Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Prążki = pręgi są już od urodzenia. Ewa wystawiała swojego pupilka - siberian husky i dlatego jest tak kolorystycznie ubrana. A ja przyjechałam samochodem, zmokłam i nie miałam gdzie się przebrać. Dopiero na BIS-ie wystąpiłam ubrana bardziej elegancko... Sama zobacz!
Pzdr.
Pisząc o dopasowaniu miałam na myśli poplatane nogi :roflt:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może być piątek i może być godz. 10.00.:lol:
Pzdr.

ojojoj tak wczesnie????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nic co sie nie robi dla Was i mojej ukochanej dziewczynki ;)

na chwile obecną pisze sie jak najbardziej, no chyba, że bede musiała odbyć jakąś przymusową wycieczke na wydział <np po wyniki, wpisy>, ale to chyba mało prawdopodobne

Posted

Niestety, ja na czwartek musiałam umówić sie z dentystą! Sytuacja przymusowa... i termin - pierwszy wolny ze strony p.Zębologa (bez obrazy, jeżeli na forum jest jakiś lekarz tego rodzaju).
To co, może środa lub piątek? Donya, Agappe - sorki, że tak wyszło. Czekam na propozycje.
Pzdr.

Posted

Pomimo, że pogoda za oknem nie nastraja zbyt optymistycznie (rano podczas spacerów z psami zmorkłam jak kura!), to może tych kilka słonecznych zdjęć pomoże komus odzyskac humor?

A i żeby nie było wątpliwości, wszystkie zdjęcia są made by Asiaczek.:lol:
Pzdr..

Posted

[quote name='Asiaczek']Niestety, ja na czwartek musiałam umówić sie z dentystą! Sytuacja przymusowa... i termin - pierwszy wolny ze strony p.Zębologa (bez obrazy, jeżeli na forum jest jakiś lekarz tego rodzaju).
To co, może środa lub piątek? Donya, Agappe - sorki, że tak wyszło. Czekam na propozycje.
Pzdr.

przecież Agnieszka pisała o piątku 10-11!!!!ja w czwartek przed egzaminem przecież tez bym nie mogła..no a w srode sie bede uczyć

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, cholibka To mnie się coś pokiełbasiło.:oops: Sorki za zamieszanie.
A więc tak. Piątek, godz. 10-11 Pola Mokotowskie. I teraz się wszystko zgadza!
Pzdr.

potwierdzam ;):lol:

Posted

agabass napisał(a):
ach jakie sloneczko i kwietnisto zieloniasto u ciebie kofana;)

A niedługo będzie znowu bardzo baskowato! Dwie wystawy już tuż, tuż... (W-wa i Chorzów)
pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:to już prawie jesień

Naprawdę?! Eeee, nie. Zdjęcie było robione w lipcu lub w sierpniu... A więc pełnia lata.:lol:
Pzdr.

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Asiaczku :multi:
Milo bylo poznać osobiście :multi:

Szkoda tylko, ze tak krótko i prawie w przelocie! Ale już teraz poznamy się na którejkolwiek wystawie. A może uda nam się spotkac spacerkowo?
Pzdr.

Posted

No i tak w skrócie wyniki z wystawy warszawskiej:
JAZZY BOY Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, BIS JUNIOR - III lokata,
Abotere's WAHZIRI - dosk., CWC
Abotere's ADUNBI - dosk., CWC, Najlepszy Pies w Rasie, BOB, BOG2
JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży.

Para Hodowlana - II miejsce.

Przywieźliśmy 3 wspaniałe puchary we wspaniałych humorach.
Nie będę się rozpisywała, bo czas szykować się na jutrzejszą wystawę w Chorzowie. Również trzymajcie kciuki! Na pewno się przydaczą.
Pzdr.

Posted

No wiedziałam że to nie koniec ościągnięć:multi:

Asiaczku baaaardzo miło było Cię poznać, i Twoje baski :loveu:

Jeszcze raz wielkie gratulacje i trzymamy kciuki za jutro :kciuki:

Posted

[quote name='Asiaczek']No i tak w skrócie wyniki z wystawy warszawskiej:
JAZZY BOY Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, BIS JUNIOR - III lokata,
Abotere's WAHZIRI - dosk., CWC
Abotere's ADUNBI - dosk., CWC, Najlepszy Pies w Rasie, BOB, BOG2
JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży.

Para Hodowlana - II miejsce.

Przywieźliśmy 3 wspaniałe puchary we wspaniałych humorach.
Nie będę się rozpisywała, bo czas szykować się na jutrzejszą wystawę w Chorzowie. Również trzymajcie kciuki! Na pewno się przydaczą.
Pzdr.

[SIZE="5"]SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale ostatnio szalejesz!!!!!!!a ja jutro trzymam mocno kciuki za Żelcie to nie moze tak być, ze jej braciszek ciągle jej wszystko sprzed nosa zabiera :mad: :evil_lol:

Posted

Agappe - dzięki.
Żelcia ma problem z bieganiem. Stójkę oba maluchy robią wspaniale, natomiast Dżezik zdecydowanie lepiej się porusza; a Żelka nadal robi mi hopki... Ćwiczymy na spacerach i - co najciekawsze - przed ringiem biega ładnie, a na ringu - cuduje...
Pzdr.