Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:witam witam witam ...już na bieżąco :evil_lol: Cieszkam się! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 panienkabubu napisał(a):A o jakiej wystawie mówicie, bo chyba przegapiłam?:) Mówimy o wystawie w m-ści Panevezys na Litwie. To krajówka. Ale jeszcze nie ma rozpiski na litewskiej stronie co do tej wystawy. Trzeba czekać na sędziów... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Mówimy o wystawie w m-ści Panevezys na Litwie. To krajówka. Ale jeszcze nie ma rozpiski na litewskiej stronie co do tej wystawy. Trzeba czekać na sędziów... Pzdr. A w który weekend? :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 O, ta wystawa to dopiero 22 lutego 2009 r. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Parę dni temu pisałam o jesienno-zadusznych klimatach. Pogoda za oknem nastraja właśnie tak jesiennie, dlatego pozwalam sobie wstawic tutaj te klimaty.. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Cd. Prawie tapeta na ekran komputera...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Asiaczek']O, ta wystawa to dopiero 22 lutego 2009 r. Pzdr. Przemyślę sprawę :cool3: Chociaż Nufce braknie 5 dni do młodzieży :shake: Quote
Matusz Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 był, był :eviltong::eviltong: i fotki też widział :p Quote
agaciaaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://img79.imageshack.us/img79/9725/resizeofimg8803is7.jpg jakie dłuuuuugie nogi! :lol: Fajne te jesienno-zaduszne fotki :) Quote
jamnicze Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Śliczny autoportret :) http://img79.imageshack.us/img79/9725/resizeofimg8803is7.jpg [quote name='Asiaczek']Jeden z chłopaków jedzie do Gdańska lub Gdyni (nie pamiętam dokładnie). Pani nie ma za bardzo czasu, aby przygotować Malucha do wystaw, więcz dopytałam się, czy opcja, że ktoś go przygotuje i ewent. wystawi wchodziłaby w gre. Odpowiedź brzmiała "tak". Ot, i całe wyjasnienie. Myslałam tutaj o Tobie i o Kaya. W zależności od tego, która będzie miała czas, bo chęci to macie obydwie!:lol::multi: Pzr. Jak rozmawiałyśmy mówiłaś o Gdyni ;). Mam nadzieje, że i mój tel. podasz tej pani, fajnie byłoby umówić się na wspólne spacerki (z siostrzeńcem :lol:), a może i wspólne ćwiczenia :p Quote
dzasta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asiaczku ale dłuuuuuuuggggggggggiiiiiiiiieeeeeeeee nogi :) Wysokonożnie wyszłaś na tym zdjęciu :eviltong: A co do wystawy jak będziecie organizować Busa to ja jestem chętna na 100 % ja plus Berta oczywiście :cool3: Quote
Poświata Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Na razie nikt nie zaproponował mi takiej opcji... A Wam - to w ciemno! Pzdr.Qrcze fajnie by było :hmmmm:. Tofcia miałaby odpowiednią gabarytowo kumpelę, bo Lalcia w swych zabawach bywa czasem słoniowata... Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 dzasta napisał(a):Asiaczku ale dłuuuuuuuggggggggggiiiiiiiiieeeeeeeee nogi :) Wysokonożnie wyszłaś na tym zdjęciu :eviltong: A co do wystawy jak będziecie organizować Busa to ja jestem chętna na 100 % ja plus Berta oczywiście :cool3: O, jest juz nas 4 osoby. To jutro dzwonię do p. Kierowcy i zamawiam busa na ten termin. Ale, ale. Poczekajmy jeszcze na sędziów... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Poświata napisał(a):Qrcze fajnie by było :hmmmm:. Tofcia miałaby odpowiednią gabarytowo kumpelę, bo Lalcia w swych zabawach bywa czasem słoniowata... No to myslcie, Kochani, myślcie... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asiaczek napisał(a):O, super! Ale widzę, że raczej bus wchodziłby w grę, bo juz 3 osoby sa zainteresowane ta wystawą... A Iwa takim "autkiem" jeszcze ;) nie dysponuje... Mudik- a ile bys brała psiaków? Wszystkie trzy? Pzdr. Ja niestety na busa sie nie pisze. Nie stac mnie. A jesli znajde kogos kto chciałby jechac ze mna, to za wszystko wyjdzie mi duuuzo mniej niz bus. A skoro Asia ze mną nie chce jechac... muszę jechac sama ;) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Iwa-R napisał(a):Ja niestety na busa sie nie pisze. Nie stac mnie. A jesli znajde kogos kto chciałby jechac ze mna, to za wszystko wyjdzie mi duuuzo mniej niz bus. A skoro Asia ze mną nie chce jechac... muszę jechac sama ;) :evil_lol: Iwa, to nie tak. Busa i tak trzeba zamówić, bo jeszcze 1-2 osoby chętne się znajda. /a szczegóły to dogadamy później.... Do wystawy jest jeszcze czas...:lol: Pzdr. Quote
anetta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Maluszki są sweeet :loveu::loveu: Czy to Północny? Quote
jenis Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iwa-R napisał(a):Ja niestety na busa sie nie pisze. Nie stac mnie. A jesli znajde kogos kto chciałby jechac ze mna, to za wszystko wyjdzie mi duuuzo mniej niz bus. A skoro Asia ze mną nie chce jechac... muszę jechac sama ;) :evil_lol: Jezeli dało by rade to moze ja bym skozystała.Mieszkam niedaleko Poznania:lol: Quote
Iwa-R Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jenis napisał(a):Jezeli dało by rade to moze ja bym skozystała.Mieszkam niedaleko Poznania:lol: Kto wie... najpierw muszę poznać sędziego :) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 anetta napisał(a):Maluszki są sweeet :loveu::loveu: Czy to Północny? Tak. Na tym Cmentarzu mam całą moja Rodzinę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 jenis napisał(a):Jezeli dało by rade to moze ja bym skozystała.Mieszkam niedaleko Poznania:lol: Iwa-R napisał(a):Kto wie... najpierw muszę poznać sędziego :) Dziewczyny, może coś z tego bedzie...? Byłoby super spotkac się w Panevezys... Pzdr. Quote
Recommended Posts