mam nadzieje, że pomożesz mi w przyszłym roku z naszymi pierwszymi wyprawami na za graniczne wystawy ;-) Wiesz gdzie jechać itp ;-)

Posted

jo-jo napisał(a):
Myśle że szybciej będzie jak umówimy się na spacerek ;)
Asiiu mam nadzieje, że pomożesz mi w przyszłym roku z naszymi pierwszymi wyprawami na za graniczne wystawy ;-) Wiesz gdzie jechać itp ;-)

Nie ma sprawy! Zgadzam się i na spacerek i na pomoc.:lol:
Pzdr.

Posted

uzupełnienia

[SIZE="6"]Asiaczkowy Dżezik - Zw.Mł., BOB, BOG2!!!!!!!!!!!!
[SIZE="6"]Asiaczkowa Żelka - Zw.Mł., BOG Junior V i II BIS Junior!!!!!!!!!!!
[SIZE="3"]na Bis Junior Żelke pokazywała Agasia!!!

[SIZE="4"]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

mówiłam, że Żelcia jeszcze wszystkim pokaże :))

Posted

Wiatm Wszystkich !
Chciałam podziękować p.Joannie Groszek-Szymańskiej za ufundowanie pucharu dla najmłodszego szczeniaka na wystawie w Chorzowie :eviltong: Który dostałam ja :cool3: A tak naprawde mój mały szczeniaczek rasy Foxterier Szorstkowłosy. A oto on :loveu:

Tymek 5,5 miesiąca

Tymek 5,5 miesiąca

Posted

[quote name='jo-jo']Myśle że szybciej będzie jak umówimy się na spacerek ;)

A może się Jojek na grudniowe Wilno wybierze ze swojim młodszym krewnym ?

Tymczasem Asiaczek gratulujemy sukcesów :multi: :multi: :multi: .
My się pewnie zobaczymy w Wilnie bo w kielcach V grupa w sobotę, a II w niedzielę, no chyba że się do Łodzi w następny wekend wybieracie.