Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Z mojego doswiadczenia z pregusami :roll:
Ona ma wyjatkowo piekny kolor
Piekne pomaranczowe tlo i rowno rozmieszczone, wyrazne pregi.
W dogach jak szczeniak tak ma, to mu zostaje, tylko odleglosci miedzy pregami sie ciut zwiekszaja :eviltong: ale baski nie rosna do dogowych gabarytow :evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Oj piękny:loveu:,a ja Asiu faktycznie zapomniałam, że rozkład jazdy weekendowy a codzienny się od siebie jednakowóż różnią:oops:

Nic się nie stało!
A, i jeszcze chciałam podziękować za pyszne kocie smaczki; futrzaki sa zachwycone nowymi smakami...:lol:

Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Faktycznie, bardzo miły początek dnia. Pręgusia jest cudowna! :loveu:

P.S. Zamówienie ma status "Pakujemy". A następnym statusem jest już "Wydane kurierowi"...Także myślę, że na dniach będzie. :)

Jeszcze raz duuuuże buziaczki za monitorowanie przesyłki!
Czekam na dalsze info...

Pzdr.

Posted

PANGEA napisał(a):
Z mojego doswiadczenia z pregusami :roll:
Ona ma wyjatkowo piekny kolor
Piekne pomaranczowe tlo i rowno rozmieszczone, wyrazne pregi.
W dogach jak szczeniak tak ma, to mu zostaje, tylko odleglosci miedzy pregami sie ciut zwiekszaja :eviltong: ale baski nie rosna do dogowych gabarytow :evil_lol:

Pangea - bardzo bym chciała, aby tak zostało. Takie ciemne pręgowanie to moje marzenie... Ja nawet nazywam je "marengo", bo przypomina mi to umaszczenie u np. buldożków franc.
Dzięki za bardzo uzyteczne rady!:buzi:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dzięki za bardzo uzyteczne rady!:buzi:

Pzdr.

Ja kocham takie umaszczenie. Moj Tygrys taki byl ( opowiadalam Ci o nim w Budapeszcie w zeszlym roku )

A rady,,,,,, bardzo prosze mam nadzieje, ze "dogowe triki" sprawdzaja sie u baskow :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nic się nie stało!
A, i jeszcze chciałam podziękować za pyszne kocie smaczki; futrzaki sa zachwycone nowymi smakami...:lol:

Pzdr.

Nie ma za co, a jak piesom posmakowały przysmaczki?

Posted

PANGEA napisał(a):
Ja kocham takie umaszczenie. Moj Tygrys taki byl ( opowiadalam Ci o nim w Budapeszcie w zeszlym roku )

A rady,,,,,, bardzo prosze mam nadzieje, ze "dogowe triki" sprawdzaja sie u baskow :lol:

Też mam taką nadzieję!

A Pręgusia ... mam nadzieję, że pojawi się na wystawach i sama bedziesz mogła się o "pręgowatej zasadzie" przekonać.:lol:

Pzdr.

Posted

jak miło z rana zobaczyć maleństwa :lol:, a chłopak rewelka...jaka pozycja wystawowa :-o, jak podrośnie, to wszystkie wystawy ma w kieszeni...o przepraszam w łapakach:p:p:p

Posted

zielona napisał(a):
Moja Malmsey jaka piękna.Jak dasz radę to zrób Asiaczku zdjęcie na stojąco.
Nie będę patrzeć na inne bo bym musiała wziąć cały miot.

O, hurrra, jeszcze jedna z rodziny Asiaczkowej na forum :multi::multi::multi:
Malmesja jest miodzio :loveu: (z suniek, to moja faworytka ;))

Posted

Ale kochaństwa! :loveu: Rosną jak na podgrzewanych drożdżach :loveu::loveu: A jak gęsto pręgowany szczunek jeden :loveu: Miód maliny! A jaka maść jest najrzadsza wśród basenji? :hmmmm:

Posted

Witam po krotkiej nieobecności tyle mam sprawdzianów w tym tygodniu i jakiś akcji w szkole, że dopiero się dorwałam do komputera i choć kilka słow napiszę :) Maluchy rosną jak na drożdżach, a nie dawno te oczekiwania na miot a tu już prosze oczka otwarte i zaczynają łobuzować to się musi teraz dziać tam u was ;) A pręgusia dalej szuka domku? Taka piękna w wystawowe ręce musi tafić co by na wystawach takie piękności można było oglądać :eviltong: Pozdrawiam z mokrego Gdańska o u nas już o puszystym śniegu zostało jedno wielkie błoto :-(