panienkabubu Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Są już wyniki! :multi::multi: Dżezik - kolejny CACIB!!! Erka - CAJC i Best Junior!!! I komentarz Asiaczka: "I to wszystko. Rasa poszła do Czech (sędzina też z Czech;)" Gratulacje!!!!!!!!! :multi: Quote
Cambel&Megi Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='panienkabubu']Są już wyniki! :multi::multi: Dżezik - kolejny CACIB!!! Erka - CAJC i Best Junior!!! Super! Gratulacje :multi::multi::multi: [quote name='panienkabubu'] I komentarz Asiaczka: "I to wszystko. Rasa poszła do Czech (sędzina też z Czech;)" Gratulacje!!!!!!!!! :multi: No to wszystko jasne :lol: Quote
Matagi Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Gratulacje,gratulacje!!!!!:lol::multi: Asia :lol: dziś BOG IV też z polskim akcentem;) mój wnuczek z Legnicy YORITOMO Matagiinu PL wczoraj CACIB,a dzisiaj I dosk,CAC,NDPwR,CACIB,BOB i.....BOG IV!!!! Quote
.ania Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Asiaczku, G R A T U L A C J E ! ! ! Świetne wyniki i pięknie zakończony sezon :multi: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='panienkabubu']Są już wyniki! :multi::multi: Dżezik - kolejny CACIB!!! Erka - CAJC i Best Junior!!! I komentarz Asiaczka: "I to wszystko. Rasa poszła do Czech (sędzina też z Czech;)" Gratulacje!!!!!!!!! :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Anecioreczek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 CUDOWNIE!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bravissimo!, świetne zakończenie sezonu, Gratulacje !:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
betel Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Asiaczku,:loveu: oczywiście takze składam gratulacje , ale przede wszystkim pozdrawiam od siebie i mojej gromadki. jak tam szcureczki małe , urosły???? Quote
M&S Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 my też oczywiście Gratulujemy :multi::multi::multi::multi: ps. ale ja wiedziałam, że Asiaczki dadzą czadu:razz: Ania Quote
Cambel&Megi Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Maks i Spark napisał(a):ale ja wiedziałam, że Asiaczki dadzą czadu:razz: Ania To było do przewidzenia :loveu: Quote
gidelskie-psy Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [size="4"]gratulacje za w piĘknym stylu zakoŃczenie sezonu!!!!! Quote
Russellka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Asiaczku jak zwykle z klasą :loveu: [SIZE="4"]GRATULACJE OGROMNE! :loveu::loveu::loveu::Rose: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Witam Moich Kochanych Gości! Od razu należą Wam się piękne podziękowania za kciuki i gratulacje! Po zakończeniu sezonu wystawowego w 2008 r. naprawdę mogę napisać, że jesteście THE BEST! Powinniście wypożyczać Wasze kciuki, pozytywne myśli oraz cudowne wpisy do innych Galerii!:lol: Cambel&Megi panienkabubu Justys95 Błyskotka Matagi Pusia2405 Mudik bety Alicja betel agnethka Helga&Ares agaciaaa Klaudia:-) Maks i Spark Matusz Sylrwia .ania Anecioreczek gidelski***** Russellka - jeszcze raz piękne podziękowania i polecam się na 2009 r. [SIZE=2]Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Co do samej wystawy. Duże hale, jak dla mnie ringi były OK. Ale dla duzych i licznych ras - ciutke małowate...:lol: Parking OK i na dodatek bezpłatny. Przed halami - duzy park, gdzie można wybiegac psy. Naszej ekipie tez się powiodło; generalnie każdy wrócił zadowolony, no, może nie do końca, bo wiadomo, że apetyty rosną... Jedyne zastrzeżenie to takie, że puchary za CACIB, BOB, Zwyc. Młodziezy były wydawane dopiero od godz. 15.00. Drugiego dnia organizatorzy zrobili mały wyjątek i wydawanie pucharków zaczęli z 15-minutowym wyprzedzeniem...:evil_lol: Szkoda tylko, że to tak daleko.... Ale kto wie, może w przyszłym roku tez uda się zorganizowac ekipę chętnych do Wels. Dodatkowo muszę napisac, że Dżezik skończył Championat Austrii, a Erka ma juz 2xCAJC do Młodzieżowego Championatu Austrii (potrzeba 3). Tak więc na pewno wybierzemy się do Wieselburga w 2009 r. Kto chętny? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Matagi - Twoich znajomych nie widziałam; AJ były w innej hali i cięzko było mi się poruszac z hali do hali. Ale mocno gratuluję wyniku!!! Rozumiem, że Właściciele są zadowoleni, a Ty?;) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Milutko jak przywozisz tak fajne odczucia i wrażenia oprócz trofeów i tytułów :multi::multi::multi: a nasze pozytywne myśli zawsze z Wami ;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja']Milutko jak przywozisz tak fajne odczucia i wrażenia oprócz trofeów i tytułów :multi::multi::multi: a nasze pozytywne myśli zawsze z Wami ;) Na przyszły rok - jak znalazł! Pzdr. Quote
Matagi Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Matagi - Twoich znajomych nie widziałam; AJ były w innej hali i cięzko było mi się poruszac z hali do hali. Ale mocno gratuluję wyniku!!! Rozumiem, że Właściciele są zadowoleni, a Ty?;) Pzdr. Ja......baaaaaaaaaaaaaaaardzo:lol::loveu::multi:!!!!! Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Matagi napisał(a):Ja......baaaaaaaaaaaaaaaardzo:lol::loveu::multi:!!!!! Cieszkam się razem z Wami!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts