Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betel napisał(a):
Cześć Asiaczku, a co Ty się tak uparłaś na te biedne blondynki???:evil_lol: Kawał z bankiem:cool2:

Bo kawały były przednie... I dlatego.
A do blondynek nic nie mam...:lol: chociaz czasami do rzeczywistych kretynek uzywam tego okreslenia...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki piekny poranek :multi: wstaję i pierwsze co widzę to Asiaczkowa kluseczka :loveu: to musi być dobry dzień :lol:. To ja już zamawiam zdjęcia pręgusi na wieczór :cool3:.

Posted

cropka napisał(a):
Jaki piekny poranek :multi: wstaję i pierwsze co widzę to Asiaczkowa kluseczka :loveu: to musi być dobry dzień :lol:. To ja już zamawiam zdjęcia pręgusi na wieczór :cool3:.

Pręgusię masz post wyżej! Na dodatek z niespodzianką...

Pzdr.

Posted

Jakie piekne oczki :loveu: Kocham ją :loveu::loveu::loveu:. Idę płakać, dlaczego rodzą się takie cudowności kiedy nie mogę ich mieć :placz:, razem z Miyamotem(no w końcu uwielbia Sajdunię, na pewno chciałaby takie baskowe rodzeństwo :evil_lol:) marzymy o basku, może za rok, po remoncie...

Posted

Łał, jakie cudeńka :lol:. Rosną w oczach, a te noski, uszka, śliczności!!!!! do zakochania i wyściskania:loveu::loveu::loveu: miła niespodzianka na początek dnia:p

Posted

zglaszam ze czytam regularnie ale sie nie odzywam :eviltong:

jutro bronie magisterki a jeszcze Madzi zaczela isc gorna jedynka przy towarzystwie mega goraczki - cala noc nie spala, dopiero nad ranem padla a ja razem z nia :shake:

Posted

Śliczne baski-bobaski :loveu:

PS:Dziś znajoma w szkole zobaczyła moją tapetę z bobaskiem i bardzo jej się spodobała rudawa suczka, więc wysłałam jej i teraz ona też ma na swoim tel jej zdjęcie :lol: :D Jak tak dalej pójdzie, to wszyscy w szkole zakochają się w baskach :evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Trzeba przyznać,ze pręguska urocza, a jakie ma mocne łapki, ale ja twardo czekam wieczora i fotek "mojego" Modesta:loveu::loveu::loveu:

No to masz Modesta...

A poza tym, jak wpadniecie z Anią w niedzielę, to sama to sobie pooglądasz i wymiziasz!

Pzdr.