PANGEA Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Z mojego doswiadczenia z pregusami :roll: Ona ma wyjatkowo piekny kolor Piekne pomaranczowe tlo i rowno rozmieszczone, wyrazne pregi. W dogach jak szczeniak tak ma, to mu zostaje, tylko odleglosci miedzy pregami sie ciut zwiekszaja :eviltong: ale baski nie rosna do dogowych gabarytow :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 śliczna Pręguska:-)umaszczenie świetne Quote
Asiaczek Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Mudik napisał(a):Oj piękny:loveu:,a ja Asiu faktycznie zapomniałam, że rozkład jazdy weekendowy a codzienny się od siebie jednakowóż różnią:oops: Nic się nie stało! A, i jeszcze chciałam podziękować za pyszne kocie smaczki; futrzaki sa zachwycone nowymi smakami...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Faktycznie, bardzo miły początek dnia. Pręgusia jest cudowna! :loveu: P.S. Zamówienie ma status "Pakujemy". A następnym statusem jest już "Wydane kurierowi"...Także myślę, że na dniach będzie. :) Jeszcze raz duuuuże buziaczki za monitorowanie przesyłki! Czekam na dalsze info... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 PANGEA napisał(a):Z mojego doswiadczenia z pregusami :roll: Ona ma wyjatkowo piekny kolor Piekne pomaranczowe tlo i rowno rozmieszczone, wyrazne pregi. W dogach jak szczeniak tak ma, to mu zostaje, tylko odleglosci miedzy pregami sie ciut zwiekszaja :eviltong: ale baski nie rosna do dogowych gabarytow :evil_lol: Pangea - bardzo bym chciała, aby tak zostało. Takie ciemne pręgowanie to moje marzenie... Ja nawet nazywam je "marengo", bo przypomina mi to umaszczenie u np. buldożków franc. Dzięki za bardzo uzyteczne rady!:buzi: Pzdr. Quote
PANGEA Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Asiaczek napisał(a): Dzięki za bardzo uzyteczne rady!:buzi: Pzdr. Ja kocham takie umaszczenie. Moj Tygrys taki byl ( opowiadalam Ci o nim w Budapeszcie w zeszlym roku ) A rady,,,,,, bardzo prosze mam nadzieje, ze "dogowe triki" sprawdzaja sie u baskow :lol: Quote
Mudik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Asiaczek napisał(a):Nic się nie stało! A, i jeszcze chciałam podziękować za pyszne kocie smaczki; futrzaki sa zachwycone nowymi smakami...:lol: Pzdr. Nie ma za co, a jak piesom posmakowały przysmaczki? Quote
jenis Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Asiu pręgusia cudna ,mam nadzieje że i u mnie będą pręgusie.Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 PANGEA napisał(a):Ja kocham takie umaszczenie. Moj Tygrys taki byl ( opowiadalam Ci o nim w Budapeszcie w zeszlym roku ) A rady,,,,,, bardzo prosze mam nadzieje, ze "dogowe triki" sprawdzaja sie u baskow :lol: Też mam taką nadzieję! A Pręgusia ... mam nadzieję, że pojawi się na wystawach i sama bedziesz mogła się o "pręgowatej zasadzie" przekonać.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Mudik napisał(a):Nie ma za co, a jak piesom posmakowały przysmaczki? Mamuskom nie dawałam, natomiast pozostałe psiaki zjadły i nawet bączków nie puszczały...:p Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 jenis napisał(a):Asiu pręgusia cudna ,mam nadzieje że i u mnie będą pręgusie.Pozdrawiam jenis - dzisiaj zadzwonię. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Matusz napisał(a):pręgi faktycznie niespotkanie mocne i gęste :loveu::loveu: pięknie:loveu: Witaj, Matusz porannie.:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 pręgi faktycznie niespotkanie mocne i gęste :loveu::loveu: pięknie:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Oto ruda panienka - MALMSEY IN RED Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Cd. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 MODEST AS HELL Asiaczek FCI:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj, Matusz porannie.:lol: Pzdr. Witaj :) ledwo co wstałem ale wstałem...:roll: http://img116.imageshack.us/img116/773/resizeofimg8975en7.jpg a ruda panienka jakie łapcie grubcie ma :loveu: i czółko pomarszczone:loveu: rewelka. Quote
jamnicze Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Doberek i ode mnie :) Śliczne maluszki :loveu: Modeścik już się na wystawy szykuje :lol: http://img116.imageshack.us/img116/9996/resizeofimg8986wo1.jpg A ten nochalek przy pręgusi, to chyba nie mamusi ;) http://img296.imageshack.us/img296/8379/resizeofimg8953yo0.jpg Quote
M&S Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jak miło z rana zobaczyć maleństwa :lol:, a chłopak rewelka...jaka pozycja wystawowa :-o, jak podrośnie, to wszystkie wystawy ma w kieszeni...o przepraszam w łapakach:p:p:p Quote
zielona Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Moja Malmsey jaka piękna.Jak dasz radę to zrób Asiaczku zdjęcie na stojąco. Nie będę patrzeć na inne bo bym musiała wziąć cały miot. Quote
jamnicze Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zielona napisał(a):Moja Malmsey jaka piękna.Jak dasz radę to zrób Asiaczku zdjęcie na stojąco. Nie będę patrzeć na inne bo bym musiała wziąć cały miot. O, hurrra, jeszcze jedna z rodziny Asiaczkowej na forum :multi::multi::multi: Malmesja jest miodzio :loveu: (z suniek, to moja faworytka ;)) Quote
Korenia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Boskie zmarszczuchy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Russellka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ale kochaństwa! :loveu: Rosną jak na podgrzewanych drożdżach :loveu::loveu: A jak gęsto pręgowany szczunek jeden :loveu: Miód maliny! A jaka maść jest najrzadsza wśród basenji? :hmmmm: Quote
Kaya Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Witam po krotkiej nieobecności tyle mam sprawdzianów w tym tygodniu i jakiś akcji w szkole, że dopiero się dorwałam do komputera i choć kilka słow napiszę :) Maluchy rosną jak na drożdżach, a nie dawno te oczekiwania na miot a tu już prosze oczka otwarte i zaczynają łobuzować to się musi teraz dziać tam u was ;) A pręgusia dalej szuka domku? Taka piękna w wystawowe ręce musi tafić co by na wystawach takie piękności można było oglądać :eviltong: Pozdrawiam z mokrego Gdańska o u nas już o puszystym śniegu zostało jedno wielkie błoto :-( Quote
Recommended Posts