Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Czy już wiesz gdzie trafi pręgowana rodzynka?Ile jest w Polsce prążkowanych basków?Chyba nie za dużo.....ja umiem wyliczyć ...sztuk 1/nie licze malucha,oczywiście/;)

Ja naliczyłam 4..:lol: ale nie wiem ile naprawdę jest.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, witam, witam!
Rzeczywiście, tak jak pisała Cambelowa - czas mi się skurczył do bardzo malutkich rozmiarów... Ale w przyszłymtygodniu juz bedzie lepiej i nadrobię Wasze Galerie no i dopieszczę moja...:lol:

Bardzo dziękuję za Wasze kciuki (jak zawsze niezawodne!:multi:) i dziękuję za zauważenie naszych skucesów:
panienkabubu - dzięki za "obsługę" wystawową i... wysłałam ci małą niespodziankę w podziękowaniu...

betel - tyle, ile będę mogła - pomogę.:lol:

Matagi - pręgusia prawdopodobnie będzie w W-wie. W przyszłym tygodniu będzie wizyta rozpoznawczo-zapoznawcza...:lol:

panienkabubu
Maks i Spark
Justys95
pusia2405
deer 1987
kslavin
Błyskotka
Mudik
Iwa-R
betel
agaciaaa
agnethka
Florka xyz
Kaya
hanacek
Elitesse
Anecioreczek
Matusz
Russellka
sylrwia
Korenia
matagi

- Bardzo Wam dziękuję za "odkurzanie" mojej Galerii! Nawet z takim zadaniem dajecie sobie świetnie radę!:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczku, widzę,że nie byłaś u siebie tak dawno jak ja u siebie i u Ciebie . Pozdrówka, znajdź chwilkę i napisz, co dzieje się u Twoich championów i u maluszków też:loveu:

Posted

betel napisał(a):
Asiaczku, widzę,że nie byłaś u siebie tak dawno jak ja u siebie i u Ciebie . Pozdrówka, znajdź chwilkę i napisz, co dzieje się u Twoich championów i u maluszków też:loveu:

Championy czują się dobrze (tfu, tfu, tfu...). A Maluszki wychodza juz z kojca i sa dokarmiane Starterem. To juz 2 dzień i - jak na razie - jest OK.

W poniedziałek będzie pierwszy "kuj"; mam nadzieję, że zniosą go dzielnie.:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
No i nie powiedziałaś mi ile tych pasiaczkowych basków jest:evil_lol:,będę się zapytywywać do ......nia:lol:

Hm, ile ich jest?
Gusio
Afra
Rybka
Syd
piesek u Diany
Pręgusia Moja
i... to chyba wszystko.

Pzdr.

Posted

Matagi napisał(a):
No i nie powiedziałaś mi ile tych pasiaczkowych basków jest:evil_lol:,będę się zapytywywać do ......nia:lol:

Odpowiedziałam na poprzedniej stronie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:a ja czekam na fotaski ...i się doczekać nie mogę :roll::oops:
Moe jeszcze dzisiaj, przed wyjazdemdo Austrii uda mi się coś wstawić, ale nie obiecuje...
Za to w następnym tygodniu będę miała zdecydowanie więcej czasu i ... zasypię Was fotkami...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Jedna z koleżanek przyjeżdża do W-wy 16.38 i ona jest zabierana jako pierwsza. Potem Pati, ja i we Wrocku następne 2 koleżanki. A z W-wy wyruszymy chyba ok. 18.00. Trochę obawiam się korków...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jedna z koleżanek przyjeżdża do W-wy 16.38 i ona jest zabierana jako pierwsza. Potem Pati, ja i we Wrocku następne 2 koleżanki. A z W-wy wyruszymy chyba ok. 18.00. Trochę obawiam się korków...

Pzdr.

.... jedziecie "jednym ciągiem" do Wels???

Ania

Posted

[quote name='Mudik']To spokojnej ,szczęśliwej drogi i oczywiście trzymamy KCIUKI!:multi::multi:
No, właśnie!

Bardzo proszę o mocne trzymanie kciuków! Erka i Dżezik też proszą...
O ok. 17.30-18.00 wyruszamy na nasze ostatnie 2 wystawy w tym roku - 2xCACIB, Wels/Austria.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Witam, witam, witam!
Rzeczywiście, tak jak pisała Cambelowa - czas mi się skurczył do bardzo malutkich rozmiarów... Ale w przyszłymtygodniu juz bedzie lepiej i nadrobię Wasze Galerie no i dopieszczę moja...:lol:

Bardzo dziękuję za Wasze kciuki (jak zawsze niezawodne!:multi:) i dziękuję za zauważenie naszych skucesów:
panienkabubu - dzięki za "obsługę" wystawową i... wysłałam ci małą niespodziankę w podziękowaniu...

(...)

- Bardzo Wam dziękuję za "odkurzanie" mojej Galerii! Nawet z takim zadaniem dajecie sobie świetnie radę!:lol:

Pzdr.

Asiaczku nareszcie coś napisałaś! Już się martwiłam, że coś się nie daj bóg stało! Bardzo się cieszę, że już jesteś, no prawie jesteś, bo czytam, że znowu wyjeżdżasz ;)

Nie ma za co - bardzo chętnie informuję dogomaniaków o Waszych sukcesach :loveu: A jest się czym chwalić przecież! :multi:

I dziękuję za niespodzianeczkę, już nie mogę się doczekać co to :loveu:

POWODZENIA w Wels!!!!!!!! :kciuki: