Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Kciui cały czas trzymałam i widze że jak zwykle w tym temacie Asiaczki nie mają sobie równych wieeelkie gratulecje takich super osiąnięć na koniec sezonu 2008, mam nadzieje że w 2009 roku więcej razy bedziemy mieli okazje sie spotkac z wami :) Erka naprawde mnie zaskoczyła tak zaszczytnym tytułem mała się naprawde spisała ;) Gratulacje troche spóźnione ale szczere
Pzdr. Ola :)

Posted

ja rowniez jeszcze raz serdecznie gratuluje :multi::multi:
i bardzo dziekuje za wspolna podroz- jak zawsze bylo super :loveu:
mam nadzieje, ze nie byl to ostatni raz :evil_lol:

Posted

Kaya napisał(a):
Kciui cały czas trzymałam i widze że jak zwykle w tym temacie Asiaczki nie mają sobie równych wieeelkie gratulecje takich super osiąnięć na koniec sezonu 2008, mam nadzieje że w 2009 roku więcej razy bedziemy mieli okazje sie spotkac z wami :) Erka naprawde mnie zaskoczyła tak zaszczytnym tytułem mała się naprawde spisała ;) Gratulacje troche spóźnione ale szczere
Pzdr. Ola :)

Mnie samą Erka zaskoczyła...:-o
Ja tez liczę na więcej wspólnych spotkań w 2009 r. Baski czekają!!!:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Mudik']Nie o Wels, też bym się moze wybrała,ale MI nic nie wiadomo na temat tej wystawy;):razz:
OK. W Wels w 2009 r. będzie w sumie 5 wystaw.

21-22-23.08.2009 r. - Wels
1 - CACIB
2-Middle East European Winner
3-Centennial Winner
Wszystkie 3 wystawy to CACIB.
Te 3 wystawy sa juz rozpisane w ulotkach. Tak więc na ichniejszej stronie tez powinny byc juz te informacje (jeszcze tego nie sprawdzałam).
oekv - Home

5-6.12.2009 r. - Wels
2xCACIB

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
Już obejrzałam, dziękuję,ale tam info jeszcze nie ma tylko terminy,albo ja źle patrzę,ale nie znam niemieckiego.
Pozdrawiam

Sprawdziłam. Patrzysz dobrze. Z tego wynika, że nie umieścili tam informacji z ulotki. Jak wrócę, to ppłd. zacznę topik o tej 3-dniowej wystawie.
Pzdr.

Posted

Napewno w 2009 mam zamiar wybrac się jak rok temu na krajówke, a zwłaszcza ze jest klubowa spanieli, psów dowodnych i Golden retrieverów :) Międzynarodówkę tez mam nadzieje ze zaliczymy bo żadnych wyjazdów w panach narazie nie mamy no i napewno jeszcze wiele innych wystaw ;)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Dobry wieczór......:) Jak Maluszki?

i czekam na te 755 fotek... :lol:

Ej, nie! Az tyle to nie dam, bo część do AST-y, wyżły itp. No i oczywiście, nie wszystkie fotki mają dobrą jakość...

Pzdr.