Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze kilka zdjęć WAhzirka z Młodego Prezentera.

No i BOG V grupy:
Pierwsza trójka

No i "pudło".

I tym pozytywnym akcentem zakończyliśmy wystawę we Włocławku. Najbliższe to: Warszawa i Chorzów. Już w ten weekend.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

A po porównaniu z Dżezikiem o Najlepszego Psa w Rasie - nastąpiło poplątanie...

Nawet Ewie nogi się poplątały...:lol:
Pzdr.

Z całej gromadki ten w prążki bardzo mi sie podoba :loveu: one są, te prąchy od urodzenia czy z czasem wychodzą?
Ewa przynajmniej dopasowała sie do psów, cóż za poświęcenie :). A Ty? Kobieta twardo stojąca na ziemi;)

Posted

[quote name='sylrwia']Z całej gromadki ten w prążki bardzo mi sie podoba :loveu: one są, te prąchy od urodzenia czy z czasem wychodzą?
Ewa przynajmniej dopasowała sie do psów, cóż za poświęcenie :). A Ty? Kobieta twardo stojąca na ziemi;)
Prążki = pręgi są już od urodzenia. Ewa wystawiała swojego pupilka - siberian husky i dlatego jest tak kolorystycznie ubrana. A ja przyjechałam samochodem, zmokłam i nie miałam gdzie się przebrać. Dopiero na BIS-ie wystąpiłam ubrana bardziej elegancko... Sama zobacz!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Donya - w tym tygodniu to ja nie dam rady, ale w przyszym tygodniu powinnam znaleźć czas na małe spotkanko na MP. Co o tym sądzisz? Będziesz jeszcze miała wolne? I co na to wszystko Agappe?
pzdr.

11wrzesnia - egzamin z zarzadzania
14 z mikro.. czyli w moim wypadku może być najwczesniej 15

Posted

[quote name='Asiaczek']Agappe - esp. for you: Żelcia a potem Gusio.

I tu też nic nam nie przeszkadza...No, chyba, że te ptaszki latające tam, gdzieś wysoko...

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeszcze kilka zdjęć WAhzirka z Młodego Prezentera
No i "pudło".

I tym pozytywnym akcentem zakończyliśmy wystawę we Włocławku. Najbliższe to: Warszawa i Chorzów. Już w ten weekend.
Pzdr.
hahaha widać, że Pani Stolarska ma chętke na Dżezika :)

Posted

SuperGosia napisał(a):
A może po prostu nie zjadła śniadania? :eviltong: ;)

i na Dżezika by patrzyła?? przecież nim by sie nie najadła, a tam obok jest chyba sh ;)

Posted

Pani Ewa bardzo ładnie "trzyma linię" i Dżezik by wystarczył; jeszcze na kolację (Dżezik na zimno, raz!) by zostało... A SH ma za duzo kłaków, AM zresztą też! A więc wybór jest tylko jeden!!!
"- Panie kelner - Dżezik w potrawce, poproszę! A co zostanie, proszę zapakować na wynos".;)
pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Zgadzam sie w 100% :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Super zdjęcia, nie wiem czemu te wystawowe najbardziej lubie oglądać... mniam! :cool3:

A co do zdjęcia na pudle... pewnie sędzina patrzy i żałuje swojej decyjzji, przyjzala sie z bliska i doszla do wniosku ze Dzezik powinien wygrac :evil_lol: :evil_lol:

Do zobaczenia w Warszawie i Chorzowie!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Donya - w tym tygodniu to ja nie dam rady, ale w przyszym tygodniu powinnam znaleźć czas na małe spotkanko na MP. Co o tym sądzisz? Będziesz jeszcze miała wolne? I co na to wszystko Agappe?
pzdr.

Daria musi sie uczyć, więc nie wiem kiedy będzie mogła :evil_lol:
A my - oczywiście będziemy - moze czwartek?

Posted

donya napisał(a):
Daria musi sie uczyć, więc nie wiem kiedy będzie mogła :evil_lol:
A my - oczywiście będziemy - moze czwartek?

Myślisz o czwartku jutrzejszym czy w przyszłym tygodniu? Bo jutro to ja nie mogę. Ale w przyszłym tygodniu zarezerwuje sobie czas, OK? Pozostaje nam tylko ustalic godzine, ale to mozemy zrobić i w przeddzień.
pzdr.

Posted

jak byście sie umówiły na next czwartek na ok 17-18to bym mogła dotrzeć ;) a od 15 do 16 i tak musicie kciuki trzymać, wiec spacer w tych godzinach byłby utrudniony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
jak byście sie umówiły na next czwartek na ok 17-18to bym mogła dotrzeć ;) a od 15 do 16 i tak musicie kciuki trzymać, wiec spacer w tych godzinach byłby utrudniony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Myślałam raczej o rannych godzinach...
A co donya?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Myślisz o czwartku jutrzejszym czy w przyszłym tygodniu? Bo jutro to ja nie mogę. Ale w przyszłym tygodniu zarezerwuje sobie czas, OK? Pozostaje nam tylko ustalic godzine, ale to mozemy zrobić i w przeddzień.
pzdr.

O przyszłym tygodniu myślę - w tym nie masz przeciez czasu dla nas ;)
Mnie tez bardziej pasuja godziny ranne - tak jak poprzednio :lol:
Co by Daria nie płakała to może byc piątek (godz. 10:00 - 11:00) - chyba, że nie chce sie z nami spotkać. Co o tym sadzisz Asiaczku :roll: