Cambel&Megi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Matagi napisał(a):Czy już wiesz gdzie trafi pręgowana rodzynka?Ile jest w Polsce prążkowanych basków?Chyba nie za dużo.....ja umiem wyliczyć ...sztuk 1/nie licze malucha,oczywiście/;) Ja naliczyłam 4..:lol: ale nie wiem ile naprawdę jest. Quote
M&S Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Błyskotka napisał(a):Asiu gdzie jesteś ??? ....no wlasnie Asiuuuuuu!!!! hop hop, odezwij się :lol: Quote
Iwa-R Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia.... bardzo pilnie proszę o kontakt! Próbuję się od rana dodzwonić, ale "abonent chwilowo niedostępny". Odezwij się do mnie proszę! Quote
Florka_xyz Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 kurde...moze cos nie tak...dzis juz czwrtek to juz dawno wrocila z wystawy :shake:Ale miejmy nadzeje ze wszystko ok i na dniach sie odezwie. Quote
Cambel&Megi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Chyba jest OK..Może po prostu Asiaczek nie ma czasu na galerie... Ale jak widzę, właśnie weszła na DGM, więc może zaraz tu się odezwie. ;) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Witam, witam, witam! Rzeczywiście, tak jak pisała Cambelowa - czas mi się skurczył do bardzo malutkich rozmiarów... Ale w przyszłymtygodniu juz bedzie lepiej i nadrobię Wasze Galerie no i dopieszczę moja...:lol: Bardzo dziękuję za Wasze kciuki (jak zawsze niezawodne!:multi:) i dziękuję za zauważenie naszych skucesów: panienkabubu - dzięki za "obsługę" wystawową i... wysłałam ci małą niespodziankę w podziękowaniu... betel - tyle, ile będę mogła - pomogę.:lol: Matagi - pręgusia prawdopodobnie będzie w W-wie. W przyszłym tygodniu będzie wizyta rozpoznawczo-zapoznawcza...:lol: panienkabubu Maks i Spark Justys95 pusia2405 deer 1987 kslavin Błyskotka Mudik Iwa-R betel agaciaaa agnethka Florka xyz Kaya hanacek Elitesse Anecioreczek Matusz Russellka sylrwia Korenia matagi - Bardzo Wam dziękuję za "odkurzanie" mojej Galerii! Nawet z takim zadaniem dajecie sobie świetnie radę!:lol: Pzdr. Quote
betel Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asiaczku, widzę,że nie byłaś u siebie tak dawno jak ja u siebie i u Ciebie . Pozdrówka, znajdź chwilkę i napisz, co dzieje się u Twoich championów i u maluszków też:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 betel napisał(a):Asiaczku, widzę,że nie byłaś u siebie tak dawno jak ja u siebie i u Ciebie . Pozdrówka, znajdź chwilkę i napisz, co dzieje się u Twoich championów i u maluszków też:loveu: Championy czują się dobrze (tfu, tfu, tfu...). A Maluszki wychodza juz z kojca i sa dokarmiane Starterem. To juz 2 dzień i - jak na razie - jest OK. W poniedziałek będzie pierwszy "kuj"; mam nadzieję, że zniosą go dzielnie.:lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Matagi napisał(a):No i nie powiedziałaś mi ile tych pasiaczkowych basków jest:evil_lol:,będę się zapytywywać do ......nia:lol: Hm, ile ich jest? Gusio Afra Rybka Syd piesek u Diany Pręgusia Moja i... to chyba wszystko. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 agnethka napisał(a):no bo ja tu tylko sprzątam...... :diabloti: Robisz to bardzo dobrze!:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No i nie powiedziałaś mi ile tych pasiaczkowych basków jest:evil_lol:,będę się zapytywywać do ......nia:lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :placz::placz::placz:a ja czekam na fotaski ...i się doczekać nie mogę :roll::oops: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Matagi napisał(a):No i nie powiedziałaś mi ile tych pasiaczkowych basków jest:evil_lol:,będę się zapytywywać do ......nia:lol: Odpowiedziałam na poprzedniej stronie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:a ja czekam na fotaski ...i się doczekać nie mogę :roll::oops: Moe jeszcze dzisiaj, przed wyjazdemdo Austrii uda mi się coś wstawić, ale nie obiecuje... Za to w następnym tygodniu będę miała zdecydowanie więcej czasu i ... zasypię Was fotkami...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Jedna z koleżanek przyjeżdża do W-wy 16.38 i ona jest zabierana jako pierwsza. Potem Pati, ja i we Wrocku następne 2 koleżanki. A z W-wy wyruszymy chyba ok. 18.00. Trochę obawiam się korków... Pzdr. Quote
M&S Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Jedna z koleżanek przyjeżdża do W-wy 16.38 i ona jest zabierana jako pierwsza. Potem Pati, ja i we Wrocku następne 2 koleżanki. A z W-wy wyruszymy chyba ok. 18.00. Trochę obawiam się korków... Pzdr. .... jedziecie "jednym ciągiem" do Wels??? Ania Quote
Asiaczek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Tak, tak. Ja nie mogę sobie pozwolic na nocowanie w tzw. międzyczasie... I wracamy tez jednym ciągiem. Ale na pewno będą 1-2 postoje na sen dla Kierowcy. Pzdr. Quote
Mudik Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 To spokojnej ,szczęśliwej drogi i oczywiście trzymamy KCIUKI!:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Mudik']To spokojnej ,szczęśliwej drogi i oczywiście trzymamy KCIUKI!:multi::multi: No, właśnie! Bardzo proszę o mocne trzymanie kciuków! Erka i Dżezik też proszą... O ok. 17.30-18.00 wyruszamy na nasze ostatnie 2 wystawy w tym roku - 2xCACIB, Wels/Austria. Pzdr. Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 No to życzę powodzenia 'naszym' baskom za granicą :) [tfu, tfu...] I szerokiej drogi...;] Quote
panienkabubu Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Asiaczek']Witam, witam, witam! Rzeczywiście, tak jak pisała Cambelowa - czas mi się skurczył do bardzo malutkich rozmiarów... Ale w przyszłymtygodniu juz bedzie lepiej i nadrobię Wasze Galerie no i dopieszczę moja...:lol: Bardzo dziękuję za Wasze kciuki (jak zawsze niezawodne!:multi:) i dziękuję za zauważenie naszych skucesów: panienkabubu - dzięki za "obsługę" wystawową i... wysłałam ci małą niespodziankę w podziękowaniu... (...) - Bardzo Wam dziękuję za "odkurzanie" mojej Galerii! Nawet z takim zadaniem dajecie sobie świetnie radę!:lol: Pzdr. Asiaczku nareszcie coś napisałaś! Już się martwiłam, że coś się nie daj bóg stało! Bardzo się cieszę, że już jesteś, no prawie jesteś, bo czytam, że znowu wyjeżdżasz ;) Nie ma za co - bardzo chętnie informuję dogomaniaków o Waszych sukcesach :loveu: A jest się czym chwalić przecież! :multi: I dziękuję za niespodzianeczkę, już nie mogę się doczekać co to :loveu: POWODZENIA w Wels!!!!!!!! :kciuki: Quote
Cambel&Megi Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Oczywiście, szerokiej drogi i trzymamy kciuki! Quote
Recommended Posts