Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Po "obróbce skrawaniem" patyczka pora na jedzenie. Jak myślicie, kto dostał najwięcej chrupków? Kto pchał się "na chama"?
Po obejrzeniu całej serii, proszę o odpowiedzi.

Pierwszy odcinek pt. "Aga karmi psiaki". Tutaj Anata ze swoją Panią była jeszcze nieobecna. A widzicie ten łakomy wzrok Bimbonka? Chciałby schrupać Hipkę czy Żelkę...? A może swoją ukochaną Koi?

pięknie wygladają w tym plenerze!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję sukcesów wystawowych :multi: :multi: :multi: . Zdjątka z wystawy świetne, szczególnie klonów :loveu: .
[quote name='Asiaczek']Wstawie kilka zdjęc z "obróbki patyczka" przez mieszaną sforę akitowo-baskową.

W pewnym momencie, jak na komendę, psiaki odpuściły sobie patyczek i... się rozeszły.
Pzdr.
A i obróbka patyczka niezła, aż się w oczach mieni. No i widzę, że na spacerku nawet dozio w Teufelowym kolorku się przewinoł :cool3: .

Posted

Dozio rzeczywiscie był wielki, ale chyba jeszcze młody, bo taki szczeniaczek z niego wychodził. Ewidentnie chciał się pobawić z naszą sforą, ale raz - Bimbonek, a dwa - rozmiary...
Szczególnie spodobał się Hipce...(pewnie chodzi o kolor, co nie?).
Pzdr.

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: GRATULACJE!!!

super zdjęcia ze spotkania Baskotkowego :lol: :loveu: rewelka te ze wspólnym ogryzaniem patyczka w taakiej zgodzie :multi:

bo patyczek był dłuuuuugi i każdy znalazł kawałek dla siebie ;)
a zdjęcia :loveu: jadnak czuję mały niedosyt :cool3:

Posted

[quote name='Elitesse']

wygladacie jak z dwoch roznych swiatow !! ty Asiaczku w krotkim rekawku a panie oceniajace w tych plaszczykach :eviltong:
Hihihi. Jak tylko przyjechaliśmy do W., to padał spory deszcz. Tak więc założyłam najpierw polar, a potem kurtkę p/deszczową. Ganiając i wyjaśniając sprawy płatności (ni chusteczki nie mogłam niczego załatwić; koniec konców p. Księgowa - cześć i chwała Jej za to - zdecydowała o wydaniu mi dokumentów), lekko sie spociłam, bo w m-czasie deszcz przestał padać i wyszło słońce. Pogoda zrobiła się jak w dżungli. I dlatego na ring wyszłam taka "rozebrana". I powiem szczerze: wcale mi nie było zimno...:lol:
Rozumiem, że widzimy się we Wrocku?
Pzdr.

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: GRATULACJE!!!

super zdjęcia ze spotkania Baskotkowego :lol: :loveu: rewelka te ze wspólnym ogryzaniem patyczka w taakiej zgodzie :multi:

To było spotkanie - baskowo-akitkowe, chociaż chyba należałoby napisać: akitkowo-baskowe, bo akity były 3, a baski tylko 2.:placz:
A co do patyczka. W celu unicestwienia wroga (jakim był patyczek, a właściwie drąg) trzeba zjednoczyć siły i wtedy efekt murowany!
Pzdr.

Posted

SuperGosia napisał(a):
:loveu: Pieknota :)

Żałuj Gosiu, że Ciebie tam nie było. W sumie wystawa udana, no i pogoda też była OK. Duże ringi, piękna murawa, aż żal było po niej deptać...
Pzdr.

Posted

donya napisał(a):
bo patyczek był dłuuuuugi i każdy znalazł kawałek dla siebie ;)
a zdjęcia :loveu: jadnak czuję mały niedosyt :cool3:

Donya - w tym tygodniu to ja nie dam rady, ale w przyszym tygodniu powinnam znaleźć czas na małe spotkanko na MP. Co o tym sądzisz? Będziesz jeszcze miała wolne? I co na to wszystko Agappe?
pzdr.

Posted

Agappe - esp. for you: Żelcia a potem Gusio.

Biegniemy po ocenę...

Ładnie się ustawiamy..

Jeszcze biegniemy (tym razem dookoła ringu)

Potem znowu się ustawiamy

A gdy pięknie stoimy, to wiaterek zawiał i zdjęcie jest takie, jakie jest...

No, ale tutaj, to już nam nic nie przeszkadza...

I tu nam nic nie przeszkadza...

I tu też nic nam nie przeszkadza...No, chyba, że te ptaszki latające tam, gdzieś wysoko...

I tu też sobie grzecznie stoimy...

A jak tak sobie grzecznie stałyśmy, to Pani Sędzina dała nam cudowne różności i doczekaliśmy się na ringu naszego brata - Dżezika. Ale też w międzyczasie "drugi koniec smyczy" się zmienił. Ja - Żelka, jestem z Ewą. Ooo, z Nią nie było już tak łatwo, jak z Asiaczkiem...

Z tego porównania o Najlepszego Juniora w Rasie, zwycięsko wyszedł Dżezik. Niech mu będzie!
Pzdr.

Posted

A teraz pora na Gusia-pręgusia. On też ma przecież swoich fanów! Gusia na ringu prezentowała Ewa.

Proszę, jaki jestem piękny!

A po porównaniu z Dżezikiem o Najlepszego Psa w Rasie - nastąpiło poplątanie...

Nawet Ewie nogi się poplątały...:lol:
Pzdr.