bety Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Dobrze, że napisałaś w liczbie mnogiej, bo jednego baska to bym Wam nie dała.tylko 2 lub 4 - do pary!;) Pzr. Hi, hi, hi - to sąsiedzi by już totalnie na mój widok pukali się w głowę :evil_lol: jakbym wyszła z takim stadkiem. Pewnie zaraz by jakąś straż miejską albo TOZ wezwali :evil_lol: Pzdr Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 http://img401.imageshack.us/img401/534/resizeofimg8777kh1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zaglądałam wczoraj ale już nie zdążyłam napisać :roll: kurka ja to bym nie wiedziała jakiego wybrać ...one wsie słodkie :loveu::loveu: Poświatko .... bierz baska -bobaska:multi::loveu: Quote
Iwa-R Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Asiaczek'] Tak więc od dzisiaj oficjalnie mamy dwa NOWE CHAMPIONY LITWY!!! Pzdr. Gratulacje :multi::multi::multi: Oj Asia.... nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę.... ;) Quote
Russellka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Gratulacje :multi::multi::loveu::loveu::Rose: Więc chyba wyjdą z nich trikolorki prawda? :loveu: Quote
jamnicze Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Justys95 napisał(a):Tak, Asiaczek już dwukrotnie o tym wspominała ;) Wiem, że są wstępnie zamówione, ale mi chodzi o to czy te dwa maja już konkretne domki i dokąd pojadą :razz: Kaya napisał(a):Moje faworytki to pręgusia i now now :loveu: Ah gdyby tylko rodzice się zgodzili :shake: a powoli się przekonują do Basków po poznaniu Sajdi :) To może kolejny spacerek, niech się rodzice napatrzą :p Quote
Bewarka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 jamnicze napisał(a):Wiem, że są wstępnie zamówione, ale mi chodzi o to czy te dwa maja już konkretne domki i dokąd pojadą :razz: Dalej nie rozumiem, ale skoro tak mówisz, to chyba źle zrozumiałam ;) Człowiek jest omylny :lol: Quote
Florka_xyz Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Ooooo, dawno nie widziana Florka! Witaj!!! Cieszę się, że znalazłaś chwilkę czasu, aby tutaj zajrzec... Może jeden chłopczyk trafi do Twoich prezenterskich rąk...?:lol: Pzdr. Zawitałam i bede zagladac czesciej :lol: o Prosze a gdzie bedzie chlopczyk mieszkal...:lol:Bo mnie sie pomysl bardzo podoba :) GRATULACJE nowych championow:multi: Quote
Asiaczek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 bety napisał(a):Hi, hi, hi - to sąsiedzi by już totalnie na mój widok pukali się w głowę :evil_lol: jakbym wyszła z takim stadkiem. Pewnie zaraz by jakąś straż miejską albo TOZ wezwali :evil_lol: Pzdr Oj, to bys mówiła, że te małe to sztuczne i po sprawie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Iwa-R']Gratulacje :multi::multi::multi: Oj Asia.... nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę.... ;) Iwa - a co myślisz o wystawie w Panevezys (to jakoś tak w lutym 2009)? Może pojedziemy? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Asiaczek']Iwa - a co myślisz o wystawie w Panevezys (to jakoś tak w lutym 2009)? Może pojedziemy? Pzdr. Powinnam mieć już samochód (jutro jadę oglądać) [SIZE=2]więc warto pomyśleć, muszę tylko wiedzieć kto sędziuje i do kiedy zgłoszenia :) Quote
Asiaczek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Na stronie litewskiej jeszcze nie ma żadnej rozpiski na temat tej wystawy. Tez czekam... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jak coś będzie to daj znać. Trzeba będzie przekalkulować koszty (które teraz będą niemałe) i się zastanawiać :) P.S. Wysłałam Ci coś na PW ;) Quote
Cambel&Megi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Witam popołudniowo.. :) Asiaczek napisał(a):A kto tam by chciał takie pierwotniaczki?;) Pzdr. Co za pytanie! Quote
bety Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Oj, to bys mówiła, że te małe to sztuczne i po sprawie! Pzdr. Tak na bateryjki albo akumulatorek - hi hi Pzdr Quote
Mudik Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja będziecie mieć dane tej wystawy to może i ja się skuszę? W lutym mam dostać urlopik:razz::razz::cool3::cool3: Quote
Florka_xyz Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No ja z wielka checia tez bym sobie pojechala za grance na wystawe:lol: Asiaczku czy moge sie dowiedziec o co chodzi z tym malusim chlopczykiem co pisalas wczesniej? Quote
Asiaczek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Florka_xyz napisał(a):No ja z wielka checia tez bym sobie pojechala za grance na wystawe:lol: Asiaczku czy moge sie dowiedziec o co chodzi z tym malusim chlopczykiem co pisalas wczesniej? Jeden z chłopaków jedzie do Gdańska lub Gdyni (nie pamiętam dokładnie). Pani nie ma za bardzo czasu, aby przygotować Malucha do wystaw, więcz dopytałam się, czy opcja, że ktoś go przygotuje i ewent. wystawi wchodziłaby w gre. Odpowiedź brzmiała "tak". Ot, i całe wyjasnienie. Myslałam tutaj o Tobie i o Kaya. W zależności od tego, która będzie miała czas, bo chęci to macie obydwie!:lol::multi: Pzr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Mudik napisał(a):Ja będziecie mieć dane tej wystawy to może i ja się skuszę? W lutym mam dostać urlopik:razz::razz::cool3::cool3: O, super! Ale widzę, że raczej bus wchodziłby w grę, bo juz 3 osoby sa zainteresowane ta wystawą... A Iwa takim "autkiem" jeszcze ;) nie dysponuje... Mudik- a ile bys brała psiaków? Wszystkie trzy? Pzdr. Quote
Mudik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jakby mnie było stać to obu chłopaków, jak nie bardzo to tylko Delik, Sikry się nie opłaca, bo według FCI, pies bez pełnego 3 pokoleniowego rodowodu nie moze zostać interem:placz::placz: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Mudik napisał(a):Jakby mnie było stać to obu chłopaków, jak nie bardzo to tylko Delik, Sikry się nie opłaca, bo według FCI, pies bez pełnego 3 pokoleniowego rodowodu nie moze zostać interem:placz::placz: No to kombinuj z chłopakami... Pzdr. Quote
dzasta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asiaczku ja tylko przeglądam szybcikiem w pracy i się nie wpisuje bo nie bardzo miałam czas :( Wszystko wiem jestem na bieżąco czekam tylko na Twoje odwiedziny albo wspólny spacerek z basiorkami i Bercią :loveu: A co to za wystawka na Litwie ? Jakaś specjalistyczna czy taka na która ja bym tez mogła się wybrać z moimi terrierami ? Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :multi::multi:witam witam witam ...już na bieżąco :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asiaczek napisał(a):O, super! Ale widzę, że raczej bus wchodziłby w grę, bo juz 3 osoby sa zainteresowane ta wystawą... A Iwa takim "autkiem" jeszcze ;) nie dysponuje... Mudik- a ile bys brała psiaków? Wszystkie trzy? Pzdr. A o jakiej wystawie mówicie, bo chyba przegapiłam?:) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 dzasta napisał(a):Asiaczku ja tylko przeglądam szybcikiem w pracy i się nie wpisuje bo nie bardzo miałam czas :( Wszystko wiem jestem na bieżąco czekam tylko na Twoje odwiedziny albo wspólny spacerek z basiorkami i Bercią :loveu: A co to za wystawka na Litwie ? Jakaś specjalistyczna czy taka na która ja bym tez mogła się wybrać z moimi terrierami ? Spacerek - to chyba dopiero latem, bo baski nie przepadają za zimnymi spacerami... Z wizytą u Ciebie - nie wyszło, bo... Felka postanowiła przy ostatnim kryciiu pokazać, kto tu rządzi... A wystawa na Litwie - to CAC'ówka. Każdy może na nia pojechac... Więc może się zastanowisz? Pzdr. Quote
Recommended Posts