Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jamnicze']Doberek i ode mnie :) Śliczne maluszki :loveu: Modeścik już się na wystawy szykuje :lol: http://img116.imageshack.us/img116/9996/resizeofimg8986wo1.jpg A ten nochalek przy pręgusi, to chyba nie mamusi ;) http://img296.imageshack.us/img296/8379/resizeofimg8953yo0.jpg Mudik, jak była z wizytą miziankową, to zaproponowała zrobienie fotek "wystawowych".:evil_lol: I stąd MODEST się załapał... Nochalek - wg mnie - Felkowy. Czyli babciowy...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 zielona napisał(a):Moja Malmsey jaka piękna.Jak dasz radę to zrób Asiaczku zdjęcie na stojąco. Nie będę patrzeć na inne bo bym musiała wziąć cały miot. Będzie to na pewno problem, bo samej takich fotek się nie zrobi.... A następna wizyta miziankowa dopiero 13 i 14 grudnia br. coś trzeba pomyśleć... O, a może Ty byś przyjechała i pomogła, co?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 agnethka napisał(a):ja tu przestane chyba przychodzić - te maluchy, źle mi na serce wpływają :loveu::evil_lol: Hahaha......A ja wreszcie musze do Was zajrzeć, bo ostatnio mam zaległości...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Russellka napisał(a):Ale kochaństwa! :loveu: Rosną jak na podgrzewanych drożdżach :loveu::loveu: A jak gęsto pręgowany szczunek jeden :loveu: Miód maliny! A jaka maść jest najrzadsza wśród basenji? :hmmmm: Hm.... po 2001 r. myślałam, że pręgowane (w 2001 r. FCI uznała ten kolor), a teraz trudno mi powiedziec. Na pewno najwięcej jest rudo-białych. A najmniej chyba jednak tri... Wydaje mi się tez, że popularnośc konkretnego umaszczenia jest zależna od kraju, może nawet regionu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kaya napisał(a):Witam po krotkiej nieobecności tyle mam sprawdzianów w tym tygodniu i jakiś akcji w szkole, że dopiero się dorwałam do komputera i choć kilka słow napiszę :) Maluchy rosną jak na drożdżach, a nie dawno te oczekiwania na miot a tu już prosze oczka otwarte i zaczynają łobuzować to się musi teraz dziać tam u was ;) A pręgusia dalej szuka domku? Taka piękna w wystawowe ręce musi tafić co by na wystawach takie piękności można było oglądać :eviltong: Pozdrawiam z mokrego Gdańska o u nas już o puszystym śniegu zostało jedno wielkie błoto :-( Witaj, Zauczona Kaya! Cieszę się, że, mimo dużej ilości nauki, znalazłas dla nas czas i zajrzałas. Akurat dzisiaj raniutko wstawiłam fotki MALMSEJ IN RED i MODEST AS HELL. Tak więc miałaś nosa... Pręgusia nadal pozostaje "do wzięcia", chociaż czekam na ostateczną deklarację... Pzdr. Quote
Mudik Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A w ten weekend nikogo nie ma, bo chętnie pomogę robić fotki;):p Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 W ten weekend, Koffana, to ja jestem w Estonii...:lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj, Zauczona Kaya! Cieszę się, że, mimo dużej ilości nauki, znalazłas dla nas czas i zajrzałas. Akurat dzisiaj raniutko wstawiłam fotki MALMSEJ IN RED i MODEST AS HELL. Tak więc miałaś nosa... Pręgusia nadal pozostaje "do wzięcia", chociaż czekam na ostateczną deklarację... Pzdr. Zawsze udaje mi się akurat zajrzeć kiedy pojawią się fotki maluchów :lol: Dzisiaj na 11 dopiero do szkoły jutro i w sobote to samo więc spokojnie moge sobie poleniuchować przed komputerem. :) W głowie mi się nie mieści ze taka ślicznotka jeszcze "do wzięcia" no cuż gdyby to ode mnie zależało to bym dawno w kolejce się po nią ustawiła :eviltong: A u mnie w domu też pojawił się niedawn jeden pręgusek, tylko mały puchaty z długimi uszkami ;) Pzdr. Quote
M&S Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Asiaczek napisał(a):W ten weekend, Koffana, to ja jestem w Estonii...:lol: Pzdr. fajnie.....:lol: Quote
pusia2405 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ruda panienka jest urocza:loveu: i uczy się już pozycji wystawowych:evil_lol:. Ale maluchy rosną, jak na drożdżach;). Quote
Mudik Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Małmazja nie ma fotek wklejonych (na razie) wystawowych, wystaawowe ma mój Modest:loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Asiaczek napisał(a):W ten weekend, Koffana, to ja jestem w Estonii...:lol: Pzdr. Nie no ładnie sie wozicie Asiaczki :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 agnethka napisał(a):ooo....będą fotki :cool3: Postaramy się...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Anecioreczek napisał(a):Nie no ładnie sie wozicie Asiaczki :cool3: Anecioreczek!!!! Witaj Nawrócona!!! Jak się ciesze, że do nas zajrzałaś!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 No to ja sie odmeldowywuję, bo tak ok. 18.00 wyruszamy do Estonii. Oczywiscie na wystawę! Tradycyjnie prosze o trzymanie kciuków i wysyłanie pozytywnych fluidów za nasza ekipę. Dżezik, Wazik i Erka bardzo Was o to prosza!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Asiaczek napisał(a):No to ja sie odmeldowywuję, bo tak ok. 18.00 wyruszamy do Estonii. Oczywiscie na wystawę! Tradycyjnie prosze o trzymanie kciuków i wysyłanie pozytywnych fluidów za nasza ekipę. Dżezik, Wazik i Erka bardzo Was o to prosza!:lol: Pzdr. .....Szerokiej drogi :bye::bye: trzymamy kciuki i łapy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: życzymy sukcesów....dajcie czadu Asiaczki :lol: Quote
Cambel&Megi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ależ rosną te maluszki... :loveu: cudne zdjęcia - cudni modele! Oczywiście trzymamy kciuki za Estonię :kciuki: Niestety dostałam e-maila, że jest problem z zamówieniem.. :( Wysyłam Ci PW. Quote
betel Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Przepraszam,że nie będę dziś pisać na temat :oops:, mam nadzieję,że mi wybaczysz. Nie wiem czy wiesz Asiaczku, że Erka nasza podpora i osoba która uratowała, bez przesady, setki psich istnień , miała wczoraj wypadeki , potracvił ja samochód, będzie uziemiona na kilka miesięcy. Oprócz psiaków w prztulisku , opiekowała sie też innymi, u siebie w pracy. I tu zaczyna sie problem , bo te psiaki trzeba stamtąd zabrać inaczej trafią do schroniska:-(. Bardzo proszę wszystkich miłych gości na Twoim watku i Ciebie samą o pomoc. Zbieramy fundusze na hoteliki dla tych bidaków, i każda nawet najdrobniejsza kwota jest mile widziana. Adres do watku - w banerku w moim podpisie. Pozdrawiam serdecznie:loveu: Quote
Anecioreczek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Trzymam kciuki! No...a wy już pewno w drodze! :D Quote
Iwa-R Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Trzymamy kciuki i duchem jesteśmy z Wami! Quote
pusia2405 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Trzymamy kciuki i czekamy na wieści;)! Quote
panienkabubu Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Są wieści!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Erka - Młodzieżowy Champion Estonii! Wazi - Champion Estonii! Dzeżik - BOB! Niebawem BISy :loveu: Quote
M&S Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 panienkabubu napisał(a):Są wieści!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Erka - Młodzieżowy Champion Estonii! Wazi - Champion Estonii! Dzeżik - BOB! Niebawem BISy :loveu: Super wiadomości :multi::multi::multi::multi: Nasze wieeelkie gratulacje :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Asiaczki dały czadu :lol: Quote
Recommended Posts