Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Elitesse napisał(a):a pewno !!!! Bardzo się cieszę i już nie mogę doczekać się spotkania!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Jeszcze kilka zdjęć WAhzirka z Młodego Prezentera. No i BOG V grupy: Pierwsza trójka No i "pudło". I tym pozytywnym akcentem zakończyliśmy wystawę we Włocławku. Najbliższe to: Warszawa i Chorzów. Już w ten weekend. Pzdr. Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 wreszcie jest Whazirek :multi: :multi: :multi: [quote name='Asiaczek'] ależ on śliczny :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Śliczny i apetyczny!:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Asiaczek'] A po porównaniu z Dżezikiem o Najlepszego Psa w Rasie - nastąpiło poplątanie... Nawet Ewie nogi się poplątały...:lol: Pzdr. Z całej gromadki ten w prążki bardzo mi sie podoba :loveu: one są, te prąchy od urodzenia czy z czasem wychodzą? Ewa przynajmniej dopasowała sie do psów, cóż za poświęcenie :). A Ty? Kobieta twardo stojąca na ziemi;) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='sylrwia']Z całej gromadki ten w prążki bardzo mi sie podoba :loveu: one są, te prąchy od urodzenia czy z czasem wychodzą? Ewa przynajmniej dopasowała sie do psów, cóż za poświęcenie :). A Ty? Kobieta twardo stojąca na ziemi;) Prążki = pręgi są już od urodzenia. Ewa wystawiała swojego pupilka - siberian husky i dlatego jest tak kolorystycznie ubrana. A ja przyjechałam samochodem, zmokłam i nie miałam gdzie się przebrać. Dopiero na BIS-ie wystąpiłam ubrana bardziej elegancko... Sama zobacz! Pzdr. Quote
Agappe Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Donya - w tym tygodniu to ja nie dam rady, ale w przyszym tygodniu powinnam znaleźć czas na małe spotkanko na MP. Co o tym sądzisz? Będziesz jeszcze miała wolne? I co na to wszystko Agappe? pzdr. 11wrzesnia - egzamin z zarzadzania 14 z mikro.. czyli w moim wypadku może być najwczesniej 15 Quote
Agappe Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Asiaczek']Agappe - esp. for you: Żelcia a potem Gusio. I tu też nic nam nie przeszkadza...No, chyba, że te ptaszki latające tam, gdzieś wysoko... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Asiaczek']Jeszcze kilka zdjęć WAhzirka z Młodego Prezentera No i "pudło". I tym pozytywnym akcentem zakończyliśmy wystawę we Włocławku. Najbliższe to: Warszawa i Chorzów. Już w ten weekend. Pzdr. hahaha widać, że Pani Stolarska ma chętke na Dżezika :) Quote
SuperGosia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Fakt, podobał Jej się. Pzdr. A może po prostu nie zjadła śniadania? :eviltong: ;) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 A tego to nie wiem...:???: :niewiem: Ale chyba w tym Włocławku to nakarmili sędziów na śniadanie, co? Pzdr. Quote
Agappe Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 SuperGosia napisał(a):A może po prostu nie zjadła śniadania? :eviltong: ;) i na Dżezika by patrzyła?? przecież nim by sie nie najadła, a tam obok jest chyba sh ;) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Pani Ewa bardzo ładnie "trzyma linię" i Dżezik by wystarczył; jeszcze na kolację (Dżezik na zimno, raz!) by zostało... A SH ma za duzo kłaków, AM zresztą też! A więc wybór jest tylko jeden!!! "- Panie kelner - Dżezik w potrawce, poproszę! A co zostanie, proszę zapakować na wynos".;) pzdr. Quote
Agasia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Agappe napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zgadzam sie w 100% :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Super zdjęcia, nie wiem czemu te wystawowe najbardziej lubie oglądać... mniam! :cool3: A co do zdjęcia na pudle... pewnie sędzina patrzy i żałuje swojej decyjzji, przyjzala sie z bliska i doszla do wniosku ze Dzezik powinien wygrac :evil_lol: :evil_lol: Do zobaczenia w Warszawie i Chorzowie! Quote
donya Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Donya - w tym tygodniu to ja nie dam rady, ale w przyszym tygodniu powinnam znaleźć czas na małe spotkanko na MP. Co o tym sądzisz? Będziesz jeszcze miała wolne? I co na to wszystko Agappe? pzdr. Daria musi sie uczyć, więc nie wiem kiedy będzie mogła :evil_lol: A my - oczywiście będziemy - moze czwartek? Quote
Daisunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 śliczne zdjęcia Asiaczek gratuluję sukcesow :lol: :lol: :lol: :multi: Quote
agabass Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 hej fotki jak zawsze rewelka i te spacerkowe i wystawowe pozdrawiam buziak:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Daisunia i Agabassek - jak to miło Was znowu witac w Galeryjce! Dawno Was tu nie było... Aga - bedziesz w W-wie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 donya napisał(a):Daria musi sie uczyć, więc nie wiem kiedy będzie mogła :evil_lol: A my - oczywiście będziemy - moze czwartek? Myślisz o czwartku jutrzejszym czy w przyszłym tygodniu? Bo jutro to ja nie mogę. Ale w przyszłym tygodniu zarezerwuje sobie czas, OK? Pozostaje nam tylko ustalic godzine, ale to mozemy zrobić i w przeddzień. pzdr. Quote
Agappe Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jak byście sie umówiły na next czwartek na ok 17-18to bym mogła dotrzeć ;) a od 15 do 16 i tak musicie kciuki trzymać, wiec spacer w tych godzinach byłby utrudniony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agasia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Aga - bedziesz w W-wie? Czy to do mnie ? tyle tu Ag... :D Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Agappe napisał(a):jak byście sie umówiły na next czwartek na ok 17-18to bym mogła dotrzeć ;) a od 15 do 16 i tak musicie kciuki trzymać, wiec spacer w tych godzinach byłby utrudniony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myślałam raczej o rannych godzinach... A co donya? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Agasia']Czy to do mnie ? tyle tu Ag... :D Agasia - Ty będziesz w W-wie, jesteśmy przeciez umówione... Moje pytanie bylo do Agabaska. Ale ona milczy... Pzdr. Quote
donya Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Myślisz o czwartku jutrzejszym czy w przyszłym tygodniu? Bo jutro to ja nie mogę. Ale w przyszłym tygodniu zarezerwuje sobie czas, OK? Pozostaje nam tylko ustalic godzine, ale to mozemy zrobić i w przeddzień. pzdr. O przyszłym tygodniu myślę - w tym nie masz przeciez czasu dla nas ;) Mnie tez bardziej pasuja godziny ranne - tak jak poprzednio :lol: Co by Daria nie płakała to może byc piątek (godz. 10:00 - 11:00) - chyba, że nie chce sie z nami spotkać. Co o tym sadzisz Asiaczku :roll: Quote
Recommended Posts