Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wczorajsza wizyta przeszła pomyslnie (taką mam nadzieję). Rodzina 2+2, domek, pod W-wą. Poprzednio był fox i wyżeł (Oba za TM). Rodzina w typie sportowym.:lol:
Ostateczna odpowiedź będzie w poniedziałek. A, i raczej nie sa zainteresowani wystawami...

Za chwilę fotki.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sama widzisz, że i te fotki juz wstawione tez nie sa super jakości...

Pzdr.

Ja mam monitor sprzed 9 czy 10 lat i generalnie jest automatycznie przyciemniony, te fotki Asiaczku to dla mnie czarna plama :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
hehehe śliczne zdjęcia :loveu: chociaż nie najlepszej jakości, no ale najbardziej liczy się to co na nich jest :loveu:

Racja!

Błyskotka napisał(a):
Ja też mam stary monitor bo poprzedni chodził tylko 2 lata :mad: ale zupełnej ciemności nie widzę :evil_lol:.

Pocieszycielka!
Błyskotko, ty tez musisz zamówić u Świętego Mikołaja nowy monitor. Jak urodzą się Maluchy, to musisz mieć na czym oglądac ich fotki. chociaz i tak na żywo będą o niebo ładniejsze, prawda?:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Matusz']fotki nie najgorsze ! u mnie całkiem fajnie się prezentują;)

czekam oczywiście na wyżły:loveu::eviltong:

Po całkowitym przeglądnięciu fotek zrobionych przez Dumisiową, to jest właściwie tylko 1 wyżeł, a właściwie wyzlica...:cool3:

Pzdr.

Posted

Oj to musimy dziękowac najwyszemu, za te które są, skoro tak trudno się je robiło.:multi::multi::multi::multi:

Asiaczki stoją jak posążki, a konkurencja się wierci, hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Po całkowitym przeglądnięciu fotek zrobionych przez Dumisiową, to jest właściwie tylko 1 wyżeł, a właściwie wyzlica...:cool3:

Pzdr.

oj Iwona....:mad::mad:

:evil_lol: