panienkabubu Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 deer_1987 napisał(a):Gdzie wybywacie? Przecież kilka postów wyżej Asiaczek napisała, że do Wels w Austrii... :roll: Quote
panienkabubu Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 No kochani! Są już wyniki! :multi: Dżezik - CACIB! Erka - CAJC, BEST JUNIOR +........ BOB! W finale wywalczyła.......: BOG IV!!!!!!!!!!!! I komentarz Asiaczka: "Ale niespodzianka:)" Quote
Cambel&Megi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 PanienkaBubu już właściwie tradycyjnie z wspaniałymi wieściami! Nie przeczytałam jeszcze komentarza Asiaczka, a pomyślałam właśnie to samo.:lol: OGROMNE GRATULACJE! Ereczka szaleje! Dżezik też super! :multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Super :multi::multi::multi:. Ciekawe jak reszta ekipy ;). Quote
Matagi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!:loveu::lol::multi::loveu::lol::multi:To była mikołajkowa niespodzianka!!!!;):lol: Poznałaś moich znajomych z Legnicy?;) Quote
panienkabubu Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Cambel&Megi']PanienkaBubu już właściwie tradycyjnie z wspaniałymi wieściami! Nie przeczytałam jeszcze komentarza Asiaczka, a pomyślałam właśnie to samo.:lol: OGROMNE GRATULACJE! Ereczka szaleje! Dżezik też super! :multi::multi::multi: Przekazałam SMS'a jak najszybciej :loveu: Wspaniały prezent na Mikołaja :) Quote
pusia2405 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wspaniały prezent na Mikołaja i na święta. Super zakończyliście ten rok;). Quote
Mudik Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Swietne Zakończenie Sezonu z Wielkim WOW! Gratulacjeeeee:multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Z tego co mi wiadomo, to jutro też jest wystawa, więc trzymamy kciuki dalej :loveu: Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='panienkabubu']No kochani! Są już wyniki! :multi: Dżezik - CACIB! Erka - CAJC, BEST JUNIOR +........ BOB! W finale wywalczyła.......: BOG IV!!!!!!!!!!!! I komentarz Asiaczka: "Ale niespodzianka:)" :multi::multi::multi::multi:SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! to zaciskam jeszcze na jutro :kciuki: Quote
Helga&Ares Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='panienkabubu']No kochani! Są już wyniki! :multi: Dżezik - CACIB! Erka - CAJC, BEST JUNIOR +........ BOB! W finale wywalczyła.......: BOG IV!!!!!!!!!!!! I komentarz Asiaczka: "Ale niespodzianka:)" oooooooo świetnie Gratuluję:multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 No i znowu GRATULACJE :multi: i trzymam kciuki za jutro :) Quote
Elitesse Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 polowa planu zrobiona :) ciekawe jak im pojdzie dzisiaj ? :thumbs: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ................................:kciuki: Quote
M&S Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Asiaczki super :lol: moje gratulacje :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Ania ps. ....a my wczoraj tylko res. CAC, a dziś res. CACIB i res. CAC Quote
M&S Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 .....dziś Asiaczkom też dobrze pójdzie, to pewnwe....trzymam kciuki :p Quote
Recommended Posts