Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 O Panevezys tez nic nie wiem. Czekamy... Pzdr. Quote
Mudik Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A są już jakieś szczegóły?:cool3: Bo o Panavezis na stronie cisza jeszcze:roll: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Korenia napisał(a):Wielkie GRATULACJE :loveu::multi: O, witaj! Dzięki za wizytę i miłę słowa!!! Pzdr. Quote
Mudik Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Chodziło mi o to czy o Wels już coś wiadomo? Quote
Kaya Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kciui cały czas trzymałam i widze że jak zwykle w tym temacie Asiaczki nie mają sobie równych wieeelkie gratulecje takich super osiąnięć na koniec sezonu 2008, mam nadzieje że w 2009 roku więcej razy bedziemy mieli okazje sie spotkac z wami :) Erka naprawde mnie zaskoczyła tak zaszczytnym tytułem mała się naprawde spisała ;) Gratulacje troche spóźnione ale szczere Pzdr. Ola :) Quote
Iwa-R Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dzięki Asiu jeszcze raz za miłą wyprawę :) I oczywiście polecam się na przyszłość :D Quote
pati1033 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja rowniez jeszcze raz serdecznie gratuluje :multi::multi: i bardzo dziekuje za wspolna podroz- jak zawsze bylo super :loveu: mam nadzieje, ze nie byl to ostatni raz :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Mudik - a może chodzi Tobie o Wieselburg? Bo o Wels to wiadomo... Wieselburg ma być 4/5.04.2009 r. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Kaya napisał(a):Kciui cały czas trzymałam i widze że jak zwykle w tym temacie Asiaczki nie mają sobie równych wieeelkie gratulecje takich super osiąnięć na koniec sezonu 2008, mam nadzieje że w 2009 roku więcej razy bedziemy mieli okazje sie spotkac z wami :) Erka naprawde mnie zaskoczyła tak zaszczytnym tytułem mała się naprawde spisała ;) Gratulacje troche spóźnione ale szczere Pzdr. Ola :) Mnie samą Erka zaskoczyła...:-o Ja tez liczę na więcej wspólnych spotkań w 2009 r. Baski czekają!!!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Nie o Wels, też bym się moze wybrała,ale MI nic nie wiadomo na temat tej wystawy;):razz: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Iwa-R, Dumisiowa i Pati1033 - dziękuję Wam za pomoc i mile spędzony czas. No i sorki za moją komórke...:oops: Juz mam inną od naszego Kierowcy.:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Mudik']Nie o Wels, też bym się moze wybrała,ale MI nic nie wiadomo na temat tej wystawy;):razz: OK. W Wels w 2009 r. będzie w sumie 5 wystaw. 21-22-23.08.2009 r. - Wels 1 - CACIB 2-Middle East European Winner 3-Centennial Winner Wszystkie 3 wystawy to CACIB. Te 3 wystawy sa juz rozpisane w ulotkach. Tak więc na ichniejszej stronie tez powinny byc juz te informacje (jeszcze tego nie sprawdzałam). oekv - Home 5-6.12.2009 r. - Wels 2xCACIB Pzdr. Quote
Mudik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Już obejrzałam, dziękuję,ale tam info jeszcze nie ma tylko terminy,albo ja źle patrzę,ale nie znam niemieckiego. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Mudik napisał(a):Już obejrzałam, dziękuję,ale tam info jeszcze nie ma tylko terminy,albo ja źle patrzę,ale nie znam niemieckiego. Pozdrawiam Sprawdziłam. Patrzysz dobrze. Z tego wynika, że nie umieścili tam informacji z ulotki. Jak wrócę, to ppłd. zacznę topik o tej 3-dniowej wystawie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 deer_1987 napisał(a):Gratulacje!!! Dziekujemy, Koffana! Pzdr. Quote
Kaya Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Napewno w 2009 mam zamiar wybrac się jak rok temu na krajówke, a zwłaszcza ze jest klubowa spanieli, psów dowodnych i Golden retrieverów :) Międzynarodówkę tez mam nadzieje ze zaliczymy bo żadnych wyjazdów w panach narazie nie mamy no i napewno jeszcze wiele innych wystaw ;) Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Na razie jestem na etapie segregowania fotek. Jest ich 755...:cool1: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dobry wieczór......:) Jak Maluszki? i czekam na te 755 fotek... :lol: Quote
Błyskotka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A u mnie są już nowe foteczki :multi:. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Dobry wieczór......:) Jak Maluszki? i czekam na te 755 fotek... :lol: Ej, nie! Az tyle to nie dam, bo część do AST-y, wyżły itp. No i oczywiście, nie wszystkie fotki mają dobrą jakość... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Błyskotka napisał(a):A u mnie są już nowe foteczki :multi:. Byłam i widziałam to cudo, które zrobił Twój Mąż... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Kilka na pewno, bo Dumisiowa chyba nie ma swojej Galerii... Pzdr. Quote
Recommended Posts