Agappe Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Po "obróbce skrawaniem" patyczka pora na jedzenie. Jak myślicie, kto dostał najwięcej chrupków? Kto pchał się "na chama"? Po obejrzeniu całej serii, proszę o odpowiedzi. Pierwszy odcinek pt. "Aga karmi psiaki". Tutaj Anata ze swoją Panią była jeszcze nieobecna. A widzicie ten łakomy wzrok Bimbonka? Chciałby schrupać Hipkę czy Żelkę...? A może swoją ukochaną Koi? pięknie wygladają w tym plenerze!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Gratuluję sukcesów wystawowych :multi: :multi: :multi: . Zdjątka z wystawy świetne, szczególnie klonów :loveu: . [quote name='Asiaczek']Wstawie kilka zdjęc z "obróbki patyczka" przez mieszaną sforę akitowo-baskową. W pewnym momencie, jak na komendę, psiaki odpuściły sobie patyczek i... się rozeszły. Pzdr. A i obróbka patyczka niezła, aż się w oczach mieni. No i widzę, że na spacerku nawet dozio w Teufelowym kolorku się przewinoł :cool3: . Quote
Agappe Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 dozio robił wrażenie!!!!! wielki!!!! przy tych naszych malutkich akitkach ;) i bardzo efektowny.. nie znam sie na dogach, ale ten mi sie podobał.. Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Dozio rzeczywiscie był wielki, ale chyba jeszcze młody, bo taki szczeniaczek z niego wychodził. Ewidentnie chciał się pobawić z naszą sforą, ale raz - Bimbonek, a dwa - rozmiary... Szczególnie spodobał się Hipce...(pewnie chodzi o kolor, co nie?). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Kilka zdjęc z Włocławka. Według kolejności wchodzenia na ring, OK? Macanko... Pozycja wystawowa Dżezik - bieg Głowa Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 A to nie koniec, bo jest jeszcze kilka zdjęć z porównania o NJwR i BOG! Zaraz jeszcze coś wstawię. Pzdr. Quote
Agasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Wstawiaj wstawiaj! Dzezik pieknie wyrosl! Przystojniak! Quote
Asiaczek Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Aga1215 - specjalnie dla Ciebie Wahziri. Wahziri - bieg Piotr pomaga przy wyborze NPwR I jeszcze Wahzirka zobaczymy... Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Asiaczek'] Ależ cudak :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Cudak, nie cudak, ale jaki milaczek!:loveu: Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Cudak, nie cudak, ale jaki milaczek!:loveu: Pzdr. Chyba będę musiała Was w wawce dorwać, i wkońcu poznać :razz: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 No, wreszcie! Mądra decyzja. A Wahzirek będzie w W-wie.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 wygladacie jak z dwoch roznych swiatow !! ty Asiaczku w krotkim rekawku a panie oceniajace w tych plaszczykach :eviltong: Quote
Agappe Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 a ja z niecierpliwoscią czekam na dziewczynkeeee :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :multi: GRATULACJE!!! super zdjęcia ze spotkania Baskotkowego :lol: :loveu: rewelka te ze wspólnym ogryzaniem patyczka w taakiej zgodzie :multi: Quote
donya Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: GRATULACJE!!! super zdjęcia ze spotkania Baskotkowego :lol: :loveu: rewelka te ze wspólnym ogryzaniem patyczka w taakiej zgodzie :multi: bo patyczek był dłuuuuugi i każdy znalazł kawałek dla siebie ;) a zdjęcia :loveu: jadnak czuję mały niedosyt :cool3: Quote
SuperGosia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Asiaczek'] Dżezik - bieg :loveu: Pieknota :) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Elitesse'] wygladacie jak z dwoch roznych swiatow !! ty Asiaczku w krotkim rekawku a panie oceniajace w tych plaszczykach :eviltong: Hihihi. Jak tylko przyjechaliśmy do W., to padał spory deszcz. Tak więc założyłam najpierw polar, a potem kurtkę p/deszczową. Ganiając i wyjaśniając sprawy płatności (ni chusteczki nie mogłam niczego załatwić; koniec konców p. Księgowa - cześć i chwała Jej za to - zdecydowała o wydaniu mi dokumentów), lekko sie spociłam, bo w m-czasie deszcz przestał padać i wyszło słońce. Pogoda zrobiła się jak w dżungli. I dlatego na ring wyszłam taka "rozebrana". I powiem szczerze: wcale mi nie było zimno...:lol: Rozumiem, że widzimy się we Wrocku? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: GRATULACJE!!! super zdjęcia ze spotkania Baskotkowego :lol: :loveu: rewelka te ze wspólnym ogryzaniem patyczka w taakiej zgodzie :multi: To było spotkanie - baskowo-akitkowe, chociaż chyba należałoby napisać: akitkowo-baskowe, bo akity były 3, a baski tylko 2.:placz: A co do patyczka. W celu unicestwienia wroga (jakim był patyczek, a właściwie drąg) trzeba zjednoczyć siły i wtedy efekt murowany! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 SuperGosia napisał(a)::loveu: Pieknota :) Żałuj Gosiu, że Ciebie tam nie było. W sumie wystawa udana, no i pogoda też była OK. Duże ringi, piękna murawa, aż żal było po niej deptać... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 donya napisał(a):bo patyczek był dłuuuuugi i każdy znalazł kawałek dla siebie ;) a zdjęcia :loveu: jadnak czuję mały niedosyt :cool3: Donya - w tym tygodniu to ja nie dam rady, ale w przyszym tygodniu powinnam znaleźć czas na małe spotkanko na MP. Co o tym sądzisz? Będziesz jeszcze miała wolne? I co na to wszystko Agappe? pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Agappe - esp. for you: Żelcia a potem Gusio. Biegniemy po ocenę... Ładnie się ustawiamy.. Jeszcze biegniemy (tym razem dookoła ringu) Potem znowu się ustawiamy A gdy pięknie stoimy, to wiaterek zawiał i zdjęcie jest takie, jakie jest... No, ale tutaj, to już nam nic nie przeszkadza... I tu nam nic nie przeszkadza... I tu też nic nam nie przeszkadza...No, chyba, że te ptaszki latające tam, gdzieś wysoko... I tu też sobie grzecznie stoimy... A jak tak sobie grzecznie stałyśmy, to Pani Sędzina dała nam cudowne różności i doczekaliśmy się na ringu naszego brata - Dżezika. Ale też w międzyczasie "drugi koniec smyczy" się zmienił. Ja - Żelka, jestem z Ewą. Ooo, z Nią nie było już tak łatwo, jak z Asiaczkiem... Z tego porównania o Najlepszego Juniora w Rasie, zwycięsko wyszedł Dżezik. Niech mu będzie! Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że widzimy się we Wrocku? Pzdr. a pewno !!!! Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 A teraz pora na Gusia-pręgusia. On też ma przecież swoich fanów! Gusia na ringu prezentowała Ewa. Proszę, jaki jestem piękny! A po porównaniu z Dżezikiem o Najlepszego Psa w Rasie - nastąpiło poplątanie... Nawet Ewie nogi się poplątały...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts