Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
A kiedy będą zdjęcia basków-bobasków ?

Dzisiaj miałam bardzo miłą wizytę;Dzasta i bety & co. nawiedziły moje baski-bobaski. Psy sa tak zmęczone, że nadal śpią...:evil_lol:

Bety robiła fotki, ale kiedy je przygotuje i wstawi - nie wiem. Musicie Ja bardzo ładnie prosić o fotki basków...;), bo on ostatnio mocno zarobiona jest.

Pzdr.

Posted

Dumisiowa napisał(a):
:crazyeye: no to juz jest...apokalipsa.......:diabloti:

Asiaczku.....przyprowadź Pati do porządku:evil_lol: ja mam za daleko troszkę:eviltong:

No, właśnie. Mieszkasz zdecydowanie za daleko...

Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku a cóż u Was tak cichutko?:cool1:

Od kilku dni nie czujes się zbyt dobrze: katar, kaszel dopadł i mnie...

Ale za to dzisiaj miałam superowych Gości. Bety robiła fotki, tylko kiedy Ona znajdzie czas, aby je obrobić...?:hmmmm:A fotki sa cudniaste, oj cudniaste. Warto czekać!:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczku bardzo dziękuję za przemiłą gościnę :multi:
Było bardzo sympatycznie. Wytarmosiłam Baski i trochę Kociołki a nawet jedna dama zasnęła na mojej kanapeczce :eviltong:
Jeszcze raz bardzo dziękuję za gościnę i zapraszam do Nas na rewizytę :p

Posted

Po wyjściu bety & co. oraz Twoim policzyłm moje Kociołki. Stan się zgadza. Żaden Kociołek nie zawędrował do Waszych kieszeni...:evil_lol:

A fotka z Kicia śpiąca na Twojej kanapce - to będzie super ujęcie. Oby tylko bety znalazła trochę czasu na obróbkę fotek...

Co do rewizyty, to podejrzewam, że chyba dopiero w styczniu 2009 r.

Pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Miałam ochotę zawinąć Rudą :cool3:
Ale nie zmieściła się do torebki nst razem będę miała większą :p

Nie, nie bierz Rudej - ona od czasu do czasu ma swoje fochy i potrafi siknąć w jakimś kącie... Ale pozostałe kociołki - do wyboru...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Asiaczku, życzę zdrówka. I czekam cierpliwie na foteczki z wizyty...
Gratuluję także 1700 stron! :multi:
O, dopiero teraz zauwazyłam, że jestesmy na 1700 stronie!:lol:

Dziękować wszystkim, którzy tu pisali, piszą i - daj Boshe - będa pisać! To dzięki Wam stan stron jest taki, jaki jest!!!:multi:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj miałam bardzo miłą wizytę;Dzasta i bety & co. nawiedziły moje baski-bobaski. Psy sa tak zmęczone, że nadal śpią...:evil_lol:

Bety robiła fotki, ale kiedy je przygotuje i wstawi - nie wiem. Musicie Ja bardzo ładnie prosić o fotki basków...;), bo on ostatnio mocno zarobiona jest.

Pzdr.

No to zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia:loveu: , a o fotki basków basków prosimy baaaaardzo ładnie;)

Posted

[quote name='Asiaczek']bety, co Ty na to? Hop, hop, już wróciłyście do domu? Bardzo zmarznięte?

Pzdr.

Już wróciłyśmy, PIKNIE DZIĘKUJEMY :lol: za gościnę i za możliwość obmacania bobasków - są przesłodkie zwłaszcza rodzyneczka NOW NOW :loveu: Chłopaki to niedobre gryzaki - mam obgryzione paluchy u nóg i muszę se zrobić ich jakąś operacyjną rekonstrukcję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A teraz tak po kolei (ale nie chce mi się cytować)
Skąd Asiu wiesz że fotki mi wyszły super :cool3::evil_lol: - jakoś telepatycznie je obejrzałaś? ;) Mówię Ci koszmarne są ;):diabloti: - nic nie wyszło :eviltong: (może uda mi się w ten sposób wymigać od ich wstawiania :roll:)

No dobra skoro tak ładnie prosicie - to się postaram je wstawić w tym tygodniu - najwyżej robota mi ucieknie. Ale jest warunek - zwyczajem Asi - musi się zebrać 10 chętnych do obejrzenia fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ilu już mamy???).

Asiu jesteś pewna, że zwierzyniec masz w całości - ja miałam bardzo przepastny plecak - i nie tylko kociak w nim by się zmieścił. Hi hi hi hi hi hi hi. :diabloti::cool3:

A wróciłyśmy już jakiś czas temu ale najpierw obowiązki wobec moich "karaluszków" a potem kompiuterek. Nie zmarzłyśmy nawet, jakoś tak cieplej się teraz zrobiło czy co?

Pozdrawiam

Posted

[quote name='bety']Już wróciłyśmy, PIKNIE DZIĘKUJEMY :lol: za gościnę i za możliwość obmacania bobasków - są przesłodkie zwłaszcza rodzyneczka NOW NOW :loveu: Chłopaki to niedobre gryzaki - mam obgryzione paluchy u nóg i muszę se zrobić ich jakąś operacyjną rekonstrukcję
Nie biorę odpowiedzialności za czyny małych basków-bobasków! Widocznie sama chciałaś...:evil_lol:

A teraz tak po kolei (ale nie chce mi się cytować)
Skąd Asiu wiesz że fotki mi wyszły super :cool3::evil_lol: - jakoś telepatycznie je obejrzałaś? ;) Mówię Ci koszmarne są ;):diabloti: - nic nie wyszło :eviltong: (może uda mi się w ten sposób wymigać od ich wstawiania :roll:)
Nieeeee, nie wymigasz się!

No dobra skoro tak ładnie prosicie - to się postaram je wstawić w tym tygodniu - najwyżej robota mi ucieknie. Ale jest warunek - zwyczajem Asi - musi się zebrać 10 chętnych do obejrzenia fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ilu już mamy???).
Dwie osoby juz się wpisały. Myślę, że dzisiaj przybędzie 8 brakujących osób.

Asiu jesteś pewna, że zwierzyniec masz w całości - ja miałam bardzo przepastny plecak - i nie tylko kociak w nim by się zmieścił. Hi hi hi hi hi hi hi. :diabloti::cool3:
Kociołki przeliczone, babaski - też. Stan zwierzyńca w komplecie!

A wróciłyśmy już jakiś czas temu ale najpierw obowiązki wobec moich "karaluszków" a potem kompiuterek. Nie zmarzłyśmy nawet, jakoś tak cieplej się teraz zrobiło czy co?

Pozdrawiam

Odpowiedzi masz powyzej.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Myslę, że bety przedłuzy nam termin do końca PRZYSZŁEGO tygodnia...

Pzdr.
Nie ma przedłużania :eviltong: Jak to się mówi - pierwsze słowo do dziennika, drugie słowo do śmietnika :eviltong:
Trzy! :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Od kilku dni nie czujes się zbyt dobrze: katar, kaszel dopadł i mnie...
Ale za to dzisiaj miałam superowych Gości. Bety robiła fotki, tylko kiedy Ona znajdzie czas, aby je obrobić...?:hmmmm:A fotki sa cudniaste, oj cudniaste. Warto czekać!:lol:
Pzdr.

Ja nie z powodu fot się dopytywałam, tylko milczenie Twoje takie niepokojące było.
To się kuruj Asiaczku.:lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja jestem chętna i chciałam powiedzieć, że "ten" tydzień kończy się za 48 minut :loveu:

Dla mnie ten tydzień już się skończył w sobotę :evil_lol: - niedziela nie należy u mnie do pracowitego dnia tygodnia :eviltong: to jest dzień na odpoczynek :eviltong: i bimbanie :diabloti::eviltong::diabloti: Ja myślę przyszłościowo - "w tym tygodniu" = "od poniedziałku do soboty" :eviltong::eviltong::eviltong: czyli dopiero od 44 minut mamy TEN tydzień. :cool3:

Nie cffffffffffaniakować tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

p.s. Poza tym 10 osób jeszcze nie ma :p