Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
hmm... czy Gusio je takie kostki prasowanych skór z dorszy czy innego wodnego stwora?

Gusio je wszystkie smakołyki firmy Fish4dogs. I wszystkie moje baski jedza te smakołyki...

Pzdr.

Posted

Moja Mama bardzo lubiła bukiety z owoców tego krzewu. Asiu czy ta fotka grobów z tą jarzębiną to kwatera XII-6- 10,11, jakoś tak , napewno XII, tam mam Mamę a wydaje mi się,ze tylko tam jest jarzebionowe drzewo:roll::roll:?????

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeden z chłopaków jedzie do Gdańska lub Gdyni (nie pamiętam dokładnie). Pani nie ma za bardzo czasu, aby przygotować Malucha do wystaw, więcz dopytałam się, czy opcja, że ktoś go przygotuje i ewent. wystawi wchodziłaby w gre. Odpowiedź brzmiała "tak". Ot, i całe wyjasnienie.
Myslałam tutaj o Tobie i o Kaya. W zależności od tego, która będzie miała czas, bo chęci to macie obydwie!:lol::multi:

Pzr.

Ja bardzo chetnie wezme w swoje lapki chlopczyka:lol::loveu:
Zdjecia Gusia sa swietne ale sie chlopak meczyl:evil_lol:

Posted

Bardzo ładne te zdjęcia o jesienno-zadusznych klimatach. I Gusio - Pręgusio :loveu::loveu:

[quote name='Alicja']Asiaczku ...nie znaam takich smaczków psiowych ....wyglądają ciekawie ;)
Wyglądać, może i tak, ale pachnieć....:mdleje: jak dla mnie tragedia :lol: ale psom smakują...

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Bardzo ładne te zdjęcia o jesienno-zadusznych klimatach. I Gusio - Pręgusio :loveu::loveu:
Wyglądać, może i tak, ale pachnieć....:mdleje: jak dla mnie tragedia :lol: ale psom smakują...

No, właśnie. Zapach - hm.... specyficzny. Ale psiakom skamują!!! Właśnie albo jutro albo pojutrze będe robiła zamówienie.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, właśnie. Zapach - hm.... specyficzny. Ale psiakom skamują!!! Właśnie albo jutro albo pojutrze będe robiła zamówienie.:lol:

Pzdr.

A, co do zamówienia, właśnie...Już wysyłam PW...

Posted

Na miły (i wesoły) początek dnia:

Blondynka skarży się koleżance:
- Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi, czy dziewczynkę czy chłopca. Teraz nie wiem, czy jestem ciocią czy wujkiem...

Dwie blondynki okradły bank. Spotykają się po 5 latach. Jedna pyta się drugiej:
- Co było w Twoim worku?
- Jakieś 2 miliony złotych. A w twoim?
- Jakieś niezapłacone rachunki.
- I co z nimi zrobiłaś?
- Powolutku je spłacam...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

A jakie "pyszności" tutaj zamawiacie ? ;)

Posted

Dogo Dzień Dobry. :)

[quote name='Asiaczek']Na miły (i wesoły) początek dnia:

Blondynka skarży się koleżance:
- Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi, czy dziewczynkę czy chłopca. Teraz nie wiem, czy jestem ciocią czy wujkiem...

Dwie blondynki okradły bank. Spotykają się po 5 latach. Jedna pyta się drugiej:
- Co było w Twoim worku?
- Jakieś 2 miliony złotych. A w twoim?
- Jakieś niezapłacone rachunki.
- I co z nimi zrobiłaś?
- Powolutku je spłacam...

Pzdr.
:roflt: rewelacja..

Jak to?!?!?! Nie próbowałas??!?!?! Przecież to podstawowy obowiązek hodowcy!;-)

Pzdr.

O Qrcze, spróbowania F4D raczej bym się nie podjęła...:lol:

Posted

A to ja juz próbowałam będe niedługo zamawiać dużą paczke mój psiak próbki z Poznania wszamał na wejściu po kilku sekundach ich już nie było. :lol: