Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
A o jakiej wystawie mówicie, bo chyba przegapiłam?:)

Mówimy o wystawie w m-ści Panevezys na Litwie. To krajówka. Ale jeszcze nie ma rozpiski na litewskiej stronie co do tej wystawy. Trzeba czekać na sędziów...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mówimy o wystawie w m-ści Panevezys na Litwie. To krajówka. Ale jeszcze nie ma rozpiski na litewskiej stronie co do tej wystawy. Trzeba czekać na sędziów...

Pzdr.

A w który weekend? :loveu:

Posted

Śliczny autoportret :)
http://img79.imageshack.us/img79/9725/resizeofimg8803is7.jpg

[quote name='Asiaczek']Jeden z chłopaków jedzie do Gdańska lub Gdyni (nie pamiętam dokładnie). Pani nie ma za bardzo czasu, aby przygotować Malucha do wystaw, więcz dopytałam się, czy opcja, że ktoś go przygotuje i ewent. wystawi wchodziłaby w gre. Odpowiedź brzmiała "tak". Ot, i całe wyjasnienie.
Myslałam tutaj o Tobie i o Kaya. W zależności od tego, która będzie miała czas, bo chęci to macie obydwie!:lol::multi:
Pzr.
Jak rozmawiałyśmy mówiłaś o Gdyni ;). Mam nadzieje, że i mój tel. podasz tej pani, fajnie byłoby umówić się na wspólne spacerki (z siostrzeńcem :lol:), a może i wspólne ćwiczenia :p

Posted

Asiaczku ale dłuuuuuuuggggggggggiiiiiiiiieeeeeeeee nogi :)
Wysokonożnie wyszłaś na tym zdjęciu :eviltong:

A co do wystawy jak będziecie organizować Busa to ja jestem chętna na 100 % ja plus Berta oczywiście :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na razie nikt nie zaproponował mi takiej opcji...
A Wam - to w ciemno!

Pzdr.
Qrcze fajnie by było :hmmmm:. Tofcia miałaby odpowiednią gabarytowo kumpelę, bo Lalcia w swych zabawach bywa czasem słoniowata...

Posted

dzasta napisał(a):
Asiaczku ale dłuuuuuuuggggggggggiiiiiiiiieeeeeeeee nogi :)
Wysokonożnie wyszłaś na tym zdjęciu :eviltong:

A co do wystawy jak będziecie organizować Busa to ja jestem chętna na 100 % ja plus Berta oczywiście :cool3:

O, jest juz nas 4 osoby. To jutro dzwonię do p. Kierowcy i zamawiam busa na ten termin.

Ale, ale. Poczekajmy jeszcze na sędziów...

Pzdr.

Posted

Poświata napisał(a):
Qrcze fajnie by było :hmmmm:. Tofcia miałaby odpowiednią gabarytowo kumpelę, bo Lalcia w swych zabawach bywa czasem słoniowata...

No to myslcie, Kochani, myślcie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, super! Ale widzę, że raczej bus wchodziłby w grę, bo juz 3 osoby sa zainteresowane ta wystawą... A Iwa takim "autkiem" jeszcze ;) nie dysponuje...

Mudik- a ile bys brała psiaków? Wszystkie trzy?

Pzdr.

Ja niestety na busa sie nie pisze. Nie stac mnie. A jesli znajde kogos kto chciałby jechac ze mna, to za wszystko wyjdzie mi duuuzo mniej niz bus.
A skoro Asia ze mną nie chce jechac... muszę jechac sama ;) :evil_lol:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Ja niestety na busa sie nie pisze. Nie stac mnie. A jesli znajde kogos kto chciałby jechac ze mna, to za wszystko wyjdzie mi duuuzo mniej niz bus.

Iwa,
to nie tak.
Busa i tak trzeba zamówić, bo jeszcze 1-2 osoby chętne się znajda. /a szczegóły to dogadamy później.... Do wystawy jest jeszcze czas...:lol:

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):

Jezeli dało by rade to moze ja bym skozystała.Mieszkam niedaleko Poznania:lol:

Posted

jenis napisał(a):
Jezeli dało by rade to moze ja bym skozystała.Mieszkam niedaleko Poznania:lol:

Iwa-R napisał(a):
Kto wie... najpierw muszę poznać sędziego :)

Dziewczyny, może coś z tego bedzie...? Byłoby super spotkac się w Panevezys...

Pzdr.