Matusz Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Ej, nie! Az tyle to nie dam, bo część do AST-y, wyżły itp. No i oczywiście, nie wszystkie fotki mają dobrą jakość... Pzdr. no ale wyżły to chyba wstawisz co ?:eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Ej, nie! Az tyle to nie dam, bo część do AST-y, wyżły itp. No i oczywiście, nie wszystkie fotki mają dobrą jakość... Pzdr. AST-y chętnie pooglądam! A nie wpadł Ci w obiektyw czasem Whippet? :lol: Quote
Błyskotka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Byłam i widziałam to cudo, które zrobił Twój Mąż... Pzdr. No umie robić takie rzeczy :loveu:. A wczoraj jeszcze zrobił bramkę aby Fjonka miała spokój i Sułtan nie wchodził do sypialni bo mamy przejściowy pokój z sypialnią. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Błyskotka napisał(a):No umie robić takie rzeczy :loveu:. A wczoraj jeszcze zrobił bramkę aby Fjonka miała spokój i Sułtan nie wchodził do sypialni bo mamy przejściowy pokój z sypialnią. Hohoho, sprzyciarz! Pzdr. Quote
Cerber Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 woow gratuluję osiągnięć:crazyeye::loveu: superrrrr ooo a wyczytałam coś, ze zdjęcia są?:razz: może jakiś belguś się tam przewinął:razz::cool3: Muszę zacząć częściej do was zaglądać!!! obiecuję poprawę!!! Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Cerber napisał(a):woow gratuluję osiągnięć:crazyeye::loveu: superrrrr ooo a wyczytałam coś, ze zdjęcia są?:razz: może jakiś belguś się tam przewinął:razz::cool3: Muszę zacząć częściej do was zaglądać!!! obiecuję poprawę!!! Raczej nie będę miała belgów. A i whippetów tez raczej nie. To były zupełnie inne hale a odległość pomiędzy halami nie była malutka... Pzdr. Quote
pati1033 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja tez czekam na obrobienie fotek- a dokladniej na plytke :loveu: Quote
Bewarka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ojoj, Asiaczki musiały się duuużo nacykać, że tyle fotek na aparacie...:D Quote
pati1033 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a byla taka jedna z nami - cykajaca zdjecia seryjne :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Hahaha, no właśnie! Ale ja oczywiście żadnych pretensji nie wnoszę!!! Sama jak mam dobry dzień i ciekawe "obiekty" to pstrykam prawie bez opamiętania, a potem takie oto sa efekty... Pzdr. Quote
Bewarka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nooo to dawaj te efekty Asiaczku...:D Quote
sylrwia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Asiaczku czyżby Twój aparat dorwała Iwona:roflt: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Justys95 napisał(a):Nooo to dawaj te efekty Asiaczku...:D Za chwilę mam wizytę ewentualnych Przyszłych Właścicieli Baska. Tak więc spadam. Może późną nocą coś Wam dam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 sylrwia napisał(a):Asiaczku czyżby Twój aparat dorwała Iwona:roflt: Bingo! Tak Jej się spodobała moja Canon'ierka, że pstrykała i pstrykała i pstrykała...:evil_lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Asiaczek napisał(a):Bingo! Tak Jej się spodobała moja Canon'ierka, że pstrykała i pstrykała i pstrykała...:evil_lol: Pzdr. No tak cały Musiałek:evil_lol::evil_lol:, ja jak sie dorwałam do jej lufy też psrykała, pstrykałam i pstrykałam:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To owocnego spotkania, czekamy na wieści i fotki, jak jeszcze dasz rade.:lol: Quote
betel Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Miłej rozmowy z ewentualnymi przyszłymi i pozdrowionka . z niecierpliwościa czekam na fotki. A "kibiców" w 2009 masz zapewnionych:lol: Quote
agaciaaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Witajcie Asiaczki ;) jak tam maluszki? Pewnie sporo już urosły :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Mudik napisał(a):No tak cały Musiałek:evil_lol::evil_lol:, ja jak sie dorwałam do jej lufy też psrykała, pstrykałam i pstrykałam:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To owocnego spotkania, czekamy na wieści i fotki, jak jeszcze dasz rade.:lol: Ale ja nie pisałam o Musiałku... Miałam na mysli inna Iwonę...:lol: pzdr. Quote
Dumisiowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Kurcze nawet galerii nie mam i mało sie udzielam a tu tyyyle o mnie pisza :D Asiaczku...Dzięki za podróż!!!!!! Przepraszam, że dopiero sie odezwałam- problemy z kompem:) Galeria super:) a baski urocze:) miałam okazję się przekonać:)))))) Quote
Matusz Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dumisiowa napisał(a):Kurcze nawet galerii nie mam i mało sie udzielam a tu tyyyle o mnie pisza :D Asiaczku...Dzięki za podróż!!!!!! Przepraszam, że dopiero sie odezwałam- problemy z kompem:) Galeria super:) a baski urocze:) miałam okazję się przekonać:)))))) nie chwaliłaś się Iwonko że w daleki świat wybyłaś :eviltong: Quote
Matusz Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Asiaczek napisał(a):Bingo! Tak Jej się spodobała moja Canon'ierka, że pstrykała i pstrykała i pstrykała...:evil_lol: Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dumisiowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Matusz ja nie lubię się chwalić:p wiesz o tym:) Co do aparatu..hmm no cóż..nie ukrywam że mi się spodobało...:p lubię cykać.....:P Tylko, że teraz Asiaczek musi się z moimi cykaniami zmagać a nie ja:P:P Quote
Matusz Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dumisiowa napisał(a):Matusz ja nie lubię się chwalić:p wiesz o tym:) Co do aparatu..hmm no cóż..nie ukrywam że mi się spodobało...:p lubię cykać.....:P Tylko, że teraz Asiaczek musi się z moimi cykaniami zmagać a nie ja:P:P wiem, wiem :p:p:eviltong: no, dzięki Tobie są wyżlaste :multi::loveu: Quote
Mudik Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ups, sorki Musiałki, nie wiedziałam,że to nie o Ciebie Iwonko chodzi:oops::oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts