Agappe Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Agappe - dzięki. Żelcia ma problem z bieganiem. Stójkę oba maluchy robią wspaniale, natomiast Dżezik zdecydowanie lepiej się porusza; a Żelka nadal robi mi hopki... Ćwiczymy na spacerach i - co najciekawsze - przed ringiem biega ładnie, a na ringu - cuduje... Pzdr. może Żelcia uważa, że bez sensu jest sie wysilać na takich mało znaczących krajówkach i rozgrzewa sie przed Poznaniem? ;) i wtedy wszystkim pokaże!!!! :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Aaa, jeszcze zapomniałam, że Agasia i W"ahziri rónież dali popalic konkurencji na Młodym Prezenterze - grupa starsza. Agasia i Wazi zajęli III miejsce!!! BRAWO!!!! [SIZE=2]Agappe - a co do Żelki i Poznania - obyś miała rację!:lol: Pzdr. Quote
baskomaniak Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Znalazłem na Dogo taką fotkę Żelci z dzisiejszej wystawy. Żelka i Jo-jo. Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Super! Kto zrobił takie fajoskie ujęcie?! pzdr. Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Asiaczek napisał(a):Super! Kto zrobił takie fajoskie ujęcie?! pzdr. Ajronowa;) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Jojku - wstawiłam je równiez na topik warszawski. Niech się Ajronowa nie gniewulka za to, dobrze? Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Jojku - wstawiłam je równiez na topik warszawski. Niech się Ajronowa nie gniewulka za to, dobrze? Pzdr. Napewno ie będzie zła ;-) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 a Twoim Jojkiem jestem zachwycona. I jak się ładnie spoufalał z baskami... Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Asiaczek napisał(a):a Twoim Jojkiem jestem zachwycona. I jak się ładnie spoufalał z baskami... Pzdr. hihi dziękuje :oops: Mi się za to baaardzo podobały wszystkie Twoje Basiątka, słodkie i wkońcu mogłam sobie pomiziać te cudaki, bo jakos nigdy wczesniej nie było okazji :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Bo nas omijałaś wystawowo...;) Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Asiaczek napisał(a):Bo nas omijałaś wystawowo...;) Pzdr. Wiesz ja zawsze jakoś zakręcona jestem i zapominam o wszystkim, ale tu chyba ze wzg. że dopiero o 11.30 byłam na miejscu, to cały czas pamiętałam że musze do Was przydreptać :evil_lol: A następna okazja żeby się spotkać to chyba dopiero w Kielcach? Chociaż Wy pewnie w sobote bedziecie, bo u nas już krajówek w tym roku nie będzie, za tydzień klub, potem świat i nakoniec sezonu Kielce (chcemy Ch.Pl skończyć :roll: :lol: ) A jak nie to może gdzieś za granica? ;-)) Bo ja bardzo chętnie dłużej posiedze z Wami i pogadam :multi: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Jo-jo - w tym roku mamy jeszcze Wrocław, Nitrę, Poznań (czwartek) i Wilno (grudzień). Co do Kielc, to nie wiem. Jeżeli maluchy skończą Młodzieżowy Championat Polski we Wrocławiu, to nie jadę do Kielc. Natomiast jeżeli to się nie uda - no to wtedy Kielce zaliczamy. Ale zupełnie nie wiem, w jaki dzień są baski (V grupa). I dlatego coś cienko widzę to nasze następne spotkanie...:placz: Już nie mówiąc o jakiejś wesołej sesji fotograficznej naszych psiaków. Myślę, że zdjęcie mogłyby być super!:lol: Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Jo-jo - w tym roku mamy jeszcze Wrocław, Nitrę, Poznań (czwartek) i Wilno (grudzień). Co do Kielc, to nie wiem. Jeżeli maluchy skończą Młodzieżowy Championat Polski we Wrocławiu, to nie jadę do Kielc. Natomiast jeżeli to się nie uda - no to wtedy Kielce zaliczamy. Ale zupełnie nie wiem, w jaki dzień są baski (V grupa). I dlatego coś cienko widzę to nasze następne spotkanie...:placz: Już nie mówiąc o jakiejś wesołej sesji fotograficznej naszych psiaków. Myślę, że zdjęcie mogłyby być super!:lol: Pzdr. Myśle że szybciej będzie jak umówimy się na spacerek ;) Asiiu mam nadzieje, że pomożesz mi w przyszłym roku z naszymi pierwszymi wyprawami na za graniczne wystawy ;-) Wiesz gdzie jechać itp ;-) Quote
donya Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE !!! za dzisiejszy dzień i jutrzejszy też (jestem pewna) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 jo-jo napisał(a):Myśle że szybciej będzie jak umówimy się na spacerek ;) Asiiu mam nadzieje, że pomożesz mi w przyszłym roku z naszymi pierwszymi wyprawami na za graniczne wystawy ;-) Wiesz gdzie jechać itp ;-) Nie ma sprawy! Zgadzam się i na spacerek i na pomoc.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='donya']GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE !!! za dzisiejszy dzień i jutrzejszy też (jestem pewna) Oj, obyś nie zapeszyła! Pzdr. Quote
donya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 nie zapeszyłam :lol: :lol: :lol: śliczny Dżezik - BOB!!! GRATULACJE!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 uzupełnienia [SIZE="6"]Asiaczkowy Dżezik - Zw.Mł., BOB, BOG2!!!!!!!!!!!! [SIZE="6"]Asiaczkowa Żelka - Zw.Mł., BOG Junior V i II BIS Junior!!!!!!!!!!! [SIZE="3"]na Bis Junior Żelke pokazywała Agasia!!! [SIZE="4"]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: mówiłam, że Żelcia jeszcze wszystkim pokaże :)) Quote
EluniaFoksik Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wiatm Wszystkich ! Chciałam podziękować p.Joannie Groszek-Szymańskiej za ufundowanie pucharu dla najmłodszego szczeniaka na wystawie w Chorzowie :eviltong: Który dostałam ja :cool3: A tak naprawde mój mały szczeniaczek rasy Foxterier Szorstkowłosy. A oto on :loveu: Tymek 5,5 miesiąca Tymek 5,5 miesiąca Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :klacz: :smilecol: :smilecol: :Cool!: Quote
SuperGosia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Asiaczku, ogromniaste GRATULACJE :terazpol: :BIG: :kciuki: :dog: :sweetCyb: :B-fly: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Witaj Asiaczku :lol: Gratulacje :multi: Mnie rowniez bylo bardzo milo poznać Was osobiście :multi: I dziekuje za pyszne ciasto :sabber: :lol: Quote
simbik Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='jo-jo']Myśle że szybciej będzie jak umówimy się na spacerek ;) Asiiu mam nadzieje, że pomożesz mi w przyszłym roku z naszymi pierwszymi wyprawami na za graniczne wystawy ;-) Wiesz gdzie jechać itp ;-) A może się Jojek na grudniowe Wilno wybierze ze swojim młodszym krewnym ? Tymczasem Asiaczek gratulujemy sukcesów :multi: :multi: :multi: . My się pewnie zobaczymy w Wilnie bo w kielcach V grupa w sobotę, a II w niedzielę, no chyba że się do Łodzi w następny wekend wybieracie. Quote
SuperGosia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='EluniaFoksik'] Tymek 5,5 miesiąca GRATULACJE DLA NAJMLODSZEGO UCZESTNIKA WYSTAWY :multi: :BIG: :cool2: :klacz: PRZEPIEKNY :loveu: Quote
Recommended Posts