Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye:
Uśmiechający się Basenji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Śmiesznie wygląda :evil_lol: Ale widać na ringu im nie wolno :eviltong::loveu::loveu::loveu:

Jeszcze raz GRATULACJE :loveu::loveu: i czekam na bernisie :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:....no muszę ...ale słodziak
http://img223.imageshack.us/img223/1543/resizeofimg9335mc6.jpg

[quote name='Mudik']Super, już mnie wciagnęło i już się zakochałam w Bimerze!:loveu::loveu:

oj jak milo widziec, ze podoba sie jeszcze komus oprocz mnie- dziekuje :loveu::loveu::loveu:
jak macie ochote to zapraszam do naszej skromnej galerii- wystarczy kliknac w baner :) co prawda zdjec niewiele, a nowe beda dopiero w przyszlym tyg jak wpadne po plyte do Asiaczka- przy okazji zobacze male baski-bobaski :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
:crazyeye:
Uśmiechający się Basenji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Śmiesznie wygląda :evil_lol: Ale widać na ringu im nie wolno :eviltong::loveu::loveu::loveu:

Jeszcze raz GRATULACJE :loveu::loveu: i czekam na bernisie :loveu:

Bernisie wstawione w Twojej Galerii.:lol:

Pzdr.

Posted

pati1033 napisał(a):
oj jak milo widziec, ze podoba sie jeszcze komus oprocz mnie- dziekuje :loveu::loveu::loveu:
jak macie ochote to zapraszam do naszej skromnej galerii- wystarczy kliknac w baner :) co prawda zdjec niewiele, a nowe beda dopiero w przyszlym tyg jak wpadne po plyte do Asiaczka- przy okazji zobacze male baski-bobaski :loveu:

Fotek jest sporo, chyba będą to 2 CD. A może nawet 3...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bernisie wstawione w Twojej Galerii.:lol:

Pzdr.

dziękuję! :calus::calus::calus:

edit:
aha Asiaczku, wysłałam te fotki z CD osobie najbardziej zainteresowanej :loveu::loveu: poprosiła o zgodę na wstawienie fotek do siebie na stronkę, więc ją za Ciebie bezczelnie wyraziłam :oops: ale zastrzegłam, żeby podpisała Twoją stronką :multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):
dziękuję! :calus::calus::calus:
edit:
aha Asiaczku, wysłałam te fotki z CD osobie najbardziej zainteresowanej :loveu::loveu: poprosiła o zgodę na wstawienie fotek do siebie na stronkę, więc ją za Ciebie bezczelnie wyraziłam :oops: ale zastrzegłam, żeby podpisała Twoją stronką :multi:

OK. Bardzo dobrze to załatwiłas.:lol:

Pzdr.

Posted

pati1033 napisał(a):
super :multi::multi::multi:
wezme ze soba zapas plytek na oddanie :)

A, żeby była jasność: na CD sa tez staffiki, dumka z Tobą i kilka fotek z BIS'a. To wszystko zgrywam na CD. Rozumiem, że podzielisz się z Dumisiową?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, żeby była jasność: na CD sa tez staffiki, dumka z Tobą i kilka fotek z BIS'a. To wszystko zgrywam na CD. Rozumiem, że podzielisz się z Dumisiową?

Pzdr.

super :)
a podziele sie jak ladnie poprosi :evil_lol:

Posted

[quote name='Florka_xyz']Witaj Asiaczku :lol:
Wszystko przejzałam i jestem juz na biezaco:)
Erka slicznie sie prezentuje i jaka z niej sie panienaka zrobila :loveu:
Bardzo ładne fotki z BOG :cool3:

Pozdrawiamm
Florka - z wystawy w NDM musisz wybrać sobie fotki, jak wystawiasz Erkę i wstawić je do swojej Galerii Handlingu. Brakuje tam tego sukcesu z Erką...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Korenia']Wczoraj znalazłam w necie - nie wiem czy widziałaś, ale wstawiam :) ;)

Korenia, bardzo Ci dziękuję!!! Podobną fotkę pewnie mam, ale taka "oficjalna" to zupełnie coś innego!!!
Jeszcze raz dzięki za pamięć o baskach-babaskach!

Pzdr.

Posted

Cześć Asiaczki! nadrabiam zaległości:
http://img176.imageshack.us/img176/5665/resizeofimg9462jw1.jpg - to rozumiem , pilnmujemy sowjego trofeum :)
http://img114.imageshack.us/img114/2619/resizeofimg9187azj1.jpg - ogonek niczym precelek - bardzo apetyczny
http://img132.imageshack.us/img132/7649/resizeofimg9359ej0.jpg- ładna fotka , fajne światłocienie.

Ja też z bijacym sercem oczekuję na nowe fotki basków - bobasków:loveu:

Przy okazji serdecznie zapraszam na watek Berci i Dingusia - banerek w moim podpisie :oops:

Posted

pati1033 napisał(a):
super :)
a podziele sie jak ladnie poprosi :evil_lol:

:crazyeye: no to juz jest...apokalipsa.......:diabloti:

Asiaczku.....przyprowadź Pati do porządku:evil_lol: ja mam za daleko troszkę:eviltong: