Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Bardzo dzięki, żeś do nas zajrzała! Może nie będziesz miała żadnych nieprzyjemności w związku ze spóźnieniem...:cool1:

Pzdr.

Eeeee, spóźnienie było w stosunku do moich planów. Musiałam pojechać wcześniej do pracy, bo szafę nam wywalają, a tam pełno moich szpargałów. Trochę udało mi się uprzątnąć, a z resztą muszę się sprężyć jutro ;).

Bardzo fajne zdjęcie, jest w nim tyle radości :p
http://img132.imageshack.us/img132/1292/dsc0308es2.jpg

Posted

Powiedziałabym,że są zwłaszcza jeden trindle najładniejszy z miotu,ale moze kiedyś je uznają. W kolejce czekają lilac i red merle mudi, czekoladowo białe niufy, czekoladowe TT i inne pewnie też:p

Posted

Dzieki uprzejmości i zaangażowaniu Ineczki wklejam kilka fotek córeczki Buszki i Gusia-Pręgusia - AYOKA African Elite.

Odgryzanie głowy...

Ta jej ruda koleżanka to akita-inu - SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wczoraj dostałam wiadomość, że Państwo, którzy byli oglądnąć Gunię-Pręgunię są zdecydowani na TAK. Tak więc Gunia bedzie niedaleko, bo w Wilanowie!!!

Pzdr.

...fajnie, że zostaje w W-wie :lol: mama nadziję, że będzie się pręguska wystawiać ;)

Posted

trindle sa naprawde przecudne :loveu: szkoda ze jeszcze nieuznane mam nadzieje ze to kwestia miesięcy ew. KILKU lat. ;) Pręgusie mam nadzieje że poznam na którejś z Warszawskich wystaw no i rodzeństwo oczywiście również :lol:
Pzdr.

P.S A mi się avatarek jamnicze nie wyświetla :(

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...fajnie, że zostaje w W-wie :lol: mama nadziję, że będzie się pręguska wystawiać ;)

Gunia-pręgunia jest najdrobniejsza ze wszystkich Maluszków. Nie wiem, czy dobije do reszty towarzystwa. Tak się umówiłam z Właścicielami, że będziemy w kontakcie. I jezeli sunia będzie miała odpowiedni wzrost - ruszamy z wystawami. Jak nie - trudno.

Posted

Kaya napisał(a):
trindle sa naprawde przecudne :loveu: szkoda ze jeszcze nieuznane mam nadzieje ze to kwestia miesięcy ew. KILKU lat. ;) Pręgusie mam nadzieje że poznam na którejś z Warszawskich wystaw no i rodzeństwo oczywiście również :lol:
Pzdr.

P.S A mi się avatarek jamnicze nie wyświetla :(

O Guni-pręguni napisałam 2 posty wczesniej. Teraz nic nie jest pewnego co do tej suni...

Nie wiem, dlaczego nie widzisz avatarku jamnicze. Może spróbuj później. Naprawdę warto!

Pzdr.

Posted

O to pręguska będzie niedaleko mnie, ja mam rzut beretem do Wilanowa:lol:;);)

A co do avka Jamnicze, ja raz widzę,raz nie, może ma robione fotosikiem ? Wtedy jak fotosik świruje to go nie widać?:roll:

Posted

Witamy po długiej przerwie :oops: Śmieszne te poprzednie fotki :) A jak tam baskowe maluchy, bo ja nie w temacie jestem i nic nie wiem :oops::oops:
Zapraszamy do nas na nowe fotki.

Posted

Witaj Asiaczku. Cudne te małe baski-bobaski, ale i tak najpiękniejsza jest pręgusia :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że wzrostowo nadgoni rodzeństwo i będzie podbijać ringi.

A tu mam takiego baska z CACIB'a w Chinach z końca listopada 2008 ;)

Pozdr.Ania

Posted

Sorki, nie było mnie dzisiaj wcale na DGm, ale jakoś takie smutne info. mnie dopadają...
Zmarła moja kolezanka z Liceum (w najbliższy wtorek jest pogrzeb)...
Ktoś nie potraktował mnie powaznie... Nie, nie będe o tym pisać...

Pzdr.