Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam:multi: sliczne anioleczki :loveu::loveu: kluseczki kochane, tak szczeniaczkowo musza pachnac :loveu: Asiu jestes szczesciara :diabloti:

pozdrawiam serdecznie:p

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

aaaaaaaaaaaaa Asia gratuluje maluszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudowne są!!!!!

trzeba sobie wybrac jakiegoś faworyta.. ale na to potrzebuje dłuższej chwilki:oops:

Posted

A ja wiem, ze moją ulubienicą będzie pręgusia:loveu:(chyba jest jedna pręgusia?:cool3:). Po prostu mam słabość do tego umaszczenia :lol:. Czekam na zdjęcia mojej faworytki :multi:.

Posted

Kapitalne :loveu:, dla mnie najbardzie rozczulające są te malutkie, jeszcze różowawe łapeczki. Nie wiem jak Ty - Asiaczku , ale we mnie małe stworzonka np. malutkie psiaki rozbudzają uczucia macierzyńkie. Takie malusieństwa rodzą w człowieku tyle czułości i jakby ... czuje się przy nich młodszy i chyba lepszy:cool3:

Posted

[quote name='betel']Kapitalne :loveu:, dla mnie najbardzie rozczulające są te malutkie, jeszcze różowawe łapeczki. Nie wiem jak Ty - Asiaczku , ale we mnie małe stworzonka np. malutkie psiaki rozbudzają uczucia macierzyńkie. Takie malusieństwa rodzą w człowieku tyle czułości i jakby ... czuje się przy nich młodszy i chyba lepszy:cool3:[/quote]
Czy młodszy - nie wiem, ale lepszy na pewno!:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='cropka']A ja wiem, ze moją ulubienicą będzie pręgusia:loveu:(chyba jest jedna pręgusia?:cool3:). Po prostu mam słabość do tego umaszczenia :lol:. Czekam na zdjęcia mojej faworytki :multi:.[/quote]
Pręgusia urodziła się jako ostatnia z miotu i dlatego będzie na końcu. No, prawie na końcu, bo na końcu będzie Rodzyneczka...

Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']aaaaaaaaaaaaa Asia gratuluje maluszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudowne są!!!!!

trzeba sobie wybrac jakiegoś faworyta.. ale na to potrzebuje dłuższej chwilki:oops:[/quote]
Myslę, że i tym razem bedziesz miała swojego faworyta/faworytkę. Poczekaj, jeszcze zostały 3 szczeniaki "nie wstawione"...

Pzdr.

Posted

[quote name='Mudik']Ale dopiero 3 maluszki zostały przedstawione, a jest 6. "Mój" jest Modest as Hell roboczo nazwany przeze mnie Modestem:lol::lol::loveu:[/quote]
Juz wybrałaś? Nie czekałaś na wszystkie?:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Matusz']jak miło zacząć dzień od oglądania klusek :loveu::loveu:

spadam na uczelnie i miłego dnia Asiaczki !;)

Witaj z ranka, Matusz!
Ja tez juz spadam, ale do pracy!:lol:
Pa, pa, miłego dnia!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']To wszystko są chwile, które juz nie wrócą, prawda?[/QUOTE]

Wrócą :loveu:
Przy następnych dzieciach :loveu:

A ja właśnie wstałam :watpliwy: i niebawem muszę zbierać się na uczelnie, a jeszcze poznania nie odespałam :watpliwy:

Posted

Ach jakie piękne maluchy :loveu: Mam nadzieje że wszystkie trafią w dobre ręcę i będzie można spotkać się z nimi na wystawach ;) Chętnie bym poniańczyła takie maluchy, ale troche daleka droga do Warszawy zwłaszcza że teraz w szkole dowalają mi nauką że nie mam czasu spokojnie śledzić galerii. :(