Asiaczek Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 deer_1987 napisał(a):Kolo 22 ja sie klade, ale czesto np. do 23 czytam ksiazke albo cos innego milego w lozku robie :loveu: Ohohoho...;) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Życzenia od nas: http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Życzenia od nas: http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html Jakie piękne! Dziekujemy i odbijamy dla Was...:lol: My takich pieknych karteczek nie potrafimy...:oops: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ile Rydzyk ma moherów, ilu w Sejmie jest frajerów. Ile Kwachu dni się bawił i kolesi ułaskawił. Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku! Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów ile słoń uniesie. Szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury. Życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej niż tort A przede wszystkim Wesołych Świąt! Quote
betel Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 http://img142.imageshack.us/img142/2654/kartkazyczeniamiwa9.jpg - wszystkiego najlepszego Quote
Mudik Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Betel piękne!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja takich nie umiem:placz::placz: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Błyskotka']Ile Rydzyk ma moherów, ilu w Sejmie jest frajerów. Ile Kwachu dni się bawił i kolesi ułaskawił. Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku! Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów ile słoń uniesie. Szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury. Życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej niż tort A przede wszystkim Wesołych Świąt! Ale superowe zyczenia! Dzięki a i dla Was tego samego!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='betel'] Ale piekne! No i oczywiście najlepiej (bo na I planie!:evil_lol:) Biszkopcik! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Mudik napisał(a):Betel piękne!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja takich nie umiem:placz::placz: Ja tez nie...:oops: Pzdr. Quote
Savannah Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 musialam znalezc czas na przeslanie zyczen Asiaczka - moze nie beda orginalne, ale pisane prosto z serca. Z okazji zblizajacych sie wielkimi krokami Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowka (przede wszystkim!), szczescia i obfitosci (w kazdej dziedzinie zycia), a w Nowym Roku samych sukcesow zarowno wystawowych jak i prywatnych, by wszystko co sobie tylko wymarzycie stalo sie prawda i zeby bylo "the dream is on"! Przesylaja Lidka i Przemek z bardzo slonecznego Zjednoczonego Krolestwa;) Quote
betel Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja tez nie...:oops: Pzdr. Mogę Ci zrobić, tylko przyślij mi fotki , które chcesz na nich wykorzystać- nie ma problemu. Pozdrówka:lol: Quote
cropka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Od nas też karteczka, dla marudy :evil_lol: Quote
bety Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 I my się przyłączamy z życzeniami http://www.dogomania.pl/forum/11474485-post583.html Pzdr Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 :multi::multi::multi:wow jak tu juz życzeniowo ;) nasze są w podpisie ;) a ja przywitam się z raniolka i uciekam piec ciasto :roll: Quote
WinterGirl Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Rodzinnych i ciepłych Świąt z dużą ilością miłości.... Quote
Florka_xyz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://img233.imageshack.us/img233/7231/kartkaflorkabk6.jpg :) Asiaczku przepraszam ze nie wstawiłam kartki tak jak inni niestety nie potrafie:( Wstawialm wiec głowny link do mojej karteczki dla Ciebie :loveu: Zdrowych, spokojnych Swiat , spełnienia marzeń w zyciu prywatnym jak i hodowlanym i jak najwiecej sukcesów wystawowych i obys byla caly czas taka dobra,usmiechnieta i serdeczna jak teraz(tacy ludzie jak Ty nie zmienaja sie oby takich bylo wiecej) :loveu:Niech usmiech nie gasnie na Twojej buzi i promienieje ;) Pozdrawiam. Florka Quote
cropka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 To ja wstawiam śliczną karteczkę Florki :p żeby już nie robiła tak - ":-(" Quote
Florka_xyz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Cropka - jestes KOCHANA:loveu:Dziekuej bardzo. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Świąteczne życzenia dla wszystkich Asiaczków :loveu: Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops: [SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! :tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1: Quote
pati1033 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 rowniez chcialam sie przylaczyc i zlozyc zyczenia spokojnych, wesolych swiat dla Asiaczka i calego stadka :) Odrobiny magii i spelnionego zyczenia przy pierwszej gwiazdce :) Quote
jenis Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Asiu kochana niestety nie umiem zrobić kartki:shake: więc ślę tylko życzenia Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze z baskami, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy Maria z rodzina i cała zgraja;) :tree1::tree1::x-mas::x-mas::tree1::tree1::x-mas::x-mas::tree1::tree1::x-mas::x-mas::tree1: Quote
cropka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 To ja wrzucę taki mały prezencik dla jenis:x-mas: żeby już nie mówiła, że nia ma swojej kartki ;) Quote
Recommended Posts