Anecioreczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 No uśmiech Erki pierwsza klasa :cool3: Quote
panienkabubu Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :crazyeye: Uśmiechający się Basenji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmiesznie wygląda :evil_lol: Ale widać na ringu im nie wolno :eviltong::loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz GRATULACJE :loveu::loveu: i czekam na bernisie :loveu: Quote
pati1033 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:....no muszę ...ale słodziak http://img223.imageshack.us/img223/1543/resizeofimg9335mc6.jpg [quote name='Mudik']Super, już mnie wciagnęło i już się zakochałam w Bimerze!:loveu::loveu: oj jak milo widziec, ze podoba sie jeszcze komus oprocz mnie- dziekuje :loveu::loveu::loveu: jak macie ochote to zapraszam do naszej skromnej galerii- wystarczy kliknac w baner :) co prawda zdjec niewiele, a nowe beda dopiero w przyszlym tyg jak wpadne po plyte do Asiaczka- przy okazji zobacze male baski-bobaski :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: Uśmiechający się Basenji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmiesznie wygląda :evil_lol: Ale widać na ringu im nie wolno :eviltong::loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz GRATULACJE :loveu::loveu: i czekam na bernisie :loveu: Bernisie wstawione w Twojej Galerii.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 pati1033 napisał(a):oj jak milo widziec, ze podoba sie jeszcze komus oprocz mnie- dziekuje :loveu::loveu::loveu: jak macie ochote to zapraszam do naszej skromnej galerii- wystarczy kliknac w baner :) co prawda zdjec niewiele, a nowe beda dopiero w przyszlym tyg jak wpadne po plyte do Asiaczka- przy okazji zobacze male baski-bobaski :loveu: Fotek jest sporo, chyba będą to 2 CD. A może nawet 3... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Bernisie wstawione w Twojej Galerii.:lol: Pzdr. dziękuję! :calus::calus::calus: edit: aha Asiaczku, wysłałam te fotki z CD osobie najbardziej zainteresowanej :loveu::loveu: poprosiła o zgodę na wstawienie fotek do siebie na stronkę, więc ją za Ciebie bezczelnie wyraziłam :oops: ale zastrzegłam, żeby podpisała Twoją stronką :multi: Quote
pati1033 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Fotek jest sporo, chyba będą to 2 CD. A może nawet 3... Pzdr. super :multi::multi::multi: wezme ze soba zapas plytek na oddanie :) Quote
Asiaczek Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 panienkabubu napisał(a):dziękuję! :calus::calus::calus: edit: aha Asiaczku, wysłałam te fotki z CD osobie najbardziej zainteresowanej :loveu::loveu: poprosiła o zgodę na wstawienie fotek do siebie na stronkę, więc ją za Ciebie bezczelnie wyraziłam :oops: ale zastrzegłam, żeby podpisała Twoją stronką :multi: OK. Bardzo dobrze to załatwiłas.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 pati1033 napisał(a):super :multi::multi::multi: wezme ze soba zapas plytek na oddanie :) A, żeby była jasność: na CD sa tez staffiki, dumka z Tobą i kilka fotek z BIS'a. To wszystko zgrywam na CD. Rozumiem, że podzielisz się z Dumisiową? Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Witaj Asiaczku :lol: Wszystko przejzałam i jestem juz na biezaco:) Erka slicznie sie prezentuje i jaka z niej sie panienaka zrobila :loveu: Bardzo ładne fotki z BOG :cool3: Pozdrawiamm Quote
pati1033 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Asiaczek napisał(a):A, żeby była jasność: na CD sa tez staffiki, dumka z Tobą i kilka fotek z BIS'a. To wszystko zgrywam na CD. Rozumiem, że podzielisz się z Dumisiową? Pzdr. super :) a podziele sie jak ladnie poprosi :evil_lol: Quote
M&S Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 o kurka...ale miałam zaległości :oops: piękne foty :lol: A. Quote
agaciaaa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/5665/resizeofimg9462jw1.jpg jaka "poważna" minka :lol: :lol: Quote
pusia2405 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/5665/resizeofimg9462jw1.jpg Nie będziesz mi zaglądać do pucharka:evil_lol:. Dziewczyna ma charakter;). Quote
Asiaczek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 A ja wczoraj dostałam piękne fotki od Agnieszki:multi:, naszej "dobrej duszyczki" podczas I dnia wystawy. Postaram się dzisiaj je wstawić. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Florka_xyz']Witaj Asiaczku :lol: Wszystko przejzałam i jestem juz na biezaco:) Erka slicznie sie prezentuje i jaka z niej sie panienaka zrobila :loveu: Bardzo ładne fotki z BOG :cool3: Pozdrawiamm Florka - z wystawy w NDM musisz wybrać sobie fotki, jak wystawiasz Erkę i wstawić je do swojej Galerii Handlingu. Brakuje tam tego sukcesu z Erką...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Anecioreczek napisał(a):Czekamy :cool3: Musze je tylko jeszcze podpisac w imieniu Agnieszki M. I będę gotowe do wstawienia. Pzdr. Quote
Korenia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Wczoraj znalazłam w necie - nie wiem czy widziałaś, ale wstawiam :) ;) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Korenia']Wczoraj znalazłam w necie - nie wiem czy widziałaś, ale wstawiam :) ;) Korenia, bardzo Ci dziękuję!!! Podobną fotkę pewnie mam, ale taka "oficjalna" to zupełnie coś innego!!! Jeszcze raz dzięki za pamięć o baskach-babaskach! Pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 A kiedy będą zdjęcia basków-bobasków ? Quote
betel Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cześć Asiaczki! nadrabiam zaległości: http://img176.imageshack.us/img176/5665/resizeofimg9462jw1.jpg - to rozumiem , pilnmujemy sowjego trofeum :) http://img114.imageshack.us/img114/2619/resizeofimg9187azj1.jpg - ogonek niczym precelek - bardzo apetyczny http://img132.imageshack.us/img132/7649/resizeofimg9359ej0.jpg- ładna fotka , fajne światłocienie. Ja też z bijacym sercem oczekuję na nowe fotki basków - bobasków:loveu: Przy okazji serdecznie zapraszam na watek Berci i Dingusia - banerek w moim podpisie :oops: Quote
Dumisiowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 pati1033 napisał(a):super :) a podziele sie jak ladnie poprosi :evil_lol: :crazyeye: no to juz jest...apokalipsa.......:diabloti: Asiaczku.....przyprowadź Pati do porządku:evil_lol: ja mam za daleko troszkę:eviltong: Quote
Recommended Posts