Mudik Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkiego Najlepszego, Spokojnych Ciepłych Rodzinnych Świat życza Mudiki Quote
Asiaczek Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 savannah cropka bety Alicja WinterGirl Pangea Florka xyz KaszkaSz Kasia i Łukasz Agappe pati1033 jenis Korenia Mudik Kaya anecioreczek Agnethka - pieknie dziekuję za zyczenia te bardziej i te mniej kolorowe! Ściskam Was wszystkich mocno i ślę serdeczne zyczenia słowami A. Zwierza: Dziś w naszym domy, dziś w naszym domu wszyscy się weselą. Koty ubrane. psy wyczesane opłatkiem się dzielą. Siedzą pod stołem, jadło wcinają wszystkie szczekają i rozmyślają, prezenty wąchają, pokłony oddają i Dzieciątko wychwalają... (do melodii "Dzisiaj w Betlejem"). Duzo dobrego! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Na Wigilii - tradycyjnie - 12 potraw, ale bez obżarstwa. Byłam tak zmęczona, że nawet mi się jeść nie chciało... Dzisiaj, juz lepiej, śniadanko zjedzone z apetytem... obiadek też! Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Na białych bałwanach fal mkną życzenia z nadmorskich plaż, już choinki zielonej blask i kolędy nadszedł czas. W Dniu Bożego Narodzenia przyjmijcie od nas serdeczne życzenia jamnicze i Saidi :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Amiśka i jamnicze - dziękuję za piękne, kolorowe życzenia!:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 U nas byly zyczenia dla Was i Innych a wg regulaminu nie wolno wklejac tego samego wiec tu nie wrzucala.. Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ;) To co dziś świąteczny spacerek .... U nas śnieg ale ogólnie strasznie smętnie ....słoneczko nie potrafi przedrzeć się przez chmury :shake: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 deer_1987 napisał(a):U nas byly zyczenia dla Was i Innych a wg regulaminu nie wolno wklejac tego samego wiec tu nie wrzucala.. Wiem, ten przepis juz od 2 (?) lat obowiązuje na DGM. Dlatego ja nigdzie, oprócz mojej Galerii, nie wklejałam zyczeń... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Alicja'];) To co dziś świąteczny spacerek .... U nas śnieg ale ogólnie strasznie smętnie ....słoneczko nie potrafi przedrzeć się przez chmury :shake: Witaj, u nas nie ma sniegu, nie ma deszczu, nie ma słońca, nie ma niczego...:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Asiaczek']Wiem, ten przepis juz od 2 (?) lat obowiązuje na DGM. Dlatego ja nigdzie, oprócz mojej Galerii, nie wklejałam zyczeń... Pzdr. No ja dlatego tez nie :diabloti: Nie macie nic? My mamy troche szronu i slonce: http://sherry-niunia.home.pl/261208b.jpg http://sherry-niunia.home.pl/261208a.jpg Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Z oznak zimy macie chociaz szron i słońce... A my? No, jak w lodówce mam jeszcze świąteczne jedzenie...:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 U nas teraz obiadek się szykuje... a potem liczę ze uda mi się wykrzesać jakieś zimowo - świąteczne fotaski :razz: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 A ja lecę z psami na spacerki.. Fotek nie zrobię, bo nie mam wolnych rąk podczas spacerku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 deer_1987 napisał(a):A kiedy jakies fotki maluchow? :DHm, sama nie wiem. Chciałabym porobić takie w "stójce", dla nowych właścicieli, ale sama nie dam rady. Może w njbliższym tygodniu wpadną do nas Maks i Spark i wtedy będa dodatkowe ręce do pomocy....? Na razie mam fotki od kolegi, który jest na misji w Czadzie. Powinnam je dzisiaj wieczorkiem wkleić.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Uwaga, uwaga! Zaczynam wklejać fotki z Czadu, zupełnie nieświąteczne...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Mudik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Hurra! Jak się ciepło zrobiło!:multi::multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Mudik napisał(a):Hurra! Jak się ciepło zrobiło!:multi::multi::loveu: Ja tam nadal czekam na snieg...:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ale fajne :lol:. A u mnie jest śnieg ;). Quote
Recommended Posts