sylrwia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Asiaczku a cóż u Was tak cichutko?:cool1: Quote
Mudik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bety ŁADNIE PRIMY O FOTECZKI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Błyskotka napisał(a):A kiedy będą zdjęcia basków-bobasków ? Dzisiaj miałam bardzo miłą wizytę;Dzasta i bety & co. nawiedziły moje baski-bobaski. Psy sa tak zmęczone, że nadal śpią...:evil_lol: Bety robiła fotki, ale kiedy je przygotuje i wstawi - nie wiem. Musicie Ja bardzo ładnie prosić o fotki basków...;), bo on ostatnio mocno zarobiona jest. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Dumisiowa napisał(a)::crazyeye: no to juz jest...apokalipsa.......:diabloti: Asiaczku.....przyprowadź Pati do porządku:evil_lol: ja mam za daleko troszkę:eviltong: No, właśnie. Mieszkasz zdecydowanie za daleko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 sylrwia napisał(a):Asiaczku a cóż u Was tak cichutko?:cool1: Od kilku dni nie czujes się zbyt dobrze: katar, kaszel dopadł i mnie... Ale za to dzisiaj miałam superowych Gości. Bety robiła fotki, tylko kiedy Ona znajdzie czas, aby je obrobić...?:hmmmm:A fotki sa cudniaste, oj cudniaste. Warto czekać!:lol: Pzdr. Quote
dzasta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Asiaczku bardzo dziękuję za przemiłą gościnę :multi: Było bardzo sympatycznie. Wytarmosiłam Baski i trochę Kociołki a nawet jedna dama zasnęła na mojej kanapeczce :eviltong: Jeszcze raz bardzo dziękuję za gościnę i zapraszam do Nas na rewizytę :p Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Po wyjściu bety & co. oraz Twoim policzyłm moje Kociołki. Stan się zgadza. Żaden Kociołek nie zawędrował do Waszych kieszeni...:evil_lol: A fotka z Kicia śpiąca na Twojej kanapce - to będzie super ujęcie. Oby tylko bety znalazła trochę czasu na obróbkę fotek... Co do rewizyty, to podejrzewam, że chyba dopiero w styczniu 2009 r. Pzdr. Quote
dzasta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Miałam ochotę zawinąć Rudą :cool3: Ale nie zmieściła się do torebki nst razem będę miała większą :p Quote
Cambel&Megi Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Asiaczku, życzę zdrówka. I czekam cierpliwie na foteczki z wizyty... Gratuluję także 1700 stron! :multi: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 dzasta napisał(a):Miałam ochotę zawinąć Rudą :cool3: Ale nie zmieściła się do torebki nst razem będę miała większą :p Nie, nie bierz Rudej - ona od czasu do czasu ma swoje fochy i potrafi siknąć w jakimś kącie... Ale pozostałe kociołki - do wyboru...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Asiaczku, życzę zdrówka. I czekam cierpliwie na foteczki z wizyty... Gratuluję także 1700 stron! :multi: O, dopiero teraz zauwazyłam, że jestesmy na 1700 stronie!:lol: Dziękować wszystkim, którzy tu pisali, piszą i - daj Boshe - będa pisać! To dzięki Wam stan stron jest taki, jaki jest!!!:multi: Pzdr. Quote
betel Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj miałam bardzo miłą wizytę;Dzasta i bety & co. nawiedziły moje baski-bobaski. Psy sa tak zmęczone, że nadal śpią...:evil_lol: Bety robiła fotki, ale kiedy je przygotuje i wstawi - nie wiem. Musicie Ja bardzo ładnie prosić o fotki basków...;), bo on ostatnio mocno zarobiona jest. Pzdr. No to zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia:loveu: , a o fotki basków basków prosimy baaaaardzo ładnie;) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 bety, co Ty na to? Hop, hop, już wróciłyście do domu? Bardzo zmarznięte? Pzdr. Quote
bety Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Asiaczek']bety, co Ty na to? Hop, hop, już wróciłyście do domu? Bardzo zmarznięte? Pzdr. Już wróciłyśmy, PIKNIE DZIĘKUJEMY :lol: za gościnę i za możliwość obmacania bobasków - są przesłodkie zwłaszcza rodzyneczka NOW NOW :loveu: Chłopaki to niedobre gryzaki - mam obgryzione paluchy u nóg i muszę se zrobić ich jakąś operacyjną rekonstrukcję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz tak po kolei (ale nie chce mi się cytować) Skąd Asiu wiesz że fotki mi wyszły super :cool3::evil_lol: - jakoś telepatycznie je obejrzałaś? ;) Mówię Ci koszmarne są ;):diabloti: - nic nie wyszło :eviltong: (może uda mi się w ten sposób wymigać od ich wstawiania :roll:) No dobra skoro tak ładnie prosicie - to się postaram je wstawić w tym tygodniu - najwyżej robota mi ucieknie. Ale jest warunek - zwyczajem Asi - musi się zebrać 10 chętnych do obejrzenia fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ilu już mamy???). Asiu jesteś pewna, że zwierzyniec masz w całości - ja miałam bardzo przepastny plecak - i nie tylko kociak w nim by się zmieścił. Hi hi hi hi hi hi hi. :diabloti::cool3: A wróciłyśmy już jakiś czas temu ale najpierw obowiązki wobec moich "karaluszków" a potem kompiuterek. Nie zmarzłyśmy nawet, jakoś tak cieplej się teraz zrobiło czy co? Pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja jestem chętna i chciałam powiedzieć, że "ten" tydzień kończy się za 48 minut :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Dwa! Ja tez jestem chętna... Myslę, że bety przedłuzy nam termin do końca PRZYSZŁEGO tygodnia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='bety']Już wróciłyśmy, PIKNIE DZIĘKUJEMY :lol: za gościnę i za możliwość obmacania bobasków - są przesłodkie zwłaszcza rodzyneczka NOW NOW :loveu: Chłopaki to niedobre gryzaki - mam obgryzione paluchy u nóg i muszę se zrobić ich jakąś operacyjną rekonstrukcję Nie biorę odpowiedzialności za czyny małych basków-bobasków! Widocznie sama chciałaś...:evil_lol: A teraz tak po kolei (ale nie chce mi się cytować) Skąd Asiu wiesz że fotki mi wyszły super :cool3::evil_lol: - jakoś telepatycznie je obejrzałaś? ;) Mówię Ci koszmarne są ;):diabloti: - nic nie wyszło :eviltong: (może uda mi się w ten sposób wymigać od ich wstawiania :roll:) Nieeeee, nie wymigasz się! No dobra skoro tak ładnie prosicie - to się postaram je wstawić w tym tygodniu - najwyżej robota mi ucieknie. Ale jest warunek - zwyczajem Asi - musi się zebrać 10 chętnych do obejrzenia fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ilu już mamy???). Dwie osoby juz się wpisały. Myślę, że dzisiaj przybędzie 8 brakujących osób. Asiu jesteś pewna, że zwierzyniec masz w całości - ja miałam bardzo przepastny plecak - i nie tylko kociak w nim by się zmieścił. Hi hi hi hi hi hi hi. :diabloti::cool3: Kociołki przeliczone, babaski - też. Stan zwierzyńca w komplecie! A wróciłyśmy już jakiś czas temu ale najpierw obowiązki wobec moich "karaluszków" a potem kompiuterek. Nie zmarzłyśmy nawet, jakoś tak cieplej się teraz zrobiło czy co? Pozdrawiam Odpowiedzi masz powyzej.:lol: Pzdr. Quote
Korenia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Asiaczek'] Myslę, że bety przedłuzy nam termin do końca PRZYSZŁEGO tygodnia... Pzdr. Nie ma przedłużania :eviltong: Jak to się mówi - pierwsze słowo do dziennika, drugie słowo do śmietnika :eviltong: Trzy! :) Quote
sylrwia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Od kilku dni nie czujes się zbyt dobrze: katar, kaszel dopadł i mnie... Ale za to dzisiaj miałam superowych Gości. Bety robiła fotki, tylko kiedy Ona znajdzie czas, aby je obrobić...?:hmmmm:A fotki sa cudniaste, oj cudniaste. Warto czekać!:lol: Pzdr. Ja nie z powodu fot się dopytywałam, tylko milczenie Twoje takie niepokojące było. To się kuruj Asiaczku.:lol: Quote
bety Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja jestem chętna i chciałam powiedzieć, że "ten" tydzień kończy się za 48 minut :loveu: Dla mnie ten tydzień już się skończył w sobotę :evil_lol: - niedziela nie należy u mnie do pracowitego dnia tygodnia :eviltong: to jest dzień na odpoczynek :eviltong: i bimbanie :diabloti::eviltong::diabloti: Ja myślę przyszłościowo - "w tym tygodniu" = "od poniedziałku do soboty" :eviltong::eviltong::eviltong: czyli dopiero od 44 minut mamy TEN tydzień. :cool3: Nie cffffffffffaniakować tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr p.s. Poza tym 10 osób jeszcze nie ma :p Quote
Śnieżynka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bardzo ładnie proszę o fotki Basków -bobasków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Śnieżynka to 4, a ja napiszę PIĘĆ. Quote
panienkabubu Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 bety napisał(a): Nie cffffffffffaniakować tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts