Cosmo Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 witam:multi: sliczne anioleczki :loveu::loveu: kluseczki kochane, tak szczeniaczkowo musza pachnac :loveu: Asiu jestes szczesciara :diabloti: pozdrawiam serdecznie:p Quote
Izabela124. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 JAkie cudeńka:loveu::loveu::loveu: Warto było tyle czekac:multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 No nareszcie są fotki :multi: przecudowne, przesłodkie kluseczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 aaaaaaaaaaaaa Asia gratuluje maluszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudowne są!!!!! trzeba sobie wybrac jakiegoś faworyta.. ale na to potrzebuje dłuższej chwilki:oops: Quote
Mudik Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale dopiero 3 maluszki zostały przedstawione, a jest 6. "Mój" jest Modest as Hell roboczo nazwany przeze mnie Modestem:lol::lol::loveu: Quote
cropka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A ja wiem, ze moją ulubienicą będzie pręgusia:loveu:(chyba jest jedna pręgusia?:cool3:). Po prostu mam słabość do tego umaszczenia :lol:. Czekam na zdjęcia mojej faworytki :multi:. Quote
betel Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Kapitalne :loveu:, dla mnie najbardzie rozczulające są te malutkie, jeszcze różowawe łapeczki. Nie wiem jak Ty - Asiaczku , ale we mnie małe stworzonka np. malutkie psiaki rozbudzają uczucia macierzyńkie. Takie malusieństwa rodzą w człowieku tyle czułości i jakby ... czuje się przy nich młodszy i chyba lepszy:cool3: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='betel']Kapitalne :loveu:, dla mnie najbardzie rozczulające są te malutkie, jeszcze różowawe łapeczki. Nie wiem jak Ty - Asiaczku , ale we mnie małe stworzonka np. malutkie psiaki rozbudzają uczucia macierzyńkie. Takie malusieństwa rodzą w człowieku tyle czułości i jakby ... czuje się przy nich młodszy i chyba lepszy:cool3:[/quote] Czy młodszy - nie wiem, ale lepszy na pewno!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='cropka']A ja wiem, ze moją ulubienicą będzie pręgusia:loveu:(chyba jest jedna pręgusia?:cool3:). Po prostu mam słabość do tego umaszczenia :lol:. Czekam na zdjęcia mojej faworytki :multi:.[/quote] Pręgusia urodziła się jako ostatnia z miotu i dlatego będzie na końcu. No, prawie na końcu, bo na końcu będzie Rodzyneczka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Agappe']aaaaaaaaaaaaa Asia gratuluje maluszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudowne są!!!!! trzeba sobie wybrac jakiegoś faworyta.. ale na to potrzebuje dłuższej chwilki:oops:[/quote] Myslę, że i tym razem bedziesz miała swojego faworyta/faworytkę. Poczekaj, jeszcze zostały 3 szczeniaki "nie wstawione"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Mudik']Ale dopiero 3 maluszki zostały przedstawione, a jest 6. "Mój" jest Modest as Hell roboczo nazwany przeze mnie Modestem:lol::lol::loveu:[/quote] Juz wybrałaś? Nie czekałaś na wszystkie?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Tak na szybko, przed wyjściem do pracy - fotki następnego chłopaka, czyli... MANY MORE MOST Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Cd. MANY MORE MOST Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 jak miło zacząć dzień od oglądania klusek :loveu::loveu: spadam na uczelnie i miłego dnia Asiaczki !;) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Cd. MANY MORE MOST Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Asiaczek']Witaj z ranka, Matusz! Ja tez juz spadam, ale do pracy!:lol: Pa, pa, miłego dnia! Pzdr. a to już urlop się skończył?:razz: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Cd. MANY MORE MOST Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Matusz']jak miło zacząć dzień od oglądania klusek :loveu::loveu: spadam na uczelnie i miłego dnia Asiaczki !;) Witaj z ranka, Matusz! Ja tez juz spadam, ale do pracy!:lol: Pa, pa, miłego dnia! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Witanko Ale sliczne kluski:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Asiaczek']To wszystko są chwile, które juz nie wrócą, prawda?[/QUOTE] Wrócą :loveu: Przy następnych dzieciach :loveu: A ja właśnie wstałam :watpliwy: i niebawem muszę zbierać się na uczelnie, a jeszcze poznania nie odespałam :watpliwy: Quote
Kaya Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ach jakie piękne maluchy :loveu: Mam nadzieje że wszystkie trafią w dobre ręcę i będzie można spotkać się z nimi na wystawach ;) Chętnie bym poniańczyła takie maluchy, ale troche daleka droga do Warszawy zwłaszcza że teraz w szkole dowalają mi nauką że nie mam czasu spokojnie śledzić galerii. :( Quote
Czoko Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Podziwiałam prześliczne Maleńkie Cudeńka! Quote
Mudik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Bo Modest ma Asiu to coś, nie wiem co , no zakochałam się poprostu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pusia2405 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dzisiaj znowu mogłam sobie kluseczki pooglądać:loveu:. Dziękuję! Quote
Recommended Posts