Russellka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ależ piękne te trikolorki pręgowane :loveu: Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Asiaczek']Bardzo dzięki, żeś do nas zajrzała! Może nie będziesz miała żadnych nieprzyjemności w związku ze spóźnieniem...:cool1: Pzdr. Eeeee, spóźnienie było w stosunku do moich planów. Musiałam pojechać wcześniej do pracy, bo szafę nam wywalają, a tam pełno moich szpargałów. Trochę udało mi się uprzątnąć, a z resztą muszę się sprężyć jutro ;). Bardzo fajne zdjęcie, jest w nim tyle radości :p http://img132.imageshack.us/img132/1292/dsc0308es2.jpg Quote
Izabela124. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witanko Asiaczki:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 jamnicze - masz nowy avatarek! Jaki ładny!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Asiaczek']jamnicze - masz nowy avatarek! Jaki ładny!!! Pzdr. To prezencik od Rassellki :loveu::loveu::loveu: Zdolniacha z Niej (tylko się nie chce do tego przyznać ;)) Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Powiedziałabym,że są zwłaszcza jeden trindle najładniejszy z miotu,ale moze kiedyś je uznają. W kolejce czekają lilac i red merle mudi, czekoladowo białe niufy, czekoladowe TT i inne pewnie też:p Quote
Elitesse Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 mysle ze uznaja bo to bardzo atrakcyjne umaszczenie :loveu: nie wiem nawet czy nie bardziej podobaja mi sie niz zwykle tri :) Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dokładnie są piękne,ładniejsze i oryginalniejsze od tri:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Wczoraj dostałam wiadomość, że Państwo, którzy byli oglądnąć Gunię-Pręgunię są zdecydowani na TAK. Tak więc Gunia bedzie niedaleko, bo w Wilanowie!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Dzieki uprzejmości i zaangażowaniu Ineczki wklejam kilka fotek córeczki Buszki i Gusia-Pręgusia - AYOKA African Elite. Odgryzanie głowy... Ta jej ruda koleżanka to akita-inu - SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Teraz odgryzanie nogi... I po prostu... zagryzanie.:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dzieńdobry! cóż za piękne zabawy! :loveu: Quote
M&S Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Wczoraj dostałam wiadomość, że Państwo, którzy byli oglądnąć Gunię-Pręgunię są zdecydowani na TAK. Tak więc Gunia bedzie niedaleko, bo w Wilanowie!!! Pzdr. ...fajnie, że zostaje w W-wie :lol: mama nadziję, że będzie się pręguska wystawiać ;) Quote
Kaya Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 trindle sa naprawde przecudne :loveu: szkoda ze jeszcze nieuznane mam nadzieje ze to kwestia miesięcy ew. KILKU lat. ;) Pręgusie mam nadzieje że poznam na którejś z Warszawskich wystaw no i rodzeństwo oczywiście również :lol: Pzdr. P.S A mi się avatarek jamnicze nie wyświetla :( Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Maks i Spark napisał(a):...fajnie, że zostaje w W-wie :lol: mama nadziję, że będzie się pręguska wystawiać ;) Gunia-pręgunia jest najdrobniejsza ze wszystkich Maluszków. Nie wiem, czy dobije do reszty towarzystwa. Tak się umówiłam z Właścicielami, że będziemy w kontakcie. I jezeli sunia będzie miała odpowiedni wzrost - ruszamy z wystawami. Jak nie - trudno. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Anecioreczek napisał(a):Dzieńdobry! cóż za piękne zabawy! :loveu: Witamy, witamy i uciekamy na zakupy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Kaya napisał(a):trindle sa naprawde przecudne :loveu: szkoda ze jeszcze nieuznane mam nadzieje ze to kwestia miesięcy ew. KILKU lat. ;) Pręgusie mam nadzieje że poznam na którejś z Warszawskich wystaw no i rodzeństwo oczywiście również :lol: Pzdr. P.S A mi się avatarek jamnicze nie wyświetla :( O Guni-pręguni napisałam 2 posty wczesniej. Teraz nic nie jest pewnego co do tej suni... Nie wiem, dlaczego nie widzisz avatarku jamnicze. Może spróbuj później. Naprawdę warto! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 O, to niedobrze. Jakaś awaria? Tylko czy na DGM czy jamnicze coś źle zrobiła...? Pzdr. Quote
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 jamnicze ja tez nie widze tylko napis mam: avatar jamnicze Quote
Mudik Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 O to pręguska będzie niedaleko mnie, ja mam rzut beretem do Wilanowa:lol:;);) A co do avka Jamnicze, ja raz widzę,raz nie, może ma robione fotosikiem ? Wtedy jak fotosik świruje to go nie widać?:roll: Quote
agaciaaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 http://img386.imageshack.us/img386/6549/resizeofdsc0190dp2.jpg świetna minka :lol: Quote
kaskaSz Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Witamy po długiej przerwie :oops: Śmieszne te poprzednie fotki :) A jak tam baskowe maluchy, bo ja nie w temacie jestem i nic nie wiem :oops::oops: Zapraszamy do nas na nowe fotki. Quote
.ania Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Witaj Asiaczku. Cudne te małe baski-bobaski, ale i tak najpiękniejsza jest pręgusia :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że wzrostowo nadgoni rodzeństwo i będzie podbijać ringi. A tu mam takiego baska z CACIB'a w Chinach z końca listopada 2008 ;) Pozdr.Ania Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale minka http://img386.imageshack.us/img386/6549/resizeofdsc0190dp2.jpg Quote
Asiaczek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Sorki, nie było mnie dzisiaj wcale na DGm, ale jakoś takie smutne info. mnie dopadają... Zmarła moja kolezanka z Liceum (w najbliższy wtorek jest pogrzeb)... Ktoś nie potraktował mnie powaznie... Nie, nie będe o tym pisać... Pzdr. Quote
Recommended Posts